μπουμερς και νοικοκυραιοι ονομαζονται οχι καθικια,να ειμαστε ακριβειςCitroenakias έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 10:37Θέλει 550 ευρώ για 40 ετών τρύπα το καθίκι, δήμευση περιουσίας τώρα!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμπρός να λύσουμε την αύξηση των ενοικίων
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Εμπρός να λύσουμε την αύξηση των ενοικίων
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τι εννοείς; Σεξουαλικά εννοείς κάτι; Να ξες είμαι στρειτ. Εκτός κι αν είστε ομορφόπαιδα. Είστε ομορφόπαιδά; Είχα μπλέξει κάποτε με μια ομάδα εψιλον αλλά ήταν όλοι μπουχέσες και δεν είχε ούτε μια γκόμενα. Πιο παλιά ακόμα είχα πάει σε ενα φεστιβάλ της κνε γιατί τα φυλλάδια τα μοιράζανε κάτι μουνάρες που μας έλεγαν θα σας δούμε εκεί τελικά καμία μουνάρα δεν ήταν μόνο ο Μαχαιρίτσας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 19:13ελα μαζι μαςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 09:36 Αυτό που γίνεται στην ελλάδα είναι εντελώς απάνθρωπο. Ο άλλος αύξησε το νοίκι σε 650 Ε (από 420) σε ένα διαμέρισμα 45 τετραγωνικά και τους παιρνούσε κι απο συνέντευξη. Κωλοεβραίοι στην ψυχή που θα απομυζήσουν ένα νέο ζευγάρι από ότι έχει και δν έχει. Μετά λενε γιατί δε γενάνε οι έλληνες. Αφού βγάζουν 10 και τους τρώνε 9 πως να γεννήσουν. Αν δεν υπάρχει κράτος με αρχίδια είτε φασιστικό είτε κομουνιστικό βασιλικό ξέρωγω να επιβάλλει το αυτονόητο οι έλληνες θα πεθαίνουν και πακιστανοί θα παίρνουν τη θέση τους.![]()
Ετσι, αυτο ειναι το νοημα.Antares έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 14:50 Εδώ που μένω (Γιάννενα), μένω σε καλό διαμέρισμα και σε λογική τιμή (το ενοίκιο δεν υπερβαίνει το 1/3 του εισοδήματός μου).
Πρέπει να είναι το καλύτερο διαμέρισμα που έχω μείνει στην ζωή μου και έχει θέα στην λίμνη και τα απέναντι βουνά.
Παρόλα αυτά μου άρεσε περισσότερο η Νέα Σμύρνη που έμενα παλαιότερα. Επίσης το ενοίκιο τότε, δεν υπερέβαινε το 1/3 του εισοδήματός μου, σε μικρότερο διαμέρισμα αλλά λειτουργικότερο και πιο καινούργιο. Εκδιώχθηκα κατά κάποιον τρόπο, όχι από τον ιδιοκτήτη βέβαια.
Τώρα τα ενοίκια στην Αττική μου φαίνονται πολύ τσιμπημένα.
Αν πας και πιο πανω (πχ Σλοβενια), το ενοικιο θα πεσει στο 1/10 του εισοδηματος σου.
Αν συγκατοικοισεις κι'ολας, στο 1/30.
Αν εκπορνευτεις, στο 1/100.000.000
Αυτη, δυστυχως ή ευτυχώς, ειναι η σκληρη πραγματικοτητα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Κατάλαβα, υποστηρίζεις κι εσύ τη θέση ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στην ΕΕ, πόσο μάλλον στην Ευρωζώνη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:38sharp έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 00:05 Λάθος κάνεις. Και γιατρούς ξέρω που στα πρώτα χρόνια τους συγκατοικούσαν. Και ήταν πολύ καλό από όλες τις πλευρές, γνωριμίες, παρέα, ακόμη και επαγγελματικά ανταλλάσανε απόψεις κλπ.Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι στην ιδρωμένη μασχάλη της νοτίου βαλκανικής οι εθνολαϊκιστές είναι πλήρως αποκομμένοι από την αγορά και τον μοντέρνο κόσμος της κοινωνίας των πολιτών. Δεν νοιώθουνε και δεν υπάρχει σημείο επαφήςDaje έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 22:41 Στα χωριουδακια δηλαδη που λεγονται Ρωμη, Μιλανο, Παρισι, Λονδινο δεν συμβαινει?
