Δεν υπάρχει τίποτα σχετικό. Αυτό που μετράνε οι δείκτες της πούτσας που υπονοείς, είναι ηλίθια μαθηματικοποίηση ράντομ παραγόντων που επηρεάζουν την ζωή από καθόλου ως μείον καθόλου, πράγμα λογικό, γιατί έχουν εκπονηθεί από τον κάθε κατσαπλιά που έχει σπουδάσει μη επιστήμες.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 25 Σεπ 2018, 20:05hellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 17:44Καλύτερος δεν είναι κανείς σαν σύνολο. Δεν υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι, αυτό είναι ρατσισμός.![]()
Λες ε;Στο επίπεδο της ποιότητας ζωής όμως αμφιβάλλω ότι ο μέσος Γερμανός είναι καλύτερα.
Φαντάζεσαι να υπήρχε κάποιος τρόπος να μετρηθεί αυτό; Λέω τώρα εγώ π.χ. βάση μελέτης και έρευνας ατόμων που έχουν σπουδάσει κάτι σχετικό;
Απορώ πως δεν έχει σκεφτεί κανείς κάτι τέτοιο τόσα χρόνια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σόιμπλε: Να ενσωματώσουμε τους πρόσφυγες στην κοινωνία
- hellegennes
Re: Σόιμπλε: Να ενσωματώσουμε τους πρόσφυγες στην κοινωνία
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Eθνικοκοινωνιστης
για τον ευρωπαιο υψηλοσυνταξιουχο ή για αυτον που απολαμβανει συνταξη απο 1000 ευρω και πανω απομαχο ειναιhellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 20:15Άρα η ζωή είναι καλύτερη. Αυτό δεν λέω κι εγώ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Σεπ 2018, 19:08 χαμηλοτερη εγκληματικοτητα απο αλλες αντιστοιχες χωρες,καλυτερο κλιμα,φθηνοτερα νοικια και αξιες ακινητων
για τον μεσο ευρωπαιο εργαζομενο ειναι κολαση
ειναι ξεφτιλα να θεωρεισαι το καλυτερο γηροκομειο της ευρωπης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Δεν Είμαι Φασίστας
αυτό συμπεριλαμβάνει την κατάταξη των συστημάτων υγείας ανά τον κόσμο που ανέφερες πριν ή όχι;hellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 20:18Δεν υπάρχει τίποτα σχετικό. Αυτό που μετράνε οι δείκτες της πούτσας που υπονοείς, είναι ηλίθια μαθηματικοποίηση ράντομ παραγόντων που επηρεάζουν την ζωή από καθόλου ως μείον καθόλου, πράγμα λογικό, γιατί έχουν εκπονηθεί από τον κάθε κατσαπλιά που έχει σπουδάσει μη επιστήμες.
Αντί να μαλλώνετε, ας πάμε στο θέμα. Πιστεύετε οτι, με δεδομένο οτι είναι πολιτική της ΝτοΫτσλάνδης οι ανοιχτοί κώλοι, εεεε, ανοιχτά σύνορα, ήθελα να πώ, η ΝΔ ως κυβέρνηση (όταν γίνει) θ' ακολουθήσει αυτήν την πολιτική, ή θα σηκώσει επανάσταση (το γράφω και γελάω) πρός την Ε.Ε?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
fagano3
Δεν θεωρεισαι το καλυτερο γηροκομειο της Ευρωπης.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Σεπ 2018, 20:21για τον ευρωπαιο υψηλοσυνταξιουχο ή για αυτον που απολαμβανει συνταξη απο 1000 ευρω και πανω απομαχο ειναιhellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 20:15Άρα η ζωή είναι καλύτερη. Αυτό δεν λέω κι εγώ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Σεπ 2018, 19:08 χαμηλοτερη εγκληματικοτητα απο αλλες αντιστοιχες χωρες,καλυτερο κλιμα,φθηνοτερα νοικια και αξιες ακινητων
για τον μεσο ευρωπαιο εργαζομενο ειναι κολαση
ειναι ξεφτιλα να θεωρεισαι το καλυτερο γηροκομειο της ευρωπης
Ο μεσος Γερμανος που θα θελησει να περασει τα τελευταια χρονια της ζωης του σε μερος με καλο καιρο και φαγητο,δηλαδη πραγματα για τα οποια δεν εχουν σχεση με το αν μια χωρα ειναι φειλντ στειτ ή οχι, θα προτιμησει Ισπανια και αν ειναι φραγκατος νοτια Γαλλια ή Τοσκανη.
