Αυτό πάντως μέ τον Ιούδα δεν μπορω να το καταλάβω.....
Λές κι αν δέν "πρόδιδε".....δεν θα μπορούσαν να βρούν τόν Τζίζας.....
Αλλα νά κρύβεται κι ο "θεός".....παράξενα πράματα.....
.
Τους έδειξε όμως τον συγκεκριμένο τόπο που βρισκόταν ο Χριστός το συγκεκριμένο βράδυ. Έτσι τον συνέλαβαν εύκολα χωρίς να δημιουργηθεί σούσουρο. Το ότι έκανε μαλακία το φανερώνει και ο ίδιος αργότερα που είπε στους αρχιερείς μετανιωμένος πως σας παρέδωσα αίμα αθώο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 13:16 .
Αυτό πάντως μέ τον Ιούδα δεν μπορω να το καταλάβω.....![]()
Λές κι αν δέν "πρόδιδε".....δεν θα μπορούσαν να βρούν τόν Τζίζας.....![]()
Αλλα νά κρύβεται κι ο "θεός".....παράξενα πράματα.....![]()
.

.Ζαποτέκος έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 16:59Τους έδειξε όμως τον συγκεκριμένο τόπο που βρισκόταν ο Χριστός το συγκεκριμένο βράδυ. Έτσι τον συνέλαβαν εύκολα χωρίς να δημιουργηθεί σούσουρο. Το ότι έκανε μαλακία το φανερώνει και ο ίδιος αργότερα που είπε στους αρχιερείς μετανιωμένος πως σας παρέδωσα αίμα αθώο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 13:16 .
.
Δεν τα ξέρω καλά τα θεολογικά.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 17:09.Ζαποτέκος έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 16:59Τους έδειξε όμως τον συγκεκριμένο τόπο που βρισκόταν ο Χριστός το συγκεκριμένο βράδυ. Έτσι τον συνέλαβαν εύκολα χωρίς να δημιουργηθεί σούσουρο. Το ότι έκανε μαλακία το φανερώνει και ο ίδιος αργότερα που είπε στους αρχιερείς μετανιωμένος πως σας παρέδωσα αίμα αθώο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2020, 13:16 .
.
Αν δέν τόν "πρόδιδε" τί θά γινόταν ρε Ζαποτέκα μου ;;;
Θά άλλαζε τό "θεικό σχέδιο" ;;;
Μα νά κρύβεται καί νά φοβάται ο "Θεός" ;;;
Εχει κάτι τό γελοίο η αφήγηση αυτής της ιστορίας.....
.
Κάπου είχα ακούσει "Της Γριάς το πήδημα" .ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:19
.
Καθώς έβλεπα τη θάλασσα τώρα στή Βουλιαγμένη.....μου ήρθε και το άλλο τοπωνύμιο.....Γερούσι.....![]()
.
Μπορεί , δεν το έχω ψάξει. Πάντως οι καθηγητάδες παραπάνω λένε πως το "αυτοκτονία" δεν υπάρχει.Γκουερινο 4 έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:30 Μήπως ο όρος αυτοκτονία υπάρχει στην αρχαία γραμματεία ως αυτοχειρία, αυτουργια, η αυτοφονια;
Ζαποτέκος έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:20Κάπου είχα ακούσει "Της Γριάς το πήδημα" .Σε κάποιο νησί νομίζω ...
![]()