!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποια η σχέση σας με τις πολεμικές τέχνες;
Ποια η σχέση σας με τις πολεμικές τέχνες;
Ξέρετε; Θέλετε να μάθετε;
Προσωπικά, θέλω να μάθω, αλλά, αντίθετα με τους ισχυρισμούς του Παπανδρέου, δεν υπάρχουν λεφτά.
Θα μπορούσα να προσπαθήσω να μάθω μόνος μου μέσω εκπαιδευτικών βίντεο στο Youtube. Μπορεί να το κάνω όταν ξελασκάρω λίγο από τις υποχρεώσεις μου.
Προσωπικά, θέλω να μάθω, αλλά, αντίθετα με τους ισχυρισμούς του Παπανδρέου, δεν υπάρχουν λεφτά.
Θα μπορούσα να προσπαθήσω να μάθω μόνος μου μέσω εκπαιδευτικών βίντεο στο Youtube. Μπορεί να το κάνω όταν ξελασκάρω λίγο από τις υποχρεώσεις μου.
- Otto Weininger
Re: Ποια η σχέση σας με τις πολεμικές τέχνες;
Με τι λες να ξεκινήσεις;Εκτωρ έγραψε: 08 Ιούλ 2022, 00:57.
Let them make the first mistake. We make the last move.
MMA.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2022, 01:04Με τι λες να ξεκινήσεις;Εκτωρ έγραψε: 08 Ιούλ 2022, 00:57.
- Otto Weininger
Όχι. Βρες κάτι άλλο, αν θες να "μαθαίνεις" από το YouTubeΕκτωρ έγραψε: 08 Ιούλ 2022, 01:23MMA.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2022, 01:04Με τι λες να ξεκινήσεις;Εκτωρ έγραψε: 08 Ιούλ 2022, 00:57.
Πολλά χρόνια σε Okinawa Tai, μαύρη ζώνη 3 νταν.
Τότε είχαμε γκαφρά να πληρώνουμε στολές και ζώνες. Μετά έφυγε ο Ανδρέας και την βγάζαμε στην απέναντι όχθη της κινεζίλας, με κάτι ρημάδια κορδόνια παντελονιού και ρύζια για βραβείο. Τι να πεις. Ποτάνα κενωνία.
Τότε είχαμε γκαφρά να πληρώνουμε στολές και ζώνες. Μετά έφυγε ο Ανδρέας και την βγάζαμε στην απέναντι όχθη της κινεζίλας, με κάτι ρημάδια κορδόνια παντελονιού και ρύζια για βραβείο. Τι να πεις. Ποτάνα κενωνία.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κουνγκ φου;Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2022, 01:28Όχι. Βρες κάτι άλλο, αν θες να "μαθαίνεις" από το YouTube
- Otto Weininger
ΚαποέιραΕκτωρ έγραψε: 08 Ιούλ 2022, 01:52Κουνγκ φου;Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2022, 01:28Όχι. Βρες κάτι άλλο, αν θες να "μαθαίνεις" από το YouTube
Με διάταγμα Πούτιν οι πολεμικές τέχνες μετονομάζονται σε "τέχνες ειδικών στρατιωτικών επιχειρήσεων".
Σεβασμός...
Θα ήθελα να ήξερα.
Το μετανοιωσα που δεν έμαθα μικρός.
Κάποια περίοδο είχα φάει κόλλημα και είδα ότι ταινία κυκλοφορεί στον πλανήτη.
Οι αγαπημένες μου ήταν κάτι παρακμιακες, αθλιες με την κλασική ιστορία με το γερό που μάθαινε πολεμικές τέχνες κάποιον για να εκδικηθεί.
Το μετανοιωσα που δεν έμαθα μικρός.
Κάποια περίοδο είχα φάει κόλλημα και είδα ότι ταινία κυκλοφορεί στον πλανήτη.
Οι αγαπημένες μου ήταν κάτι παρακμιακες, αθλιες με την κλασική ιστορία με το γερό που μάθαινε πολεμικές τέχνες κάποιον για να εκδικηθεί.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Υπάρχει νήμα μμα; Δείτε μλκς μου τί βρωμόξυλο πέφτει εδώ πέρα!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μπα.
Υπάρχουν τόσα δημιουργικά πράγματα να ασχοληθεί κανείς στη ζωή του.
Ευτυχισμένο το νέο έτος 2009! Σου εύχομαι υγεία και χαρά.Προσωπικά, θέλω να μάθω, αλλά, αντίθετα με τους ισχυρισμούς του Παπανδρέου, δεν υπάρχουν λεφτά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν μπορεις να διδαχτείς ΠΤ με τουτοριαλ απο yt. Μπορείς να μαθεις να γυμνάζεσαι ομως, να βρεις ενα σωρό καλες ασκησεις που δεν ηξερες πριν, κτλ.Εκτωρ έγραψε: 08 Ιούλ 2022, 00:57 Ξέρετε; Θέλετε να μάθετε;
Ακομα και το μποξ που φαινομενικά είναι το πιο απλό (φαινομενικά, πραγματικά), δεν μπορεις να το διδαχτείς σωστά μονος σου.
Για αυτοάμυνες κτλ, δεν το συζηταμε καν.
ΔΩΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΔΩΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΕκτωρ έγραψε: 08 Ιούλ 2022, 00:57 Προσωπικά, θέλω να μάθω, αλλά, αντίθετα με τους ισχυρισμούς του Παπανδρέου, δεν υπάρχουν λεφτά.
Φαντάσου, τύπε, να είσαι σπίτι με καμμία τέτοια και να της πεις να σου φτιάξει κανένα σάντουιτς...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Σεπ 2022, 09:47 Υπάρχει νήμα μμα; Δείτε μλκς μου τί βρωμόξυλο πέφτει εδώ πέρα!![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-