Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
tanipteros έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 14:02
Alice Cooper ... άλλη γριά....!!!
Ειμαι σιγουρος οτι περναει ακομα η μπογια του
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
είναι ο πληθωρισμος
το 88 η κοκα το κιλό ήταν στο 1/5 ή 1/6 της σημερινης τιμης
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Η μεγαλυτερη απογοητευση που ειχα σε συναυλια ηταν αυτη των whitesnake που ανεφερα πριν.
Ειχα παει να δω ενα απ τα μεγαλυτερα κατα την γνωμη μου αστερια στην ροκ, Αυτον που ειπε τα burn, gypsy, stormbringer, mistreated κ.α. με την χαρακτηριστικη blues rock φωνη που μονο με τον Plant θα μπορουσα να συγκρινω.
Αντι αυτου ειδα εναν μπαρμπα με ξυρισμενο στηθος, μασελα, μποτοξ και μιζανπλι που με δυσκολια επιανε δυο νοτες απ το τραγουδι. Ειπε και το soldier of fortune σε a cappella διασκευη και ηταν μια αθλιοτητα. Εγω να τραγουδαγα, που ακομα και οι καλυτεροι μου φιλοι λενε οτι τραγουδαω σαν σκυλος που αλυχταει, θα το ελεγα καλυτερα.
Ηταν ισως η μοναδικη συναυλια που σκεφτηκα να φυγω στην μεση.
Blackdog έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 14:19
Η μεγαλυτερη απογοητευση που ειχα σε συναυλια ηταν αυτη των whitesnake που ανεφερα πριν.
Ειχα παει να δω ενα απ τα μεγαλυτερα κατα την γνωμη μου αστερια στην ροκ, Αυτον που ειπε τα burn, gypsy, stormbringer, mistreated κ.α. με την χαρακτηριστικη blues rock φωνη που μονο με τον Plant θα μπορουσα να συγκρινω.
Αντι αυτου ειδα εναν μπαρμπα με ξυρισμενο στηθος, μασελα, μποτοξ και μιζανπλι που με δυσκολια επιανε δυο νοτες απ το τραγουδι. Ειπε και το soldier of fortune σε a cappella διασκευη και ηταν μια αθλιοτητα. Εγω να τραγουδαγα, που ακομα και οι καλυτεροι μου φιλοι λενε οτι τραγουδαω σαν σκυλος που αλυχταει, θα το ελεγα καλυτερα.
πότε έγινε αυτό ?
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 12:58
θα πάτε να δείτε κάτι γεροντάκια. Α χα χαχα. Δεν πάτε σε τίποτα καπη καλύτερα. Να πάτε καπακι να δείτε μαρία κάλλας. Α χα χα χα.
θα πάμε να δούμε τους θρύλους της σκληρής μουσικής
θα πάμε να δούμε τη μεγαλύτερη μπάντα στην ιστορία της μουσικής
θα πάμε να δούμε τους IRON MAIDEN
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 12:58
θα πάτε να δείτε κάτι γεροντάκια. Α χα χαχα. Δεν πάτε σε τίποτα καπη καλύτερα. Να πάτε καπακι να δείτε μαρία κάλλας. Α χα χα χα.
θα πάμε να δούμε τους θρύλους της σκληρής μουσικής
θα πάμε να δούμε τη μεγαλύτερη μπάντα στην ιστορία της μουσικής
θα πάμε να δούμε τους IRON MAIDEN
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Blackdog έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 14:19