Όχι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Ξέρεις πολύ καλά ότι εδώ που φτάσαμε, είτε υπάρξουν είτε όχι ελαφρυντικά για τους μαγαζάτορες για τους υπόλοιπους δεν θα σημαίνει κάτι σημαντικό, έτσι δεν είναι;
Ούτως ή άλλως η ετυμηγορία έχει βγεί. Δολοφόνοι. Και κυκλοφορεί χαλαρά από τον οποιονδήποτε πολιτικό ή κοινωνικό φορέα χωρίς να ιδρώνει κάποιο θεσμικό αυτάκι.
Από τη στιγμή λοιπόν που όσοι τσιρίζουν για τη δικαιοσύνη και τους "αρμόδιους φορείς" δεν λαμβάνουν υπ' όψιν τις ετυμηγορίες της δικαιοσύνης και των αρμόδιων φορέων όταν δεν συνάδουν με το δικό τους σκεπτικό, το παιχνίδι παίζεται εκτός της θεσμικής λογικής, τόσο στα θέματα της θεμιτής όσο και της εθιμικής ασύμμετρης βίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εγω αλλο σε ρώτησα το πρεζονι έχει ελαφρυντικο ναι η οχι?
- Otto Weininger
Αν είναι γκέι ακτιβιστής ναι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ενώ ο Βούτσης που μίλησε για δολοφονία βγάζοντας το συμπέρασμα από το τζελ που είναι μέσα στο κρανίο του, είναι ωραίος, έτσι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2018, 11:05 Μ αρέσει μου ασχοληθήκατε με τα στατιστικά που έβγαλε ο Περσέας από τον κωλο του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Εκπληκτικό συμπέρασμα. Ή Περσέας ή Βουτσης, δε γίνεται αλλιως.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 11:18Ενώ ο Βούτσης που μίλησε για δολοφονία βγάζοντας το συμπέρασμα από το τζελ που είναι μέσα στο κρανίο του, είναι ωραίος, έτσι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2018, 11:05 Μ αρέσει μου ασχοληθήκατε με τα στατιστικά που έβγαλε ο Περσέας από τον κωλο του.
- YouOnlyLiveOnce
χααα απο την αλλη πλευρα δεν εχει παραγινει; ακριβως το ιδιο! Απλα δεν το βλεπεις η δεν θελεις να το δεις.sys3x έγραψε: 26 Σεπ 2018, 11:06Επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς περί ακροδεξιού, φασίστα κτλ διότι έχει παραγίνει νομίζω η φάση. Όποιος έχει διαφορετική άποψη χαρακτηρίζεται αυτόματα ακροδεξιός και φασίστας από τους αριστερούς φασίστες. Το παρατηρώ παντού πλέον αυτό, στην αρχή το έπαιρνα πολύ πιο χαλαρά, τώρα δεν παίζει, τσακίζουμε τον φασισμό από όπου κι αν προέρχεται, είμαστε υπέρμαχοι της πολιτικής ορθότητας, όποιος ενοχλείται από την επιστροφή των χαρακτηρισμών ας πρόσεχε.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:21Καταρχην ηρεμησε! Ο Namrail ,εχει μια συγκεκριμενη οπτικη για το θεμα,του την λες οτι την εχει λογω ιδεολογιας και μεταsys3x έγραψε: 26 Σεπ 2018, 09:49
Δεν είπα πουθενά να αγιάσει το πόδι του και μαλακίες τούμπανα ρε κάφροι, ξεκολλάτε με το να βάζετε λόγια στο στόμα του άλλου και αυτόκλητες ταμπέλες. Η φάση είναι πέρα για πέρα τραγική, οι αρχές έχουν όλα τα στοιχεία στην διάθεση τους και φαντάζομαι ότι και ο καταστηματάρχης και ο άλλος που ήταν μαζί του θα δικαστούν. Εγκαταλείπετε κάθε μα κάθε φορά την κοινή λογική για χάρη των γαμημένων ιδεών σας, δεν σας φταίει κανείς λοιπόν για το κράξιμο που τρώτε, γιατί ναι όλοι σας κράζουν αν δεν το πήρατε χαμπάρι. Αυτό το παλικαράκι που πέθανε ήταν αυτός που έβαλε εναντίον, που προκάλεσε με πράξεις βίας, που απείλησε άλλους συνανθρώπους του, δεν έχεις ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος ομοιδεάτης σου την δυνατότητα να κάνει το άσπρο μαύρο, καραγκιόζηδες, όποιος σας λέει κάτι διαφορετικό τον λέτε φασίστα και ακροδεξιό, σκατοφασίστες. Ακροδεξιός και χρυσαυγίτης είσαι εσύ κι όλο σου το σόϊ απίθανε.
κατηγορεις την ''πλευρα του'' οτι σας λεει φασιστες επειδη εχετε διαφορετικη οπτικη στο θεμα.
Τον κατηγορεις για κατι που κανεις εσυ;![]()
Τελως παντων , καλο αγωνα.
-
User_601
Κυρ αθηνα ακου κατι.Καθόλου ντόρος δεν δημιουργήθηκε από τους γνωστούς πονόψυχους ανθρωπιστές ανιφασίστες, που κοιτάνε μεταξύ άλλων να μην υπάρχει βία σου λέει, γιατί η Εσθήρ διαμαρτυρήθηκε ότι μπήκε σε κουτάκι επειδή ανησυχεί για την εξάπλωση της βίας αλλά έτυχε την ανησυχία της αυτή να την εκδηλώσει μόνο στο θέμα του κοσμηματοπωλείου και πολύ άδικα χαρακτηρίστηκε ως αυτό που πρώτη αυτή και χωρίς να κρατάει μικρό καλάθι είπε για τους άλλους, ότι η στάση αυτή είναι υποκριτική. Είπε τίποτα η Ακρίτα; Αν και είναι από τους ελάχιστους ίσως που δεν πηγαίνει ολόισια με τις γραμμές που χαράσσονται για τους πονόψυχους και μπορεί να είπε κάτι. Είπε κάτι ο Βαλλιανάτος; Είπε κάτι ο άλλος ο συνθέτης που ασχολήθηκε με το Συνολάκη, δεν θυμάμαι πώς τον λένε; Είδαμε και τι είπε στο φόρουμ αυτό ο Higlander ή ο άλλος, δεν είμαι σίγουρη, τους μπερδεύω. Για διάβασε αν καταδίκασε. Χιλιάδες ποστ έχει ο καθένας εντός και εκτός φόρουμ από τους πονόψυχους αυτούς, για χιλιάδες θέματα που τους κεντρίζουν καθημερινά το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
Για παράδειγμα, το θρεντ για τον οδοντίατρο είχε κάπου 4 σελίδες. Τόση σημασία του έδωσαν και τόσο το "καταδίκασαν" το γεγονός. Μπες μέσα και δες ποιος καταδίκασε, ήταν λέει αυτονόητο! Και ΑΝ καταδίκασε ή πήρε άλλη θέση! Και αν υπήρξε πραγματική οποιαδήποτε συνέπεια για αυτούς που τραμπούκισαν τον οδοντίατρο. Ο οδοντίατρος ήταν ένα πρόσφατο παράδειγμα, εχθές έμαθα αντίστοιχα για την κοπέλα που έφαγε στα μούτρα τη φωτοβολίδα στο Αγρίνιο... Δεν πρόσεξα να γίνει ντόρος ούτε για αυ
Δεν ειμαι υποχρεωμενη να μπαινω σε καθε θεμα που υπαρχει βια και σαν ηλιθιο να λεω...ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΒΙΑ.Μπας και αντιληφθεις οτι ειμαι εναντια σε ΚΑΘΕ ΒΙΑ.Δεν σου χρωσταω τιποτα και δεν χρωσταω ουτε στην αλλη που μου εβαλε το λινκ του θεματος.Δηλαδη...ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ,και εγω σαν καλο κουταβι πρεπει πειθηνια να μπω και να απαντησω,επειδη ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ,για να αποδειξω τι ειμαι εναντια σε καθε βια;
ΡΕ...ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;
Θα το ξαναπω.ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
Ειναι οτι πιο. φασιστικο μπορειτε να κανετε σε ενα φορουμ.
Στην περιπτωση του οδοντιατρου δεν υπηρξε θανατος,απο οτι ειδα εδω...αλλα ξαναλεω..δεν ειμεθα υποχρωμενοι να ξερουμε με νι και με σιγμα τι συμβαινει και τι γραφετε εδω.Με ποσα μπολντ να το γραψω;
Επισης οταν υπαρχουν ποστ που με εκεφραζουν,το βρισκω περιττο να γραψω τα ιδια.Αντιθετα,οταν βλεπω σε ενα θεμα να επβραβευουν την βια και να την βαφτιζουν αυτοαμυνα,εκει ναι θα μπω και θα γραψω/.
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ;
Μαθε να εχεις επιχειρηματα σε συγκερκιμενα ζητηματα και οχι απλα να θαβεις και να βγαζεις δικα σου συμπερασματα και να προσπαθεις να βρισκεις κατι που μονο στο δικο σου μυαλο υπαρχει,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝΕ ΧΕΙς ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,
Και η κυρα[ Ιφιδα,= ΛΑΘΟΣ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΙΦΙΔΑ.] JUNO μετα μου βαζει λινκ με το θεμα του οδοντιατρου και μου λεει,αααααα..τωρα το ειδες μπες και γραψε,και εγω σαν καλο κουταβι πρεπει να μπω και να γραψω,ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Η JUNO ;ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;Η απαντηση ειναι πασιφανεστατη.ΟΧΙ.
Θελει ο φασιστας να κρυφτει και η χαρα δεν τον αφηνει/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 26 Σεπ 2018, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ δεν σου έδωσα ποτέ λινκ με τον οδοντίατρο
-
User_601
Εισαι σιγουρη;
οι μαχαιροβγαλτες-πρεζακια, πρεπει να αντιμετωπιζονται ως ζακια η ως βγαλτες;zteo έγραψε: 26 Σεπ 2018, 10:56 Τα ((πρεζακια)) ειναι αρρωστα ατομα και σαν αρρωστοι πρεπει να αντιμετωπιστουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
λιγο φως παραπανω, θα μας εδειχνε οτι το πρεζονι ειναι φανερα παρανομο, και δεν δικαζεται επειδη εχει πεθανει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ε, τι να γίνει, δεν έχω τη δική σου κριτική ικανότητα ούτε μπορώ να διακρίνω τη λεπτότητα της σημειολογίας που χρησιμοποιείς.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2018, 11:28Εκπληκτικό συμπέρασμα. Ή Περσέας ή Βουτσης, δε γίνεται αλλιως.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 11:18Ενώ ο Βούτσης που μίλησε για δολοφονία βγάζοντας το συμπέρασμα από το τζελ που είναι μέσα στο κρανίο του, είναι ωραίος, έτσι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2018, 11:05 Μ αρέσει μου ασχοληθήκατε με τα στατιστικά που έβγαλε ο Περσέας από τον κωλο του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναί Εσθήρ, δεν παρακολούθησα καν εκείνο το θέμα με τον οδοντίατρο, απλώς σε μια έντονη συναισθηματικά απάντησή σου εδώ στο νήμα, στην οποία κατηγορούσες τους μεν για οπαδισμό (και εν μέρει σωστά) σε ρώτησα αν ξαναδιαβάζοντας το ίδιο σου το κείμενο με μια πιο ψύχραιμη ματιά, αν αναγνωρίζεις κι εσύ στην συμπεριφορά σου οπαδισμό (της "αντίπαλης" ομάδας εννοείται). Σελ 173 Ευγενικά πάντα γιατί μ αρέσεις γενικά
Ίφιδα έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:02Εσθήρ έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:56 Αυτο ακριβως,ακριβως αυτη η φραση,ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!Τουτεστιν,γηπεδο ολα,παιρνω μια θεση,και μετα νικαωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!ΥΓ βγήκε το πόρισμα.
Περαστικά σας.
Ρε αποξηραμενη αμοιβαδα,αυτο ειναι το ποιντ;
Ειδες εγω ,αλλα και και καποιοι αλλοι,να βγαλαμε πορισμα αν πεθανε απο τις κλωτσιες,απο το γυαλι ή απο την θεια μου;
Ειδες πουθενα να λεω οτι αν δεν προκληθηκε ο θανατος απο τις κλωτσιες,ολα καλα και μελι γαλα;
Στον εγκεφαλο σου τα ειδες αυτα,και το μονο ποιντ σου ειναι να λαμβανεις μια θεση σε ενα φορουμ και μετα να λες νικησα!Πιο νεαντερνταλ πεθιαινεις!
Αυτο ειναι το ποιντ ρε ζουλαπι;
Το ποιντ ειναι,διοτι ακομα ο εγκεφαλος σου δεν το εχει επεξεργαστει(τι ζηταω και εγω τωρα,τεσπα..) οτι Η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟς ΖΟΥΓΚΛΑς.,και δεν ειναι δυνατον ανθρωποι που δεν ειναι αμοιβαδες να το υποστηριζουν,οποιοσδηποτε και αν ειναι το θυμα,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Η ΟΧΙ.ΑΣχετα λεμεεεεεεεεεεε!
η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ και το λιντσαρισμα ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ με μια λιγικη,και οχι οπαδοι σε γηπεδο!!!!!!
Ρουφα μια πιπιλα τωρα΄.Σήμερα που το ρίχνεις μια ματιά ακόμα, δε βλέπεις κι εσύ μια οπαδό;
Η χούντα είχε προβλέψει στον ποινικό κώδικα ότι το πρεζακι αντιμετωπίζεται ως μη δυναμενος
Απ' όσο ξέρω ισχύει ακόμα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις