Δεν μ αρέσει το φίμωτρο είμαι ομιλητική.tanipteros έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 17:21εντάξει θα στο πάρω το φίμοτρο... με μπαλάκι το θες ή άνευ ?Naida έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 17:11tanipteros έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:07
η ερώτηση ήταν
δλδ για να το φορέσει αυτή...είμαι ξεκάθαρος...!![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δονητες for dummies
Re: Δονητες for dummies
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- tanipteros
ξέρεις γιατί προκαλούν ασφυξία...!!!Naida έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 17:08George_V έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 14:58Και πανω στην πράξη να σου κλεισει και τη μυτη οσο φορας το φιμωτρο.vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:07 Εμενα δεν με χαλάει και πολύ το να φορούσα φίμωτρο κατά τη διαρκεια του σεχ, αρκεί να ημουν ενεργητικά λειτουργικός γενικότερα. Θα προτιμούσα πχ, φίμωτρο, ακομα και αυτά τα εξτριμ με το μπαλακι του πινγκ-πονγκ, παρά δεμένα χέρια ή/και πόδια.
Άλλωστε δεν λέω και τιποτα κατα τη διαρκεια του σεχ, μόνο μουγκανητά και βογκητά βγάζω. Αντε και κανένα "σ'αρέσει μωρό μου?" στο τσακιρ κεφι. Αυτά τα "τι σου κανω, ποιος σε γαμάει μωρό μου? Ειμαι ο αντρας σου αχ ναι πουτανακι μου", τα βαριέμαι.![]()
Αλλά όχι με το φίμωτρο, με το χέρι.
γιατί το...κάνει συσπάσεις...!!!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Το;tanipteros έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 17:25ξέρεις γιατί προκαλούν ασφυξία...!!!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εχω αρκετά καλό ελεγχο της αναπνοής μου ειναι η αλήθεια, αλλα την τεχνική λεπτομέρεια με το φίμωτρο που λες δεν τη σκέφτηκα. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις.hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 14:56Ποιος αληθινός άνθρωπος τα λέει αυτά;vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:07 Αυτά τα "τι σου κανω, ποιος σε γαμάει μωρό μου? Ειμαι ο αντρας σου αχ ναι πουτανακι μου", τα βαριέμαι.
Αλλά αυτό με το φίμωτρο... έχεις τόσο καλό έλεγχο της αναπνοής σου που δεν θα σε ενοχλούσε να μην μπορείς να αναπνέεις απ' το στόμα;
- vantono
Την ώρα που τελειώνω κιόλας.George_V έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 14:58Και πανω στην πράξη να σου κλεισει και τη μυτη οσο φορας το φιμωτρο.vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:07 Εμενα δεν με χαλάει και πολύ το να φορούσα φίμωτρο κατά τη διαρκεια του σεχ, αρκεί να ημουν ενεργητικά λειτουργικός γενικότερα. Θα προτιμούσα πχ, φίμωτρο, ακομα και αυτά τα εξτριμ με το μπαλακι του πινγκ-πονγκ, παρά δεμένα χέρια ή/και πόδια.
Άλλωστε δεν λέω και τιποτα κατα τη διαρκεια του σεχ, μόνο μουγκανητά και βογκητά βγάζω. Αντε και κανένα "σ'αρέσει μωρό μου?" στο τσακιρ κεφι. Αυτά τα "τι σου κανω, ποιος σε γαμάει μωρό μου? Ειμαι ο αντρας σου αχ ναι πουτανακι μου", τα βαριέμαι.![]()
Θα είναι κατι σαν φτέρνισμα κατά τη διάρκεια κατουρήματος.
- tanipteros
έλα καλέ... Το...τέτοιο....το τσίου-τσίου...το πουλάκι...Naida έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 17:31Το;tanipteros έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 17:25ξέρεις γιατί προκαλούν ασφυξία...!!!

