GoBack έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:38lolek1 έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:25βεβαια, αλλα δεν θα της πεις να κανεται σεξ.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:00 Γεια σας μιας και μιλάτε για σεξ να κάνω μια ερώτηση;
Έχω πάει διακοπές σε ένα χωριό στην βόρεια Ελλάδα και είναι μια γειτόνισσα δίπλα αλβανίδα καλό κομμάτι αλλά ακόμα δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε μια λέξη.Εγω είμαι 35 ετών 1.77 μ 72 κιλα και αυτή πρέπει να είναι 28-29.Εχω προσέξει ότι με κοιταει καμμιά φορά όταν βγαίνω στο μπαλκόνι.
Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι πολύ αρχάριος σε αυτά αλλά έχω ανάγκη από σεξ όσο θα είμαι εδώ 3 βδομάδες ακόμη.
Πώς λέτε να της πω για σεξ;
σε καμμια γυναικα δεν μιλανε ετσι, γιατι θα παρεξηγηθει.
θα της πεις να πατε για κατι σαν καφε να κερασεις και τετοια![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αξεχαστα μερη που εχουμε κανει σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αξεχαστα μερη που εχουμε κανει σεξ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αξέχαστα λέει. Με όποιον τρόπο. Αξέχαστα νάναι.hellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:14 Όταν λέμε «αξέχαστα» το εννοούμε θετικά, αρνητικά ή οτιδήποτε απ' τα δύο;
Όχι ρε συ, γίνεται.
Ξάπλα στο πίσω κάθισμα η κυρία, η πόρτα ανοιχτή και ο καλός της με τα πόδια έξω από το αμάξι, μισοόρθιος.
Το έχω κάνει.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Αυτό δεν ξέρω αν θα το πιστέψετε αλλά δεν κάνω πλάκα. Στο πατάρι, (όχι του Αρίστου) έχε ανέβει να βρει το δέντρο και δεν έβρισκε τα στολίδια, ανέβηκα να την βοηθήσω, δεν κρατήθηκα (ήμασταν και στα μέλια).
the end
Νομιζα κρατουσες μουτρα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ακρως προκλητικο το ανεβασμα στο παταριΠάνας έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:57 Αυτό δεν ξέρω αν θα το πιστέψετε αλλά δεν κάνω πλάκα. Στο πατάρι, (όχι του Αρίστου) έχε ανέβει να βρει το δέντρο και δεν έβρισκε τα στολίδια, ανέβηκα να την βοηθήσω, δεν κρατήθηκα (ήμασταν και στα μέλια).
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κράταγα και την σκάλα μέχρι να ανέβει..GoBack έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:58Ακρως προκλητικο το ανεβασμα στο παταριΠάνας έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:57 Αυτό δεν ξέρω αν θα το πιστέψετε αλλά δεν κάνω πλάκα. Στο πατάρι, (όχι του Αρίστου) έχε ανέβει να βρει το δέντρο και δεν έβρισκε τα στολίδια, ανέβηκα να την βοηθήσω, δεν κρατήθηκα (ήμασταν και στα μέλια).
the end
- SpAcE_PaNtHeR
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Σε πατάρι φαστφουντάδικου μου έχει τύχει και μένα (αλλά με στοματικό μόνο). Ήμασταν μόνοι μας πάνω, αλλά όταν κατεβήκαμε και πήγα να πληρώσω για να φύγουμε πρόσεξα ότι είχαν κάμερα που παρακολουθούσε τον χώρο του παταριού. Ευτυχώς ήταν συνέχεια καρφωμένη στο ίδιο σημείο, στις σκάλες, και δεν έπιανε το τραπέζι που καθόμασταν (τουλάχιστον όχι εκείνη τη στιγμή).Πάνας έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:57 Αυτό δεν ξέρω αν θα το πιστέψετε αλλά δεν κάνω πλάκα. Στο πατάρι, (όχι του Αρίστου) έχε ανέβει να βρει το δέντρο και δεν έβρισκε τα στολίδια, ανέβηκα να την βοηθήσω, δεν κρατήθηκα (ήμασταν και στα μέλια).
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Εγώ το έχω κάνει σε νοσοκομείο αλλά όχι με νοσοκόμα, είχα σπάσει το πόδι με μηχανή γύρω στα 21 και νοσηλεύτηκα σε στρατιωτικό νοσοκομείο.. στο δωμάτιο στην ορθοπεδική μόνος δεν είχε περιστατικά, κατά τις 9 πέρναγε η ασφάλεια για να διώξει τους επισκέπτες και η κοπέλα που ήμουν τότε μαζί κρύφτηκε στην ντουλάπα, πέρασε και η νοσοκόμα και όλο το βράδυ ήμασταν μόνοι, κοιμήθηκε δίπλα μου στο ίδιο κρεβάτι... το πρωί μας πήραν χαμπάρι αλλά ήταν αργάΝταρνάκας έγραψε: 25 Σεπ 2018, 23:18Σε πατάρι φαστφουντάδικου μου έχει τύχει και μένα (αλλά με στοματικό μόνο). Ήμασταν μόνοι μας πάνω, αλλά όταν κατεβήκαμε και πήγα να πληρώσω για να φύγουμε πρόσεξα ότι είχαν κάμερα που παρακολουθούσε τον χώρο του παταριού. Ευτυχώς ήταν συνέχεια καρφωμένη στο ίδιο σημείο, στις σκάλες, και δεν έπιανε το τραπέζι που καθόμασταν (τουλάχιστον όχι εκείνη τη στιγμή).Πάνας έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:57 Αυτό δεν ξέρω αν θα το πιστέψετε αλλά δεν κάνω πλάκα. Στο πατάρι, (όχι του Αρίστου) έχε ανέβει να βρει το δέντρο και δεν έβρισκε τα στολίδια, ανέβηκα να την βοηθήσω, δεν κρατήθηκα (ήμασταν και στα μέλια).
the end
- Οργισμένος
Θυμαμαι ενα νημα επος:
«Το χυσιμο του αιωνα»
«Το χυσιμο του αιωνα»
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
GoBack έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:38lolek1 έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:25βεβαια, αλλα δεν θα της πεις να κανεται σεξ.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:00 Γεια σας μιας και μιλάτε για σεξ να κάνω μια ερώτηση;
Έχω πάει διακοπές σε ένα χωριό στην βόρεια Ελλάδα και είναι μια γειτόνισσα δίπλα αλβανίδα καλό κομμάτι αλλά ακόμα δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε μια λέξη.Εγω είμαι 35 ετών 1.77 μ 72 κιλα και αυτή πρέπει να είναι 28-29.Εχω προσέξει ότι με κοιταει καμμιά φορά όταν βγαίνω στο μπαλκόνι.
Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι πολύ αρχάριος σε αυτά αλλά έχω ανάγκη από σεξ όσο θα είμαι εδώ 3 βδομάδες ακόμη.
Πώς λέτε να της πω για σεξ;
σε καμμια γυναικα δεν μιλανε ετσι, γιατι θα παρεξηγηθει.
θα της πεις να πατε για κατι σαν καφε να κερασεις και τετοια![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 1023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-