!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ενιαίος αριθμος πολιτη (666)
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Ενιαίος αριθμος πολιτη (666)
Δυνατό τρόλλ η Νατάσα.
Τι τελος του κοσμου τοτε ειναι αυτο αν συνεχισω να πληρωνω εφκα;Νατάσα έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:09Δεν ειπα αυτο, αλλα να γινεις πιο πνευματικος, να εχεις πνευματικη εγρηγορση, να εισαι ετοιμος για ολα, ακομα και για τον θανατο...Blackdog έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:07Να σταματησω να προβληματιζομαι για το μελλον δηλαδη;Νατάσα έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:02
Μην το λες, το τελος πλησιαζει...Ιουλης και μολις μπηκε βγηκε η ψηφιακη καρτα εργασίας, ολα μα ολα θα γινουν ψηφιακα.
Τα ενσημα, τους λογαριασμους, τις σπουδες των παιδιων μου, τις γυναικες, την δουλεια μου κλπ;
Εχω κατι ψιλα στην ακρη, να παω καζινο;
Να εχεις οπως ελεγε και ο αγιος Παισιος την καλη ανησυχια!
Λιγο πριν το τελος θα πρεπει να απαρνηθεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ! Τους δικους σου, τις πληρωμες και αγορες, την περιουσια σου, τον κόσμο και να πας στα ορη και τα βουνα αν θες να σωθεις!...Blackdog έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:13Τι τελος του κοσμου τοτε ειναι αυτο αν συνεχισω να πληρωνω εφκα;Νατάσα έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:09Δεν ειπα αυτο, αλλα να γινεις πιο πνευματικος, να εχεις πνευματικη εγρηγορση, να εισαι ετοιμος για ολα, ακομα και για τον θανατο...Blackdog έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:07
Να σταματησω να προβληματιζομαι για το μελλον δηλαδη;
Τα ενσημα, τους λογαριασμους, τις σπουδες των παιδιων μου, τις γυναικες, την δουλεια μου κλπ;
Εχω κατι ψιλα στην ακρη, να παω καζινο;
Να εχεις οπως ελεγε και ο αγιος Παισιος την καλη ανησυχια!![]()
"Άχρι καιρού..."
Θα σου λεγα και σενα κατι τωρα, αλλα εχε χαρη που ερχεται το τελος.
"Άχρι καιρού..."
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Πόσα χρόνια μας λες ότι τελειώνουμε ρε Νατάσα. Γιατί να θέλεις να τελειώσουμε; Η ζωή είν ωραία. βγες έξω ξέρωγω βρες ένα καλό παιδί. Δεν είναι το τέλος του κόσμου.Νατάσα έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 18:54 Ειστε πολυ διασκεδαστικοι...μα....τελειωνουμε και δεν το πηρατε χαμπαρι...
Ειναι λιγα τα χρονια που σας το λεω, να λετε ενα ευχαριστω στον Θεο που σας αφηνει (οπως και μενα) να ζειτε για να φυγετε οσο πιο προετοιμασμενοι γίνεται. Το παιδι το βρηκα, δεν εχω τετοια αναγκη.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:18Πόσα χρόνια μας λες ότι τελειώνουμε ρε Νατάσα. Γιατί να θέλεις να τελειώσουμε; Η ζωή είν ωραία. βγες έξω ξέρωγω βρες ένα καλό παιδί. Δεν είναι το τέλος του κόσμου.Νατάσα έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 18:54 Ειστε πολυ διασκεδαστικοι...μα....τελειωνουμε και δεν το πηρατε χαμπαρι...
"Άχρι καιρού..."
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ε χαλάρωσε αφού το βρήκες. Κάνε έρωτα. Κανείς θάνατος δεν περιμένει. Καμία αποκάλυψη. Είναι όλα ένα ηλίθιο ψέμα.Νατάσα έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:21Ειναι λιγα τα χρονια που σας το λεω, να λετε ενα ευχαριστω στον Θεο που σας αφηνει (οπως και μενα) να ζειτε για να φυγετε οσο πιο προετοιμασμενοι γίνεται. Το παιδι το βρηκα, δεν εχω τετοια αναγκη.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:18Πόσα χρόνια μας λες ότι τελειώνουμε ρε Νατάσα. Γιατί να θέλεις να τελειώσουμε; Η ζωή είν ωραία. βγες έξω ξέρωγω βρες ένα καλό παιδί. Δεν είναι το τέλος του κόσμου.Νατάσα έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 18:54 Ειστε πολυ διασκεδαστικοι...μα....τελειωνουμε και δεν το πηρατε χαμπαρι...![]()
![]()
Δεν χαλαρωνω με τιποτα...ΤΩΡΑ αρχιζει η περιπετεια!...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:23Ε χαλάρωσε αφού το βρήκες. Κάνε έρωτα. Κανείς θάνατος δεν περιμένει. Καμία αποκάλυψη. Είναι όλα ένα ηλίθιο ψέμα.Νατάσα έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:21Ειναι λιγα τα χρονια που σας το λεω, να λετε ενα ευχαριστω στον Θεο που σας αφηνει (οπως και μενα) να ζειτε για να φυγετε οσο πιο προετοιμασμενοι γίνεται. Το παιδι το βρηκα, δεν εχω τετοια αναγκη.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:18
Πόσα χρόνια μας λες ότι τελειώνουμε ρε Νατάσα. Γιατί να θέλεις να τελειώσουμε; Η ζωή είν ωραία. βγες έξω ξέρωγω βρες ένα καλό παιδί. Δεν είναι το τέλος του κόσμου.![]()
![]()
"Άχρι καιρού..."
Να σωθω απο τι;Νατάσα έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:15Λιγο πριν το τελος θα πρεπει να απαρνηθεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ! Τους δικους σου, τις πληρωμες και αγορες, την περιουσια σου, τον κόσμο και να πας στα ορη και τα βουνα αν θες να σωθεις!...Blackdog έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:13Τι τελος του κοσμου τοτε ειναι αυτο αν συνεχισω να πληρωνω εφκα;Νατάσα έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:09
Δεν ειπα αυτο, αλλα να γινεις πιο πνευματικος, να εχεις πνευματικη εγρηγορση, να εισαι ετοιμος για ολα, ακομα και για τον θανατο...
Να εχεις οπως ελεγε και ο αγιος Παισιος την καλη ανησυχια!![]()
Αν ερθει το τελος του κοσμου εχω σωθει ηδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackdog την 01 Ιούλ 2022, 19:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Το γουστάρεις ε; Είσαι φλογερό πλάσμα έτσι δεν είναι;Νατάσα έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:24Δεν χαλαρωνω με τιποτα...ΤΩΡΑ αρχιζει η περιπετεια!...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:23Ε χαλάρωσε αφού το βρήκες. Κάνε έρωτα. Κανείς θάνατος δεν περιμένει. Καμία αποκάλυψη. Είναι όλα ένα ηλίθιο ψέμα.Νατάσα έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:21
Ειναι λιγα τα χρονια που σας το λεω, να λετε ενα ευχαριστω στον Θεο που σας αφηνει (οπως και μενα) να ζειτε για να φυγετε οσο πιο προετοιμασμενοι γίνεται. Το παιδι το βρηκα, δεν εχω τετοια αναγκη.![]()
![]()
![]()
αυτο ειναι η αρχη μιας καλυτερης ζωης. δεν ειναι τελος.Νατάσα έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:02Μην το λες, το τελος πλησιαζει...Ιουλης και μολις μπηκε βγηκε η ψηφιακη καρτα εργασίας, ολα μα ολα θα γινουν ψηφιακα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- taxalata xalasa
ευτυχως στο βολδ για να ηρεμησουμε και εμεις οι υπόλοιποι.Νατάσα έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 18:54 Ειστε πολυ διασκεδαστικοι...μα....τελειωνουμε και δεν το πηρατε χαμπαρι...
Αργειτε... Αιδως Αργειτες...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
βρες αλλο ενα. προφανως ενα δεν ειναι αρκετο.Νατάσα έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:21Ειναι λιγα τα χρονια που σας το λεω, να λετε ενα ευχαριστω στον Θεο που σας αφηνει (οπως και μενα) να ζειτε για να φυγετε οσο πιο προετοιμασμενοι γίνεται. Το παιδι το βρηκα, δεν εχω τετοια αναγκη.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 19:18Πόσα χρόνια μας λες ότι τελειώνουμε ρε Νατάσα. Γιατί να θέλεις να τελειώσουμε; Η ζωή είν ωραία. βγες έξω ξέρωγω βρες ένα καλό παιδί. Δεν είναι το τέλος του κόσμου.Νατάσα έγραψε: 01 Ιούλ 2022, 18:54 Ειστε πολυ διασκεδαστικοι...μα....τελειωνουμε και δεν το πηρατε χαμπαρι...![]()
![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Βλημα απο τα λιγα ή παιζει καποια ψυχικη ασθενεια.
Γεματη η Ελλαδα και απο τα δυο... δυστυχως
- tanipteros
είναι οπαδός του Λιακόπουλου...."Ο καιρός γαρ εγγύς"
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση