Που είναι ο γρόθος;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:21 Με το καλό και στη διαδικτυακή εκπαίδευση όλων των βαθμίδων από εικονικούς καθηγητές ...
Κρίμα, δεν τον βρίσκω. Οπότε, αντί για απάντηση

Που είναι ο γρόθος;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:21 Με το καλό και στη διαδικτυακή εκπαίδευση όλων των βαθμίδων από εικονικούς καθηγητές ...

Xωραφακια, ελιες, σταφυλια, ξυλα για το χειμωνα και επιστροφη στη φυση.Parrot έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:31 Εξαιρετικές οι νέες τεχνολογίες.. Σε πετάνε απ' την δουλειά των 800 ευρώ (ίσως) και πας για επίδομα στα 300 ευρώ (για ένα έτος....)
Ακριβώς. Να κι άλλες επιλογες για όσους δεν παίρνουν τα γράμματα.
Αν είναι στη γειτονιά σου το μίνι μάρκετ και έχει χαμηλές τιμές, θα πας εκεί λογικά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:36 Πάντως η τάση είναι να μην πας ούτε στο μίνι μάρκετ αλλά να παραγγέλνεις. Κατά μία έννοια δηλαδή είναι ήδη παρωχημένο.
vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:14 Επιτέλους εκσυγχρονιζόμαστε.
Με το καλό και στο ντελίβερι με ρομπότ αντί για ντελιβεράδες.
Όχι ότι με χαλάει να μου φέρνει τα ψώνια ρομποτάκι-ντρόουν στο μπαλκόνι μου και να το πληρώνω με καρτούλα ανέπαφα, αλλά δεν με χαλάει και να πάρω την κωλάρα μου* προς το μινι μαρκετ για να αγορασω εγω τα ψώνια μου. Ειπαμε, τεχνολογια-τεχνολογία αλλά μη βγάλουμε και ρίζες στον καναπε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:36 Πάντως η τάση είναι να μην πας ούτε στο μίνι μάρκετ αλλά να παραγγέλνεις. Κατά μία έννοια δηλαδή είναι ήδη παρωχημένο.
Aprilianos έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:42 Εγώ ήμουν στην ΟΑ πριν βγω στη σύνταξη μαζί με τη γυναίκα μου. Κατάφερα να περάσει μια μου κόρη στη σχολή αστυφύλακας. Τη μικρή θέλω να τη χώσω στο στρατό. Μόνο το δημόσιο δίνει εργασιακή ασφάλεια και ιδίως τα σώματα ασφαλείας
δεν ξέρω αν τρολλάρετε ή είστε τόσο αφελείςvantono έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:27Και λογιστές και και και...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:23ναι θα γίνει όλη η κοινωνία δικηγόροι, γιατροί και μηχανικοίklg έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:21
Ε ναι προς θεού, μη γίνει και τίποτα και έχετε βλέψεις για κάτι παραπάνω από περιπτεράδες.![]()
Και μην ανησυχείς για τον κορεσμό. Θα αργήσει αρκετά να έρθει, και θα αυτορυθμιστεί απο το Χέρι της Αγοράς!![]()
vantono έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:27
Και μην ανησυχείς για τον κορεσμό. Θα αργήσει αρκετά να έρθει, και θα αυτορυθμιστεί απο το Χέρλι της Αγοράς!![]()
ειδες ο καπιταλισμος?Parrot έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 13:31 Εξαιρετικές οι νέες τεχνολογίες.. Σε πετάνε απ' την δουλειά των 800 ευρώ (πάνω κάτω) και πας για επίδομα στα 300 ευρώ (για ένα έτος....)
Και μετά αν δεν βρίσκεις δουλειά βγαίνεις και τεμπέλης..