Να τος ο νεοσοσιαλιστης!runner έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 18:03 Παντελώς αδιάφορο άθλημα με το οποίο, παγκοσμίως, κανείς δεν ασχολείται και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις κλάψες περί κρατικής αδιαφορίας και όλα αυτά τα ωραία μην ακούσουμε και εδώ κάποια στιγμή για ντόπες.
Καλύτερα να ασχοληθεί κανείς με τις influencers τσόλια που ανέφερε κάποιος πιο πάνω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Ηλιάνα και οι 980 χορηγοί της
- Λίνο Βεντούρα
Re: Η Ηλιάνα και οι 980 χορηγοί της
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ε ναι, μόνον αν μπει καμμία τρανς και στο επί κοντώ, θα ασχοληθεί η παγκόσμια και εγχώρια κοινότητα.runner έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 18:03 Παντελώς αδιάφορο άθλημα με το οποίο, παγκοσμίως, κανείς δεν ασχολείται και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις κλάψες περί κρατικής αδιαφορίας και όλα αυτά τα ωραία μην ακούσουμε και εδώ κάποια στιγμή για ντόπες.
Καλύτερα να ασχοληθεί κανείς με τις influencers τσόλια που ανέφερε κάποιος πιο πάνω.
Και φυσικά οι ευαισθητοποιημένοι χορηγοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καμία σχέση, ούτε καν ξέρω τι σημαίνει αυτό που έγραψες.
Απλά, κράξιμο σε όλους αυτούς που υποτίθεται υποστηρίζουν την κοπέλα και ξαφνικά έγιναν ενδιαφερόμενοι για το άλμα επί κοντώ.
- taxalata xalasa
βοθρατζης έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 17:09 και θαυμάζουμε όλοι την
ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗς ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
εμ βέβαια
δεν είναι ποδόσφαιρο να ρίχνει λεφτά ο μαρινάκης
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ναι τότε σίγουρα θα ασχοληθούν όλοι και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερά.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 18:11
Ε ναι, μόνον αν μπει καμμία τρανς και στο επί κοντώ, θα ασχοληθεί η παγκόσμια και εγχώρια κοινότητα.
Μην ξεχνάς να γράφεις τα βασικά, τι σε πληρώνουν; Μην πηγαίνει τζάμπα το μεροκάματο.
Για να γράφω και τα βασικά, χρεώνω περισσότερο.runner έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 18:14Ναι τότε σίγουρα θα ασχοληθούν όλοι και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερά.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 18:11
Ε ναι, μόνον αν μπει καμμία τρανς και στο επί κοντώ, θα ασχοληθεί η παγκόσμια και εγχώρια κοινότητα.
Μην ξεχνάς να γράφεις τα βασικά, τι σε πληρώνουν; Μην πηγαίνει τζάμπα το μεροκάματο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
διπλό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 11 Ιούλ 2022, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έτσι μπράβο.
Η αλήθεια είναι ότι έχω σκεφτεί πολλές φορές να το παίξω ζαία ινφλουένσερ με άλλο νικ (είναι ευκολάκι το σκεπτικό τους) αλλά βαριέμαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά κάνεις, συνέχισε να το παίζεις δεξιά που ως γνωστόν οι δεξιοί είναι υψηλότερης νόησης.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 18:22 Η αλήθεια είναι ότι έχω σκεφτεί πολλές φορές να το παίξω ζαία ινφλουένσερ με άλλο νικ (είναι ευκολάκι το σκεπτικό τους) αλλά βαριέμαι.![]()
Αδιαφορώ απολύτως για την εκτίμηση βαθμού νόησης από τους ζαίους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για να καταλάβω και εγώ...
Γιατί θα πρέπει ο κάθε αθλητής να έχει χορηγούς και να μην έχω ΕΓΩ;;;
Τι στο διάολο κάνει παραπάνω ο κάθε αθλητής για να δικαιούται να τον χρυσώνουν οι "χορηγοί" και όχι εμένα;;;
Εγώ δηλαδή που σχεδιάζω μηχανήματα διαμάντια, γιατί να μην έχω "χορηγό";;;
.
Τι στο διάολο κάνει παραπάνω ο κάθε αθλητής για να δικαιούται να τον χρυσώνουν οι "χορηγοί" και όχι εμένα;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Όπως άλλοι έχουν σκεφτεί να το παίζουν από την άλλη πλευρά. Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι μαδουραιος και απριλιανος ειναι το ίδιο πρόσωπο. Ούτε ο,τι ο Δημοκράτης, ο ΓΓ και ο καθένας μας είναι αυτό που φαίνεται.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
Καλώς επανηλθες.Χορηγο δεν θα έχεις γιατί είσαι ένα φουλ αντικοινωνικό πλάσμα που εύχεται σε άλλους ανθρώπους να έχουν αργό θάνατο. Αν ψάχνεσαι για <<χορηγούς>> εδώ ειμαστεOANNHSEA έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 19:28 Για να καταλάβω και εγώ...
.
-
Gewponos90
Παίρνεις κανέναν στα σοβαρά;
Γω οχι