Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 22:07Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 25 Σεπ 2018, 22:02
Κατά τα άλλα σου συνιστώ «ψυχραιμία» - εαν ξέρεις τι είναι αυτό το πράγμα. Θα σου κάνει καλό οταν κοπάσει ο θυμός σου και κατανοήσεις το πόσο ελάχιστα λογικά ειναι όσα κάνεις.
Δεν είμαι θυμωμένος ρε.Αλήθεια στο λέω.
Ούτε έχω καμιά θέληση να υπερασπιστώ τον λούμπεν πρεζάκια. Για αλλού το ξεκίνησα και αλλού με τραβήξανε τα πάσης φύσης σχόλια.
Ρε φίλε, ένα άνθρωπος μέσα σε ένα μαγαζί, τό χει κάνει λαμπόγυαλο και σε υστερία θέτει την ίδια τη ζωή του σε κίνδυνο κουτουλώντας τη τζαμαρία την οποία ραγίζει και νομίζω πέφτει κι ένα κομμάτι και μου λες ότι εσύ απ έξω δε θα το χαρακτήριζες επιθετικό αμόκ, ούτε θα πίστευες ότι βρίσκεσαι σε κίνδυνο;Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:49 Δεν ξέρουμε αν μπήκε να προστατευτεί. Αυτή την πίπα την είπε ο Βαλιανάτος που θεωρείται αναξιόπιστος μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο. Όλα μέχρι τώρα συνηγορούν σε απόπειρα ληστείας, αλλά πολλά σημεία είναι θολά. Το επιθετικό αμόκ σαν φράση ο καταστηματάρχης τη χρησιμοποίησε για να στηρίξει το επιχείρημα του, ότι τον περιόρισε με τα κλωτσίδια μέσα για να μην επιτεθεί και σκοτώσει ανθρώπους.
Δεν μιλούσε γενικά για επιθετική συμπεριφορά (σπάσιμο τζαμαριών κλπ), μιλούσε ειδικά για επιθετική συμπεριφορά που στόχευε ιδιαίτερα κατά των ανθρώπων που ήταν έξω. Αυτό κατάλαβα εγώ από τα όσα είπε.
Ο τύπος ήταν απόλυτα προσανατολισμένος, ακόμα και μέσα στη μαστούρα του να βγεί απ το μαγαζί κι ήταν στο τσάκ, κουτούλησε και έσπασε το τζάμι, αν κατέρρευσε με την κλωτσιά του απέξω στο επόμενο χτύπημα, το ίδιο θα γινόταν και με το επόμενο ή μεθεπόμενο χτύπημα του τύπου. Η αστυνομία έφτασε 2μιση λεπτά μετά λένε στα ρεπορτάζ, δευτερόλεπτα μετά το εκαβ.Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:49Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα, το "έτοιμος να διαφύγει". Ο τύπος ήταν αποπροσανατολισμένος και τρέκλιζε. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος, ακόμα και αν έβγαινε μπουσουλώντας από τη τζαμαρία, ότι θα διέφευγε (αν δεν τον εμπόδιζε κανείς). Μπορεί απλά να έκανε μερικά μέτρα πριν τον συλλάβει η αστυνομία, που στο ενδιάμεσο θα έφτανε. Τέσπα, έχουμε φτάσει τις υποθέσεις και τα "αν" στο θεό, την ίδια ώρα που έχουμε ελλιπή στοιχεία.Ίφιδα έγραψε: 25 Σεπ 2018, 18:08Εκεί που ήταν έτοιμος να διαφύγει δέχθηκε τα λακτίσματα τα οποία τον έριξαν κάτω, απο κει κι ύστερα μεσολαβούν αρκετά λεπτά μέχρι να πιάσει το γυαλί στα χέρια του. Αυτό που ενέτεινε τον πανικό του και τον έκανε να πιάσει το μαχαίρι ήταν ο αστυνομικός που βρισκόταν πάνω του και προσπαθούσε να τον ακινητοποιήσει ή να του περάσει χειροπέδες.
Του κοσμηματοπώλη εννοείς, γιατί Κωστόπουλος είναι ο Ζακ. Μπορεί και να το πίστευε ότι θα σκοτώσει γιατί το αποκλείεις;Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:49 Η υπεράσπιση του Κωστόπουλου λέει ότι ο περιορισμός ήταν απαραίτητος γιατί θα σκότωνε ανθρώπους. Έτσι το είπε. Γι αυτό και αναγκάστηκε να τον κλωτσάει στα γυαλιά.
Αυτόvatraxos έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:31 To είδα ξανά και ξανά από υπολογιστή αυτή τη φορά. Όντως, του πετάει πέτρα ο καταστηματάρχης και τον βρίσκει στο κεφάλι. Του φεύγει ο πυροσβεστήρας από τα χέρια και αυτό που γυαλίζει είναι το ακροφύσιο του πυροσβεστήρα. Αλλά 100% σίγουρος δεν είμαι.