Καλα τα σουβλακια αλλα πρεπει να εισαι μαζοχας για να θελεις να ζησεις μονιμα Ελλαδα εστω και ως συνταξιουχος αμα εισαι ξενος.
- Eθνικοκοινωνιστης
εν πολλοις θα σε προτιμησει λογω χαμηλοτερου κοστους διαβιωσης
μην ζεις με λογικες δεκαετιας 80 και 90 που ο μεσος ευρωπαιος συνταξιουχος δεν υπολογιζε και το τελευταιο ευρω που επαιρνε
στην νοτια γαλλια/βορεια ιταλια/ισπανια θα πανε οι υψηλοσυνταξιουχοι του βορρα,της κεντρικης ευρωπης,της αυστραλιας,της αγγλιας,της αμερικης που οσο πανε και περιοριζονται
και το κοστος διαβιωσης στις περιοχες που αναφερεις ειναι υψηλοτερο απο το αντιστοιχο των ελ τουριστικων περιοχων
και δεν μιλησα μονο για μονιμη εγκατασταση αλλα και για ενοικιαση ακινητου
μην ζεις με λογικες δεκαετιας 80 και 90 που ο μεσος ευρωπαιος συνταξιουχος δεν υπολογιζε και το τελευταιο ευρω που επαιρνε
στην νοτια γαλλια/βορεια ιταλια/ισπανια θα πανε οι υψηλοσυνταξιουχοι του βορρα,της κεντρικης ευρωπης,της αυστραλιας,της αγγλιας,της αμερικης που οσο πανε και περιοριζονται
και το κοστος διαβιωσης στις περιοχες που αναφερεις ειναι υψηλοτερο απο το αντιστοιχο των ελ τουριστικων περιοχων
και δεν μιλησα μονο για μονιμη εγκατασταση αλλα και για ενοικιαση ακινητου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Όχι. Η κατάταξη των συστημάτων υγείας αφορά πρακτικά πράγματα ουσίας, μετρήσιμα και μετρημένα από επιστημονικό οργανισμό. Ξέρεις, που αφορά αληθινή επιστήμη.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 25 Σεπ 2018, 20:25αυτό συμπεριλαμβάνει την κατάταξη των συστημάτων υγείας ανά τον κόσμο που ανέφερες πριν ή όχι;hellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 20:18Δεν υπάρχει τίποτα σχετικό. Αυτό που μετράνε οι δείκτες της πούτσας που υπονοείς, είναι ηλίθια μαθηματικοποίηση ράντομ παραγόντων που επηρεάζουν την ζωή από καθόλου ως μείον καθόλου, πράγμα λογικό, γιατί έχουν εκπονηθεί από τον κάθε κατσαπλιά που έχει σπουδάσει μη επιστήμες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δεν Είμαι Φασίστας
Ωραία. Ορίστε μια ριζοσπαστική ιδέα: ίσως έχει κάτι να κάνει με την ποιότητα ζωής. λέω εγώ τώραhellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:09Όχι. Η κατάταξη των συστημάτων υγείας αφορά πρακτικά πράγματα ουσίας, μετρήσιμα και μετρημένα από επιστημονικό οργανισμό. Ξέρεις, που αφορά αληθινή επιστήμη.
