!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τον Σύριζα ο Καπουτζιδης;;
- Aprilianos
Υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τον Σύριζα ο Καπουτζιδης;;
https://www.google.com/amp/s/www.parapo ... aras-/AMP/
Αυτό θα αναγκάσει και πολλούς δικούς μας να ψηφισουν τον μπακογιαννη ως μη χειρότερα βέλτιστο στο β γύρο. Ο καπουτζιδησ θα είναι πολύ χειρότερος στο δικαιωματισμο. Καλύτερα ένας αποτυχημένος δήμαρχος και γόνος πάρα ένας δικαιωματιστης ομοφυλόφιλος που μας τα πρήζει με τους γκει γάμους
Αυτό θα αναγκάσει και πολλούς δικούς μας να ψηφισουν τον μπακογιαννη ως μη χειρότερα βέλτιστο στο β γύρο. Ο καπουτζιδησ θα είναι πολύ χειρότερος στο δικαιωματισμο. Καλύτερα ένας αποτυχημένος δήμαρχος και γόνος πάρα ένας δικαιωματιστης ομοφυλόφιλος που μας τα πρήζει με τους γκει γάμους
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Re: Υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τον Σύριζα ο Καπουτζιδης;;
Αποτυχημένος γόνος είναι πλεονασμός, Ο γόνος είναι ο κατεξοχήν αποτυχημένος.Aprilianos έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 06:47 https://www.google.com/amp/s/www.parapo ... aras-/AMP/
Πάντως και αποτυχημένος και γόνος όπως ο μπακο, να δούμε και άλλους υποψηφίους, μπορεί να κατέβει κανένας ανεξάρτητος.
Φυσικά εγώ ψηφίζω σε επαρχία αλλά όταν ακούβ τον μπακό να δίνει συνεντεύξεις, αλλάζω σταθμό, δεν μπορώ.
Καπουτζίδης, αγαπάω καπουτζίδη από παραπέντε. Δεν τον θέλω Δήμαρχο, τον θέλω να μας δείχνει συνταγές μαγειρικής
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Aprilianos
Εγώ δεν τον πάω καθόλου. Παρακμιακος είναιEsperos έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 06:53Αποτυχημένος γόνος είναι πλεονασμός, Ο γόνος είναι ο κατεξοχήν αποτυχημένος.Aprilianos έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 06:47 https://www.google.com/amp/s/www.parapo ... aras-/AMP/
Πάντως και αποτυχημένος και γόνος όπως ο μπακο, να δούμε και άλλους υποψηφίους, μπορεί να κατέβει κανένας ανεξάρτητος.
Φυσικά εγώ ψηφίζω σε επαρχία αλλά όταν ακούβ τον μπακό να δίνει συνεντεύξεις, αλλάζω σταθμό, δεν μπορώ.
Καπουτζίδης, αγαπάω καπουτζίδη από παραπέντε. Δεν τον θέλω Δήμαρχο, τον θέλω να μας δείχνει συνταγές μαγειρικής
- Aprilianos
Δήλωση καπουτζιδη "http://greeknewsondemand.com/2022/05/26 ... %BC%CE%BF/
Οι Σπαρτιάτες και το μολων λάβε είναι το παρελθόν, οι μετανάστες είναι το μελλον" . Πάντα είχα μια απορία γιατί οι ομοφυλόφιλοι και οι οργανώσεις τους έχουν μια μια τόσο μεγάλη αδυναμία στους λαθρο...
Οι Σπαρτιάτες και το μολων λάβε είναι το παρελθόν, οι μετανάστες είναι το μελλον" . Πάντα είχα μια απορία γιατί οι ομοφυλόφιλοι και οι οργανώσεις τους έχουν μια μια τόσο μεγάλη αδυναμία στους λαθρο...
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Χαρούμενος να τουφεκάει χαρούμενο; Αχ ουράνιο τόξο μου
Είναι γενική πρόβα για τις κοινοβουλευτικές εκλογές του μέλλοντος. Κάντε υπομονή 10-15 χρόνια ακόμα.
Είναι γενική πρόβα για τις κοινοβουλευτικές εκλογές του μέλλοντος. Κάντε υπομονή 10-15 χρόνια ακόμα.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Aprilianos
Ο μπογδανος θα ήταν μια καλή περίπτωση εναλλακτικής υποψηφιότητα ανάμεσα σε αυτούς τους 2. Θα έσπαγε και τη βάση του μπακογιαννη.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ο βελοπουλος θα κατεβάσει Γεωργίου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Aprilianos
Τον πρώην λαοσιτη; από αυτούς δεξιότερα του μπακογιαννη ο μπογδανος έχει σοβαρές πιθανότητες να πάει β γύρο με νατιβιστικη ατζέντα
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το μπογδανοκομμα είναι φιλογκει. Με τους μετανάστες λαϊκίσει για ψηφαλακια.Aprilianos έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 07:58Τον πρώην λαοσιτη; από αυτούς δεξιότερα του μπακογιαννη ο μπογδανος έχει σοβαρές πιθανότητες να πάει β γύρο με νατιβιστικη ατζέντα
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Aprilianos
Το ταβάνι του Κασιδιάρη είναι 10%, ο μπογδανος μπορεί να κερδίσει το δήμοΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 08:02Το μπογδανοκομμα είναι φιλογκει. Με τους μετανάστες λαϊκίσει για ψηφαλακια.Aprilianos έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 07:58Τον πρώην λαοσιτη; από αυτούς δεξιότερα του μπακογιαννη ο μπογδανος έχει σοβαρές πιθανότητες να πάει β γύρο με νατιβιστικη ατζέντα
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ποιος Μπογδάνος;Aprilianos έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 08:06Το ταβάνι του Κασιδιάρη είναι 10%, ο μπογδανος μπορεί να κερδίσει το δήμοΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 08:02Το μπογδανοκομμα είναι φιλογκει. Με τους μετανάστες λαϊκίσει για ψηφαλακια.Aprilianos έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 07:58
Τον πρώην λαοσιτη; από αυτούς δεξιότερα του μπακογιαννη ο μπογδανος έχει σοβαρές πιθανότητες να πάει β γύρο με νατιβιστικη ατζέντα
Έχετε τρελαθεί τελείως;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Aprilianos
Κι όμως υπάρχει κόσμος στο τουιτερ που παρότρυνει τον μπογδανο να πάει για δήμαρχος εναντίον του καπουτζιδη και του μπακογιαννη
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Α μιλάμε για κόσμο στο Τουίτερ..Aprilianos έγραψε: 06 Ιούλ 2022, 08:09 Κι όμως υπάρχει κόσμος στο τουιτερ που παρότρυνει τον μπογδανο να πάει για δήμαρχος εναντίον του καπουτζιδη και του μπακογιαννη
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Aprilianos
Καλύτεροι είναι ο καπουτζιδησ και ο μπακογιαννης από το μπογδανο; εγώ είμαι υπέρ του να υπερψηφιστει ο οποιοσδήποτε είναι απέναντι στο καπουτζιδη
Ο Καπουτζίδης είναι αυτοδημιούργητος και εύπορος. Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα της Δύσης θα θεωρείτο τυπικός φιλελεύθερος. Στην Ελλάδα τον θεωρούν αριστερό. Αυτοί είστε!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 4 Απαντήσεις