Ρε κανένας επιστήμονας της αντισεισμικής τεχνολογίας υπάρχει να τα βάλει μαζί μου?
Έχουν κρυφτεί στα καβούκια τους και αμόλησαν τα αγράμματα τρολάκια που χωρίς γνώσεις μόνο μαλακίες λένε.
Εδώ ρε να σας πατήσω
Ρε κανένας επιστήμονας της αντισεισμικής τεχνολογίας υπάρχει να τα βάλει μαζί μου?
Όταν η εξουσία είναι με τα βουβάλια αυτό γίνετε... την πληρώνουν τα βατράχιαZelda έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 23:45 Θα τον φανε οι Σιωνιστές και αυτον, οπως έκαναν με τον Τέσλα που πεθανε παμφτωχος σε ενα δωματιο 2χ2
Πρέπει να γραφτεί στο πχορουμ ώστε να βοηθήσουμε όλοι την προσπάθεια του.
Πρέπει το κράτος να δημιουργήσει δύο ινστιτούτα έρευναςnick έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 23:50Πρέπει να γραφτεί στο πχορουμ ώστε να βοηθήσουμε όλοι την προσπάθεια του.
seismic έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 00:01Πρέπει το κράτος να δημιουργήσει δύο ινστιτούτα έρευνας
Ένα για τον Πέτρο Ζωγράφο και ένα για εμένα.
Να τους δώσουμε τα φώτα μας και να προχωρήσει εις βάθος η έρευνα.
Εγώ και ο Π.Ζ βάλαμε τις βάσεις και χρειάζεται μεγάλη έρευνα και για τον σεισμό που μας σκοτώνει και καταστρέφει τις περιουσίες μας και για την ενέργεια που μπορεί να μας σώσει όλους. Βλέπετε τι γίνεται με την Ρωσία.

nyxtovios έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 00:02seismic έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 00:01Πρέπει το κράτος να δημιουργήσει δύο ινστιτούτα έρευναςnick έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 23:50
Πρέπει να γραφτεί στο πχορουμ ώστε να βοηθήσουμε όλοι την προσπάθεια του.
Ένα για τον Πέτρο Ζωγράφο και ένα για εμένα.
Να τους δώσουμε τα φώτα μας και να προχωρήσει εις βάθος η έρευνα.
Εγώ και ο Π.Ζ βάλαμε τις βάσεις και χρειάζεται μεγάλη έρευνα και για τον σεισμό που μας σκοτώνει και καταστρέφει τις περιουσίες μας και για την ενέργεια που μπορεί να μας σώσει όλους. Βλέπετε τι γίνεται με την Ρωσία.![]()
και τι "καίει" για να απελευθερώσει το υδρογόνο; για να το ξανακάψει αμέσως ξανά και να το ξανακάνει νερό.seismic έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 16:56Το οξυγόνο και το υδρογόνο κάνουν το νερό.
Ξέρεις τι παράγει το υδρογόνο όταν καίγεται? = νερό
Δηλαδή το νερό είναι προϊόν της καύσης του υδρογόνου.
Ο Π.Ζ απλά απελευθερώνει το υδρογόνο από το οξυγόνο χημικά και το υδρογόνο ξανά γίνεται ότι ήταν πριν να γίνει νερό.
Αν έχουμε χωριστά υδρογόνο και οξυγόνο και τα αφήνουμε να ενωθούν τοτε δημιουργείται νερό συν κάποια ενέργεια.Dorian έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 01:05και τι "καίει" για να απελευθερώσει το υδρογόνο; για να το ξανακάψει αμέσως ξανά και να το ξανακάνει νερό.seismic έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 16:56Το οξυγόνο και το υδρογόνο κάνουν το νερό.Dorian έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 16:50
Ο δικός σου λεει ότι όχι μόνο καιει νερό αλλά δεν βγάζει και τα κακά αέρια που λένε στις εφημεριδες ότι καταστρέφουν το περιβάλλον . Πραγματικά μαγικό.
Ο Π.Ζ απλά απελευθερώνει το υδρογόνο από το οξυγόνο χημικά και το υδρογόνο ξανά γίνεται ότι ήταν πριν να γίνει νερό.
γεμιζανε ταξι;Jimmy81 έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 03:32 Πήγε και ο Πατούλης λέει στην παρουσίαση του Ζωγράφου. Στο τέλος εμφανίστηκε συγκρατημένος αλλά με μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον της συγκεκριμένης εφεύρεσης.![]()
Μέταλλο - σκράπDorian έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 01:05και τι "καίει" για να απελευθερώσει το υδρογόνο; για να το ξανακάψει αμέσως ξανά και να το ξανακάνει νερό.seismic έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 16:56Το οξυγόνο και το υδρογόνο κάνουν το νερό.Dorian έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 16:50
Ο δικός σου λεει ότι όχι μόνο καιει νερό αλλά δεν βγάζει και τα κακά αέρια που λένε στις εφημεριδες ότι καταστρέφουν το περιβάλλον . Πραγματικά μαγικό.
Έχεις ακούσει για τις συχνότητες και τον συντονισμό ( ιδιοπερίοδο ) γκρεμίζουν εύκολα σπίτια στον σεισμό.nick έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 01:34Αν έχουμε χωριστά υδρογόνο και οξυγόνο και τα αφήνουμε να ενωθούν τοτε δημιουργείται νερό συν κάποια ενέργεια.Dorian έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 01:05και τι "καίει" για να απελευθερώσει το υδρογόνο; για να το ξανακάψει αμέσως ξανά και να το ξανακάνει νερό.seismic έγραψε: 10 Ιούλ 2022, 16:56 Το οξυγόνο και το υδρογόνο κάνουν το νερό.
Γενικά χρειάζεται τουλάχιστον η ίδια ενέργεια για ξανά διασπάσουμε το νερό σε H2 + O2.
Αν παρακάμψουμε λίγο τους νόμους όμως το διασπάμε με λιγότερη ενεργεια και την υπόλοιπη την κραταμε για το σπίτι.