Ε καλά όχι και μέτριος.....Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 09:15 Καταρχάς ο Μπράντ είναι μέτριος ηθοποιός που πρέπει να του το αναγνωρίσουμε, προσπαθεί. Κατά δεύτερον, ο Μπραντ έχει κάνει φοβερές ταινίες ακολουθώντας όχι την πεπατημένη καταξιωμένων σταρ όπως ο Κρουζ μα μια προσέγγιση περισσότερο βαθιά που έχει εγγυηθεί την υστεροφυμία του.
Η φωτογράφιση για μένα είναι έξοχη και τολμηρή. Όλοι, τέλος, πάσχουμε από κάποια προσωπική σπάνια ασθένεια. Αυτή των συναδέλφων του ονομάζεται ναρκισσιστική διαταραχή. Ο Μπραντ φαίνεται να πηγαίνει προς μια διαφορετική κατεύθυνση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Brad Pitt πάσχει από σπάνια πάθηση
Re: O Brad Pitt πάσχει από σπάνια πάθηση
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καλύτερος από τον Κρουζ είναι, για μένα. Ο Κρουζ σε κατι μισσιον ιμποσιμπλ και λοιπά τύπου δράσης, δεν βλέπεται καν. Για κατι "μάτια ερμητικά κλειστά", αντε και "τελευταιος σαμουράι" καλός ειναι.gassim έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 09:52Ε καλά όχι και μέτριος.....Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 09:15 Καταρχάς ο Μπράντ είναι μέτριος ηθοποιός που πρέπει να του το αναγνωρίσουμε, προσπαθεί. Κατά δεύτερον, ο Μπραντ έχει κάνει φοβερές ταινίες ακολουθώντας όχι την πεπατημένη καταξιωμένων σταρ όπως ο Κρουζ μα μια προσέγγιση περισσότερο βαθιά που έχει εγγυηθεί την υστεροφυμία του.
Η φωτογράφιση για μένα είναι έξοχη και τολμηρή. Όλοι, τέλος, πάσχουμε από κάποια προσωπική σπάνια ασθένεια. Αυτή των συναδέλφων του ονομάζεται ναρκισσιστική διαταραχή. Ο Μπραντ φαίνεται να πηγαίνει προς μια διαφορετική κατεύθυνση.
Οκ, και στη συνεντευξη με ενα βρυκόλακα ηταν τοπ, αλλά εκει έσπειραν και οι δύο!
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μετριότατος. Που δεν είναι λίγο αν σκεφτείς πόσο πρέπει να μοχθήσουν κάποιοι για να φτάσουν ακόμα και την μετριότητα.gassim έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 09:52Ε καλά όχι και μέτριος.....Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 09:15 Καταρχάς ο Μπράντ είναι μέτριος ηθοποιός που πρέπει να του το αναγνωρίσουμε, προσπαθεί. Κατά δεύτερον, ο Μπραντ έχει κάνει φοβερές ταινίες ακολουθώντας όχι την πεπατημένη καταξιωμένων σταρ όπως ο Κρουζ μα μια προσέγγιση περισσότερο βαθιά που έχει εγγυηθεί την υστεροφυμία του.
Ο Κρουζ πριν φυλακισθεί στην περσόνα του ήταν πολύ καλός. Θυμίζω το γεννημένος την 4η Ιουλίου. Τελευταία κάνει επίδειξη του ταλέντου του μόνο σε κάτι σχεδόν κάμεο. Στη συνέντευξη με ένα βρυκόλακα ήταν όλοι καλοί εκτός από τον Μπραντ.vantono έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 10:00Καλύτερος από τον Κρουζ είναι, για μένα. Ο Κρουζ σε κατι μισσιον ιμποσιμπλ και λοιπά τύπου δράσης, δεν βλέπεται καν. Για κατι "μάτια ερμητικά κλειστά", αντε και "τελευταιος σαμουράι" καλός ειναι.gassim έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 09:52Ε καλά όχι και μέτριος.....Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 09:15 Καταρχάς ο Μπράντ είναι μέτριος ηθοποιός που πρέπει να του το αναγνωρίσουμε, προσπαθεί. Κατά δεύτερον, ο Μπραντ έχει κάνει φοβερές ταινίες ακολουθώντας όχι την πεπατημένη καταξιωμένων σταρ όπως ο Κρουζ μα μια προσέγγιση περισσότερο βαθιά που έχει εγγυηθεί την υστεροφυμία του.
