Τι γράφεις ρε;
Σου λένε έγραψες λάθος τύπο στο ρήμα και επιμένεις;
Τώρα το είδα.
Έγραψα "προε" συνεπεία πληκτρολογιακού λάθους.
Αυτά, λέει ο κανονισμός, δεν δικαιολογούν επιθέσεις των συντονιστών κατά των member, ενώ δικαιολογούνται οι επιθέσεις όταν το member γράφει εμφανώς στα βλαχαράπικα.
Το λέω
Το είπα και μου τη λένε και κάνω την πάπια
Το είπα, μου τη λένε και τους τη λέω κι από πάνω
Εγώ δεν το είπα ποτε
Το γυρνάω στην παλαβη
Οι ζαίοι με διωκουν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Beria έγραψε: 29 Ιουν 2022, 21:11
Six stages of bullshitting
Το λέω
Εγώ δεν το είπα ποτε
Το γυρνάω στην παλαβη
Οι ζαίοι με διωκουν
Αν έγινε -που δεν έγινε- ο κανονισμός απαγορεύει στους συντονιστές να μας τη λένε για πληκτρολογιακά λάθη.
Θα σου κάνω αναφορά.
Να αποδείξεις ότι το εν λόγω member λόγω προφανούς βλαχοκατινιάσεως έγραψε ότι έγραψε και του χιούμηξα εγώ.
Αν δεν μπορείς να το αποδείξεις αυτό και ήταν ο δαίμων του τυπογραφείου, τότε δεν ξέρω - η ολομέλεια των συντονιστών ότι πει.
Το λέω
Εγώ δεν το είπα ποτε
Το γυρνάω στην παλαβη
Οι ζαίοι με διωκουν
Αν έγινε -που δεν έγινε- ο κανονισμός απαγορεύει στους συντονιστές να μας τη λένε για πληκτρολογιακά λάθη.
Θα σου κάνω αναφορά.
Να αποδείξεις ότι το εν λόγω member λόγω προφανούς βλαχοκατινιάσεως έγραψε ότι έγραψε και του χιούμηξα εγώ.
Αν δεν μπορείς να το αποδείξεις αυτό και ήταν ο δαίμων του τυπογραφείου, τότε δεν ξέρω - η ολομέλεια των συντονιστών ότι πει.
Επίσης ο κανονισμός απαγορεύει τη χρήση της αναφορικης δοτικης, αλλά να ξέρες πόσες φορές κάναμε τα στραβά μάτια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το λέω
Εγώ δεν το είπα ποτε
Το γυρνάω στην παλαβη
Οι ζαίοι με διωκουν
Θα σου κάνω αναφορά.
Επίσης ο κανονισμός απαγορεύει τη χρήση της αναφορικης δοτικης, αλλά να ξέρες πόσες φορές κάναμε τα στραβά μάτια
Yochanan έγραψε: 29 Ιουν 2022, 17:08
Θα μου κλάσουν τ'αρχίδια τ'αυγά. Εχω μαύρο κιπά στο Krav Maga
Αν είχες μαύρο Kèpi θα ήταν πιο τρομακτικό.
λιγότερο εβραικό όμως. τοσο το κραβ μαγκα οσο κι εγω εχουν απωτερη καταγωγή απο το ισραηλ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.