Εργαζομενοι και εργαζομενες σε εμπορικα καταστηματα του κεντρου, στον ιδιωτικο τομεα κλπ. ειναι εξαθλιωμενες κοινωνικες ομαδες?
Αν θελεις να μενεις στο κεντρο της πολης, ποσο μαλλον να μενεις και μονος/η σου, θα πρεπει να μοιραστεις το διαμερισμα, αρα και τον πωπο σου.
Νο πωπος, νο χαμηλο νοικι.
- Aprilianos
Είπες και κάτι σωστό. Όλοι θα έκαναν ότι έκανα. Από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει πως με βλέπεις εσύ. Έχω μια αλληλεπιδράση με συγκεκριμένης ιδεολογίας χρήστες. Οι υπόλοιποι είναι για να τους σπάω τα νεύραΕρμής έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 12:12Και εγώ αμφιβάλλω πως εισαι πραγματική περσόνα και όχι απλά μια καρικατούρα δεξιού που τη χειρίζεται κάποιο μηδενκαιεξηντα ζαιος για να σπάει πλάκα.Aprilianos έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 12:09Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αμφιβάλλω ότι ήσουν ψηφοφόρος του ΛΑΟΣΕρμής έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 12:07
Πατριώτης δε σημαινει πως δε θέλω κάποια εθνοτητα.
Εχω γνωρίσει πακιστανούς πολύ πιο αξιολογους απο Ελληνες. Και μάλιστα αρκετούς.
Αν εισαι πραγματική περσόνα, τότε ο πατριωτισμός σου και ο φυλετισμός σου ειναι επιλεκτικά, πράγμα που ειναι χειρότερο.
Βέβαια ξαναλέω, το οτι εισαι συνταξιούχος απο τα 40 σε έχει κατατάξει πως ο,τι λες είναι και μαλακία. Καλά έκανες και τα πήρες, όλοι αυτο θα έκαναν, κλεισε όμως το στόμα σου, δεν υπάρχει καμια σοβαρότητα σε ότι λες, ακόμη και αν λες πως ο ήλιος δεν ειναι παγωμένος.
Mωρέ κάτι πρέπει να γίνεται, σαν φρικιό στο dark web και σαν πειραματόζωο για φάρμακα, αλλά δεν παίρνω φράγκο εγώ. Δεν θα έχω και ζήτηση.Daje έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 20:45
Ετσι, αυτο ειναι το νοημα.
Αν πας και πιο πανω (πχ Σλοβενια), το ενοικιο θα πεσει στο 1/10 του εισοδηματος σου.
Αυτη, δυστυχως ή ευτυχώς, ειναι η σκληρη πραγματικοτητα.
Επίσης θέλω να είμαι η ενεργητική.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Antares έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 07:28Mωρέ κάτι πρέπει να γίνεται, σαν φρικιό στο dark web και σαν πειραματόζωο για φάρμακα, αλλά δεν παίρνω φράγκο εγώ. Δεν θα έχω και ζήτηση.Daje έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 20:45
Ετσι, αυτο ειναι το νοημα.
Αυτη, δυστυχως ή ευτυχώς, ειναι η σκληρη πραγματικοτητα.![]()
Επίσης θέλω να είμαι η ενεργητική.![]()

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Dominatrix το λιγότερο αλλά πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη εμφάνιση που δεν έχω. 
Μην κοιτάτε που είναι πρωί, εδώ αρχίζουμε πρωινιάτικα.
Βάλε κανένα κομψό βοήθημα, τι είναι αυτά;
Μην κοιτάτε που είναι πρωί, εδώ αρχίζουμε πρωινιάτικα.
Βάλε κανένα κομψό βοήθημα, τι είναι αυτά;
- Λίνο Βεντούρα
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 19:38Τι εννοείς; Σεξουαλικά εννοείς κάτι; Να ξες είμαι στρειτ. Εκτός κι αν είστε ομορφόπαιδα. Είστε ομορφόπαιδά; Είχα μπλέξει κάποτε με μια ομάδα εψιλον αλλά ήταν όλοι μπουχέσες και δεν είχε ούτε μια γκόμενα. Πιο παλιά ακόμα είχα πάει σε ενα φεστιβάλ της κνε γιατί τα φυλλάδια τα μοιράζανε κάτι μουνάρες που μας έλεγαν θα σας δούμε εκεί τελικά καμία μουνάρα δεν ήταν μόνο ο Μαχαιρίτσας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 19:13ελα μαζι μαςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 09:36 Αυτό που γίνεται στην ελλάδα είναι εντελώς απάνθρωπο. Ο άλλος αύξησε το νοίκι σε 650 Ε (από 420) σε ένα διαμέρισμα 45 τετραγωνικά και τους παιρνούσε κι απο συνέντευξη. Κωλοεβραίοι στην ψυχή που θα απομυζήσουν ένα νέο ζευγάρι από ότι έχει και δν έχει. Μετά λενε γιατί δε γενάνε οι έλληνες. Αφού βγάζουν 10 και τους τρώνε 9 πως να γεννήσουν. Αν δεν υπάρχει κράτος με αρχίδια είτε φασιστικό είτε κομουνιστικό βασιλικό ξέρωγω να επιβάλλει το αυτονόητο οι έλληνες θα πεθαίνουν και πακιστανοί θα παίρνουν τη θέση τους.![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Οταν εμεις σχεδιαζαμε πολεις με τεχνολογια blockchain, οι αλλοι ηταν στα δεντρα.Chilloutbuddy έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 14:49Ούτε έτσι μπορείς να τη συγκρίνεις έτσι την Αθήνα, γιατί είναι ανάποδη. Είναι η μοναδική Ευρωπαϊκή μητρόπολη (λέμε τώρα) που ακριβαίνει όσο φεύγεις απ'το κέντρο, όλες οι νορμάλ πόλεις ακριβαίνουν όσο πας πιό κοντά στο κέντρο. Γιατί η Αθήνα δεν είναι πόλη που σχεδιάστηκε ποτέ να είναι πόλη, είναι ένα σύνολο από χωριά που μεγάλωσαν και συγχωνεύτηκαν, και μετά χάραξαν εκ των υστέρων 3 κεντρικούς δρόμους και μισό τρένο και παριστάνει την πόλη. Και η διαφορά ποιά είναι, ότι 8 το πρωί σε όλες τις άλλες πόλεις ο περισσότερος κόσμος τρέχει από τα προάστια προς το κέντρο, στην Αθήνα ο κόσμος τρέχει από παντού πρός παντού, γιατί το κάθε ενωμένο χωριό έχει και το δικό του κέντρο που δουλεύει κόσμος. Το οποίο προέκυψε τυχαία, αλλά παραδόξως ίσως είναι και καλύτερα τελικά.Daje έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 14:41 Λες να ειμαι τοσο ηλιθιος που να συγκρινω ιστορικο κεντρο Ρωμης, Παρισιου με Αθηνα που ειναι σαν την Καμπουλ?
Συγκρινω Νεα Σμυρνη, Ζωγραφου, Αμπελοκηπους, Χαλανδρι, Φαληρο και γενικα περιοχες περιξ του κεντρου απο τις οποιες μπορουν να φτασουν οι εργαζομενοι σε λογικο χρονικο διαστημα στη δουλεια τους.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Οταν αποσυρουν τα διοδια απο τους δρομους, η υδροκεφαλη χωρα μας θα αποκεντρωθει.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
τους οριζει. θελει να ειμαι στην εργασια μου ταδε ωρα, για να ερθει να ψωνισει. αν δεν ειμαι, δεν ψωνιζει=δεν με πληρωνει. θελει ορισμενη τιμη για να ψωνισει. κλπ.hellegennes έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 14:49
Ο πελάτης δεν είναι εργοδότης, είναι αγοραστής. Με την έννοια που του δίνεις βγάζεις τον αγοραστή από την αλυσίδα. Ο εργοδότης ορίζει τους όρους εργασίας κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά. Κανένας πελάτης σου δεν ορίζει τους όρους εργασίας σου.
με καποιους πελατες τα βρισκουμε, και με πληρωνουν, γινονται εργοδοτες μου, με αλλους οχι. οπως και καθε εργαζομενος, μπορει να συμφωνησει η οχι με τις απαιτησεις του εργοδοτη, και να επιλεξει να δουλεψει, η οχι.
