Πτολεμαίος έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 17:11
Ναι εντάξει, είναι γνωστό άλλωστε πως οι επιλογές του Βερολίνου είναι αριθμητικά ίδιες με τις επιλογές σε έναν χάρτη ενός γκειμ.
Παίξε GTA αν θες περισσότερες επιλογές σε εικόνες χάρτη. Έτσι κι αλλιώς περισσότερες θα δεις παίζοντας GTA για 3 μήνες από ό,τι που θα πας στο Βερολίνο για 1 βδομάδα.
omg kai 3 lol έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 17:09
αντι να γραφετε λογια του αερα αναφερετε παραδειγματα με games που σας ανοιξαν τους οριζοντες και σας εκαναν πιο ανθρωπους, και μαζι με εσας δυνητικα την ανθρωποτητα,
μεχρι στιγμης αναφερθηκε το RDR2 και Resident Evil, δωστε μας λοιπον τα φωτα σας
The Longest Journey - Dreamfall - Dreamfall chapters. Broken Sword.
Πες μας εσύ τώρα πόσο πιο άνθρωπο σε έκανε αυτό και πόσο άνοιξε τους ορίζοντές σου:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
AlienWay έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 17:43
Το ερώτημα του νήματος είναι αν θεωρείτε τα βιντεοπαιχνίδια ως μια μορφή τέχνης:
Δεν είναι αν τα θεωρείτε ως μια εφηρμοσμένη, άτεχνη, κακή, παρα-τέχνη, "εμπορική", "λαική", "μαζική" τέχνη κλπ.
Είναι μορφή τέχνης με την ίδια λογική που είναι μορφή τέχνης μια μετάφραση, ένα αυτοκίνητο, ένα τηλεσκόπιο, ένα παντελόνι, ένα τραπέζι κι ένα πιαστράκι για τα μαλλιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το ερώτημα του νήματος είναι αν θεωρείτε τα βιντεοπαιχνίδια ως μια μορφή τέχνης:
Δεν είναι αν τα θεωρείτε ως μια εφηρμοσμένη, άτεχνη, κακή, παρα-τέχνη, "εμπορική", "λαική", "μαζική" τέχνη κλπ.
Είναι μορφή τέχνης με την ίδια λογική που είναι μορφή τέχνης μια μετάφραση, ένα αυτοκίνητο, ένα τηλεσκόπιο, ένα παντελόνι, ένα τραπέζι κι ένα πιαστράκι για τα μαλλιά.
Γι αυτό με εσένα δεν είχα διαφωνία. Γιατί είπες ένα "όχι" και το τεκμηρίωσες.
για κάποιο λόγο το "ο καλός, ο κακός και ο άσχημος" είναι τέχνη αλλά το rdr είναι απλά ένας καουμπόι σε ένα άλογο με ένα τουφέκι
Δεν βγάζεις νόημα
εμπεριεχει τεχνη κατα ενα μικρο ποσοστο, ο σκοπος τους ομως δεν ειναι η τεχνη αλλα ας πουμε η ψυχαγωγια και μονο, με την ιδια λογικη και ενα λειτουργικο σύστημα ή ενα software ειναι μια μορφη τεχνης γιατι καποιος ερμος art εριξε φαια ουσια σαυτο... με τα χρωματα, τα σχηματα, τα μενου, τα transition effects, τις γραμματοσειρες κοκ.
για κάποιο λόγο το "ο καλός, ο κακός και ο άσχημος" είναι τέχνη αλλά το rdr είναι απλά ένας καουμπόι σε ένα άλογο με ένα τουφέκι
Δεν βγάζεις νόημα
εμπεριεχει τεχνη κατα ενα μικρο ποσοστο, ο σκοπος τους ομως δεν ειναι η τεχνη αλλα ας πουμε η ψυχαγωγια και μονο, με την ιδια λογικη και ενα λειτουργικο σύστημα ή ενα software ειναι μια μορφη τεχνης γιατι καποιος ερμος art εριξε φαια ουσια σαυτο... με τα χρωματα, τα σχηματα, τα μενου, τα transition effects, τις γραμματοσειρες κοκ.
α εμπεριέχει τέχνη τελικά αλλά δεν είναι ο σκοπός. Ενώ ας πούμε στο ο κακός, καλός και άσχημος η τέχνη είναι αυτοσκοπός όχι η ψυχαγωγία του κοινού.
όκ ότι πεις, όπως συνήθως έχεις δίκιο
Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 18:09
Δεν βγάζεις νόημα
α εμπεριέχει τέχνη τελικά αλλά δεν είναι ο σκοπός. Ενώ ας πούμε στο ο κακός, καλός και άσχημος η τέχνη είναι αυτοσκοπός όχι η ψυχαγωγία του κοινού.
δυστυχως για σενα δεν ειμαι εγω αυτος που εχει ορισει την 7η τεχνη
που κολλάει ο ορισμός της 7ης τέχνης;
Αν και είμαι σίγουρος ότι κολλάει γιατί το σκέφτηκες εσύ. Είπαμε, έχεις δίκιο
Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 18:34
που κολλάει ο ορισμός της 7ης τέχνης;
οπως τα λες εγω εχω δικιο κι εσυ θα επαναπροσδιορισεις την ιστορια για το ποιες ειναι κοινως αποδεκτως τεχνες και ποιες οχι
και τα κουτια των απορρυπαντικων στην τελικη μια μορφη τεχνης ειναι
την ωρα που ξαλαφρωνεις καθεσαι και διαβαζεις τις ετικετες να περναει ομορφα η ωρα
οπως τα λες εγω εχω δικιο κι εσυ θα επαναπροσδιορισεις την ιστορια για το ποιες ειναι κοινως αποδεκτως τεχνες και ποιες οχι
και τα κουτια των απορρυπαντικων στην τελικη μια μορφη τεχνης ειναι
την ωρα που ξαλαφρωνεις καθεσαι και διαβαζεις τις ετικετες να περναει ομορφα η ωρα
ναι, πες μας όμως και που κολλάει η 7η τέχνη που ανέφερες
Μη μας αφήνεις στο σκοτάδι μεγάλε γκουρού
ελα ντε!
Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 18:09
Δεν βγάζεις νόημα