Α ντάξει , δεν έχει σημασία που συνήθως πλήρωναν 180-190 ευρώ στον εκκαθαριστικό. Δημιουργική λογιστική που λένε.Σπανακιας έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 14:23Στύγιος έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 14:18 400 ευρώ ο εκκαθαριστικός στους γονείς μου και θα πάρουν πίσω το ιλιγγιώδες ποσό των.... 44 ευρώ![]()
![]()
Αυτο σημαινει οτι το τελευταιο εξαμηνο πληρωσαν παραπανω 74 ολοκληρα ευρω!!!!
Παιρνουν πισω και 44€
Δηλαδη το τελευταιο εξαμηνο το ρευμα τους κοστισε επιπλεον 30 ολοκληρα ευρω η 5€/ μηνα
Ολα αυτα με πανδημια και Ρωσοουκρανικο πολεμο
Αν δεν ψηφισουν Μητσοτακη θα ειναι μεγαλη εκπληξη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Myth Busted:To powerpass τρομπονιαζει την προπαγανδα
Re: Myth Busted:To powerpass τρομπονιαζει την προπαγανδα
Υποστηριζεις οτι εγινε λαθος υπολογισμος;
Καντε ενσταση και αν ισχυει θα δικαιωθειτε
Καντε ενσταση και αν ισχυει θα δικαιωθειτε
Άστο ρε Γιαννάκη τώρα. Σαν το fuel pass που πήρα πίσω 40 ευρώ , ενώ υπολογίζω ότι έχασα 400-500 ευρώ απ' τις ανατιμήσεις βενζίνης και υγραερίου.
Τι σχεση εχει το fuel pass με το οτι εσυ δεν θες να μετακομισεις στην περιοχη που εργαζεσαι;
Και τι σχεση εχουν ολα αυτα με το power pass;
- Otto Weininger
επειδη δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα, μου εξηγείς με απλά λόγια τι ακριβώς δείχνει το powerpass και οι επιστροφές;Σπανακιας έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 14:44 Τι σχεση εχει το fuel pass με το οτι εσυ δεν θες να μετακομισεις στην περιοχη που εργαζεσαι;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σπανακιας έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 12:46 Tι δινει πισω το powerpass;
Η επιδότηση αφορά στους λογαριασμούς ρεύματος πρώτης κατοικίας ή φοιτητικής στέγης εντός Ελλάδος, που εκδόθηκαν κατά το διάστημα από 01-12-2021 έως και 31-05-2022 και, ανάλογα με το ύψος των λογαριασμών, μπορεί να ανέλθει μέχρι και στο ποσό των 600Euro.
Το ποσοστό επιδότησης ανέρχεται στο 60% της αύξησης της τιμής ρεύματος της πρώτης κατοικίας. Η επιστροφή δίνεται σε όσους πλήρωσαν συνολική αύξηση ρεύματος τους έξι μήνες άνω των 30 Euro (και, επομένως, θα λάβουν τουλάχιστον 18 Euro). Η επιδότηση δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 600 Euro ανά καταναλωτή.
- Otto Weininger
Άρα όσοι ανεβάζουν κάτι 30αρια που πήραν, σημαίνει ότι η αύξηση ήταν μικρή ;Σπανακιας έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 14:47Σπανακιας έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 12:46 Tι δινει πισω το powerpass;
Η επιδότηση αφορά στους λογαριασμούς ρεύματος πρώτης κατοικίας ή φοιτητικής στέγης εντός Ελλάδος, που εκδόθηκαν κατά το διάστημα από 01-12-2021 έως και 31-05-2022 και, ανάλογα με το ύψος των λογαριασμών, μπορεί να ανέλθει μέχρι και στο ποσό των 600Euro.
Το ποσοστό επιδότησης ανέρχεται στο 60% της αύξησης της τιμής ρεύματος της πρώτης κατοικίας. Η επιστροφή δίνεται σε όσους πλήρωσαν συνολική αύξηση ρεύματος τους έξι μήνες άνω των 30 Euro (και, επομένως, θα λάβουν τουλάχιστον 18 Euro). Η επιδότηση δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 600 Euro ανά καταναλωτή.
Ναι αν σου ερθει 30€ εχεις πληρωσει επιπλεον 60€ στο εξαμηνο
Παιρνεις πισω τα 30€
Αρα τελικα εχεις πληρωσει 30€ επιπλεον το εξαμηνο δηλαδη 5€ /μηνα
Παιρνεις πισω τα 30€
- Otto Weininger
Σπανακιας έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 14:51 Ναι αν σου ερθει 30€ εχεις πληρωσει επιπλεον 60€ στο εξαμηνο
Παιρνεις πισω τα 30€
EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 12:57
Το μέσο νοικοκυριό που έχει ΦΑ ή θέρμανση με πετρέλαιο και ηλιακό μάλλον όχι, συμφωνώ. Είμαι ένας από αυτούς και το έχω γράψει ότι αξιόλογη μεταβολή στον λογαριασμό δεν είδα. Όμως κάποιοι φορουμιτες που έχουν ηλεκτρικά σώματα κ τέτοια έχουν βάλει στο φόρουμ φουσκωμενους λογαριασμούς σε σχέση με τους περσινους.
Εν τέλει δεν υπάρχει μέσο νοικοκυριο..
Ε πως δεν υπαρχει
Το μεσο διαμερισμα πχ ειναι 80τμ δεν ειναι ουτε 120 ουτε 40
Επισης αυτοι με τους θερμοσυσσωρευτες ειναι λιγοι κυριως κατι περιεργοι με κατι περιεργα συμβολαια στην ΔΕΗ
Στην οικοδομη μας εχουμε εναν υπαλληλο του ΟΣΕ ο οποιος παιρνει 2500 τον μηνα και σε λιγο καιρο θα παρει εφαπαξ κοντα στα 120.000€ ενω προμνημονιακα θα επαιρνε 250.000€
Αυτος λοιπον ηρθε και υποστηριζοντας οτι πληρωνει πολλα με κεντρικη θερμανση με φυσικο αεριο μας ανακοινωσε οτι εχει να πληρωσει 6 μηνες κοινοχρηστη θερμανση και πως θελει να αποκοπει απο το κεντρικο δικτυο και να βαλει θερμοσυσσωρευτες
'Η οικοδομη αποφασισε φυσικα οτι ορεπει να συνεχισει να πληρωνει το παγιο θερμανσης και του επρεψε να βαλει
Τις προαλλες εμφανιστηκε ξανα ζητωντας να μπει ξανα στην κεντρικη θερμανση
Εγω αρνηθηκα και επιχειρηματολογησα επι 5 λεπτα εξηγοντας πως δεν μπορει καποιος να μπαινοβγαινει στο συστημα κεντρικης θερμανσης και ειπα οτι πρεπει να παει στα τσακιδια
Δυστυχως η οικοδομη διαφωνησε και τον ξαναεμπασε
απο τοτε που την ιδιωτικοποιησαμε την δεη (και χωσαμε και την κορακλα μεσα) εχουμε κλεψει 2.000-20.000 στο καθε νοικοκυριο/πιχειρηση (αναλογα την καταναλωση).
παρε πισω 10-600 ευρω και πανω απ ολα
ακου τις σφουγγαριστρες που σε περνανε για βλακα
παρε πισω 10-600 ευρω και πανω απ ολα
ακου τις σφουγγαριστρες που σε περνανε για βλακα
380 εγω, με 100 τ.μ σπιτι, και 190 η μανα μου, με 80 τμ, μια γρια γυναικα μονη, τι να εκαψε...
μιλαω για επιστροφες, υπολογιστε τι εχουμε πληρωσει.
αυτοι με τα 30αρια, θα ειναι σε τιπτα κοινωνικα τιμολογια, και συνηθισμενοι να κονομανε απο οτι επιδοτηση υπαρχει, γκρινιαζουν που παιρνουν λιγα.
αυτοι με τα 30αρια, θα ειναι σε τιπτα κοινωνικα τιμολογια, και συνηθισμενοι να κονομανε απο οτι επιδοτηση υπαρχει, γκρινιαζουν που παιρνουν λιγα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εσυ αρχικα στο εξαμηνο πληρωσες παραπανω περιπου 630€Ασέβαστος έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 17:14 380 εγω, με 100 τ.μ σπιτι, και 190 η μανα μου, με 80 τμ, μια γρια γυναικα μονη, τι να εκαψε...
Σου εδωσε πισω τα 380€
Αρα τελικα πληρωσες παραπανω στο εξαμηνο 250€
Η μανα σου αρχικα στο εξαμηνο πληρωσε 320€
Της εδωσε πισω τα 190€
Αρα τελικα πληρωσε παραπανω στο εξαμηνο 130€
Καμια σχεση με τους τερατωδεις λογαριασμους που κυκλοφορουσαν οι Ζαιοι σε σκρινσοτς
Ολα αυτα με πανδημια,ρωσοουκρανικο πολεμο,παγκοσμια ενεργειακη και επισιτιστικη κριση
Θεωρω σιγουρη την ψηφο σας στον Κυριακο Μητσοτακη
- Dwarven Blacksmith
Τα 380 του Ασεβαστου και τα 190 της μάνας του ποιός τα paid, the plutocracy;Σπανακιας έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 17:51Εσυ αρχικα στο εξαμηνο πληρωσες παραπανω περιπου 630€Ασέβαστος έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 17:14 380 εγω, με 100 τ.μ σπιτι, και 190 η μανα μου, με 80 τμ, μια γρια γυναικα μονη, τι να εκαψε...
Σου εδωσε πισω τα 380€
Αρα τελικα πληρωσες παραπανω στο εξαμηνο 250€
Η μανα σου αρχικα στο εξαμηνο πληρωσε 320€
Της εδωσε πισω τα 190€
Αρα τελικα πληρωσε παραπανω στο εξαμηνο 130€
Ολα αυτα με πανδημια,ρωσοουκρανικο πολεμο,παγκοσμια ενεργειακη και επισιτιστικη κριση
Θεωρω σιγουρη την ψηφο σας στον Κυριακο Μητσοτακη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 113 Απαντήσεις
- 22079 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-