Εχω καλυτερο και με μαρκούτσι.taliban έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 00:17Τώρα πρέπει να δουλεύει:
Δονητής Πλαισίων
https://apimax.gr/apimax-e-shop/%ce%bc% ... rator-002/
https://www.skroutz.gr/s/24671269/Expre ... 03005.html
Εχω καλυτερο και με μαρκούτσι.taliban έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 00:17Τώρα πρέπει να δουλεύει:
Δονητής Πλαισίων
https://apimax.gr/apimax-e-shop/%ce%bc% ... rator-002/
Μαντραχαλος GamerDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 00:17 Εγώ πάντα έπαιζα με keyboard, τώρα έβαλα χειριστήριο Xbox στο PC να παίξω Elden Ring και ομολογώ με εξέπληξε ευχάριστα η δόνηση. Ποδοπατάει ο γίγαντας το έδαφος, δονείται, μπήγεις όλη τη λεπίδα στην πλάτη του σκοπού, δονείται. Ταιριάζει, έτσι το ήθελε ο Θεός κι ο Μιγιαζάκι.
Oι γυναικες του νηματος μια χαρα τα λενεΟργισμένος έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 00:16
Γραφεις σε λαθος φορουμ. Εδω ολοι οι αρσενικοι εχουν πσωλη 25 ποντους, χιλιαδες ευρω στην τραπεζα καθε μηνα, τρωνε μονο στα καλυτερα εστιατορια, εχουν ακριβα γουστα, κανουν σεξ 5-6 φορες τη μερα καθε μερα με θεικα μουνια, κτλ.
Οι γυναικες του φορουμ απο την αλλη ειναι πανεμορφες με μεγαλα βυζια και ρωγες διαμετρου 7 εκατοστων, αλλα ποτε δεν θα ανεβασουν καμια φωτογραφια ανωνυμα της κλειτοριδας τους επειδη ειναι απιστευτα ειναι σεμνες λεπτεπιλεπτες και ρομαντικες, θεωρουν μεγιστη προσβολη μια απλη συζητηση για σεξ, απεχθανονται τους δονητες και δεν τους χρησιμοποιουν ποτετς αφου παντα τους ικανοποιει σαρκικα ο αιωνιος μεγας ερωτας τους που παντα βρισκεται εκει για να τις στηριζει ενω φυσικα διαθετει και πολυ μεγαλο μοριο.
Γραψε κατι για μπουρκες καλυτερα. Εχεις εμπειρια;;;
Αρκιντια καλα τα λενε. Ξενερωτες, ξινες και θεουσες. Χαλι μαυρο.Σπανακιας έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 00:21Oι γυναικες του νηματος μια χαρα τα λενεΟργισμένος έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 00:16
Γραφεις σε λαθος φορουμ. Εδω ολοι οι αρσενικοι εχουν πσωλη 25 ποντους, χιλιαδες ευρω στην τραπεζα καθε μηνα, τρωνε μονο στα καλυτερα εστιατορια, εχουν ακριβα γουστα, κανουν σεξ 5-6 φορες τη μερα καθε μερα με θεικα μουνια, κτλ.
Οι γυναικες του φορουμ απο την αλλη ειναι πανεμορφες με μεγαλα βυζια και ρωγες διαμετρου 7 εκατοστων, αλλα ποτε δεν θα ανεβασουν καμια φωτογραφια ανωνυμα της κλειτοριδας τους επειδη ειναι απιστευτα ειναι σεμνες λεπτεπιλεπτες και ρομαντικες, θεωρουν μεγιστη προσβολη μια απλη συζητηση για σεξ, απεχθανονται τους δονητες και δεν τους χρησιμοποιουν ποτετς αφου παντα τους ικανοποιει σαρκικα ο αιωνιος μεγας ερωτας τους που παντα βρισκεται εκει για να τις στηριζει ενω φυσικα διαθετει και πολυ μεγαλο μοριο.
Γραψε κατι για μπουρκες καλυτερα. Εχεις εμπειρια;;;
Οι αντρες εχουν θεματακια
Γιατί τόσο κλειστομυαλος; Άμα σου αρέσει κάτι γιατί να μην το κάνεις; Ελπίζω να μην είσαι και στη σεξουαλική σου ζωή έτσι.Σπανακιας έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 00:20Μαντραχαλος GamerDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 00:17 Εγώ πάντα έπαιζα με keyboard, τώρα έβαλα χειριστήριο Xbox στο PC να παίξω Elden Ring και ομολογώ με εξέπληξε ευχάριστα η δόνηση. Ποδοπατάει ο γίγαντας το έδαφος, δονείται, μπήγεις όλη τη λεπίδα στην πλάτη του σκοπού, δονείται. Ταιριάζει, έτσι το ήθελε ο Θεός κι ο Μιγιαζάκι.
25 πόντοι δεν είναι λειτουργική ψωλή.Οργισμένος έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 00:16 Γραφεις σε λαθος φορουμ. Εδω ολοι οι αρσενικοι εχουν πσωλη 25 ποντους
Μπορεις να τη χρησιμοποιησεις για χαρακα ομως στις ασκησεις γεωμετρίας.hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 00:2925 πόντοι δεν είναι λειτουργική ψωλή.Οργισμένος έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 00:16 Γραφεις σε λαθος φορουμ. Εδω ολοι οι αρσενικοι εχουν πσωλη 25 ποντους
Επίσης μπορείς να την ξυπνάς σε κινγκ σάιζ κρεβάτι με σκούντηγμα χωρίς να απλώσεις χέρι.George_V έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 00:31Μπορεις να τη χρησιμοποιησεις για χαρακα ομως στις ασκησεις γεωμετρίας.hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 00:2925 πόντοι δεν είναι λειτουργική ψωλή.Οργισμένος έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 00:16 Γραφεις σε λαθος φορουμ. Εδω ολοι οι αρσενικοι εχουν πσωλη 25 ποντους
O Ρόκο Σιφρέντι με 24 ποντους ειναι λειτουργικος;
Aυτο το σαϊτ μου βγαινει συχνα σαν διαφημιση στο προφιλ μου στο φεησμπουκ.Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 23:19 Μην είστε κλειστομυαλοι ρε. Δοκιμάστε πράγματα. Όχι γενικά πράγματα. Σεξουαλικα παιχνίδια.
Α, λύθηκε τελικά; Ξεκίνησα να το βλέπω κι εγώ αυτό πριν κάτι μήνες (νετφλιξ αν δεν κάνω λάθος) αλλά με το έπαθε συγκοπή ο τύπος, το σταμάτησα γιατί ούτε κι εγώ ήθελα να ξέρω.Cecily Anne έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 00:07
Εμένα πήγε και είδε το ούφο ένα θρίλερ που ήταν σε ένα εξοχικό το ζευγάρι, αυτή δεμένη κι αυτός έπαθε ανακοπή και δεν μπορούσε να λυθεί αυτή και παπάλεψε το πράμα.Όταν τον ρώτησα πώς τελείωσε μου είπε ένα ξερό "λύθηκε", αλλά δε θέλω να ξέρω.
![]()
Με καμμία παναγία δεν είναι 24 πόντους. Ίσως είναι 21, άντε 22. Κι αυτό ακόμα είναι πολύ. Υπάρχει ανατομικός λόγος που ο μέσος όρος είναι πολύ χαμηλότερος και έχει να κάνει με την άντληση αίματος και την δυνατότητα των αρτηριών να κλείνουν και να ανοίγουν όσο χρειάζεται για να φουσκώνει ο ιστός και κατόπιν να περιορίζεται το αίμα στο σώμα του πούτσου.Σπανακιας έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 00:36O Ρόκο Σιφρέντι με 24 ποντους ειναι λειτουργικος;
O Mandigo;
Τι λενε οι πληροφοριες σου;
Άστα να πάνε ρε εξοχότατε, που να καταλάβουν τα γίδγια τι τραβάμε.hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 00:45Με καμμία παναγία δεν είναι 24 πόντους. Ίσως είναι 21, άντε 22. Κι αυτό ακόμα είναι πολύ. Υπάρχει ανατομικός λόγος που ο μέσος όρος είναι πολύ χαμηλότερος και έχει να κάνει με την άντληση αίματος και την δυνατότητα των αρτηριών να κλείνουν και να ανοίγουν όσο χρειάζεται για να φουσκώνει ο ιστός και κατόπιν να περιορίζεται το αίμα στο σώμα του πούτσου.Σπανακιας έγραψε: 04 Ιούλ 2022, 00:36O Ρόκο Σιφρέντι με 24 ποντους ειναι λειτουργικος;
O Mandigo;
Τι λενε οι πληροφοριες σου;
Όσο πιο μεγάλος είναι, τόσο περισσότερο αίμα χρειάζεται. Κατά συνέπεια παίρνει και περισσότερο χρόνο να σηκωθεί και πέφτει πιο εύκολα. Λίγο αν ανοίξουν οι αρτηρίες το αίμα δεν θα είναι αρκετό για να το κρατήσει σηκωμένο.