!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμπρός να λύσουμε την αύξηση των ενοικίων

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
sharp

Re: Εμπρός να λύσουμε την αύξηση των ενοικίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:21
sharp έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:17
Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:13

Θα αστειεύεσαι τώρα αλήθεια.
Ίσως. Δεν είδα πάντως ποτέ κανέναν να διαμαρτύρεται γιατί πληρώνουμε ασφάλεια και πάμε στον ιδιωτικό γιατρό. Έτσι btw το αναφέρω
Καμάρι μου, η συζήτηση έχει ώς εξής: ξεκινάς μια συζήτηση με βασικό θέμα το ότι, για να δεχόμαστε και πληρώνουμε τέτοια ενοίκια, σημαίνει ότι τα'χουμε. Και σου απαντάω, όχι δεν τα έχουμε, αφήνουμε άλλες προτεραιότητες πίσω που δε θα έπρεπε και σου δίνω παράδειγμα το ΚΛΑΣΙΚΟ παράδειγμα προτεραιότητας που 9 στις 10 θα αφήσουν πίσω για να πληρωθεί το ενοίκιο. Και αντί να μου πεις ναι ΟΚ έχεις δίκαιο, όντως τα πληρώνετε τα ενοίκια, γιατί δεν έχετε επιλογή, μου λες "μα δεν στο καλύπτει η ασφάλεια"; Σου απαντάω όχι. Αντί να μου πεις , α ΟΚ, μου λες "ναι αλλά δεν παραπονιέσαι για τον ιδιωτικό γιατρό, παραπονιέσαι για τον οδοντίατρο.
Ε ΧΕΣΕ ΜΑΣ.
Να σε χέσω, αλλά εξήγησε μου γιατί παραπονιέσαι για τα νοίκια και όχι για την ασφάλεια που μια ζωή την πληρώνεις τζάμπα. Αυτά δεν είναι λεφτά; Και μάλιστα εντελώς πεταμένα, στο σπίτι τουλάχιστον μένεις.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Daje έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 10:24
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 09:36 Αυτό που γίνεται στην ελλάδα είναι εντελώς απάνθρωπο. Ο άλλος αύξησε το νοίκι σε 650 Ε (από 420) σε ένα διαμέρισμα 45 τετραγωνικά και τους παιρνούσε κι απο συνέντευξη. Κωλοεβραίοι στην ψυχή που θα απομυζήσουν ένα νέο ζευγάρι από ότι έχει και δν έχει. Μετά λενε γιατί δε γενάνε οι έλληνες. Αφού βγάζουν 10 και τους τρώνε 9 πως να γεννήσουν. Αν δεν υπάρχει κράτος με αρχίδια είτε φασιστικό είτε κομουνιστικό βασιλικό ξέρωγω να επιβάλλει το αυτονόητο οι έλληνες θα πεθαίνουν και πακιστανοί θα παίρνουν τη θέση τους.
Στο εξωτερικο παντως ειναι χειροτερα.
Τουλαχιστον αυτο λεει η δικη μου εμπειρια σε Ιταλια-Γαλλια-Αγγλια και αντιστοιχα και χειροτερα ακουω απο ανθρωπους που ζουν σε Αυστρια, Ελβετια, Ολλανδια.
Η σύγκριση που κάνεις με το κέντρο Παρισιού, Λονδίνου, Ρώμης και Αθήνας είναι τελείως άκυρη. Ο λόγος που τα κέντρα αυτών των πόλεων είναι ακριβά είναι ότι αποτελούν ιστορικά κέντρα και δεν υπάρχει χώρος ανοικοδόμησης και ό,τι ανοικοδόμηση συμβαίνει είναι για επαγγελματικούς χώρους. Εντούτοις, τα προάστιά τους είναι μακράν φθηνότερα σε αναλογία με την Αθήνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

sharp έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:25
Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:21
sharp έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:17

