!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βρήκα μια Ath.ena card στο δρόμο (στενό μαρκάρισμα chapter II)
- Dwarven Blacksmith
Re: Βρήκα μια Ath.ena card στο δρόμο (στενό μαρκάρισμα chapter II)
Σταμάτησα να πιστεύω εκεί που γυναίκα διάβασε εισερχόμενο μήνυμα από άτομο που δεν είναι στη λίστα φίλων της.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Είδε κάτι φωτός μου στο φβ (δεν έχουμε γινει φβ φιλοι, απλώς τις έχω public) από κάτι περσινές καλοκαιρινές διακοπές σε ένα μέρος και μου έστειλε πριν λίγο ότι από εκείνο το μέρος είναι η καταγωγή της μάνας της.
Αυτή πάει συνήθως κάθε καλοκαίρι στα τέλη Αυγούστου, και με ρώτησε αν σκοπεύω να ξαναπάω και φέτος.
Αυτή πάει συνήθως κάθε καλοκαίρι στα τέλη Αυγούστου, και με ρώτησε αν σκοπεύω να ξαναπάω και φέτος.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
δεν χαλαμε ποτε μια ωραια ιστορια - αποκαλυπτοντας πως ειναι μουφαDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 15:43 Σταμάτησα να πιστεύω εκεί που γυναίκα διάβασε εισερχόμενο μήνυμα από άτομο που δεν είναι στη λίστα φίλων της.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
Γιατί σου φαίνεται τόσο παράξενο? Μια χαρά μπορείς να στείλεις μήνυμα φβ σε άτομο χωρίς να είστε φίλοι (αν εκείνος το επιτρέπει μέσω του απορρήτου του και του κατά πως εκείνος το ρυθμίζει, φυσικά).Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 15:43 Σταμάτησα να πιστεύω εκεί που γυναίκα διάβασε εισερχόμενο μήνυμα από άτομο που δεν είναι στη λίστα φίλων της.
Δεν πάει κατευθείαν σαν μήνυμα βέβαια, αλλά σε ένα φάκελο τύπου "αιτήματα μηνυμάτων". Και μετά το αποδέχεται η όχι.
Πέραν του ότι η συγκεκριμένη ήξερε ότι έχει χάσει την κάρτα της, και πιθανώς να ήταν υποψιασμένη ότι κάποιος μπορεί να την έβρισκε και να την ειδοποιουσε με κάποιο τρόπο.
Δεν ισχυει αυτο που λες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 15:43 Σταμάτησα να πιστεύω εκεί που γυναίκα διάβασε εισερχόμενο μήνυμα από άτομο που δεν είναι στη λίστα φίλων της.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
τι ειναι η ath.ena card;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Με ζωσαν τα φιδια τωρα και για το αλλο νημα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ισχυει!vantono έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 15:48Γιατί σου φαίνεται τόσο παράξενο? Μια χαρά μπορείς να στείλεις μήνυμα φβ σε άτομο χωρίς να είστε φίλοι (αν εκείνος το επιτρέπει μέσω του απορρήτου του και του κατά πως εκείνος το ρυθμίζει, φυσικά).Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 15:43 Σταμάτησα να πιστεύω εκεί που γυναίκα διάβασε εισερχόμενο μήνυμα από άτομο που δεν είναι στη λίστα φίλων της.
Δεν πάει κατευθείαν σαν μήνυμα βέβαια, αλλά σε ένα φάκελο τύπου "αιτήματα μηνυμάτων". Και μετά το αποδέχεται η όχι.
Και χτυπαει κανονικα ειδοποιηση! Μπορει να το διαβασει κανονικα αν θελει χωρις να φανει σε σενα που το στειλες οτι το διαβασε. Αν απαντησει, παει μετα αυτοματα στα εισερχομενα.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Η κάρτα για τα ΜΜΜ στην Αθήνα.
Και αναρωτιομουν αν ειμαι ο μοναδικος που γκουγκλαρα για να μαθω τι ειναι
- Bill Hicks
ούτε 'γω το'ξερα αλλά

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Πριν λιγα χρόνια πληρωσα 1 ευρω για να καταληξει στο inbox καποιαςDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 15:43 Σταμάτησα να πιστεύω εκεί που γυναίκα διάβασε εισερχόμενο μήνυμα από άτομο που δεν είναι στη λίστα φίλων της.
Και γω αυτό αναρωτιόμουν τόσες σελίδες ρε δικέ μου και έπηξα στα σάλια εδώ μέσα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- vantono
Ρε μη διαδίδετε ότι φιδιάζω, πάτε να μου χαλάσετε και τον γκομπάκη τώρα.
Για του λόγου το αληθές... Και μου έστειλε οτι σήμερα βραδάκι μετά τις 9 θα μπορεί να συναντηθούμε, αλλιώς αύριο αλλά πρωί. Μου είπε και σημείο. Τί κάνω?
Για βοηθάτε γιατί δεν είναι ρωσιδάκι φάση τώρα, δεν έχω πολύ χρόνο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις