Σιγα μην ψαχνει και την χαμενη Ατλαντιδα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δονητες for dummies
Re: Δονητες for dummies
Γυναικες, ἄφες αὐτοῖς˙ οὐ γὰρ οἴδασι τί λεγουσιGeorge_V έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 23:34
Αμα σου σηκωνεται να τον κανεις τι τον δονητη?
Δλδ τι θα πει η γυναικα? Εχω το ζωντανο πράγμα εδω αλλα θα παρω το πλαστικο?
- hellegennes
Μπορεί να χρησιμοποιείται για αφτιστικό σεξ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Cecily Anne
Δεν ξέρω από πιο πλανήτη έχετε κατέβει ρε φίλε σε αυτές τις ηλικίες να απορείτε πώς μπορεί ταυτόχρονα να γίνει χρήση πλαστικού και κανονικού. Μισό να βγάλουμε τον ανατομικό χάρτη να τα ζωγραφίσουμε.George_V έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 23:34Αμα σου σηκωνεται να τον κανεις τι τον δονητη?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Κοιτα δεν ξερω την περιπτωση σου αλλα αν οι γυναικες σου προτιμουσαν το πλαστικο απο το δικο σου τοτε η κατι κανεις λαθος ή κατι ειναι εντελως λαθος.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Κώλο θέλει η Δανάη, χαμπάρι δεν πηρατε
Επειδη βλεπω πολλους αρχαριους θα κανω προταση για δυο entry level δονητες για απειρους ωστε να ξεκινησουν απο τα βασικα
Να μια χρήση του που δεν είχες σκεφτεί. Άλλο;
Μπορεί η άλλη να είναι κινκι-σαδιστρια. Πχ να τον έχει δεμένο και να παίζει με τον δονητή μπροστά του σε απόσταση αναπνοής.George_V έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 23:34Αμα σου σηκωνεται να τον κανεις τι τον δονητη?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ που κολλάω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
Το κανετε ολο και πιο περιεργο...Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 23:40
Μπορεί η άλλη να είναι κινκι-σαδιστρια. Πχ να τον έχει δεμένο και να παίζει με τον δονητή μπροστά του σε απόσταση αναπνοής.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Cecily Anne
Επίσης μπορεί να είναι πεταλούδα που δε γίνεται εισαγωγή στον κόλπο. Μπορεί να είναι δαχτυλίδι για το ανδρικό μόριο. Μπορεί να είναι δονητές γαλακτοφόρων αδένων.Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 23:40Να μια χρήση του που δεν είχες σκεφτεί. Άλλο;
Μπορεί η άλλη να είναι κινκι-σαδιστρια. Πχ να τον έχει δεμένο και να παίζει με τον δονητή μπροστά του σε απόσταση αναπνοής.George_V έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 23:34Αμα σου σηκωνεται να τον κανεις τι τον δονητη?Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 23:32
Υποθέτω δεν βρίσκεις άλλον λόγο να χρησιμοποιείται δονητης στο σεξ πέραν του να μην σηκώνεται στον άντρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- George_V
Ακομα και δονητης μπετον.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 23:42Επίσης μπορεί να είναι πεταλούδα που δε γίνεται εισαγωγή στον κόλπο. Μπορεί να είναι δαχτυλίδι για το ανδρικό μόριο. Μπορεί να είναι δονητές γαλακτοφόρων αδένων.Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 23:40Να μια χρήση του που δεν είχες σκεφτεί. Άλλο;
Μπορεί η άλλη να είναι κινκι-σαδιστρια. Πχ να τον έχει δεμένο και να παίζει με τον δονητή μπροστά του σε απόσταση αναπνοής.George_V έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 23:34
Μπορεί να είναι λαγουδάκι, μπορεί να είναι μπαλίτσες, πιαστρακια και τόσα άλλα καλούδια.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 23:42Επίσης μπορεί να είναι πεταλούδα που δε γίνεται εισαγωγή στον κόλπο. Μπορεί να είναι δαχτυλίδι για το ανδρικό μόριο. Μπορεί να είναι δονητές γαλακτοφόρων αδένων.Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 23:40Να μια χρήση του που δεν είχες σκεφτεί. Άλλο;
Μπορεί η άλλη να είναι κινκι-σαδιστρια. Πχ να τον έχει δεμένο και να παίζει με τον δονητή μπροστά του σε απόσταση αναπνοής.George_V έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 23:34
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχεις παρει 40 τέτοια; διέγερση στην κλειτορίδα ανεξαρτήτως φύλου;