xioni έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 11:59
George_V έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 11:50
xioni έγραψε: 05 Ιούλ 2022, 11:42
Πες μας για τον Ιωάννη Σκυλίτζη, άσχετε. Ξέρεις κι εσύ ότι ανεβάζεις ανιστόρητες παπαριές -άσε τι λένε οι σφουγκοκωλάριοι ιστορικοί- που δεν έβαλες καν την πηγή.
Και μαζέψου είπαμε. Δε θα μου πεις που θα γράφω.
Αν γνωριζες εστω τι ειναι ο Σκυλιτζης δε θα με ρωταγες.
Μαζεψου τυπε... Εισαι πολυ μικρουλης για μενα. Πηγαινε καπου αλλου να λερωσεις κανα αλλο νημα οπως το συνηθίζεις δλδ καθως απο μια γρηγορη ματια στις αναρτησεις σου δεν κανεις κατι αλλο απο το να κοπρίζεις νηματα.
Α και για να μην το ξεχάσω... Αν θεωρεις οτι οτι το νημα μου ειναι ψευδες η οτιδηποτε αλλο νομιζει το φτωχο σου μυαλουδακι καντο αναφορα και ζήτα απο τους συντονιστες να το σβήσουν.
Πηγαινε τωρα αρκετα μιλησαμε....
Ξέρω καλύτερα από εσένα ποιος είναι ο Σκυλίτζης. Άσχετε. Εσύ μάθε από εδώ και πέρα, όταν παραθέτεις κάτι να βάζεις πηγή. Για να τελειώνουμε μια και καλή για να δεις πόσο ανιστόρητος μπούρδας είσαι. Θα μας πεις αν υπάρχει έστω και μία πηγή από όσα ισχυρίζεται στο χρονογράφημα του ο Σκυλίτζης;
Επίσης δεν κάνω αναφορές, προτιμώ να ξεφτιλίζεσαι. Σου το ξαναλέω για τελευταία φορά. Όπου θέλω θα γράφω κι ότι θέλω θα υποστηρίζω. Μαζέψου που θα μου κάνεις και υποδείξεις.
Moνο και μονο για να σκυλιασεις και να βράσεις στο ζουμι σου δεν προκειται να σου πω τιποτε αλλο.
Εισαι πολυ αστειος. Κανε ομως τωρα στην ακρη γιατι εχουμε σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθουμε απο τα ψυχολογικα σου.
Μαζεψου πιτσιρικο μη γινεσαι περισσοτερο αντικοινωνικος απο οτι ηδη εισαι.
Υ.Γ. Μπορεις να συνεχισεις να με "ξεφτιλιζεις" (η οτι αλλο νομιζεις οτι κανεις τελως παντων) οσο θες. Δεν δινω δεκαρα. Χαιρομαι που βρηκες καινουριο παιχνιδι παντως καθως θα βαρεθηκες να βριζεις τους ιδιους και τους ιδιους συνέχεια. Οπως και να το κανεις θες μια ανανεωση. Καλο θα σου κανει η εκτονωση.
Ελπιζω να ηρεμησεις λιγο και να γινεις καποια στιγμη καλυτερος ανθρωπος. Κι εσυ ακομα εχεις το δικαιωμα. Μην το σπαταλησεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.