Ολοι οι συνομιλητές της που την κοντραρουν είναι, γι αυτήν, ηλιθιοι. Επιπλεον, ο Ανδρέας ηταν , λέει τέλειος για να φυγουμε μένοντας απο τη Δύση!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πούτιν γλεντάει Ευρώπη
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Πούτιν γλεντάει Ευρώπη
Η Καραμελιτσα εχει σπάσει ολα τα κοντέρ!
Ολοι οι συνομιλητές της που την κοντραρουν είναι, γι αυτήν, ηλιθιοι. Επιπλεον, ο Ανδρέας ηταν , λέει τέλειος για να φυγουμε μένοντας απο τη Δύση!

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
θα πολεμήσουν μέχρι την τελευταία ρανίδα αίματος του τελευταίου ημιουκρανού στρατιώτη.Καραμελίτσα έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 15:22Ε, καλά, αυτό είναι και το πρώτο θέμα. Οι γαλλογερμανοί δεν μπόρεσαν καν να επιβάλλουν το Μινσκ, που οι ίδιοι διαπραγματεύτηκαν, αφού οι Ουκρανοί είχαν τη φουλ υποστήριξη των αμερικάνων.πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 14:59Eίναι κοινός τόπος εδώ και 50 χρόνια και υπήρξε αντικείμενο πολιτικής διαμάχης από τα χρόνια του πρώτου ΠΑΣΟΚ.Οι ευρωσκεπτικιστικές δυνάμεις δεν κατόρθωσαν να βρουν καλύτερη συμμαχία για το τουρκικό πρόβλημα.Καραμελίτσα έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 14:00 Δεν είναι μόνο το κοινό νόμισμα. Είχε ποτέ η ΕΕ κοινή εξωτερική πολιτική; Κοινά γεωπολιτικά συμφέροντα; Ούτε στις σχέσεις με τις ΗΠΑ, ούτε με τη Ρωσία, ούτε κάν με την Κίνα. Σε χώρα όπως η Ελλάδα, που έχουμε το Τουρκικό πρόβλημα, θα έπρεπε να είναι κοινός τόπος αυτό.
Η υπόλοιπη Ευρώπη λίγο πολύ δεν έχει διαφοροποιημένα γεωπολιτικά συμφέροντα εκτός από τους νέους της Ανατολικής Ευρώπης που είναι πιο αντιρώσοι από τους άλλους.Εδώ μπήκε σφήνα η μπρεξιτική Αγγλία που θα κάνει τις δικές της χωριστές συμμαχίες με Πολωνούς,Ουκρανούς και Βαλτικούς.
Η "Παλαιά Ευρώπη" όπως ονομάσθηκε ο γαλλογερμανικός άξονας δεν μπορεί να προσφέρει πολλά στον Πούτιν.Του έδωσε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ που είναι η ομπρέλα πάνω από όλους.Αλλά εάν ο Τζόνσον και οι Αμερικάνοι αρχίσουν να αδειάζουν όπλα στην Ουκρανία στα πλαίσια της δικής τους πολιτικής αυτοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτε.
Αλλά δε θέλουν το ίδιο φινάλε με αυτό που επιζητούν οι αγγλοσάξωνες. Τώρα το τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν γι' αυτό, θα είναι ενδιαφέρον να το δούμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το ηλίθιοι είναι πλεονασμός όταν μιλάμε για γαλαζαίους.Πρετεντέρης έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 17:10 Η Καραμελιτσα εχει σπάσει ολα τα κοντέρ!
![]()
![]()
![]()
.
.
- Οργισμένος
Εσύ είσαι για κάνα ιδρυμαBigChiefWahoo έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 13:42Green Dragon έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 09:17Η χρήστρια Καραμελίτσα είναι η χρήστρια Καραμελίτσα. Δεν κρύβεται κάποιος άλλος από πίσω αλλά εδώ στο phorum ρέπουμε προς την συνομωσιολογία. Πολύ δύσκολα πέφτω έξω σε αυτά.John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 08:19
Χαιρομαι τουλαχιστον πως παραδεχεσαι πως απο κομμουνιστης και εκανες τρανζισιον σε φασιστρια. Κατα καποιον τροπο το σεβομαι, γιατι ποτε δεν ησουν στ αληθεια κομμουνιστης και η μεταβαση στον αληθινο φασιστικο σου εαυτο ηταν απλα θεμα χρονου και συγκυριας.
Κατά τ' άλλα αυτά που είπε για εσένα ισχύουν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα είπε. Έχεις σύνδρομο καταδίωξης, βλέπεις παντού φασίστες. Σε λίγο θα βλέπεις και στον καθρέφτη και κάπου εκεί θα εμφανιστούν και οι τύποι με τα λευκά.![]()
Κάποιος να τον συμμαζέψει τον Gun Club
. Πολύ καλά τα λέει ο γκαν αν και διαφωνώ σε πολλά Θέματα μαζί του παρόλα αυτά παραδέχομαι ότι έχει επίπεδο και δεν είναι κάποιο άθλιο λοβοτομημενο κομμάτοσκυλο δίχως ιχνως κριτικής σκέψης και αντικςιμενοκοτητας. Η Καραμελίτσα είναι γνωστή εδώ από το ύφος και περιεχόμενο γραφής της είναι η δοκρατισα μαρξιστρια που ζητωκραυγάζει σε σφαγές αθώων αφού γίνονται υπέρ μαρξισμου η ρωσσιας και άρα ειν Καλές. Τη θυμόμαστε στο παλαιό, ήταν εκείνη η παναθλια συντονίστρια που έφαγε σουτ χάρη στους χειρισμούς μου αφού ειν και λίγο κουτή ομπβιουσλη.
Οι Φασίστες εν γένει έχουν όμοια συμπεριφορά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Μπροστά στις πουτινίτσες φαντάζουν Τιτάνες της διανόησης.sys3x έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 17:19Το ηλίθιοι είναι πλεονασμός όταν μιλάμε για γαλαζαίους.Πρετεντέρης έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 17:10 Η Καραμελιτσα εχει σπάσει ολα τα κοντέρ!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Οργισμένος
Δεν βγάζεις άκρη με κάτι τέτοια άτομα.Πρετεντέρης έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 17:10 Η Καραμελιτσα εχει σπάσει ολα τα κοντέρ!
![]()
![]()
![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ναι, γιατί κάνουμε διαγωνισμό ως γνωστόν.Πρετεντέρης έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 17:22Μπροστά στις πουτινίτσες φαντάζουν Τιτάνες της διανόησης.sys3x έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 17:19Το ηλίθιοι είναι πλεονασμός όταν μιλάμε για γαλαζαίους.Πρετεντέρης έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 17:10 Η Καραμελιτσα εχει σπάσει ολα τα κοντέρ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
.
Τόσο πολύ φοβάσαι να φανερώσεις το παλιό της νικνέημ;Οργισμένος έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 17:21 Τη θυμόμαστε στο παλαιό, ήταν εκείνη η παναθλια συντονίστρια που έφαγε σουτ χάρη στους χειρισμούς μου αφού ειν και λίγο κουτή ομπβιουσλη.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Οργισμένος
Να μαι ειλικρινής δεν το θυμάμαι γιατί το έγραφε στα ρωσικά. Είχε όμως μια φώτο του Στάλιν σε νεαρή ηλικία ως αβαταρ.vagabondo έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 17:25Τόσο πολύ φοβάσαι να φανερώσεις το παλιό της νικνέημ;Οργισμένος έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 17:21 Τη θυμόμαστε στο παλαιό, ήταν εκείνη η παναθλια συντονίστρια που έφαγε σουτ χάρη στους χειρισμούς μου αφού ειν και λίγο κουτή ομπβιουσλη.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Οχι πουτλερινο μην ανησυχείς.sys3x έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 17:24Ναι, γιατί κάνουμε διαγωνισμό ως γνωστόν.
![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γιατρέ, με εμένα μιλάς, ουχί με το πάτο σου.Οργισμένος έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 17:29Οχι πουτλερινο μην ανησυχείς.
Μη ξεχάσεις μαζί με τα πιαχά κ τα ω3.
.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
τεραστιε Βαλοντια 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Φώτο του νεαρού Στάλιν είχε ο Крaсная армия.Οργισμένος έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 17:27Να μαι ειλικρινής δεν το θυμάμαι γιατί το έγραφε στα ρωσικά. Είχε όμως μια φώτο του Στάλιν σε νεαρή ηλικία ως αβαταρ.vagabondo έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 17:25Τόσο πολύ φοβάσαι να φανερώσεις το παλιό της νικνέημ;Οργισμένος έγραψε: 03 Ιούλ 2022, 17:21 Τη θυμόμαστε στο παλαιό, ήταν εκείνη η παναθλια συντονίστρια που έφαγε σουτ χάρη στους χειρισμούς μου αφού ειν και λίγο κουτή ομπβιουσλη.
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1925 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 6 Απαντήσεις