Ίσως. Δεν είδα πάντως ποτέ κανέναν να διαμαρτύρεται γιατί πληρώνουμε ασφάλεια και πάμε στον ιδιωτικό γιατρό. Έτσι btw το αναφέρω
Καμάρι μου, η συζήτηση έχει ώς εξής: ξεκινάς μια συζήτηση με βασικό θέμα το ότι, για να δεχόμαστε και πληρώνουμε τέτοια ενοίκια, σημαίνει ότι τα'χουμε. Και σου απαντάω, όχι δεν τα έχουμε, αφήνουμε άλλες προτεραιότητες πίσω που δε θα έπρεπε και σου δίνω παράδειγμα το ΚΛΑΣΙΚΟ παράδειγμα προτεραιότητας που 9 στις 10 θα αφήσουν πίσω για να πληρωθεί το ενοίκιο. Και αντί να μου πεις ναι ΟΚ έχεις δίκαιο, όντως τα πληρώνετε τα ενοίκια, γιατί δεν έχετε επιλογή, μου λες "μα δεν στο καλύπτει η ασφάλεια"; Σου απαντάω όχι. Αντί να μου πεις , α ΟΚ, μου λες "ναι αλλά δεν παραπονιέσαι για τον ιδιωτικό γιατρό, παραπονιέσαι για τον οδοντίατρο.
Ε ΧΕΣΕ ΜΑΣ.
Να σε χέσω, αλλά εξήγησε μου γιατί παραπονιέσαι για τα νοίκια και όχι για την ασφάλεια που μια ζωή την πληρώνεις τζάμπα. Αυτά δεν είναι λεφτά; Και μάλιστα εντελώς πεταμένα, στο σπίτι τουλάχιστον μένεις.
Δεν με παρακολουθείς. Σε 9 στα 10 σχετικά νήματα γαμωσταυρίζω τον ΕΦΚΑ. Και παλιότερα το ΤΣΜΕΔΕ.. Επίσης τί λογική είναι αυτή; Πληρώνω ασφάλεια, γιατί ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΑΛΛΙΩΣ. Οπότε πρώτη προτεραιότητα έχει η ασφάλεια, αλλιώς εισόδημα γιοκ. Μόλις καλυφθεί η ασφάλεια, πρέπει να καλυφθεί το νοίκι. Δεύτερη προτεραιότητα. Μετά τα υπόλοιπα. Μόλις αυτά σου τρώνε όλο το μισθό, όπως και τελικά συμβαίνει για ΠΟΛΥ κόσμο, αναγκαστικά αφήνεις πίσω άλλες προτεραιότητες. Δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκες να κάνεις τέτοιου είδους σύγκριση :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 13 Ιούλ 2022, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

vantono έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:19 Ουσιαστικά ο οδοντίατρος, κατά έναν παράδοξο λόγο, θεωρείται κάτι σαν είδος πολυτελείας στην Ελλάδα. Απο που κι ως που, δεν το καταλαβαίνω. Να μου έλεγες ορθοδοντικό ή γναθοχειρουργό κτλ, άντε κάπως να το καταλάβω. Αλλά οδοντίατρος ρε μαλακες, που ειναι απο τα πιο απαραίτητα?
Δεν είναι μόνο στην Ελλάδα, είναι γενικευμένο το φαινόμενο ο οδοντίατρος να θεωρείται "αισθητικές επεμβάσεις" ό,τι κι αν αφορά. Δεν ξέρω σε ποιες χώρες καλύπτεται, αλλά η εντύπωσή μου είναι ότι δεν καλύπτεται σχεδόν πουθενά είτε από κρατική είτε από ιδιωτική ασφάλεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

sharp έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 12:12
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 11:58
sharp έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 11:57