- tanipteros
ο συνδυασμός φίμωτρο και μανταλάκια στις ρώγες είναι ανεπανάλιπτος...δοκίμασε το !!!vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 17:43Την ώρα που τελειώνω κιόλας.George_V έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 14:58Και πανω στην πράξη να σου κλεισει και τη μυτη οσο φορας το φιμωτρο.vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:07 Εμενα δεν με χαλάει και πολύ το να φορούσα φίμωτρο κατά τη διαρκεια του σεχ, αρκεί να ημουν ενεργητικά λειτουργικός γενικότερα. Θα προτιμούσα πχ, φίμωτρο, ακομα και αυτά τα εξτριμ με το μπαλακι του πινγκ-πονγκ, παρά δεμένα χέρια ή/και πόδια.
Θα είναι κατι σαν φτέρνισμα κατά τη διάρκεια κατουρήματος.

- vantono
Σιχαίνομαι, ανατριχιάζω και γαργαλιέμαι με τις ρώγες.tanipteros έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 17:48ο συνδυασμός φίμωτρο και μανταλάκια στις ρώγες είναι ανεπανάλιπτος...δοκίμασε το !!!
Ουτε να μου τις γλειφουν δεν μπορω.
- tanipteros
με το μανταλάκι πίστεψε με δεν θα γαργαλιέσαι... !!!vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 17:50Σιχαίνομαι, ανατριχιάζω και γαργαλιέμαι με τις ρώγες.tanipteros έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 17:48ο συνδυασμός φίμωτρο και μανταλάκια στις ρώγες είναι ανεπανάλιπτος...δοκίμασε το !!!vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 17:43
Την ώρα που τελειώνω κιόλας.
Θα είναι κατι σαν φτέρνισμα κατά τη διάρκεια κατουρήματος.![]()
Ουτε να μου τις γλειφουν δεν μπορω.

Τύπε, μάλλον το κολλάρο για να μην ξύνεσαι είναι αυτό που σου ταιριάζει.vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:07 Εμενα δεν με χαλάει και πολύ το να φορούσα φίμωτρο κατά τη διαρκεια του σεχ, αρκεί να ημουν ενεργητικά λειτουργικός γενικότερα. Θα προτιμούσα πχ, φίμωτρο, ακομα και αυτά τα εξτριμ με το μπαλακι του πινγκ-πονγκ, παρά δεμένα χέρια ή/και πόδια.
Άλλωστε δεν λέω και τιποτα κατα τη διαρκεια του σεχ, μόνο μουγκανητά και βογκητά βγάζω. Αντε και κανένα "σ'αρέσει μωρό μου?" στο τσακιρ κεφι. Αυτά τα "τι σου κανω, ποιος σε γαμάει μωρό μου? Ειμαι ο αντρας σου αχ ναι πουτανακι μου", τα βαριέμαι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ρε δικέ μου, για σεξ πας ή για διαβολοβδομάδα;George_V έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 14:58Και πανω στην πράξη να σου κλεισει και τη μυτη οσο φορας το φιμωτρο.vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:07 Εμενα δεν με χαλάει και πολύ το να φορούσα φίμωτρο κατά τη διαρκεια του σεχ, αρκεί να ημουν ενεργητικά λειτουργικός γενικότερα. Θα προτιμούσα πχ, φίμωτρο, ακομα και αυτά τα εξτριμ με το μπαλακι του πινγκ-πονγκ, παρά δεμένα χέρια ή/και πόδια.
Dein Herz, meine Gier
- vantono
Μια φορά είχα δεχτεί να με δέσουν, αλλά από την ιδέα μου μαλλον, άρχισε να με πιανει φαγούρα. Μου εδενε χέρια, με έξυνε η μύτη μου, μου έδενε πόδια, με έξυνε το περίνεο. Καταλήξαμε σχεδον ολο το βράδυ να ξύνομαι και εκείνη να με ξύνει αντί να με λύσει.Feindflug έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 18:01Τύπε, μάλλον το κολλάρο για να μην ξύνεσαι είναι αυτό που σου ταιριάζει.vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:07 Εμενα δεν με χαλάει και πολύ το να φορούσα φίμωτρο κατά τη διαρκεια του σεχ, αρκεί να ημουν ενεργητικά λειτουργικός γενικότερα. Θα προτιμούσα πχ, φίμωτρο, ακομα και αυτά τα εξτριμ με το μπαλακι του πινγκ-πονγκ, παρά δεμένα χέρια ή/και πόδια.
Άλλωστε δεν λέω και τιποτα κατα τη διαρκεια του σεχ, μόνο μουγκανητά και βογκητά βγάζω. Αντε και κανένα "σ'αρέσει μωρό μου?" στο τσακιρ κεφι. Αυτά τα "τι σου κανω, ποιος σε γαμάει μωρό μου? Ειμαι ο αντρας σου αχ ναι πουτανακι μου", τα βαριέμαι.
Δεν σε έξυνε, σε έτρωγε.vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 18:53Μια φορά είχα δεχτεί να με δέσουν, αλλά από την ιδέα μου μαλλον, άρχισε να με πιανει φαγούρα. Μου εδενε χέρια, με έξυνε η μύτη μου, μου έδενε πόδια, με έξυνε το περίνεο. Καταλήξαμε σχεδον ολο το βράδυ να ξύνομαι και εκείνη να με ξύνει αντί να με λύσει.Feindflug έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 18:01Τύπε, μάλλον το κολλάρο για να μην ξύνεσαι είναι αυτό που σου ταιριάζει.vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:07 Εμενα δεν με χαλάει και πολύ το να φορούσα φίμωτρο κατά τη διαρκεια του σεχ, αρκεί να ημουν ενεργητικά λειτουργικός γενικότερα. Θα προτιμούσα πχ, φίμωτρο, ακομα και αυτά τα εξτριμ με το μπαλακι του πινγκ-πονγκ, παρά δεμένα χέρια ή/και πόδια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Έριξα μια ματιά στα recommendations και βρήκα αυτά:Σπανακιας έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 01:14 Παμε ξανα
Μολις γινεις 50 και επισκεφτεις ουρολογο για οποιοδηποτε λογο θα σου βαλει δαχτυλο
Και αν δεν επισκεφτεις για αλλον λογο πρεπει να πας μονος σου για να σου βαλει δαχτυλο
Τι ρωτας και ξαναρωτας για μενα;
Θα το φας
American Cancer Society Recommendations for Prostate Cancer Early Detection:
The American Cancer Society (ACS) recommends that men have a chance to make an informed decision with their health care provider about whether to be screened for prostate cancer. The decision should be made after getting information about the uncertainties, risks, and potential benefits of prostate cancer screening. Men should not be screened unless they have received this information.
US Preventive Services Task Force:
For men aged 55 to 69 years, the decision to undergo periodic prostate-specific antigen (PSA)-based screening for prostate cancer should be an individual one. Before deciding whether to be screened, men should have an opportunity to discuss the potential benefits and harms of screening with their clinician and to incorporate their values and preferences in the decision. Screening offers a small potential benefit of reducing the chance of death from prostate cancer in some men. However, many men will experience potential harms of screening, including false-positive results that require additional testing and possible prostate biopsy; overdiagnosis and overtreatment; and treatment complications, such as incontinence and erectile dysfunction. In determining whether this service is appropriate in individual cases, patients and clinicians should consider the balance of benefits and harms on the basis of family history, race/ethnicity, comorbid medical conditions, patient values about the benefits and harms of screening and treatment-specific outcomes, and other health needs. Clinicians should not screen men who do not express a preference for screening.
The USPSTF recommends against PSA-based screening for prostate cancer in men 70 years and older.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αφορα το PSA test και οχι την δαχτυλικη εξεταση.
Διαβασε οσα recommedations θελεις.
Το πολυ πολυ να γινεις ουρολογος.Αλλα το δαχτυλο δεν το γλιτωνεις.
Διαβασε οσα recommedations θελεις.
Το πολυ πολυ να γινεις ουρολογος.Αλλα το δαχτυλο δεν το γλιτωνεις.