ΕτσιCitroenakias έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 12:57
Οι περισσότεροι γνωστοί μου έχουν επιστροφή πάνω από 200 ευρώ, πήζει ο κωλαρικος σου;;
Ο θειος του μπατζανακη του κουνιασου σου πηρε επιστροφη 200€
ΕτσιCitroenakias έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 12:57
Οι περισσότεροι γνωστοί μου έχουν επιστροφή πάνω από 200 ευρώ, πήζει ο κωλαρικος σου;;
Εγω εκανα αναφορα σε φτηνοτερο ρευμα σε μεγαλυτερη και διαφορετικη περιοδο απο αυτην που αφορα το Powerpass με την περιοδο που αφορα το Powerpass να συμπεριλαμβανεται σε αυτην που εγω αναφερθηκαDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 12:55
Πως μπορείς να πληρώσεις παραπάνω συνολικά, κάνοντας ότι κάνεις πάντα, αφού το ρεύμα είναι φθηνότερο; Δεν υπάρχει τρόπος μαθηματικά.
Δηλαδη υποστηριζεις οτι ολοι αυτοι οι Ζαιοι που κραζουν το Powerpass για αστειες επιστροφες απλα λενε ψεμματαCitroenakias έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 12:57
Νεοδημοκρατες είναι που φάγαν παραμύθι από τον Μητσοτάκη, ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΣπανακιας έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 13:02Δηλαδη υποστηριζεις οτι ολοι αυτοι οι Ζαιοι που κραζουν το Powerpass για αστειες επιστροφες απλα λενε ψεμματαCitroenakias έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 12:57
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άρα τελικά δεν είναι φθηνότερο το ρεύμα την περίοδο του powerpass.Σπανακιας έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 13:00Εγω εκανα αναφορα σε φτηνοτερο ρευμα σε μεγαλυτερη και διαφορετικη περιοδο απο αυτην που αφορα το Powerpass με την περιοδο που αφορα το Powerpass να συμπεριλαμβανεται σε αυτην που εγω αναφερθηκαDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 12:55
Πως μπορείς να πληρώσεις παραπάνω συνολικά, κάνοντας ότι κάνεις πάντα, αφού το ρεύμα είναι φθηνότερο; Δεν υπάρχει τρόπος μαθηματικά.
Οποτε αντι να ψαχνεις μαθηματικο τροπο διαβαζε καλυτερα τι γραφουν οι συνομιλητες σου
Στύγιος έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 14:18 400 ευρώ ο εκκαθαριστικός στους γονείς μου και θα πάρουν πίσω το ιλιγγιώδες ποσό των.... 44 ευρώ![]()
![]()