Τύπε, έχεις υπόψιν σου τι έχεις γράψει εδώ μέσα ή είσαι μονίμως σουρωμένος;Στύγιος έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 14:51 Γαμώ την πουτάνα μου, γαμώ, υπουργός Παιδείας ρε γαμώτο , πως ξεφτιλίζεται έτσι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Iron Maiden
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Iron Maiden
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Είναι όλα στο βιβλιοβιογραφία του P.F.Sloan,παρ'το να το διαβάσεις.tanipteros έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 21:45
αν την ξέρεις την ιστορία σε παρακαλώ γράψτην φίλε BigChiefWahoo γιατί εγώ τότες ήμουν μικρός και δεν το θυμάμαι καλά...![]()
![]()
Γω ,έχουν βγάλει την τραγουδάρα
- tanipteros
δεν μπορείς να γράψεις 5 σειρές πρέπει να αγοράσω βιβλίο ολόκληρο για μια παράγραφο?BigChiefWahoo έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 21:51Είναι όλα στο βιβλιοβιογραφία του P.F.Sloan,παρ'το να το διαβάσεις.tanipteros έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 21:45
αν την ξέρεις την ιστορία σε παρακαλώ γράψτην φίλε BigChiefWahoo γιατί εγώ τότες ήμουν μικρός και δεν το θυμάμαι καλά...![]()
![]()
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Ρε σεις, οι στίχοι ποιου συγκροτήματος ανέφεραν κάτι για την κόλαση του Δάντη και τα νερά της Στυγός;
...Iron maiden, Iced Earth, Metallica;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- tanipteros
Τελικά το βρήκα....ούτε Σατανιστική τελετή ούτε Δαίμονας...BigChiefWahoo έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 21:51Είναι όλα στο βιβλιοβιογραφία του P.F.Sloan,παρ'το να το διαβάσεις.tanipteros έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 21:45
![]()
Το όνομα του το πήρε ύστερα από επικοινωνία με το πνεύμα της μητέρας του μέσω ενός ouija board που του πρότεινε αυτό το όνομα διότι ήταν από τους πρώτους trans men...

-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μακάρι πάντως η κεραμεως να ήταν σατανιστρια και να έπαιζαν όργια με διάφορους άλλους σατανιστες να ρουφάνε κοκες από τις βυζαρες της, αλλά δε νομίζω. Μάλλον όλα αυτά είναι προπαγάνδα του σατανά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- tanipteros
πάντως και πάλι δεν ξέρω....σας φαίνεται ο Άλις Κούπερ τρανς ?

- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Για δες εδώ :ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 21:57 Ρε σεις, οι στίχοι ποιου συγκροτήματος ανέφεραν κάτι για την κόλαση του Δάντη και τα νερά της Στυγός;
https://www.metalkingdom.net/lyrics-son ... ygian-8630
και εδώ
https://lyricsjonk.com/iced-earth-dante-s-inferno.html
Ηλίθιε και βλακέντιε Feindflug, γω απέφυγα φέτος να βγάλω αναμνηστική φωτό με τη Γ' Γυμνασίου για να μη γίνω βούκινο στο φατσομπούκι.
Η ηλίθια , η υπουργός δε μπορεί να προστατέψει τον εαυτό της; Τι ρωτάω τώρα;
Καλά ρε δικέ μου, δεν έκανε καμμιά δήλωση ότι της την πέφτουν μεθυσμένοι 15χρονοι, χαλάρωσε.Στύγιος έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 22:14 Ηλίθιε και βλακέντιε Feindflug, γω απέφυγα φέτος να βγάλω αναμνηστική φωτό με τη Γ' Γυμνασίου για να μη γίνω βούκινο στο φατσομπούκι.
Dein Herz, meine Gier
ΟλοιBigChiefWahoo έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 21:33
Ειδικά οι μεταλάδες,αλλά θα μου πεις,ποιος σοβαρός μουσικόφιλος ακούει μέταλ μετά τα 16 ;![]()
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 21:45Χριστιανοταλιμπανοπαπαριες. Ο Alice cooper αρχές 80ς ήταν από τις καταχρήσεις σε άθλια κατάσταση, το ότι έζησε είναι θαύμα. Εκεί κάπου στα μέσα 80ς ξεκοψε, και το έριξε στη θρησκεία και τον χριστιανισμό. Εδώ όμως οι θεουσοι τον είχαν άχτι, και συνέχισαν να λένε μαλάκια, όπως κι εδώ, μετά την υπόθεση κατσούλα.tanipteros έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 21:30
το 1985 όταν ήταν στα πάνω του είχα διαβάσει ένα άρθρο σε περιοδικό ότι το θηλυκό όνομα Alice το πήρε ύστερα από Σατανιστική τελετή που το απάιτησε ο Δαίμονας που τον ανέλαβε να τον κάνει διάσημο.... το χει ακούσει αυτό άλλος κανείς ?![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 124 Απαντήσεις
- 4108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 2 Απαντήσεις