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
Έλα ρε Συριζαρα με την θεια Άγγελα άλλαξες την Ευρώπη
Ελλάς 2015: ανοίξαμε και σας περιμένουμε

Ελλάς 2015: ανοίξαμε και σας περιμένουμε
- hellegennes
Αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα ζωής, αλλά οι δείκτες που εννοείς δεν στέκονται σε τόσο ασήμαντες λεπτομέρειες όπως οι κατατάξεις του ΠΟΥ. Θα μετρήσουν πόσα στρέμματα πιάνει το κάθε νοσοκομείο, τι κήπους έχει, πότε έβαψαν τελευταία φορά τα παγκάκια και τέτοιες μαλακίες. Αυτά επηρεάζουν τους δείκτες σου, όχι πρακτικά πράγματα ουσίας.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:48Ωραία. Ορίστε μια ριζοσπαστική ιδέα: ίσως έχει κάτι να κάνει με την ποιότητα ζωής. λέω εγώ τώραhellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 21:09Όχι. Η κατάταξη των συστημάτων υγείας αφορά πρακτικά πράγματα ουσίας, μετρήσιμα και μετρημένα από επιστημονικό οργανισμό. Ξέρεις, που αφορά αληθινή επιστήμη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δεν Είμαι Φασίστας
βαριεμαι να γκουκλαρω τον καθε δεικτη διότι ήδη αναγνωριζεις ότι η ποιότητα ζωής υπάρχει ως έννοια και αντικειμενικά μετρήσιμα πράγματα (όπως τα συστηματα υγειας) την επηρρεάζουν
το να πιστευεις οτι γενικα δεν υπαρχουν καλυτερες και χειροτερες χωρες ειναι παραφροσυνη, εσυ δηλαδη αν ειχες να διαλεξεις που θα γενηθεις μεταξυ σουηδιας και ISIS δε παιζει να διαλεγες ISIS. και ολες οι χωρες βρισκονται εντος αυτης της κλιμακας ας πουμε
το να πιστευεις οτι γενικα δεν υπαρχουν καλυτερες και χειροτερες χωρες ειναι παραφροσυνη, εσυ δηλαδη αν ειχες να διαλεξεις που θα γενηθεις μεταξυ σουηδιας και ISIS δε παιζει να διαλεγες ISIS. και ολες οι χωρες βρισκονται εντος αυτης της κλιμακας ας πουμε
-
talaipwros
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
hellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 17:44
Κάπου είχα παραθέσει μια λίστα του ΠΟΥ με τα καλύτερα συστήματα υγείας στον κόσμο. Μάντεψε σε τι θέση είναι οι Γερμανοί και σε τι εμείς (για να σε γλυτώσω από κόπο, είναι 11 θέσεις κάτω μας).
Δεν μπορει να ειχες παραθεσει λιστα του ΠΟΥ με τα καλυτερα συστηματα υγειας στον κοσμο γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να παραθεσεις κατι που δεν υπαρχει
Αυτο που μαλλον παρεθεσες ηταν το rakink για το heath efficiency που ειναι κατι τελειως διαφορετικο
Σε αυτο το ranking η Ελλαδα ειναι οντως 11 θεσεις πανω απο την Γερμανια και ειναι επισης
2 θεσεις πανω απο το Λουξεμβουργο
3 θεσεις πανω απο την Ολλανδια
5 θεσεις πανω απο το Βελγιο
6 θεσεις πανω απο την Ελβετια
9 θεσεις πανω απο την Σουηδια
12 θεσεις πανω απο την Σαουδικη Αραβια
13 θεσεις πανω απο τα ΗΑΕ
16 θεσεις πανω απο τον Καναδα
20 θεσεις πανω απο την Δανια
κτλ κτλ κτλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 25 Σεπ 2018, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
talaipwros έγραψε: 25 Σεπ 2018, 22:23 Nigeria Is The Best Country In The Whole World – See Reasons
. Weather Conditions
. Nigerian Food
.The Concept Of Family In Nigeria Is Great
.Nigerians Are Happy People
. Friendliness
. Intelligence
Nigeria launched the first satellite to be designed and built by Africans.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 875 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06
-
- 114 Απαντήσεις