Tι εννοείς ο κόσμος μας; Ο χριστιανισμός διαδώθηκε σε όλο τον κόσμο όπως είχε προειπωθεί, είναι η πρώτη παγκόσμια θρησκεία. Η ιστορικότητα του χριστιανισμού ειναι και από τα κεντρικά επιχειρήματα υπερ του. Η υπόθεση ότι υπάρχει Θεός ή "ανώτερη δύναμη" με τα χαρακτηριστικά του μονοθεισμού αγαθός κατα βάση κλπ δεν στέκει ενας αγαθός Θεός να άφηνε κάτι άλλο να διαδωθεί παγκόσμια πρώτα ώς απάτη. Εκτός βεβαια να μην υπάρχει . Φυσικά ζούμε μία αποστασία. Οι προσωρινές επιτυχίες της επιστήμης όπως διαφαίνεται, ούτε το ενεργειακό θα λυθεί ούτε ο υπερπληθυσμός, οδήγησαν σε μία αποστασία ειδικά στις πλουσιότερες χώρες. και αυτή έχει προβλεφθεί.taxalata xalasa έγραψε: 02 Ιούλ 2022, 05:03αυτα που λες ειναι εδω σε μας, στον φραγγικο κοσμο...Dorian έγραψε: 02 Ιούλ 2022, 02:27Βήμα βήμα επαληθεύονται οι προφητείες, και σύγχρονων αγίων, το απίστευτο είναι ότι γίνονται μπροστά μας με ταχύτατους ρυθμούς και εμείς πανηγυρίζουμε. Με αφορμή (γιατί αφορμή ήταν τώρα με χιλιάδες κρούσματα όλα είναι ελεύθερα) τον κορωνοιό έγινε σύνήθεια ο έλεγχος με qr code, το άυλο χρήμα, σύντομα ο ενιαίος αριθμός κλειδί, έπειτα ενσωμάτωση με τον λογαριασμό τράπεζας , μετά όπως έχει προειπωθεί θα σου πουν για να μην το χάνεις Και στο κλεβουν κάνε το βιοχάραγμα άγνωστο ακόμα τι τεχνολογίας, πιθανότατα κάποιου τύπου Laser γραφένιο. Ε λοιπόν όλα έγιναν όπως είχαν προβλεφθεί. Ταυτόχρονα το καθεστώς είναι καταφανώς πλεόν άθεο αντιχριστιανικό, πανηγυρίζει στα πραιντ καταστάσεις Σοδόμων. Τώρα τι ακριβώς θα γίνει ως λύση, υποτίθεται θεϊκή παρέμβαση, αλλιώς όντως τον έχουμε πιει.AlienWay έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 11:21 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στη χώρα μας η γραφειοκρατεία θεωρείται "του Θεού".
Δηλαδή αν έχεις 40 κ@λόχαρτα για να κάνεις μια δουλειά, είσαι άγιος. Αν έχεις έναν αριθμό αντί για όλα αυτά, είναι "το 666".
στον αφρικανικο κοσμο..... δεν του καιγεται καρφι
στον ασιατικο επισης....
στους λατινο-αμερικανους επισης....
στους ινδους επισης...
Στο μαλακα straight στην ινδονησια επισης...
ποτε θα καταλαβουμε οτι ο κοσμος δεν ειναι ο «κοσμος μας»...
αν δεν σ αρεσει, παρε το αεροπλανο και διαλεξε ηπειρο να πας... εχει ποικιλια ο πλανητης για ολα τα γουστα... απο ερημους μεχρι ιμαλαια με σταση στον αμαζονιο....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ενιαίος αριθμος πολιτη (666)
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Ενιαίος αριθμος πολιτη (666)
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Μία υπόθεση για το πια τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί. Λογικά κάποια βιοηλεκτρονικό μέσο, όπως το γραφέινιο Όλα τα άλλα τα πληροφοριακά συστήματα, είναι έτοιμα. Και δεν είναι ότι είναι εγγενώς κακό το γραφένιο, αλλά ότι και το καθεστώς και μεγάλο τμήμη του πληθυσμού των πρώην χριστιανικών χωρών έχει αποστατήσει. Ζούμε επίσημα με την βούλα του κράτους της άρχουσας τάξης και ισχυρών το πραιντ μανθ, ούτε κινηματογραφική μίμηση των βιβλικών Σοδόμων να μην μας είχαν ετοιμάσει. Πιο πολύ να μας το έτριβαν στη μούρη δεν θα γινόταν.Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιούλ 2022, 08:46συγνωμη μας φταιει και το γραφενιο τωρα;Dorian έγραψε: 02 Ιούλ 2022, 02:27Βήμα βήμα επαληθεύονται οι προφητείες, και σύγχρονων αγίων, το απίστευτο είναι ότι γίνονται μπροστά μας με ταχύτατους ρυθμούς και εμείς πανηγυρίζουμε. Με αφορμή (γιατί αφορμή ήταν τώρα με χιλιάδες κρούσματα όλα είναι ελεύθερα) τον κορωνοιό έγινε σύνήθεια ο έλεγχος με qr code, το άυλο χρήμα, σύντομα ο ενιαίος αριθμός κλειδί, έπειτα ενσωμάτωση με τον λογαριασμό τράπεζας , μετά όπως έχει προειπωθεί θα σου πουν για να μην το χάνεις Και στο κλεβουν κάνε το βιοχάραγμα άγνωστο ακόμα τι τεχνολογίας, πιθανότατα κάποιου τύπου Laser γραφένιο. Ε λοιπόν όλα έγιναν όπως είχαν προβλεφθεί. Ταυτόχρονα το καθεστώς είναι καταφανώς πλεόν άθεο αντιχριστιανικό, πανηγυρίζει στα πραιντ καταστάσεις Σοδόμων. Τώρα τι ακριβώς θα γίνει ως λύση, υποτίθεται θεϊκή παρέμβαση, αλλιώς όντως τον έχουμε πιει.AlienWay έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 11:21 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στη χώρα μας η γραφειοκρατεία θεωρείται "του Θεού".
Δηλαδή αν έχεις 40 κ@λόχαρτα για να κάνεις μια δουλειά, είσαι άγιος. Αν έχεις έναν αριθμό αντί για όλα αυτά, είναι "το 666".
ρε ειστε εντελως μουρλοι;
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- tanipteros
Και τι θα κάνεις θα πας στην αστυνομία και θα πεις μια από το ίντερνετ μας έπρηξε με το 666 και πήγε στο χωριό της?Πασιφάη έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:44Ρε Τανύπτερε στα σοβαρά τώρα. Με δουλεύεις; Δεν αντιλαμβάνεσαι τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον τρόπο που προσπαθεί να την υποβαθμίσει;tanipteros έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:39 Πασιφάη έχεις γίνει λίγο εμονική με την Νατάσα μας ? ή μου φαίνεται ?
Αν είναι δυνατόν. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι λέγανε ένα κάρο παρεμφερείς μαλακίες και μετά ήσαν τέζα σε χαντάκια από τρέλλα, ή γιατί δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την ζωή τους με σθένος και λογική; Πας καλά;
Σύνελθε σε παρακαλώ.
Σοβαρέψου...
Η Νατάσα δεν έχει κάνει ακόμα τίποτα για να την μπαγλαρώσουν απλά αναμασά προφητείες και διαβάζει Λιακόπουλο...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
- taxalata xalasa
καλο ειναι να διαπιστωνεις μονη σου ορισμενα πραματα...Νατάσα έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:43Ακουσα οτι μεσα στα αλλα νουμερα θα ειναι και αυτος ο αριθμος, δεν ξερω ομως αν αληθευει.taxalata xalasa έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 18:15δεν μας εχεις πει που θα ειναι ο αριθμος 666 στο εκαμ.Νατάσα έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 16:22 Παραβλεπω τι αρλουμπες γραφετε και θα περιμενω τον Πιερρακακη να βγαλει το εκαμ. Επειτα το νημα αυτο θα παρει φωτια!
εχω παραθεσει ολοκληρο τον συλλογισμο τους γραμμικου κωδικα, οπου φαινεται καθαρα πως το 666 δεν υπαρχει στον γραμμικο κωδικα.
υπαρχουν ομως καλοι και ευκολοπιστοι ανθρωποι που πιστευουν τους παραμυθογραφους με σοβαρο υφος....
το μονο που ξεχωριζει τις παλαβομαρες του λυμοσθενη απο το αστειο ειναι οτι ο ιδιος προσπαθει να εχει σοβαρο υφος οταν λεει τις μπαρουφες που αμολαει απο την μαυρη τρουπα... καμια φορα θελει να γελασει και ο ιδιος, αλλα βαστιεται και το γυρναει στο φωναχτο, δηθεν εμχυψωτικο, λογο για να μην πεσει κατω απ τα γελια ο ιδιος με αυτα που λεει....
σου λενε ολοι να παρατησεις την προπαγανδα του μερελου....
εκτος αν βγαζεις μεριδιο απο τις πωλησεις... τοτε μην σταματας.... κι εγω μαζι σου.... αν δωκεις καλο μεριδιο δημο....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
αποστασία από που ;Dorian έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 16:28Tι εννοείς ο κόσμος μας; Ο χριστιανισμός διαδώθηκε σε όλο τον κόσμο οπως... ΙΝΔΙΑ, ΚΙΝΑ, ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ χωρες, που ειναι ο μισος κοσμοςtaxalata xalasa έγραψε: 02 Ιούλ 2022, 05:03αυτα που λες ειναι εδω σε μας, στον φραγγικο κοσμο...Dorian έγραψε: 02 Ιούλ 2022, 02:27
Βήμα βήμα επαληθεύονται οι προφητείες, και σύγχρονων αγίων, το απίστευτο είναι ότι γίνονται μπροστά μας με ταχύτατους ρυθμούς και εμείς πανηγυρίζουμε. Με αφορμή (γιατί αφορμή ήταν τώρα με χιλιάδες κρούσματα όλα είναι ελεύθερα) τον κορωνοιό έγινε σύνήθεια ο έλεγχος με qr code, το άυλο χρήμα, σύντομα ο ενιαίος αριθμός κλειδί, έπειτα ενσωμάτωση με τον λογαριασμό τράπεζας , μετά όπως έχει προειπωθεί θα σου πουν για να μην το χάνεις Και στο κλεβουν κάνε το βιοχάραγμα άγνωστο ακόμα τι τεχνολογίας, πιθανότατα κάποιου τύπου Laser γραφένιο. Ε λοιπόν όλα έγιναν όπως είχαν προβλεφθεί. Ταυτόχρονα το καθεστώς είναι καταφανώς πλεόν άθεο αντιχριστιανικό, πανηγυρίζει στα πραιντ καταστάσεις Σοδόμων. Τώρα τι ακριβώς θα γίνει ως λύση, υποτίθεται θεϊκή παρέμβαση, αλλιώς όντως τον έχουμε πιει.
στον αφρικανικο κοσμο..... δεν του καιγεται καρφι
στον ασιατικο επισης....
στους λατινο-αμερικανους επισης....
στους ινδους επισης...
Στο μαλακα straight στην ινδονησια επισης...
ποτε θα καταλαβουμε οτι ο κοσμος δεν ειναι ο «κοσμος μας»...
αν δεν σ αρεσει, παρε το αεροπλανο και διαλεξε ηπειρο να πας... εχει ποικιλια ο πλανητης για ολα τα γουστα... απο ερημους μεχρι ιμαλαια με σταση στον αμαζονιο....
το ΟΛΟ κοψε.... πολυ φορα εχει αυτο το ΟΛΟ... και δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα...
ο ΟΛΟΣ κοσμος σου η μας, ειναι ο φραγγικο κοσμος με τις αποικιες των....
όπως είχε προειπωθεί, είναι η πρώτη παγκόσμια θρησκεία.
ευγε, να την δωκουμε ολυμπιακο μεταλιο για την πρωτια....![]()
Η ιστορικότητα του χριστιανισμού ειναι και από τα κεντρικά επιχειρήματα υπερ του.
και που να δεις οι ιστορικοτατες απαγορευσεις της διαδωσης της θρησκειας του Αβρααμ πως γινονται αιτια της ιστορικοτητας που αναφερεις εσυ.
Η υπόθεση ότι υπάρχει Θεός ή "ανώτερη δύναμη" με τα χαρακτηριστικά του μονοθεισμού αγαθός κατα βάση κλπ δεν στέκει ενας αγαθός Θεός να άφηνε κάτι άλλο να διαδωθεί παγκόσμια πρώτα ώς απάτη. Εκτός βεβαια να μην υπάρχει . Φυσικά ζούμε μία αποστασία. Οι προσωρινές επιτυχίες της επιστήμης όπως διαφαίνεται, ούτε το ενεργειακό θα λυθεί ούτε ο υπερπληθυσμός, οδήγησαν σε μία αποστασία ειδικά στις πλουσιότερες χώρες. και αυτή έχει προβλεφθεί.
υπαρχει παγκοσμια κυβερνηση και αποστατησαν καποιοι;
Μία στιγμή, με απειλείς;Πασιφάη έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:35Ενώ ας πούμε αν πας στα απάτητα, θα ζοριστείς λιγότερο. Ρε, ποιόν κοροϊδεύεις; Με μαθηματική ακρίβεια, θα πας για να ψοφήσεις.Νατάσα έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:49Που ξερεις πως και που ζω Τανυπτερε;;; Ξερεις οτι παρατησα την πολη μου και πηγα στο χωριο μου και ζω με χιλιες δυο δυσκολιες;;; Και βεβαια ειμαι ετοιμη για ολα και βεβαια ζω σχεδον σαν ερημιτισσα!!!! Πλακα μου κανετε;;; Η μιση μου ζωη ειναι μια αντισταση σε καθετι ψευτικο και κοσμικο!!! Δεν θα κολωσω τωρα που ηρθε η ωρα που τοσα χρονια περιμενα!!!! Αν ζοριστω και εδω στο χωριο που μενω, ειμαι ετοιμη να παρω τα ορη τα ψηλοτερα και τα βουνα τα απατητα!!!!....tanipteros έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 23:22
Νατασάκι η Πασιφάη για σένα ενδιαφέρεται. Θεωρεί οτι σε έχει επιρεάσει πολύ ο ψευτης Λιακόπουλος και ακολουθείς όλα τα άκρα και στην μυθολογία και στην θρησκεία... πχ καιρός είναι να βρεις καμιά ομάδα αναχωρητών και να πάτε στο βουνό μακρυά από τον εδώ "Σατανικό" μας πολιτισμό...όπως είχε γίνει στην Ρωσία πριν μερικά χρόνια και τους βρήκαν όλους νεκρούς... για αυτό αν θέλεις να γλυτώσεις από Λιακόπουλο και αιρέσεις άκου την Πασιφάη και εμάς που σου λέμε ότι έχεις ακραίες ιδέες αντικοινωνικές για τον πολιτισμό... κανονικά αν πιστεύεις τόσο πολύ ότι έρχεται συντέλεια πρεπει να αντισταθείς στο σύστημα να καταστρέψεις ταυτότητες, κάρτες, έγγραφα και να γίνεις αναρχικός ερημίτης...το κάνεις? ΟΧΙ !!! Γιατί στην πραγματικότητα έχεις ακόμα λογική και κάτι σου λέει ότι ΟΛΟ αυτό που σου πλασάρουν για συντέλεια είναι ένα άλλο ψέμα και θέλουν να σε χειραγωγήσουν... για αυτό άκου την Πασιφάη λίγο...![]()
![]()
Ακους εκει...Δεν ειναι τιποτα απο αυτα ψεμα, γιατι ειναι ολα γραμμενα και ειπωμενα απο προφητικα χειλη και στοματα και καποια στιγμη θα συμβουν, απλα πιστευω οτι μας δινει λίγο ακόμα χρονο ο Θεος για να προετοιμαστουμε! ΟΣΟΙ απο μας πιστευουμε. Για τους υπολοιπους δεν ξερω τί θα γίνει...
Είσαι φουλ μπλεγμένη, ποστάρεις ασυναρτησίες και ειλικρινά στο λέω, όσο είναι καιρός, φύγε. Κόψε λάσπη.
Η πλάκα δε είναι, πως επεσες σε παιδάκι καλό που ψάχνει. Επίσης η δικαιοσύνη είναι αυτή που θα ασχοληθεί περαιτέρω.
Δικό σου το μαχαίρι, δικό σου και το πεπόνι. Αλλά μην με υποτιμήσεις ποτέ, για όσα μπορώ να πράξω. Μπουζού. Γιου νόου μπουζού; Για κάτι απατεωνίσκους που έχουν ανώτερες φιλοδοξίες θέωσης και λύτρωσης. Αφήσανε τα ντιβάνια, τους καναπέδες και τα ανάκλιντρα. Βρήκανε αλλού κορόϊδα. Άσε μας κοριτσάκι μου, που μας έγινες ειδήμων.
"Άχρι καιρού..."
Ποτε μου δεν φανταζόμουν ότι θα ενοχλούσε τόσο η αλήθεια του Δημοσθένη! Για δες...tanipteros έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 17:19Και τι θα κάνεις θα πας στην αστυνομία και θα πεις μια από το ίντερνετ μας έπρηξε με το 666 και πήγε στο χωριό της?Πασιφάη έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:44Ρε Τανύπτερε στα σοβαρά τώρα. Με δουλεύεις; Δεν αντιλαμβάνεσαι τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον τρόπο που προσπαθεί να την υποβαθμίσει;tanipteros έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:39 Πασιφάη έχεις γίνει λίγο εμονική με την Νατάσα μας ? ή μου φαίνεται ?
Αν είναι δυνατόν. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι λέγανε ένα κάρο παρεμφερείς μαλακίες και μετά ήσαν τέζα σε χαντάκια από τρέλλα, ή γιατί δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την ζωή τους με σθένος και λογική; Πας καλά;
Σύνελθε σε παρακαλώ.![]()
Σοβαρέψου...![]()
Η Νατάσα δεν έχει κάνει ακόμα τίποτα για να την μπαγλαρώσουν απλά αναμασά προφητείες και διαβάζει Λιακόπουλο...
"Άχρι καιρού..."
Σωστός! Αντε, που είστε, μην με αφήνετε μόνη να τα γράφω αυτά!Dorian έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 16:32Μία υπόθεση για το πια τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί. Λογικά κάποια βιοηλεκτρονικό μέσο, όπως το γραφέινιο Όλα τα άλλα τα πληροφοριακά συστήματα, είναι έτοιμα. Και δεν είναι ότι είναι εγγενώς κακό το γραφένιο, αλλά ότι και το καθεστώς και μεγάλο τμήμη του πληθυσμού των πρώην χριστιανικών χωρών έχει αποστατήσει. Ζούμε επίσημα με την βούλα του κράτους της άρχουσας τάξης και ισχυρών το πραιντ μανθ, ούτε κινηματογραφική μίμηση των βιβλικών Σοδόμων να μην μας είχαν ετοιμάσει. Πιο πολύ να μας το έτριβαν στη μούρη δεν θα γινόταν.Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιούλ 2022, 08:46συγνωμη μας φταιει και το γραφενιο τωρα;Dorian έγραψε: 02 Ιούλ 2022, 02:27
Βήμα βήμα επαληθεύονται οι προφητείες, και σύγχρονων αγίων, το απίστευτο είναι ότι γίνονται μπροστά μας με ταχύτατους ρυθμούς και εμείς πανηγυρίζουμε. Με αφορμή (γιατί αφορμή ήταν τώρα με χιλιάδες κρούσματα όλα είναι ελεύθερα) τον κορωνοιό έγινε σύνήθεια ο έλεγχος με qr code, το άυλο χρήμα, σύντομα ο ενιαίος αριθμός κλειδί, έπειτα ενσωμάτωση με τον λογαριασμό τράπεζας , μετά όπως έχει προειπωθεί θα σου πουν για να μην το χάνεις Και στο κλεβουν κάνε το βιοχάραγμα άγνωστο ακόμα τι τεχνολογίας, πιθανότατα κάποιου τύπου Laser γραφένιο. Ε λοιπόν όλα έγιναν όπως είχαν προβλεφθεί. Ταυτόχρονα το καθεστώς είναι καταφανώς πλεόν άθεο αντιχριστιανικό, πανηγυρίζει στα πραιντ καταστάσεις Σοδόμων. Τώρα τι ακριβώς θα γίνει ως λύση, υποτίθεται θεϊκή παρέμβαση, αλλιώς όντως τον έχουμε πιει.
ρε ειστε εντελως μουρλοι;
"Άχρι καιρού..."
