Σε διάφορες παραλλαγές με πιο γνωστή τη ρωμαϊκή, κοκκινιστη...να βλέπεις τις λάχνες και να κάνει φλιατς φλιατς η γλισχρη μπουκιά σου...
Υγ. Οι μπάμιες έπρεπε να είναι στην πρώτη τριάδα.
Δε θέλω να σε ξέρωBeria έγραψε: 02 Ιούλ 2022, 17:13 Αν ήξερε η μάνα μου ότι πάω στο φορές την εβδομάδα στον Οικονόμου για μπάμιες, θα κατέβαινε από πάνω να με σαπίσει![]()
Εσυ γκρινιαζεις σε καθε ποστ μου τυπε, εγω απαντησα στο νημα.Green Dragon έγραψε: 02 Ιούλ 2022, 15:59Σιγά μην έχανες ευκαιρία για γκρίνια![]()
Και τα δύο μαμούν και δέρνουν!
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Δεν ειναι αναγκαιο κακο για εναν αντρα αυτο που περιγραφεις τυπε.Daje έγραψε: 02 Ιούλ 2022, 17:38 Πατσα κανω εμετο μονο και μονο αν τον μυρισω.
Μπαμιες = αναγκαιο κακο στη ζωη ενος ανδρα, οπως πχ. να περασει χρονο με ΜΗ ΜΟΥΝΑΡΑ, ΜΗ ΚΑΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ, ΜΗ ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ.
Πρεπει να γινει κι'αυτο δυστυχως.
taliban έγραψε: 02 Ιούλ 2022, 15:30 Για τις μπάμιες συμφωνω.
Το φαγητό αυτό είναι καταραμένο.
Απ την αλλη, οσες φορές πηγαινοερχομουν τρικαλα Αθήνα χειμώνα πάντα σταματούσα στον Δομοκο κοντά στην Αγία κατερινη είχε ένα εστιατόριο δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμη.
Γίδα βραστή, πατσά μούρλια
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Στύγιος έγραψε: 02 Ιούλ 2022, 17:58 Eίστε σιχαμένοι όποιοι-ες τρώτε μπάμιες.Καλύτερα να κάνατε γλειφομούνι,θα ήταν πιο απολαυστικό.

Δεν κάνεις γλειφομούνι την κυρα Στύγια; Αχ την καημένη, που έμπλεξε. Φυσικά υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...Στύγιος έγραψε: 02 Ιούλ 2022, 17:58 Eίστε σιχαμένοι όποιοι-ες τρώτε μπάμιες.Καλύτερα να κάνατε γλειφομούνι,θα ήταν πιο απολαυστικό.