!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ενιαίος αριθμος πολιτη (666)

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Re: Ενιαίος αριθμος πολιτη (666)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Νατάσα έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 12:59 Ειπαμε να κανουμε λίγη υπομονη για να φανει ποιος "εχει υποστει ζημια" και ποιος οχι Πασιφαη. Ο ενιαιος αριθμος θα βγει στις 27 του μηνα. Επονται οι ηλεκτρονικες ταυτοτητες και επειτα το τσιπακι. Μου φαινεσαι λίγο χαζια που δεν μπορεις να καταλαβεις που το πανε.
Και όχι μονο εσυ, ολοι εδω, όσοι δεν το πιστευετε.
Τουλαχιστον περιμενετε για να το καταλαβετε, μην βριζετε οπου βρειτε!...
27 βγαίνει;
7+2=9
Ανάποδο 9 = 6.
Το πρώτο εξαρι του ενιαίου αριθμού.
Ακόμη ένα για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες και τέλος το 6 για το τσιπακι.

666.

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ .
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros »

Νατάσα θα πάρεις τον ενιαίο αριθμό και την ηλ. ταυτότητα ? Τι θα κάνεις ? Πώς θα αντισταθείς ?
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Gherschaagk έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:28 Η μοναδική προφητεία που θα επαληθευτεί είναι αυτή που θα σας πω τώρα.

Η γη θα συνεχίσει να γυρίζει γύρω από τον ήλιο και η ζωή θα συνεχίσει την ανεμπόδιστη εξέλιξή της.
:blm: master yoda...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

John Brown Gun Club έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 15:37
Gherschaagk έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:49
Ασέβαστος έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:38

..και οι απατεωνες θα συνεχισουν να κοροιδευουν τα κοροιδα.
Είμαι η πιο ειλικρινής προφήτισσα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Λέω μόνο την αλήθεια και είναι σκληρή. Καμία προφητεία που αφορά την συντέλεια του κόσμου δεν θα πραγματοποιηθεί.
Καλα, αμα πεσει κανας μετεωριτης, οπως εχει ηδη γινει μερικες φορες στην ιστορια του πλανητη, θα δουμε ποσο μετρανε οι προφητειες σου.
επεσε ενας και ζωη συνεχιστηκε...
so what?
Ζωη δεν ειναι μονο ο Ανθρωπος
αλλο πραμα η συντελεια του κοζμου και αλλο η συντελεια του ανθρωπου... η ζωη συνεχιζεται....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Βρε τον Βελζεβουλη που περιμενει τους Ελληνες γραφειοκρατες για να κανει την δουλεια του...

Δλδ ολη την ιστορια της ανθρωποτητος κρατανε στα χερια τους 5 ελληνες καρεκλονταυροι σε καποιο υπουργειο; τι να λεμε τωρα, αυτο ειναι φανταστικο!!!
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

Airman68 έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:12
Νατάσα έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 12:55
Τι θες να πεις, δεν σε καταλαβαίνω. Εχεις δικαιο για το μεσον που λες, φυσικα και δεν φταινε τα μεσα αλλα ο ΤΡΟΠΟΣ που τα χρησιμοποιουμε!
Τα τσιπακια και το χαραγμα θα χρησιμοποιηθουν για κακο σκοπο.
Ποια ειναι η δικη σου σκεψη;
Για καντο πιο λιανο λίγο!
Το ότι, όπως υποστηρίζεις, τα τσιπάκια (και το χάραγμα;) θα χρησιμοποιηθούν για κακό σκοπό δε σημαίνει ότι πρέπει να τα δαιμονοποιούμε.
Για τον ίδιο λόγο που δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε την τηλεόραση ή το ίντερνετ τα οποία χρησιμοποιούνται ασυστόλως για χειραγώγηση των μαζών.
Υπάρχουν ένα σωρό σωστές χρήσεις τους όπως υπάρχουν και κακόβουλες.

Αν στο νήμα σου καυτηριάζεις το συγκεκριμένο τρόπο που πιστεύεις ότι θα χρησιμοποιητούν τα τσιπάκια, καλώς, κι εγώ μαζί σου.
Αυτό όμως που διαφαίνεται είναι ότι είσαι κάθετα αντίθετη στα τσιπάκια καθεαυτά και εκεί διαφωνούμε...
Το θέμα μου όμως είναι η βεβαιότητα του κακού σκοπού για την τεχνολογία και όχι το κατά πόσο βοηθούν τα μέσα.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Πασιφάη έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:42
Νατάσα έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 12:59
Πασιφάη έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 23:03

Καλέ μου ευγενικέ άνθρωπε, σωστά ζήτησες συγγνώμη απ'την κοπέλα μιας και το αισθάνθηκες.
Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός, πως υπάρχει μια γραμμή που τηρεί απαρέγκλιτα, δίχως να ξεφεύγει χιλιοστό. Της έχουν κάνει ζημιά, ξεκάθαρα. Κοινώς δεν είναι στη φάση να διαχωρίσει δυο γαϊδάρων άχυρα.
Προσωπικά, τέτοιες κραυγαλέες περιπτώσεις αυτοκαταστροφής, είναι δύσκολο να τις αντιμετωπίσω χαλαρά. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει πως θα την κάνω ''κομμάτια'' σε ψυχολογία βρίζοντάς την, αλλά να της υπενθυμίζω με κάθε δυνατό τρόπο, το καταγώγι που έχει μπλέξει. Θεωρώ πως είναι η πρέπουσα αντιμετώπιση.
Διότι, αν περάσεις απ'τα σκατά, πρέπει να δείξεις απο που περνάει η διοδος, όξω απ'το βόθρο. Τόσο απλά.

Αν η Νατάσσα θεωρεί πως βάλλεται πανταχόθεν για τα πιστεύω της, καλό θα είναι να ψαχτεί λίγο περισσότερο, πριν αραδιάσει εδώ μέσα μαλακίες ουρανομήκεις, ιδιαίτερα σε ανθρώπους που έχουν βρε αδερφέ, κάποιες γνώσεις παραπάνω.
Ειπαμε να κανουμε λίγη υπομονη για να φανει ποιος "εχει υποστει ζημια" και ποιος οχι Πασιφαη. Ο ενιαιος αριθμος θα βγει στις 27 του μηνα. Επονται οι ηλεκτρονικες ταυτοτητες και επειτα το τσιπακι. Μου φαινεσαι λίγο χαζια που δεν μπορεις να καταλαβεις που το πανε.
Ντάξει, εγώ είμαι χαζιά, όλοι είμαστε χαζιά. Ο ενιαίος αριθμός που εμπεριέχει τα πάντα όλα, υπάρχει στην υπόλοιπη Ευρώπη, χρόνια. Έχει να κάνει αποκλειστικά με την διευκόλυνση των πολιτών στις όποιες συνδιαλλαγές τους. Αν εσύ βλέπεις χάραγμα και αντίχριστο, δεν μπορώ να βοηθήσω.
Υπ'όψιν, εγώ δεν σε βρίζω τόσο καιρό, απλά προσπαθώ με κάθε μέσο να σου δείξω πως αυτός που ακολουθείς είναι τρισμέγιστος μαλάκας και σας φλομώνει με κλαπαρχιδιές. Αν εσύ το εκλαμβάνεις αλλιώς, δικό σου πρόβλημα και really deal with it.
Το'παμε μια, το'παμε δυο, κάπου σώνει. Αύριο κλαίνε.
Θα κλάψει πολύς κόσμος Πασιφάη, οι περισσότεροι θα χαραχτουν, μόνο ένα εκατομμύριο κόσμος θα μείνει ατσιπαριστος, βάλε με το μυαλό σου πόσοι θα χαθούν...
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

taliban έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 16:24
Νατάσα έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 12:59 Ειπαμε να κανουμε λίγη υπομονη για να φανει ποιος "εχει υποστει ζημια" και ποιος οχι Πασιφαη. Ο ενιαιος αριθμος θα βγει στις 27 του μηνα. Επονται οι ηλεκτρονικες ταυτοτητες και επειτα το τσιπακι. Μου φαινεσαι λίγο χαζια που δεν μπορεις να καταλαβεις που το πανε.
27 βγαίνει;
7+2=9
Ανάποδο 9 = 6.

666.

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ .
Το μόνο σίγουρο, το θέμα είναι που θα βρεθούμε μετά θάνατον, στο σκοτάδι ή στο φως;
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

tanipteros έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 16:39 Νατάσα θα πάρεις τον ενιαίο αριθμό και την ηλ. ταυτότητα ? Τι θα κάνεις ? Πώς θα αντισταθείς ?
Τον ενιαίο αριθμό δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τον αποφύγω, αλλά την ηλεκτρονική ταυτότητα θα αρνηθώ να την πάρω, όπως άλλωστε μας προτρεπουν και οι προφητείες που λένε να μην τις πάρουμε γιατί θα συμβούν τα γεγονότα της Πόλης...και πιστεύω ότι δεν θα είμαι η μόνη που θα την αρνηθεί!
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

axilmar έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 17:08 Βρε τον Βελζεβουλη που περιμενει τους Ελληνες γραφειοκρατες για να κανει την δουλεια του...

Δλδ ολη την ιστορια της ανθρωποτητος κρατανε στα χερια τους 5 ελληνες καρεκλονταυροι σε καποιο υπουργειο; τι να λεμε τωρα, αυτο ειναι φανταστικο!!!
Μην υποτιμας τους Έλληνες και την Ελλάδα!
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Νατάσα έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 21:34
taliban έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 16:24
27 βγαίνει;
7+2=9
Ανάποδο 9 = 6.

666.

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ .
Το μόνο σίγουρο, το θέμα είναι που θα βρεθούμε μετά θάνατον, στο σκοτάδι ή στο φως;
1 μετρο μέσα στη γη αν έχουμε το προνόμιο.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Νατάσα ενα θελω να μου πεις.

με ποια συνθηκη, θα πιστεψεις οτι ο λιακοπουλος ειναι απατεωνας. τι πρεπει να γινει για να το παρεις αποφαση.

ας πουμε ποια ημερομηνια πρεπει να περασει χωρις να ερθει ο αντιχριστος, η συντελεια η οτι αλλη μαλακια εχει πει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Ασέβαστος έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 09:12 Νατάσα ενα θελω να μου πεις.

με ποια συνθηκη, θα πιστεψεις οτι ο λιακοπουλος ειναι απατεωνας. τι πρεπει να γινει για να το παρεις αποφαση.

ας πουμε ποια ημερομηνια πρεπει να περασει χωρις να ερθει ο αντιχριστος, η συντελεια η οτι αλλη μαλακια εχει πει.
Οσες φορες και να το πεις, αλλες τοσες εγω θα το αρνηθω ότι ειναι απατεωνας! Ειναι πολυ φωτισμενος ανθρωπος, ανθρωπος του Θεου ειναι!

Ωστοσο, οπως ειπα και στον Λοξια, εχω βαλει προσωπικα ενα οριο, την 5-5-2024, ειναι προφητευμενη ημερομηνια για Πασχαλιο Χαρα, αν μεχρι τοτε δεν συμβει τιποτε, τοτε κατι δεν παει καλα...

Οψομεθα.
"Άχρι καιρού..."
jey_pap
Phorum.gr user: j_pap

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jey_pap »

«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
jey_pap
Phorum.gr user: j_pap

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jey_pap »

Το επόμενο βήμα... Ταυτοποίηση DNA;
https://www.europarl.europa.eu/doceo/do ... 05_EL.html
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”