- taxalata xalasa
Νατάσα έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 18:47Ποτε μου δεν φανταζόμουν ότι θα ενοχλούσε τόσο η αλήθεια του Δημοσθένη! Για δες...tanipteros έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 17:19Και τι θα κάνεις θα πας στην αστυνομία και θα πεις μια από το ίντερνετ μας έπρηξε με το 666 και πήγε στο χωριό της?Πασιφάη έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:44
Ρε Τανύπτερε στα σοβαρά τώρα. Με δουλεύεις; Δεν αντιλαμβάνεσαι τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον τρόπο που προσπαθεί να την υποβαθμίσει;
Σοβαρέψου...![]()
Αυτό κατάλαβες εσύ; Πως σε απειλώ; Ή πως το πρόβλημα είναι άλλοι που με πειθώ, σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες;Νατάσα έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 18:45Μία στιγμή, με απειλείς;Πασιφάη έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:35Ενώ ας πούμε αν πας στα απάτητα, θα ζοριστείς λιγότερο. Ρε, ποιόν κοροϊδεύεις; Με μαθηματική ακρίβεια, θα πας για να ψοφήσεις.Νατάσα έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 12:49
Που ξερεις πως και που ζω Τανυπτερε;;; Ξερεις οτι παρατησα την πολη μου και πηγα στο χωριο μου και ζω με χιλιες δυο δυσκολιες;;; Και βεβαια ειμαι ετοιμη για ολα και βεβαια ζω σχεδον σαν ερημιτισσα!!!! Πλακα μου κανετε;;; Η μιση μου ζωη ειναι μια αντισταση σε καθετι ψευτικο και κοσμικο!!! Δεν θα κολωσω τωρα που ηρθε η ωρα που τοσα χρονια περιμενα!!!! Αν ζοριστω και εδω στο χωριο που μενω, ειμαι ετοιμη να παρω τα ορη τα ψηλοτερα και τα βουνα τα απατητα!!!!....
Ακους εκει...Δεν ειναι τιποτα απο αυτα ψεμα, γιατι ειναι ολα γραμμενα και ειπωμενα απο προφητικα χειλη και στοματα και καποια στιγμη θα συμβουν, απλα πιστευω οτι μας δινει λίγο ακόμα χρονο ο Θεος για να προετοιμαστουμε! ΟΣΟΙ απο μας πιστευουμε. Για τους υπολοιπους δεν ξερω τί θα γίνει...
Είσαι φουλ μπλεγμένη, ποστάρεις ασυναρτησίες και ειλικρινά στο λέω, όσο είναι καιρός, φύγε. Κόψε λάσπη.
Η πλάκα δε είναι, πως επεσες σε παιδάκι καλό που ψάχνει. Επίσης η δικαιοσύνη είναι αυτή που θα ασχοληθεί περαιτέρω.
Δικό σου το μαχαίρι, δικό σου και το πεπόνι. Αλλά μην με υποτιμήσεις ποτέ, για όσα μπορώ να πράξω. Μπουζού. Γιου νόου μπουζού; Για κάτι απατεωνίσκους που έχουν ανώτερες φιλοδοξίες θέωσης και λύτρωσης. Αφήσανε τα ντιβάνια, τους καναπέδες και τα ανάκλιντρα. Βρήκανε αλλού κορόϊδα. Άσε μας κοριτσάκι μου, που μας έγινες ειδήμων.
Α, καλά..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Λες να είμαι τόσο βλακας και να αφήνω να με δουλεύουν;Πασιφάη έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 18:55Αυτό κατάλαβες εσύ; Πως σε απειλώ; Ή πως το πρόβλημα είναι άλλοι που με πειθώ, σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες;Νατάσα έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 18:45Μία στιγμή, με απειλείς;Πασιφάη έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:35
Ενώ ας πούμε αν πας στα απάτητα, θα ζοριστείς λιγότερο. Ρε, ποιόν κοροϊδεύεις; Με μαθηματική ακρίβεια, θα πας για να ψοφήσεις.
Α, καλά..
"Άχρι καιρού..."
Ρε Τανύπτερε μάλλον δεν σου κόβει δράμι. Αναφέρομαι ξεκάθαρα στους επιτήδειους. Τί διάολο, δεν στροφάρετε καθόλου ρε μάνα μου;tanipteros έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 17:19Και τι θα κάνεις θα πας στην αστυνομία και θα πεις μια από το ίντερνετ μας έπρηξε με το 666 και πήγε στο χωριό της?Πασιφάη έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:44Ρε Τανύπτερε στα σοβαρά τώρα. Με δουλεύεις; Δεν αντιλαμβάνεσαι τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον τρόπο που προσπαθεί να την υποβαθμίσει;tanipteros έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:39 Πασιφάη έχεις γίνει λίγο εμονική με την Νατάσα μας ? ή μου φαίνεται ?
Σοβαρέψου...![]()
Ναι.
Σωστά νομίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση