!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τον Σύριζα ο Καπουτζιδης;;
- Aprilianos
Re: Υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τον Σύριζα ο Καπουτζιδης;;
Εγώ πάλι είμαι υπέρ της τακτικής στήριξης μπακογιαννη. Τουλάχιστον αυτός κάνει κέφι τις γυναίκες
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά γι' αυτό. Μου φαίνεται κάπως και δεν είμαι ο μόνος αν και δεν είναι αυτό το θέμα αλλά το ότι δεν είναι απλά άχρηστο κοπρόσκυλο, είναι επιζήμιος. Ο Μεγάλος Καραγκιόζης που έφτιαξε δεν ήταν ένα άχρηστο και αδιάφορο έργο, ήταν πηγή προβλημάτων. Για να μην αναφέρω τις απίστευτες υπερχρεώσεις σε διάφορα πράγματα.Aprilianos έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 12:32 Εγώ πάλι είμαι υπέρ της τακτικής στήριξης μπακογιαννη. Τουλάχιστον αυτός κάνει κέφι τις γυναίκες
- Aprilianos
Δεν πάω καθόλου το καπουτζιδη, είναι ένας Highlander σε δημοφιλή και κωμική έκδοση. Φαίνεται λίγο μπιχτακος ο μπακογιαννης, έχει κάνει πολλά παιδιά. Δεν πιστεύω να το ψήνει κι από τις 2 πλευρέςGreen Dragon έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 12:54Μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά γι' αυτό. Μου φαίνεται κάπως και δεν είμαι ο μόνος αν και δεν είναι αυτό το θέμα αλλά το ότι δεν είναι απλά άχρηστο κοπρόσκυλο, είναι επιζήμιος. Ο Μεγάλος Καραγκιόζης που έφτιαξε δεν ήταν ένα άχρηστο και αδιάφορο έργο, ήταν επιζήμιος. Για να μην αναφέρω τις απίστευτες υπερχρεώσεις σε διάφορα πράγματα.Aprilianos έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 12:32 Εγώ πάλι είμαι υπέρ της τακτικής στήριξης μπακογιαννη. Τουλάχιστον αυτός κάνει κέφι τις γυναίκες
Η επιλογή ενός Σερραίου για να βάλει σε τάξη την Αθήνα δεν φέρει πολύ καλές αναμνήσεις
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
καλα ειδαμε και με τον καρπενησιωτη προκοπηBeria έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 12:58 Η επιλογή ενός Σερραίου για να βάλει σε τάξη την Αθήνα δεν φέρει πολύ καλές αναμνήσεις
αν υπηρχε υποψηφιοτητα καπουτζιδη νομιζω οτι θα ειχε καλες τυχες να κερδισει τον δημο - αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοια περιπτωση
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Aprilianos
Υπονοείς κάποιον από τη πρώτη Σερρών που κυβερνήσε σωστά μέχρι το 1963. Μετά χάλασεBeria έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 12:58 Η επιλογή ενός Σερραίου για να βάλει σε τάξη την Αθήνα δεν φέρει πολύ καλές αναμνήσεις
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Green Dragon έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 12:30 Καπουτζίδης 1000 φορές καλύτερος από το νούμερο τον Μπακογιάννη.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ο Μπακογιάννης όπως πάει θα τον χρεοκοπήσει τον δήμο, οπότε εάν έχει ελπίδες ο Καπουτζίδης θα τον ψηφίσω, συμπαθής είναι.
- Aprilianos
Κωμικός είναι όχι οικονομολόγος
Και οι οικονομολόγοι κωμικοί είναι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εργατικός ως καλλιτέχνης ο Καπουτζίδης αλλά δεν αρκεί για να διαχειριστεί έναν δήμο με μεγέθη μικρού κράτους. Φτάνει μια τετραετία με έναν δήμαρχο αλλεπάλληλης σπατάλης χωρίς αποτελέσματα. Χρειάζεται νοικοκύρης σαν τον Καμίνη σε συνδυασμό με όραμα Μπέη και χωρίς αγκυλώσεις για συνεργασίες με τον ιδιωτικό τομέα.Aprilianos έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 08:15 Καλύτεροι είναι ο καπουτζιδησ και ο μπακογιαννης από το μπογδανο; εγώ είμαι υπέρ του να υπερψηφιστει ο οποιοσδήποτε είναι απέναντι στο καπουτζιδη
ΥΓ
Ποιόν ενεργό επαγγελματία με επενδύσεις στο δήμο Αθηναίων ,νοιάζει με τι είναι υπερ το κάθε χουντικό ίζημα; Κανένα.
- Aprilianos
Καμινης ο λαθρο δήμαρχος. Ωραίο πρότυπο έχεις.
Ο Μπογδάνος δεν είναι χουντικόςBOOMER έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 14:17Εργατικός ως καλλιτέχνης ο Καπουτζίδης αλλά δεν αρκεί για να διαχειριστεί έναν δήμο με μεγέθη μικρού κράτους. Φτάνει μια τετραετία με έναν δήμαρχο αλλεπάλληλης σπατάλης χωρίς αποτελέσματα. Χρειάζεται νοικοκύρης σαν τον Καμίνη σε συνδυασμό με όραμα Μπέη και χωρίς αγκυλώσεις για συνεργασίες με τον ιδιωτικό τομέα.Aprilianos έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 08:15 Καλύτεροι είναι ο καπουτζιδησ και ο μπακογιαννης από το μπογδανο; εγώ είμαι υπέρ του να υπερψηφιστει ο οποιοσδήποτε είναι απέναντι στο καπουτζιδη
ΥΓ
Ποιόν ενεργό επαγγελματία με επενδύσεις στο δήμο Αθηναίων ,νοιάζει με τι είναι υπερ το κάθε χουντικό ίζημα; Κανένα.
Ηλίθιος είναι. Ολιγοφρων. Ζεβζεκης, πώς το λένε;
έκαναν την ανωμαλία σημαία
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
δε νομίζω
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 4 Απαντήσεις