Είπα ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι άνθρωποι, όχι καλύτερες και χειρότερες χώρες, με όποιο κριτήριο κι αν το πάρεις.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 25 Σεπ 2018, 22:22 βαριεμαι να γκουκλαρω τον καθε δεικτη διότι ήδη αναγνωριζεις ότι η ποιότητα ζωής υπάρχει ως έννοια και αντικειμενικά μετρήσιμα πράγματα (όπως τα συστηματα υγειας) την επηρρεάζουν
το να πιστευεις οτι γενικα δεν υπαρχουν καλυτερες και χειροτερες χωρες ειναι παραφροσυνη, εσυ δηλαδη αν ειχες να διαλεξεις που θα γενηθεις μεταξυ σουηδιας και ISIS δε παιζει να διαλεγες ISIS. και ολες οι χωρες βρισκονται εντος αυτης της κλιμακας ας πουμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σόιμπλε: Να ενσωματώσουμε τους πρόσφυγες στην κοινωνία
- hellegennes
Re: Σόιμπλε: Να ενσωματώσουμε τους πρόσφυγες στην κοινωνία
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Άρχισες πάλι τις βλακώδεις σοφιστείες. Καλύτερο σύστημα υγείας είναι αυτό που τα πάει καλύτερα, όχι αυτό που έχει πιο όμορφα φυτά στους διαδρόμους. Αυτό είναι αυτονόητο για τον κάθε νοήμονα άνθρωπο. Σύμφωνα με τον ίδιο τον ΠΟΥ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 22:31Δεν μπορει να ειχες παραθεσει λιστα του ΠΟΥ με τα καλυτερα συστηματα υγειας στον κοσμο γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να παραθεσεις κατι που δεν υπαρχειhellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 17:44
Κάπου είχα παραθέσει μια λίστα του ΠΟΥ με τα καλύτερα συστήματα υγείας στον κόσμο. Μάντεψε σε τι θέση είναι οι Γερμανοί και σε τι εμείς (για να σε γλυτώσω από κόπο, είναι 11 θέσεις κάτω μας).
Αυτο που μαλλον παρεθεσες ηταν το rakink για το heath efficiency που ειναι κατι τελειως διαφορετικο
The World Health Organization has carried out the first ever analysis of the world's health systems. Using five performance indicators to measure health systems in 191 member states, it finds that France provides the best overall health care followed among major countries by Italy, Spain, Oman, Austria and Japan.
The main message from this report is that the health and well- being of people around the world depend critically on the performance of the health systems that serve them.
Έτσι, όμως, για να γελάσουμε, πες μας τι σημαίνει για σένα «καλύτερο σύστημα υγείας».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είπε το άτομο που μένει στην χώρα που έχει 220% μεγαλύτερη εγκληματικότητα από την Ελλάδα και η μόνη διασκέδαση των ιθαγενών είναι να βγαίνουν το Σαββάτο βράδυ και να γίνονται τόσο λιάρδα που αντιμετωπίζει χοντρά προβλήματα η αστυνομία με το πού να βάλει όλους αυτούς που δεν θυμούνται που μένουν και την επόμενη μέρα αναστενάζουν τα νοσοκομεία.talaipwros έγραψε: 25 Σεπ 2018, 22:23 Nigeria Is The Best Country In The Whole World – See Reasons
. Weather Conditions
. Nigerian Food
.The Concept Of Family In Nigeria Is Great
.Nigerians Are Happy People
. Friendliness
. Intelligence
Nigeria launched the first satellite to be designed and built by Africans.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
+1hellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 20:18 Δεν υπάρχει τίποτα σχετικό. Αυτό που μετράνε οι δείκτες της πούτσας που υπονοείς, είναι ηλίθια μαθηματικοποίηση ράντομ παραγόντων που επηρεάζουν την ζωή από καθόλου ως μείον καθόλου, πράγμα λογικό, γιατί έχουν εκπονηθεί από τον κάθε κατσαπλιά που έχει σπουδάσει μη επιστήμες.
-
Δεν Είμαι Φασίστας
οι χωρες συνήθως αποτελουνται απο ανθρωπους όμωςhellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 23:12Είπα ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι άνθρωποι, όχι καλύτερες και χειρότερες χώρες, με όποιο κριτήριο κι αν το πάρεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δεν Είμαι Φασίστας την 26 Σεπ 2018, 09:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Δεν Είμαι Φασίστας
δεν καταλαβαινω ακριβώς. τι απο αυτα πιστευεις οτι ισχυει:foscilis έγραψε: 25 Σεπ 2018, 23:34+1hellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 20:18 Δεν υπάρχει τίποτα σχετικό. Αυτό που μετράνε οι δείκτες της πούτσας που υπονοείς, είναι ηλίθια μαθηματικοποίηση ράντομ παραγόντων που επηρεάζουν την ζωή από καθόλου ως μείον καθόλου, πράγμα λογικό, γιατί έχουν εκπονηθεί από τον κάθε κατσαπλιά που έχει σπουδάσει μη επιστήμες.
- δεν μπορει να μετρηθει η ποιοτητα ζωης
- μπορει αλλα οι τυποι που την μετρανε ειναι βλακες
- μπορει να μετρηθεί, αλλα δε μπορουμε να συγκρινουμε ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ τους π.χ. ιταλια και σουηδια
- μπορει να μετρηθεί, αλλα όλες οι χώρες είναι λίγο πολύ ίσες (π.χ. η μια εχει ωραιες παραλιες, η αλλη καλη οικονομια, λιγο πολυ το ίδιο ειναι)
- κάτι άλλο?
Απλά εγκρίνω τη γλώσσα και την κριτική των σχετικών δεικτών.
Έχω βγάλει έναν απλούστερο νόμο που λέει ότι σε κάθε σχετική κατάταξη υψηλότερη θέση καταλαμβάνει η χώρα στην οποία τσεπώνει (ή νομίζει ότι θα τσέπωνε) τα περισσότερα χρήματα φορολογουμένων ο τύπος που βγάζει τον δείκτη.
Έχω βγάλει έναν απλούστερο νόμο που λέει ότι σε κάθε σχετική κατάταξη υψηλότερη θέση καταλαμβάνει η χώρα στην οποία τσεπώνει (ή νομίζει ότι θα τσέπωνε) τα περισσότερα χρήματα φορολογουμένων ο τύπος που βγάζει τον δείκτη.
- Υδράργυρος
Ακόμα έχει λόγο σε όλα ο Σόιμπλε; Νισαφι
- hellegennes
Οι χώρες αποτελούνται από εδάφη, κλίμα και στο επίπεδο των ανθρώπων αποτελούνται από υποδομές και οικονομία. Οι άνθρωποι είναι όλοι βιολογικά ίδιοι. Δεν υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι ως σύνολα. Υπάρχουν μόνο καλύτεροι και χειρότεροι ατομικά.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 09:35οι χωρες συνήθως αποτελουνται απο ανθρωπους όμωςhellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 23:12Είπα ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι άνθρωποι, όχι καλύτερες και χειρότερες χώρες, με όποιο κριτήριο κι αν το πάρεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Υδράργυρος
"Να ενσωματώσουμε τους Γότθους" θα έλεγε ο αυτοκράτορας της Ρώμης κάποτε
- hellegennes
«Να υποδουλώσουμε τους Γότθους», θα έλεγε.Υδράργυρος έγραψε: 26 Σεπ 2018, 11:30 "Να ενσωματώσουμε τους Γότθους" θα έλεγε ο αυτοκράτορας της Ρώμης κάποτε
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ορέστης 35
Αυτο ειναι σα να λες οτι δεν υπαρχουν ψηλοτεροι και κοντυτεροι ανθρωποι ως συνολα.hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2018, 11:19Οι χώρες αποτελούνται από εδάφη, κλίμα και στο επίπεδο των ανθρώπων αποτελούνται από υποδομές και οικονομία. Οι άνθρωποι είναι όλοι βιολογικά ίδιοι. Δεν υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι ως σύνολα. Υπάρχουν μόνο καλύτεροι και χειρότεροι ατομικά.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 09:35οι χωρες συνήθως αποτελουνται απο ανθρωπους όμωςhellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 23:12Είπα ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι άνθρωποι, όχι καλύτερες και χειρότερες χώρες, με όποιο κριτήριο κι αν το πάρεις.
- hellegennes
Φυσικά και υπάρχουν. Οι Ολλανδοί είναι ψηλότεροι από τους Κολομβιανούς. Αλλά οι Ολλανδοί δεν είναι καλύτεροι από τους Κολομβιανούς. Απλά πράγματα.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Σεπ 2018, 16:34Αυτο ειναι σα να λες οτι δεν υπαρχουν ψηλοτεροι και κοντυτεροι ανθρωποι ως συνολα.hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2018, 11:19Οι χώρες αποτελούνται από εδάφη, κλίμα και στο επίπεδο των ανθρώπων αποτελούνται από υποδομές και οικονομία. Οι άνθρωποι είναι όλοι βιολογικά ίδιοι. Δεν υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι ως σύνολα. Υπάρχουν μόνο καλύτεροι και χειρότεροι ατομικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δεν Είμαι Φασίστας
όλα αυτά που έγραψες είναι μετρήσιμα.hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2018, 11:19Οι χώρες αποτελούνται από εδάφη, κλίμα και στο επίπεδο των ανθρώπων αποτελούνται από υποδομές και οικονομία.
αν μπορείς να συγκρίνεις τα άτομα ατομικά, τότε μπορείς και συνολικά. μια προσθεση ειναι, ίσως και μια διαιρεση αν θες να εισαι δικαιος.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 09:35 Οι άνθρωποι είναι όλοι βιολογικά ίδιοι. Δεν υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι ως σύνολα. Υπάρχουν μόνο καλύτεροι και χειρότεροι ατομικά.
για να καταλάβω όμως. Πιστεύεις ότι το ισλαμικό καλιφάτο δεν είναι χειρότερο ως συνολο από την π.χ. Ελλάδα; ή μάλλον ότι δεν μπορεί να γίνει τέτοια σύγκριση; ή ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε καν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δεν Είμαι Φασίστας την 27 Σεπ 2018, 09:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δεν Είμαι Φασίστας
πρέπει να ενημερώσεις την Κίνα και στον ΗΠΑ για τον νομο σου.foscilis έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:28 Απλά εγκρίνω τη γλώσσα και την κριτική των σχετικών δεικτών.
Εχουν τα παραπανω λεφτα με διαφορα. Γιατί δε ξοδέυουν παραπάνω στους δείκτες και αφήνουν μικροσκοπικές χώρες όπως Φιλανδια και η Δανία να τις ξεπερνάνε;
για στειλτους ενα mail
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 875 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06
-