Καμμία σχέση, όλοι αυτοί που λες ήσαν άνεργοι στον τόπο τους.
Ναι. Τι σου γράφω εγώ στην από κάτω παράγραφο;
Γράφεις όταν θα πάνε, θα ανοίξουν. Ε λοιπόν, πρώτα θα ανοίξουν και μετά θα πάνε, έτσι θέλουν αυτοί, τι να κάνουμε τώρα :lol:

Τα υπόλοιπα που λες υπάρχουν ήδη και σχολεία και νοσοκομεία. Ή εννοείς ότι πρέπει να τους έχουμε έτοιμη δουλειά και το μήνα κανά χιλιάρικο μπόνους;

Στα λόγια είμαστε πρώτοι, γνωστά αυτά. Ούτε τον βαντόνο τον πιστεύω ότι θα τού άρεσε ερημίτης όπως γράφει. Μέχρι τώρα ξέρουμε ότι τού αρέσει χόουμ όφις για να μην τρώει την κίνηση όταν πηγαίνει στη δουλειά. Με το σπίτι στην Αθήνα όμως, όχι να σηκωθεί να πάει 200 χλμ μακριά. Χαίρω πολύ.
Πες μία επαρχιακή πόλη στην τύχη και μετά σου απαντώ για τα νοσοκομεία ή τα σχολεία. Που αλλάζουν οι καθηγητές ανά μήνα ειδικά στα προπαρασκευαστικά για τις πανελλήνιες έτη. Επίσης, τί να κάνουμε; Πρώτα πάει ο πληθυσμός και μετά όλα τα άλλα. Ας ανοίξει αυτά που πρέπει το κράτος και θα πάνε και οι ιδιώτες.

Όχι να μου βάζουν μέσο όλοι να πάνε στην Αθήνα, δάσκαλοι, γιατροί, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, τραπεζοϋπάλληλοι, υπάλληλοι ΟΤΑ και νοσηλευτές και μετά να έχουμε στην Αθήνα κάτι δήμους με διπλάσιους από τα προβλεπόμενα υπαλλήλους, κάτι στρατόπεδα με δεκαπλάσιο μόνιμο και κληρωτό προσωπικό και στην επαρχία να υπάρχει έλλειψη.

Χόουμ όφις κάνεις και στη Λαμία και στον Τύρναβο, αν σου έχει κατοστάρα, φυσικό αέριο και όλα τα σχετικά. Όταν όμως το κράτος τοποθετεί τα δίκτυα όχι κατά προτεραιότητα αλλά κατά βύσμα, γάμησε τα. Γιατί θα πάει πρώτα να σου βάλει κατοστάρα για τα άχτιστα σπίτια του Λατση και μετά θα πάει στον Λαμιώτη που έχει τα σπίτια έτοιμα και περιμένει...

Και ξέρεις, εκεί λες καφεδάκι σε 10 λεπτά και είναι καφεδάκι σε 10 λεπτά. Δεν κανονίζεις μία εδβομάδα πριν για να ετοιμαστείς να πας... :102:
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Cecily Anne έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 12:58
Ερμής έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 12:27
Ασέβαστος έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 12:22

το 800-1000 νοικι για 4αρι συζηταμε. 4αρι αγοραζεις και με δοση 500, οποτε εχεις αρκετο περισσευμα για οτι μπορει να παει στραβα.

στην αναγκη στριμωξου σε 3αρι. η και μικροτερο, ωστε να σου βγαινει η δοση με ανεση.
Το 4αρι δοση 500€ παραειναι μπακαλίστικο.
Για τι ποσό δανείου μιλάμε για να δούμε αν μπορείς να αγοράσεις 4αρι ακόμη και στον Ασπρόπυργο με αυτά τα λεφτά.
Εξαρτάται την περιοχή και την αξία του τετραγωνικού. Δεν αξίζει σε όλες να πάρεις σπίτι, συμφέρει ακόμα το ενοίκιο. Επίσης, επενδυτικά σε κάποιες συμφέρει να πάρεις κατάστημα, αντί σπιτιού. Γενικά αν θες να κάνεις επένδυση με τα σημερινά χάλια, ρώτα έμπιστο που να είναι στο χώρο.
"Δεν ειναι καιρός για επενδύσεις"

Όπως η κουβέντα του στον πατέρα μου το 2002 ήταν "Κράτησε τα λεφτά σου μια δεκαετία"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

sharp έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 00:05 Λάθος κάνεις. Και γιατρούς ξέρω που στα πρώτα χρόνια τους συγκατοικούσαν. Και ήταν πολύ καλό από όλες τις πλευρές, γνωριμίες, παρέα, ακόμη και επαγγελματικά ανταλλάσανε απόψεις κλπ.
Daje έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 22:41 Στα χωριουδακια δηλαδη που λεγονται Ρωμη, Μιλανο, Παρισι, Λονδινο δεν συμβαινει?
Εργαζομενοι και εργαζομενες σε εμπορικα καταστηματα του κεντρου, στον ιδιωτικο τομεα κλπ. ειναι εξαθλιωμενες κοινωνικες ομαδες?
Αν θελεις να μενεις στο κεντρο της πολης, ποσο μαλλον να μενεις και μονος/η σου, θα πρεπει να μοιραστεις το διαμερισμα, αρα και τον πωπο σου.
Νο πωπος, νο χαμηλο νοικι.
Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι στην ιδρωμένη μασχάλη της νοτίου βαλκανικής οι εθνολαϊκιστές είναι πλήρως αποκομμένοι από την αγορά και τον μοντέρνο κόσμος της κοινωνίας των πολιτών. Δεν νοιώθουνε και δεν υπάρχει σημείο επαφής
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Rudiche έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 12:05 Η αύξηση των ενοικίων οφείλεται κυρίως στη βραχυχρόνια μίσθωση των ακινήτων, τύπου airbnb. Οπότε, η κυβέρνηση πρέπει να υπερφορολογήσει τη βραχυχρόνια μίσθωση ωστέ να είναι κατά λίγο πιο συμφέρουσα οικονομικά από την κανονική μίσθωση. Έτσι, πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων θα θελήσουν να αποφύγουν το τρέξιμο που απαιτεί το airbnb, όπως η παράδοση και η παραλαβή των κλειδιών, έλεγχος για ζημιές κτλ και να το νοικιάσουν κανονικά, εξομαλύνοντας τις τιμές των ενοικίων.
Δηλαδή να την φορολογήσει 700%;
Ιστορίες κανονικών μισθώσεων: ξήλωσαν και πήραν καλοριφέρ/τέντες/είδη υγιεινής (όχι όλα μαζί, τρεις ιστορίες)(τις τέντες στο σπίτι όπου έμεινα με ενοίκιο όταν άρχισα να εργάζομαι. Πήγα, το είδα με τέντες και όταν μετακόμισα, δεν είχε). Άφησαν απλήρωτα κοινόχρηστα και τα φεσώθηκε ο ιδιοκτήτης. Κατέστρεψαν το πάτωμα, προφανώς επειδή είχαν πει στον ιδιοκτήτη να το αλλάξει και αυτός αρνήθηκε (στην πολυκατοικία μου αυτό). Έκαναν τους τοίχους πουά από τα καρφιά. Υπαρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι έκαναν μπάρμπεκιου στο ενεργειακό τζάκι.

Είμαι σίγουρη πως υπάρχουν ιστορίες τρόμου και αντιστρόφως.

Πρώτα πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία περί ενοικιάσεων.
Να υπάρχουν στο συμβόλαιο φωτογραφίες του σπιτιού και να απλοποιηθεί η διαδικασία των αποζημιώσεων των βλαβών. Να μπαίνει πχ ως πρόστιμο στη φορολογική δήλωση αυτόματα.
Τώρα ο ιδιοκτήτης δεν ζητά τα λεφτά του, επειδή θα του στοιχήσει περισσότερο το δικαστήριο. Ενώ στο airbnb, ένα ποτήρι να σπάσουν, χρεώθηκε στην κάρτα σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 13 Ιούλ 2022, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Ο οδοντίατρος, είναι ιατρός πολυτελείας για πολλούς. Μόνο όταν φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση.
Εδώ δεν έχουμε για σοβαρότατες ασθένειες, είμαστε επίσης αναγκασμένοι να εργαζόμαστε σε τοξικότατο περιβάλλον, αντί να μπορούμε να πάρουμε κάποια έτη ανάπαυση για ανάρρωση, αφού μας έφαγαν τους μισθούς με τα μνημόνια.
Το ελληνικό περιβάλλον εργασίας είναι τοξικότατο, με πρόθεση. Αλλού στους εξυπνάκηδες θα είχαν κόψει τον κώλο με ένα χα χου.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 10:56 φυγετε ολοι εξωτειρκο να μεινουν οι μαφιοζοι με τους μπουμερς με τους μαφιοζους και τους λαθρο :102:
εξωτερικό που τα νοίκια είναι φθηνά; :lol:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:38
sharp έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 00:05 Λάθος κάνεις. Και γιατρούς ξέρω που στα πρώτα χρόνια τους συγκατοικούσαν. Και ήταν πολύ καλό από όλες τις πλευρές, γνωριμίες, παρέα, ακόμη και επαγγελματικά ανταλλάσανε απόψεις κλπ.
Daje έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 22:41 Στα χωριουδακια δηλαδη που λεγονται Ρωμη, Μιλανο, Παρισι, Λονδινο δεν συμβαινει?
Εργαζομενοι και εργαζομενες σε εμπορικα καταστηματα του κεντρου, στον ιδιωτικο τομεα κλπ. ειναι εξαθλιωμενες κοινωνικες ομαδες?
Αν θελεις να μενεις στο κεντρο της πολης, ποσο μαλλον να μενεις και μονος/η σου, θα πρεπει να μοιραστεις το διαμερισμα, αρα και τον πωπο σου.
Νο πωπος, νο χαμηλο νοικι.
Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι στην ιδρωμένη μασχάλη της νοτίου βαλκανικής οι εθνολαϊκιστές είναι πλήρως αποκομμένοι από την αγορά και τον μοντέρνο κόσμος της κοινωνίας των πολιτών. Δεν νοιώθουνε και δεν υπάρχει σημείο επαφής
Ενώ εσύ ξέρεις πολλούς, όχι εσένα βέβαια αλλά άλλους, που δεν είναι εξαθλιωμένοι γιατί μια μεσαία τάξη είμαστε όλοι. Αρκεί να μην έρχονται πολύ κοντά γιατί βρωμάνε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:33
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 11:58

Ναι. Τι σου γράφω εγώ στην από κάτω παράγραφο;
Γράφεις όταν θα πάνε, θα ανοίξουν. Ε λοιπόν, πρώτα θα ανοίξουν και μετά θα πάνε, έτσι θέλουν αυτοί, τι να κάνουμε τώρα :lol:

Τα υπόλοιπα που λες υπάρχουν ήδη και σχολεία και νοσοκομεία. Ή εννοείς ότι πρέπει να τους έχουμε έτοιμη δουλειά και το μήνα κανά χιλιάρικο μπόνους;

Στα λόγια είμαστε πρώτοι, γνωστά αυτά. Ούτε τον βαντόνο τον πιστεύω ότι θα τού άρεσε ερημίτης όπως γράφει. Μέχρι τώρα ξέρουμε ότι τού αρέσει χόουμ όφις για να μην τρώει την κίνηση όταν πηγαίνει στη δουλειά. Με το σπίτι στην Αθήνα όμως, όχι να σηκωθεί να πάει 200 χλμ μακριά. Χαίρω πολύ.
Πες μία επαρχιακή πόλη στην τύχη και μετά σου απαντώ για τα νοσοκομεία ή τα σχολεία. Που αλλάζουν οι καθηγητές ανά μήνα ειδικά στα προπαρασκευαστικά για τις πανελλήνιες έτη. Επίσης, τί να κάνουμε; Πρώτα πάει ο πληθυσμός και μετά όλα τα άλλα. Ας ανοίξει αυτά που πρέπει το κράτος και θα πάνε και οι ιδιώτες.

Όχι να μου βάζουν μέσο όλοι να πάνε στην Αθήνα, δάσκαλοι, γιατροί, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, τραπεζοϋπάλληλοι, υπάλληλοι ΟΤΑ και νοσηλευτές και μετά να έχουμε στην Αθήνα κάτι δήμους με διπλάσιους από τα προβλεπόμενα υπαλλήλους, κάτι στρατόπεδα με δεκαπλάσιο μόνιμο και κληρωτό προσωπικό και στην επαρχία να υπάρχει έλλειψη.

Χόουμ όφις κάνεις και στη Λαμία και στον Τύρναβο, αν σου έχει κατοστάρα, φυσικό αέριο και όλα τα σχετικά. Όταν όμως το κράτος τοποθετεί τα δίκτυα όχι κατά προτεραιότητα αλλά κατά βύσμα, γάμησε τα. Γιατί θα πάει πρώτα να σου βάλει κατοστάρα για τα άχτιστα σπίτια του Λατση και μετά θα πάει στον Λαμιώτη που έχει τα σπίτια έτοιμα και περιμένει...

Και ξέρεις, εκεί λες καφεδάκι σε 10 λεπτά και είναι καφεδάκι σε 10 λεπτά. Δεν κανονίζεις μία εδβομάδα πριν για να ετοιμαστείς να πας... :102:
Αυτό με το χόουμ όφις πολύ συζητιέται τελευταία, αλλά είμαστε σίγουροι ότι κάθε εργοδότης χαίρεται στην ιδέα να κόβει μισθό για κάποιον που κάθεται σπίτι με τις πυτζάμες και "δουλεύει"; Πόσο μάλλον αν είναι στον Τύρναβο και ξέρει ότι μπορεί να τον βλέπει το πολύ μια φορά το μήνα;

(και βέβαια επιμένω, ότι στον 3ο μήνα έχει βαρεθεί τη φοβερή φύση, εξοχή και τον καφέ στο 10λεπτο - στο ίδιο καφενείο με τις ίδιες φάτσες)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 13 Ιούλ 2022, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Τι συζητάτε τώρα για τα καμώματα των ελληνόφωνων της εύφορης κοιλάδας;
Κανονικά δεν έπρεπε να πατάνε τέτοια βρωμόποδα την ιερή γη των θεών, την ποτισμένη με αίμα για την ελευθερία.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

sharp έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:49

Αυτό με το χόουμ όφις πολύ συζητιέται τελευταία, αλλά είμαστε σίγουροι ότι κάθε εργοδότης χαίρεται στην ιδέα να κόβει μισθό για κάποιον που κάθεται σπίτι με τις πυτζάμες και "δουλεύει"; Πόσο μάλλον αν είναι στον Τύρναβο και ξέρει ότι μπορεί να τον βλέπει το πολύ μια φορά το μήνα;
Γι' αυτό ο Έλληνας εργοδότης είναι χειρότερος από επιστάτη σε βαμβακοφυτεία της Νότιας Καρολίνας παραμονές του Αμερικανικού εμφυλίου.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

sharp έγραψε: 13 Ιούλ 2022, 13:49

(και βέβαια επιμένω, ότι στον 3ο μήνα έχει βαρεθεί τη φοβερή φύση, εξοχή και τον καφέ στο 10λεπτο - στο ίδιο καφενείο με τις ίδιες φάτσες)
vantono απασφάλισε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”