Εγώ ελπίζω ότι και στο ίδιο το κόμμα του θα μπορέσουν να εκλέξουν έναν καταλληλότερο υποψήφιο.Otto Weininger έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 22:39 Αν κατέβει ο Τραμπ, όποιος και να είναι απέναντι του θα χάσει.
Πόσο χρονών θα είναι το 24;
Εγώ ελπίζω ότι και στο ίδιο το κόμμα του θα μπορέσουν να εκλέξουν έναν καταλληλότερο υποψήφιο.Otto Weininger έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 22:39 Αν κατέβει ο Τραμπ, όποιος και να είναι απέναντι του θα χάσει.
Εσύ αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρξες μέλος του μετώπου, σωστά;ST48410 έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 22:32Αν υποθέσουμε ότι ο Τραμπ θα είναι υποψήφιος, θα εξαρτηθεί πολύ από το πόσο χάλια θα τα έχει κάνει μέχρι τότε ο Μπάϊντεν (ή όποιος ολοκληρώσει τη θητεία του) και από το ποιος θα είναι υποψήφιος απέναντι στον Τραμπ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 21:03 Τίτλος. Η απορία αφορά κυρίως το πχόρουμ και οποιαδήποτε ομοιότητα με τον πραγματικό κόσμο είναι συμπτωματική.
Ο κόσμος θυμάται περισσότερο τα πρόσφατα.
Όσο ο Biden τώρα.ST48410 έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 22:41Εγώ ελπίζω ότι και στο ίδιο το κόμμα του θα μπορέσουν να εκλέξουν έναν καταλληλότερο υποψήφιο.Otto Weininger έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 22:39 Αν κατέβει ο Τραμπ, όποιος και να είναι απέναντι του θα χάσει.
Πόσο χρονών θα είναι το 24;
Όχι. Εγώ αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν να είναι και οι δύο υποψήφιοι τόσο ακατάλληλοι. Υπό αυτή την έννοια ούτε ο ο Τραμπ μου άρεσε. Απλώς ο Μπάιντεν έριξε τον πήχη περαιτέρω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 22:42Εσύ αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρξες μέλος του μετώπου, σωστά;ST48410 έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 22:32Αν υποθέσουμε ότι ο Τραμπ θα είναι υποψήφιος, θα εξαρτηθεί πολύ από το πόσο χάλια θα τα έχει κάνει μέχρι τότε ο Μπάϊντεν (ή όποιος ολοκληρώσει τη θητεία του) και από το ποιος θα είναι υποψήφιος απέναντι στον Τραμπ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 21:03 Τίτλος. Η απορία αφορά κυρίως το πχόρουμ και οποιαδήποτε ομοιότητα με τον πραγματικό κόσμο είναι συμπτωματική.
Αυτό από μόνο του είναι προβληματικό. Ούτε όποιος στηρίζει το κόμμα του δεν θα έπρεπε να τον θέλει υποψήφιο σε τέτοια ηλικία.
Αυτό θυμόμουν κι εγώ. Κατά τη γνώμη μου το μέτωπο που έφερε το Μπάιντεν στην εξουσία ήταν της λογικής "anyone but Trump". Από τη στιγμή που μπαίνουν στην εξίσωση παράγοντες όπως "αν" και "εφόσον", τότε δεν υπάρχει δυναμική συσπείρωσης.ST48410 έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 22:43Όχι. Εγώ αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν να είναι και οι δύο υποψήφιοι τόσο ακατάλληλοι. Υπό αυτή την έννοια ούτε ο ο Τραμπ μου άρεσε. Απλώς ο Μπάιντεν έριξε τον πήχη περαιτέρω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 22:42Εσύ αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρξες μέλος του μετώπου, σωστά;ST48410 έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 22:32 Αν υποθέσουμε ότι ο Τραμπ θα είναι υποψήφιος, θα εξαρτηθεί πολύ από το πόσο χάλια θα τα έχει κάνει μέχρι τότε ο Μπάϊντεν (ή όποιος ολοκληρώσει τη θητεία του) και από το ποιος θα είναι υποψήφιος απέναντι στον Τραμπ.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 21:03 Τίτλος. Η απορία αφορά κυρίως το πχόρουμ και οποιαδήποτε ομοιότητα με τον πραγματικό κόσμο είναι συμπτωματική.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Είτε θα είναι ο Τραμπ είτε τραμποειδής υποψήφιος. Και στις δύο περιπτώσεις νικούν άνετα οι Ρεπουμπλικανοι εκτός αν συμβεί κάτι σούπερ χοντρό και ανακατευτεί η τράπουλα.Otto Weininger έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 22:39Αν κατέβει ο Τραμπ, όποιος και να είναι απέναντι του θα χάσει.ST48410 έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 22:32Αν υποθέσουμε ότι ο Τραμπ θα είναι υποψήφιος, θα εξαρτηθεί πολύ από το πόσο χάλια θα τα έχει κάνει μέχρι τότε ο Μπάϊντεν (ή όποιος ολοκληρώσει τη θητεία του) και από το ποιος θα είναι υποψήφιος απέναντι στον Τραμπ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 21:03 Τίτλος. Η απορία αφορά κυρίως το πχόρουμ και οποιαδήποτε ομοιότητα με τον πραγματικό κόσμο είναι συμπτωματική.
Δεν είχα μπαν. Απλά δεν είχα διάθεση να γράψω.Gewponos90 έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 23:48Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 21:03 Τίτλος. Η απορία αφορά κυρίως το πχόρουμ και οποιαδήποτε ομοιότητα με τον πραγματικό κόσμο είναι συμπτωματική.
Θα μας λύσεις την απορία αν οταν εξαφανίστηκες έκανες διακοπές η πλήρωσες το ότι επιζητουσες να πληρώσει η σαύρα;