Άφησε ο Βαλιανάτος να τον κηδέψει παπάς;Highlander έγραψε: 25 Σεπ 2018, 22:15 Με χρυσόσκονη αποχαιρέτησαν τον Ζακ Κωστόπουλο στην κηδεία του
Κανείς δε μπορεί να είναι 100% βέβαιος για το τι είναι αυτό που φαίνεται. Πάντως από εδώ δε διακρίνεται ν' αντανακλάται κάποιο μέταλλο στο ακροφύσιο.vatraxos έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:31 To είδα ξανά και ξανά από υπολογιστή αυτή τη φορά. Όντως, του πετάει πέτρα ο καταστηματάρχης και τον βρίσκει στο κεφάλι. Του φεύγει ο πυροσβεστήρας από τα χέρια και αυτό που γυαλίζει είναι το ακροφύσιο του πυροσβεστήρα. Αλλά 100% σίγουρος δεν είμαι.

Και την πετρα στο κεφαλι απο 2 μετρα αποσταση για να προστατευθει την εριξε. Εκτος και αν δεν ειναι πετρα.Γάταρος έγραψε: 25 Σεπ 2018, 22:44Κανείς δε μπορεί να είναι 100% βέβαιος για το τι είναι αυτό που φαίνεται. Πάντως από εδώ δε διακρίνεται ν' αντανακλάται κάποιο μέταλλο στο ακροφύσιο.vatraxos έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:31 To είδα ξανά και ξανά από υπολογιστή αυτή τη φορά. Όντως, του πετάει πέτρα ο καταστηματάρχης και τον βρίσκει στο κεφάλι. Του φεύγει ο πυροσβεστήρας από τα χέρια και αυτό που γυαλίζει είναι το ακροφύσιο του πυροσβεστήρα. Αλλά 100% σίγουρος δεν είμαι.
(δεξί κλικ πάνω στο gif -> άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα -> μεγέθυνση)
![]()
talaipwros έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:02πραγματικος Ηρως ο φιλος του, αν ειχαμε τιτλους επρεπε να παει για OBEOrion22 έγραψε: 25 Σεπ 2018, 20:59Ο καταστηματάρχης βρίσκεται σε άμυνα και ο φίλος του σε άμυνα υπέρ τρίτουDwarven Blacksmith έγραψε: 25 Σεπ 2018, 20:57
Αναγκαίος τακτικός ελιγμός.
Καλώς εγκαταλείπετε το σενάριο της άμυνας.
Άμυνα αγαπητέ δεν έχουμε μόνο στην περίπτωση που κάποιος πάει να μας σκοτώσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:05Κακώς λοιπόν δεν το εγκαταλείπετε.Orion22 έγραψε: 25 Σεπ 2018, 20:59Ο καταστηματάρχης βρίσκεται σε άμυνα και ο φίλος του σε άμυνα υπέρ τρίτουDwarven Blacksmith έγραψε: 25 Σεπ 2018, 20:57
Αναγκαίος τακτικός ελιγμός.
Καλώς εγκαταλείπετε το σενάριο της άμυνας.
Που είναι η επίθεση στην οποία γίνεται άμυνα; Σωστά, στο μέλλον. Ούτε στο παρελθόν έχει απειληθεί ο καταστηματάρχης από το άτομο αυτό, ούτε στο παρόν. Δεν προσπαθεί να εισβάλλει σε κάποιο ιδιωτικό χώρο αλλά να διαφύγει σε δημόσιο χώρο.
ritzeri έγραψε: 25 Σεπ 2018, 23:19Άμυνα αγαπητέ δεν έχουμε μόνο στην περίπτωση που κάποιος πάει να μας σκοτώσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:05Κακώς λοιπόν δεν το εγκαταλείπετε.Orion22 έγραψε: 25 Σεπ 2018, 20:59
Ο καταστηματάρχης βρίσκεται σε άμυνα και ο φίλος του σε άμυνα υπέρ τρίτου
Που είναι η επίθεση στην οποία γίνεται άμυνα; Σωστά, στο μέλλον. Ούτε στο παρελθόν έχει απειληθεί ο καταστηματάρχης από το άτομο αυτό, ούτε στο παρόν. Δεν προσπαθεί να εισβάλλει σε κάποιο ιδιωτικό χώρο αλλά να διαφύγει σε δημόσιο χώρο.
Άμυνα έχουμε κι όταν κάποιος μας κλέβει.
Απαντάει αυτό στην ερώτηση σου;
Ασφαλώς και έχουμε. Πάμε άλλη μία: Το αναγκαίο μέτρο της άμυνας κρίνεται από το βαθμό επικινδυνότητας της επίθεσης, από το είδος της βλάβης που απειλούσε, από τον τρόπο και την ένταση της επίθεσης και από τις λοιπές περιστάσεις.ritzeri έγραψε: 25 Σεπ 2018, 23:19 Άμυνα αγαπητέ δεν έχουμε μόνο στην περίπτωση που κάποιος πάει να μας σκοτώσει.
Άμυνα έχουμε κι όταν κάποιος μας κλέβει.
Απαντάει αυτό στην ερώτηση σου;