Όχι όχι η δικιά μου γέννησε ένα κουκλί δόξα τω θεώ.Gherschaagk έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 21:49Ξέρω παρόμοια ιστορία μόνο που η έγκυος σύζυγος έχασε το μωρό και καπάκι εμφάνισε σκλήρυνση κατά πλάκας λίγο μετά. Χώρισαν με τον τότε σύζυγο κι εκείνος παντρεύτηκε την κοπέλα με την οποία την κεράτωσε. Την άφησε έγκυο και την κεράτωσε κι εκείνη στο σπίτι τους στο κρεβάτι τους και τους έπιασε η δεύτερη εγκυμονούσα σύζυγος.Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 21:30Μπα, έχω δει πολύ χειρότερα, οπότε είμαι χαλαρή.
Παράδειγμα:
Γνωστή μου εγκυμονούσα (μετά από προσπάθειες δεκαετίας) έκανε ταξίδι να κάνει κάτι εξετάσεις και γύρισε αυθημερόν και τον βρήκε με Βουλγάρα 50 ετών στο κρεβάτι της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, αυτός την έδιωξε από το σπίτι της, γιατί του χάλασε λέει τη στιγμή με τη Βουλγάρα. Αφού δεν έδειρα αυτόν, δε θα δείρω ποτέ κανένα.
Ούτε εγώ έδειρα κανέναν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κολέτσα-Άδωνις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Κολέτσα-Άδωνις
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ο Άδωνις τα κάνει όλα αυτά επειδή πριν πολλά χρόνια συνάντησε τρεις γραίες που του προφήτεψαν πως θα γίνει πρωθυπουργος αν βρει το άγιο δισκοπότηρο. Ο Άδωνις τις ρώτησε που βρίσκεται. Αυτές απάντησαν:
στον πάτο πηγαδιού τυλιγμένο με ανθρώπινη πέτσα μα αυτός άκουσε:
Στον πάτο της μουνάρας της Κολέτσα.
στον πάτο πηγαδιού τυλιγμένο με ανθρώπινη πέτσα μα αυτός άκουσε:
Στον πάτο της μουνάρας της Κολέτσα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το ότι η Μπουμπούκα βγήκε και είπε: Έ, όχι και με έδειρε! είναι ύποπτο πάντως.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Να βάζεις όλη τη δήλωση. Είπε: Ε όχι και μ' έδειρε. Λίγες σφαλιάρες μου ριξε ενώ ρουφούσε κοκαίνη πάνω από τα βυζιά μου και δίπλα η Κολέτσα χαιδευόταν. Άλλωστε είναι κάτω από τεράστια πίεση. Αύριο πάλι έχει γεμάτο πρόγραμμα. Παπαδάκη το πρωί χατζηνικολάου το μεσημέρι και το βράδυ γαμάει και την Κολέτσα.Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 22:02 Το ότι η Μπουμπούκα βγήκε και είπε: Έ, όχι και με έδειρε! είναι ύποπτο πάντως.
- Eθνικοκοινωνιστης
αν λαβεις υποψη τις απαιτησεις-στανταρτς της μεσης ελληνιδαςDavidian έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 21:03 Το γκομενιλικι δεν το διέψευσε ο άλλος. Αν ισχυει, έχουμε ως δεδομένο ότι αυτό το πραγμα έσπρωξε αυτές τις 2 γκομεναρες.
Χριστίνα Κολετσα από κοντά υπερηχητικη, σώμα πρωταγωνιστριας βιντεοκλιπ τραππερ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αφού η ίδια η Ευγενία είπε δεν έγινε τίποτα, το θέμα τελειώνει. Δικιά τους ζωή είναι. Είναι ξεφτίλα να ασχολείσαι με κιτρινιαρικες τουιτεροφημες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Επιτέλους ένα σωστό ποστ. Αυτή η ιστορία αφορά τους τρεις τους. Όχι εμάς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 22:12 Αφού η ίδια η Ευγενία είπε δεν έγινε τίποτα, το θέμα τελειώνει. Δικιά τους ζωή είναι. Είναι ξεφτίλα να ασχολείσαι με κιτρινιαρικες τουιτεροφημες.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Αν ο μπουμπουκος καρφώνει κολετσαρα σιγουρα μας αφορά
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Γω αναρωτιέμαι με ποιες τα κάνουν αυτά οι παλιάνθρωποι.Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 21:51Όχι όχι η δικιά μου γέννησε ένα κουκλί δόξα τω θεώ.Gherschaagk έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 21:49Ξέρω παρόμοια ιστορία μόνο που η έγκυος σύζυγος έχασε το μωρό και καπάκι εμφάνισε σκλήρυνση κατά πλάκας λίγο μετά. Χώρισαν με τον τότε σύζυγο κι εκείνος παντρεύτηκε την κοπέλα με την οποία την κεράτωσε. Την άφησε έγκυο και την κεράτωσε κι εκείνη στο σπίτι τους στο κρεβάτι τους και τους έπιασε η δεύτερη εγκυμονούσα σύζυγος.Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 21:30
Μπα, έχω δει πολύ χειρότερα, οπότε είμαι χαλαρή.
Παράδειγμα:
Γνωστή μου εγκυμονούσα (μετά από προσπάθειες δεκαετίας) έκανε ταξίδι να κάνει κάτι εξετάσεις και γύρισε αυθημερόν και τον βρήκε με Βουλγάρα 50 ετών στο κρεβάτι της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, αυτός την έδιωξε από το σπίτι της, γιατί του χάλασε λέει τη στιγμή με τη Βουλγάρα. Αφού δεν έδειρα αυτόν, δε θα δείρω ποτέ κανένα.
Ούτε εγώ έδειρα κανέναν.
Θα είναι τίποτα εξωγήινοι
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
vatraxos έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 22:15Επιτέλους ένα σωστό ποστ. Αυτή η ιστορία αφορά τους τρεις τους. Όχι εμάς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 22:12 Αφού η ίδια η Ευγενία είπε δεν έγινε τίποτα, το θέμα τελειώνει. Δικιά τους ζωή είναι. Είναι ξεφτίλα να ασχολείσαι με κιτρινιαρικες τουιτεροφημες.

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Cecily Anne
georgebi έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 22:22vatraxos έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 22:15Επιτέλους ένα σωστό ποστ. Αυτή η ιστορία αφορά τους τρεις τους. Όχι εμάς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 22:12 Αφού η ίδια η Ευγενία είπε δεν έγινε τίποτα, το θέμα τελειώνει. Δικιά τους ζωή είναι. Είναι ξεφτίλα να ασχολείσαι με κιτρινιαρικες τουιτεροφημες.![]()
[img]https://i.postimg.cc/KYky0wT4/FXe4 ... .png[/img]
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν είναι δουλειά μας που κορυφαίος υπουργός περνά την ώρα του και τρώει το χρήμα μας με μια μουνάρα;vatraxos έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 22:15Επιτέλους ένα σωστό ποστ. Αυτή η ιστορία αφορά τους τρεις τους. Όχι εμάς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 22:12 Αφού η ίδια η Ευγενία είπε δεν έγινε τίποτα, το θέμα τελειώνει. Δικιά τους ζωή είναι. Είναι ξεφτίλα να ασχολείσαι με κιτρινιαρικες τουιτεροφημες.
Τι μας αφορά δηλαδή; τον πληρώνουμε για να μην κάνει τίποτα για μας και έχει τον χρόνο να κυνηγάει μουνάρες και να βγαίνει στα κανάλια να λέει ένα σωρό μαλακίες.
Μας αφορά φίλε μου. Κάθε λεπτό που ξοδεύεται στην ανούσια αυτοπροβολή είναι ένα λεπτό που εσύ τον πληρώνεις. Γι αυτό μας αφορά. Υπουργός ανάπτυξης με μηδενικό έργο εδώ και χρόνια. Μια μεγάλη πολιτική αποτυχία που τον ψηφίζουν κάτι θεούσες επειδή έτσι αυτοπροσδιορίζεται. Όλες οι θεούσες που ψηφίζουν αυτόν τον χαραμοφάη φιδέμπορο πρέπει να μάθουν πως είναι μια απάτη. Πως κυνηγάει μουνάκια.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το θεωρώ απίθανο να έχει συμβεί.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ε, δε φταίει αυτός που εκλέγεται, φταίνε αυτοί που τον εκλέγουν. Τι να κάνουμε τώρα, να πάμε να τους ζητήσουμε τα μισθά του;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 22:28Δεν είναι δουλειά μας που κορυφαίος υπουργός περνά την ώρα του και τρώει το χρήμα μας με μια μουνάρα;vatraxos έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 22:15Επιτέλους ένα σωστό ποστ. Αυτή η ιστορία αφορά τους τρεις τους. Όχι εμάς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 22:12 Αφού η ίδια η Ευγενία είπε δεν έγινε τίποτα, το θέμα τελειώνει. Δικιά τους ζωή είναι. Είναι ξεφτίλα να ασχολείσαι με κιτρινιαρικες τουιτεροφημες.
Τι μας αφορά δηλαδή; τον πληρώνουμε για να μην κάνει τίποτα για μας και έχει τον χρόνο να κυνηγάει μουνάρες και να βγαίνει στα κανάλια να λέει ένα σωρό μαλακίες.
Μας αφορά φίλε μου. Κάθε λεπτό που ξοδεύεται στην ανούσια αυτοπροβολή είναι ένα λεπτό που εσύ τον πληρώνεις. Γι αυτό μας αφορά. Υπουργός ανάπτυξης με μηδενικό έργο εδώ και χρόνια. Μια μεγάλη πολιτική αποτυχία που τον ψηφίζουν κάτι θεούσες επειδή έτσι αυτοπροσδιορίζεται. Όλες οι θεούσες που ψηφίζουν αυτόν τον χαραμοφάη φιδέμπορο πρέπει να μάθουν πως είναι μια απάτη. Πως κυνηγάει μουνάκια.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1072 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
-