αρκετοι εχουν παραλογες απαιτησεις. οπως π.χ. να κανω απληρωτη υπερωρια, γιατι τοτε τους βολευει να ερθουν να ψωνισουν, να μεταφερω εμπορευματα στο σπιτι τους και αλλα, πιο τρελλα, που σπανια θα τα ζητουσε εργοδοτης απο εργαζομενο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
To 62 τοις εκατό δεν ανήκει, αλλά με τόσο ξύλο πούτσα και καράτε αρχίζουν και στρώνουν χαρακτήραsharp έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 22:35Κατάλαβα, υποστηρίζεις κι εσύ τη θέση ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στην ΕΕ, πόσο μάλλον στην Ευρωζώνη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:38sharp έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 00:05 Λάθος κάνεις. Και γιατρούς ξέρω που στα πρώτα χρόνια τους συγκατοικούσαν. Και ήταν πολύ καλό από όλες τις πλευρές, γνωριμίες, παρέα, ακόμη και επαγγελματικά ανταλλάσανε απόψεις κλπ.Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι στην ιδρωμένη μασχάλη της νοτίου βαλκανικής οι εθνολαϊκιστές είναι πλήρως αποκομμένοι από την αγορά και τον μοντέρνο κόσμος της κοινωνίας των πολιτών. Δεν νοιώθουνε και δεν υπάρχει σημείο επαφήςDaje έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 22:41 Στα χωριουδακια δηλαδη που λεγονται Ρωμη, Μιλανο, Παρισι, Λονδινο δεν συμβαινει?
Εργαζομενοι και εργαζομενες σε εμπορικα καταστηματα του κεντρου, στον ιδιωτικο τομεα κλπ. ειναι εξαθλιωμενες κοινωνικες ομαδες?
Αν θελεις να μενεις στο κεντρο της πολης, ποσο μαλλον να μενεις και μονος/η σου, θα πρεπει να μοιραστεις το διαμερισμα, αρα και τον πωπο σου.
Νο πωπος, νο χαμηλο νοικι.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
υπάρχουν κάποιοι πασόκοι εδώ οπότε οκ, βέβαια λείπει κάποιος που θα κουμπώνατε αλφάδι, αυτος ντε που ηταν και συντονιστής στο συγχωρεμένο.Aprilianos έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 00:40Είπες και κάτι σωστό. Όλοι θα έκαναν ότι έκανα. Από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει πως με βλέπεις εσύ. Έχω μια αλληλεπιδράση με συγκεκριμένης ιδεολογίας χρήστες. Οι υπόλοιποι είναι για να τους σπάω τα νεύραΕρμής έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 12:12Και εγώ αμφιβάλλω πως εισαι πραγματική περσόνα και όχι απλά μια καρικατούρα δεξιού που τη χειρίζεται κάποιο μηδενκαιεξηντα ζαιος για να σπάει πλάκα.Aprilianos έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 12:09
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αμφιβάλλω ότι ήσουν ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ
Αν εισαι πραγματική περσόνα, τότε ο πατριωτισμός σου και ο φυλετισμός σου ειναι επιλεκτικά, πράγμα που ειναι χειρότερο.
Βέβαια ξαναλέω, το οτι εισαι συνταξιούχος απο τα 40 σε έχει κατατάξει πως ο,τι λες είναι και μαλακία. Καλά έκανες και τα πήρες, όλοι αυτο θα έκαναν, κλεισε όμως το στόμα σου, δεν υπάρχει καμια σοβαρότητα σε ότι λες, ακόμη και αν λες πως ο ήλιος δεν ειναι παγωμένος.
Απο εκεί και πέρα δε σπας κανενός νεύρα, απλά αποδικνύεις γιατι ο κόσμος βρίζει τους ΔΥ. Είσαι δλδ απο τους τύπους που θα παρκάρουν σε θέση ΑΜΕΑ, θα σε βρίζουν και εσυ θα τους κοιτάς σα λοβοτομημένος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 15:23
Ναι, έγραψες μια μαλακία, διότι αν πέσει ο μισθός των ΔΥ θα πέσει την επόμενη μέρα και στον ιδιωτικό και πόσο κάτω να πάει πια; Δε ζούμε στις εποχές των ΔΕΚΟ με εφάπαξ και μισθούς στο θεό. Το πρόβλημα στο δημόσιο δεν είναι ο μισθός αυτή τη στιγμή, αλλά η μονιμότητα και η έλλειψη αξιολόγησης. Ο κάθε τελευταίος άχρηστος είναι στο δημόσιο. Και αν τολμήσει και βρεθεί κάνας καλός, τον διαλύουν, για να μην τους χαλάσει την πιάτσα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση