δεν εχει ξεστομισει καμμια αληθεια, για να ενοχλει.Νατάσα έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 18:47
Ποτε μου δεν φανταζόμουν ότι θα ενοχλούσε τόσο η αλήθεια του Δημοσθένη! Για δες...
ενοχλητικο ειναι οτι καταστρεφει τη ζωη σου με τα ψεμματα του.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
δεν εχει ξεστομισει καμμια αληθεια, για να ενοχλει.Νατάσα έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 18:47
Ποτε μου δεν φανταζόμουν ότι θα ενοχλούσε τόσο η αλήθεια του Δημοσθένη! Για δες...
δυστυχως, ναι.
για σκεψου μηπως, εκτος απο την πασι, το ιδιο νομιζουν και ΟΛΟΙ οσοι σε γωνριζουν στην πραγματικη ζωη. φιλοι, συγγενεις...
O I έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 00:47tanipteros έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 21:06Οι επιτήδειοι είναι κάτι καλόγεροι προφήτες και ο Λιακό...αυτούς θα πας στην αστυνομία...Πασιφάη έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 18:59
Ρε Τανύπτερε μάλλον δεν σου κόβει δράμι. Αναφέρομαι ξεκάθαρα στους επιτήδειους. Τί διάολο, δεν στροφάρετε καθόλου ρε μάνα μου;![]()
![]()
![]()
![]()
Πρόσεχε τι συμβουλεύεις δάσκαλε malagrius επειδή κάτι βλέπω που να οδηγεί στον διανοητικό κατήφορο με ανεξέλεγκτες και μη δοκιμασμένες συνέπειες για το πλατύ κοινό... κι αν δούμε κανά θύμα να βουτά με ανοικτά τα χέρια πηδώντας από κάνα ρέμα νομίζοντας ότι άνοιξε τα φτερά του με ανοδική κατεύθυνση ενώ αντίθετα τον βρει η αστυνομία στον πάτο με το κινητό του να έχει πρόσβαση στον σύνδεσμο, καλά ξεμπερδέματα μετά...![]()
Άσε που μπορεί να μπερδέψει τα λόγια των ύμνων και να νομίζει ότι μετά τις γυροβολιές ψένουμε κάνα Gypsy νεοσσόν που... δεν είναι αλητάκι![]()
Συμβουλή
Βάλε προειδοποιήσεις στο σάιτ σου για τους αμύητους, μη πάθει κανένας κανα χνερ και τρέχεις και δε φτάνεις μετά..![]()
Φιλικά
Ο.Ι.
Γύρο - γύρο το πας αλλά αυτό που αποδεικνύεται είναι ακριβώς αυτό:tanipteros έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 04:51Η ενσταση μου είναι ότι τα βλέπεις όλα Σατανικά...O I έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 00:50Αυτό λέω και γω αλλά δε βλέπω να το τηρείς τεντομενόπτερε...tanipteros έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 11:56 Αγαπητέ O I ο Βουδδισμός, ή ο Ινδουισμός ή ο Ορφισμός δεν επηρεάζονται καθόλου από την ΝΤΠ που οικειοποιείται σύμβολα και διδασκαλίες τους... ούτε αυτές οι θρησκείες έχουν σχέση με την ΝΤΠ ή την Θεοσοφία ή τον Σατανισμό... ο κάθε ένας ότι θέλει αντιγράφει...
Όπως ο Χριστιανισμός οικειοποιήθηκε στοιχεία από την αρχαία Ελληνική θρησκεία έτσι κάνει και η ΝΤΠ. Δεν φταίνε οι θρησκείες αν τις αντιγράφουν ή τις μιμούνται... Επομένως αδίκως φωνάζεις και προσπαθείς να δείξεις ότι οι άλλες θρησκείες είναι Σατανισμός... αυτή είναι η διαφωνία μας...
Παρόλα αυτά σε σέβομαι σαν άνθρωπο με τις ιδέες σου και τις παραξενιές σου...ασχέτως αν δεν συμφωνούμε...
Φιλικά πάντα
Τανύπτερος...!![]()
" Είναι εμπνευσμένη από την τελετή καθάρσεως των Βουδδιστών και προσαρμοσμένη στην Ελληνική Θρησκεία. "
Μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια θα έλεγα εγώ![]()
πάντα φιλικά
Ο.Ι.
Το να παίρνει κάποιος ένα πολιτισμικό θρησκευτικό δάνειο δεν είναι κακό...
Και ο Πυθαγόρας πήρε τα μυστήρια των λαών της Μέσης Ανατολής και τα εξελλήνισε...αυτό έκανα και γω με την συγκεκριμένη κάθαρση....
επίσης άλλο οικειοποίηση και άλλο πολιτισμικό θρησκευτικό δάνειο...
εγώ προσάρμοσα την Βουσσιατική κάθαρση στην Ελληνική θρησκεία και το αναφέροω από που είναι το δάνειο.
ο Χριστιανισμός οικειοποιήθηκε τα σύμβολα της Ελληνικής θρησκείας και την συκοφαντεί ως Σατανισμό... αυτή είναι η διαφορά μας...γκέκε αγαπητέ ?
Φιλικά
Τανύπτερος

Εκτός αυτής τής διαπίστωσης από σέναtanipteros έγραψε: 08 Ιουν 2022, 13:36 Στην ουσία ούτε η Θεοσοφία, ούτε η Wicca ούτε οι Αγκόρι ούτε κανείς δεν φταίει, ούτε όλα αυτά είναι Σατανιστικά.
τώρα θα μας πεις ότι ο Βουδδισμός αντιγράφει τον Ιουδαϊσμό... έχεις φαντασία δεν λέω...αλλά είναι γελοία...O I έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 10:39 Όπως λέει η Wiki,
"Ο Βουδισμός είναι ένα από τα αρχαιότερα θρησκεύματα (6ος-4ος αιώνας π.Χ.).[1]" ενώ ο Αβραάμ και κατ' επέκταση ο Χριστιανισμός είναι παλαιότερη θρησκεία όπως λέει επίσης η Wiki,
"Γέννηση 1813 π.Χ.[1]
Θάνατος 1638 π.Χ.[2]"
Οπότε ποιος παίρνει δάνεια από ποιον, άστο να το κρίνει κάποιος που το ψάχνει, όχι επιλεκτικά.
Ο.Ι.
Ο Σαμαελ, ο Αντιχριστος τα εχει βαλει ΠΡΩΤΑ με τους ελληνες, γιατι ειμαστε το ΦΩΣ. Αμα καταφερει εμας, θα καταφερει ολο τον κόσμο μετα. Αντιλαβου;axilmar έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 11:58 Τελικα θα απαντησει κανενας γιατι ο εξω απο εδω περιμενει το ελληνικο κρατος για να εξαπλωσει την κυριαρχια του; τι παιζει μεταξυ τους;
Τι παπαριες γραφεις, ΟΛΟΙ όσοι με γνωριζουν στον φυσικο κόσμο με εκτιμουν ΒΑΘΥΤΑΤΑ και οταν τους μιλαω για τον Λιακο τους προβληματιζω...