Οκ, και στη συνεντευξη με ενα βρυκόλακα ηταν τοπ, αλλά εκει έσπειραν και οι δύο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 07 Ιούλ 2022, 10:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Keyser Soze
Το μόνο που βλέπω είναι μια κάκιστη φωτογράφηση του GQ .-
- omg kai 3 lol
BigChiefWahoo έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 02:02Διάβασες τίποτα από τα σχόλια που παράθεσα ;jason0 έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 02:01 Ε πες μας και σε μας που δεν ανηκουμε στην αδελφότητα σας των τριών
Πιστευεις οτι έχει πραγματικά σπάνια ασθένεια;
Το είπες ειρωνικά;
το πιθανοτερο ειναι να εγινε ο παρακατω διαλογος:
- GQ: Σε τι φαση εισαι Μπραντ μου;
- Μπραντ: Γμσετα ακομη δεν εχω ξεπερασει τον χωρισμο της Τζολυ, η σκυλα μου πουλησε τον μισο αμπελωνα στη Γαλλια οπου συν τοις αλλοις εφαγα εκει 2 χρονια απο τη ζωη μου ψαχνοντας για χρυσαφι απο εναν απατεωνα που μου πουλησε εξοπλισμο ανιχνευσης για φιδια,
και πανω που εκοψα ποτα και τσιγαρα, και επανηλθα στα της οικογενειας δε μπορω να τους αναγνωρισω!
- GQ: Ωραια μην ανησυχεις θα βγαλουμε ενα ετοιμο concept που εχουμε απο το ραφι ακριβως για τετοιες περιπτωσεις να το επικοινωνησουμε με τον κοσμακη
- Μπραντ: Thanks mate
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 07 Ιούλ 2022, 10:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Οι περισσότεροι εδώ τη βρίσκουν "καλλιτεχνική"
Ενώ εσύ τι την βρίσκεις; Occult;BigChiefWahoo έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 10:35Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Οι περισσότεροι εδώ τη βρίσκουν "καλλιτεχνική"![]()
![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- omg kai 3 lol
klg έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 10:38Ενώ εσύ τι την βρίσκεις; Occult;BigChiefWahoo έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 10:35Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Οι περισσότεροι εδώ τη βρίσκουν "καλλιτεχνική"![]()
![]()
αυτο που δεν καταλαβαινει ο Μπιγκ Τσιφ Γιουχου ειναι οτι οι Art Directors που επιμελουνται τετοια θεματα σε αυτο το επιπεδο ειναι αυθεντιες στο ειδος τους,
που σημαινει οτι στα εργα τους δεν αφηνουν τιποτα στην τυχη ειτε ειναι μια φωτογραφιση, εικονογραφιση, ταινια, κλπ.
κι αυτο δεν το κανουν για να βγει ενας πυροβολημενος και να πει ααα ωστε αυτο κρυβεται πισω απο αυτο,
αλλα γιατι πρωτα απολα αγαπουν και σεβονται τη δουλεια τους, και την υστεροφημια τους, και η δουλεια τους σε πρωτο επιπεδο κρινεται πρωτα απο το υπολοιπο συναφι τους και μετα απο το πληθος
- BigChiefWahoo
Ααααακριβώςomg kai 3 lol έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 10:44
αυτο που δεν καταλαβαινει ο Μπιγκ Τσιφ Γιουχου ειναι οτι οι Art Directors που επιμελουνται τετοια θεματα σε αυτο το επιπεδο ειναι αυθεντιες στο ειδος τους,
που σημαινει οτι στα εργα τους δεν αφηνουν τιποτα στην τυχη ειτε ειναι μια φωτογραφιση, εικονογραφιση, ταινια, κλπ.
Μόνο που έχεις παντελή αδυναμία να καταλάβεις τι ακριβώς είναι αυτό που δεν αφήνουν στην τύχη.
Υπάρχει χρόνος πάντως για να ξυπνήσεις.
Δεν σε κατηγορώ.
- BigChiefWahoo
Δεν την βρίσκω occult,είναι occult.
Λέει ο μπραντ πιστεύει ότι έχει προσωποαγνωσία αλλά δεν έχει διαγνωστεί, και αυτό που περιγράφει είναι αδυναμία να θυμάται πρόσωπα, ακόμα και τα σόγια του. Από όσο θυμάμαι η προσωποαγνωσία είναι βλάβη στο σύστημα που καταλαβαίνεις τα πρόσωπα ως τέτοια, δεν έχει να κάνει με δυσκολία στην ανάκληση.vantono έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 09:43 Το λινκ το κλίκαρε κανένας που του κόβει, να μας πει κι εμάς τί γράφει? Πούλησε την ψυχή του στον Κθούλου ο Μπράντ?
Κρίμα πάντως αν έχει όντως νευρολογικό πρόβλημα, και ο μπρους γουίλις τελευταία παραδέχτηκε ότι έχει αφασία.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Αν τα πάντα είναι occult μάλλον πρέπει να βρούμε άλλη λέξη να τα περιγράφουμε, όπως νορμάλ.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
- omg kai 3 lol
BigChiefWahoo έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 10:53Ααααακριβώςomg kai 3 lol έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 10:44
![]()
Μόνο που έχεις παντελή αδυναμία να καταλάβεις τι ακριβώς είναι αυτό που δεν αφήνουν στην τύχη.
Υπάρχει χρόνος πάντως για να ξυπνήσεις.
Δεν σε κατηγορώ.
“This work shows the death of Ophelia, a scene from Shakespeare’s play Hamlet. Traumatised when Hamlet breaks off their betrothal and accidentally kills her father, she allows herself to fall into a stream and drown. The flowers she has been collecting symbolise her story, the poppies representing death.”
αυτο αγορι μου δειχνει οτι ο καλλιτεχνικος διευθυντης εκανε το homework του σε εναν ικανοποιητικο βαθμο κι οχι με ξεπατικωτουρες-copy/paste του ποδαριου λαμβανοντας υποψη του και σεβομενος το γεγονος οτι απευθυνεται σε ενα παγκοσμιο ακροατηριο απο κει και περα η οποια κριση του καθενα για το αισθητικο αποτελεσμα ειναι καθαρα υποκειμενικη
απο Σαιξπηρ πηρε τα ερεθισματα -ως συνηθως απο κλασσικη λογοτεχνια- απο που ηθελες να τα παρει απο τις 7 πεθερες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 07 Ιούλ 2022, 11:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αν δεν κανεις πρωτα μια λοβοτομη, δεν προκειται ν ακαταλαβεις.vantono έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 09:43 Το λινκ το κλίκαρε κανένας που του κόβει, να μας πει κι εμάς τί γράφει? Πούλησε την ψυχή του στον Κθούλου ο Μπράντ?
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- BigChiefWahoo
Ξέρεις τι έχει πλάκα ;omg kai 3 lol έγραψε: 07 Ιούλ 2022, 11:11
αυτο αγορι μου δειχνει οτι ο καλλιτεχνικος διευθυντης εκανε το homework του σε εναν ικανοποιητικο βαθμο κι οχι με ξεπατικωτουρες-copy/paste του ποδαριου λαμβανοντας υποψη του και σεβομενος το γεγονος οτι απευθυνεται σε ενα παγκοσμιο ακροατηριο απο κει και περα η οποια κριση του καθενα για το αισθητικο αποτελεσμα ειναι καθαρα υποκειμενικη
απο Σαιξπηρ πηρε τα ερεθισματα -ως συνηθως απο κλασσικη λογοτεχνια- απο που ηθελες να τα παρει απο τις 7 πεθερες;
Ότι ενώ είσαι spot on (έστω και περιφερειακά),ακόμα αδυνατείς να καταλάβεις γιατί ο καλλιτεχνικός διευθυντής επέλεξε τη συγκεκριμένη ιστορία του Σαίξπηρ για να τη χρησιμοποιήσει στη φωτογράφηση.
Και έχεις μείνει μόνο σε ένα από τα σχόλια που παράθεσα.
Εφόσον καταλαβαίνεις τόσο καλά (αυτό δεν πιστεύεις ;) το τι θέλει να πει ο καλλιτεχνικός διευθυντής χρησιμοποιώντας μία puppet σαν τον Pitt για να περάσει το μήνυμά του σε όσους έχουν μάτια και βλέπουν,εξήγησέ μου και τους υπόλοιπους συμβολισμούς στις άλλες φωτογραφίες.
Εξήγησέ μου...τρόπος του λέγεις πάντα,δεν περιμένω να τα καταλάβεις από τη μία μέρα στην άλλη.Όχι επειδή θεωρώ ότι είσαι χαζός,ίσως εγώ να είμαι πιο χαζός από σένα.Αλλά επειδή χρειάζεται εξάσκηση για να αρχίσεις να πιάνεις έστω τα πιο προφανή υπονοούμενα.
Βέβαια είναι και το πόσο πραγματικά θέλεις να καταλάβεις.
Πάντως μπορώ να πω ότι πιστεύω σε σένα και στις δυνατότητές σου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-