Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Η οποία πραγματικότητα είναι ότι οποία γυναίκα έχει πλούσια ερωτική δραστηριότητα είναι ξεκωλο, τσουλακι, πουτανακι κτλ.
Καλώς ήρθατε στο 2022
Για καποιον που χρησιμοποιει σεξιστικους ορους προφανως.
Εσυ θα την περιεγραφες διαφορετικα.
Αλλα στην ουσια θα λεγαμε το ιδιο ακριβως πραγμα. Εσυ με μη σεξιστικους ορους και εγω με σεξιστικους.
Πώς θα λέγαμε το ίδιο πράγμα; εσύ θεωρείς ότι μια γυναίκα δεν έχει το ίδιο δικαίωμα με έναν άντρα να έχει πλούσια ερωτική ζωή και αν έχει είναι λόγος απαξίωσης της και εγώ λέω ότι έχουμε 2022. Καθόλου το ίδιο δε λέμε.
Tο ιδιο λεμε. Απλα εγω λεω με γεια της και χαρα της γουστο της και καπελο της να ειναι πτανακι ενω εσυ λες μπραβο της και καλα καν ει που εχει πλουσια ερωτικη ζωη.
Απλα χρησιμοποιουμε διαφορετικη ορολογια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Για καποιον που χρησιμοποιει σεξιστικους ορους προφανως.
Εσυ θα την περιεγραφες διαφορετικα.
Αλλα στην ουσια θα λεγαμε το ιδιο ακριβως πραγμα. Εσυ με μη σεξιστικους ορους και εγω με σεξιστικους.
Πώς θα λέγαμε το ίδιο πράγμα; εσύ θεωρείς ότι μια γυναίκα δεν έχει το ίδιο δικαίωμα με έναν άντρα να έχει πλούσια ερωτική ζωή και αν έχει είναι λόγος απαξίωσης της και εγώ λέω ότι έχουμε 2022. Καθόλου το ίδιο δε λέμε.
Tο ιδιο λεμε. Απλα εγω λεω με γεια της και χαρα της γουστο της και καπελο της να ειναι πτανακι ενω εσυ λες μπραβο της και καλα καν ει που εχει πλουσια ερωτικη ζωη.
Όχι εσύ την λες πουτανακι, τσουλακι κτλ. απαξιωτικά που έχει πλούσια ερωτική ζωή και εγώ λέω έχουμε 2022.
Όχι εσύ την λες πουτανακι, τσουλακι κτλ. απαξιωτικά που έχει πλούσια ερωτική ζωή και εγώ λέω έχουμε 2022.
Ε εσυ την περιγραφεις με ορους 2022 και εγω με ορους 1990.
Αμαν βρε Ναιδα με τις λεξεις παιζουμε τοση ωρα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
George_V έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:28
Ε εσυ την περιγραφεις με ορους 2022 και εγω με ορους 1990.
Αμαν βρε Ναιδα με τις λεξεις παιζουμε τοση ωρα.
Όχι οι τις λέξεις βρε Τζώρτζ μου. Στις νοοτροπίες είναι το πρόβλημα.
Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Ιουν 2022, 14:51
Αυτό το κινητό μου είναι ό,τι θέλω κάνω και το δεν έχεις δικαίωμα να με ακουμπάς μας έχει καταστρέψει.
Btw, αν ο εισπράκτορας είχε καλέσει την αστυνομια ο καραγκιοζάκος με την κότα του θα πήγαιναν κατηγορούμενοι για παρακώλυση συγκοινωνιών το λιγότερο. Και είναι τσουχτερό το πρόστιμο. Και για να πηγαίνουν με το κτελ μάλλον ο μπαμπάς τους δε θα είχε να τους το πληρώσει. Ευτυχώς τουλάχιστον κατάλαβε ότι η βιντεοσκόπηση δίχως την άδεια είναι ποινικό αδίκημα και έβαλε μωσαϊκό.
Μην ανησυχείς λένε κι άλλοι μαλακίες και χειρότερες από τις δικές σου.
Parrot έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:29
Και το μεμπτό πού είναι..; (αν είναι ενήλικας προς ενήλικα εννοείται έτσι..)
Μα δεν μιλαμε για ενηλικη γυναικα, αλλα για μια μαθητρια του.
Αν είναι έτσι τότε είναι μεμπτόν..
Χαιρομαι που συμφωνεις, να επισημανω ομως πως αυτο στο οποιο ενισταμαι ειναι η κανονικοποιηση αυτου του ειδους της ματιας πανω στο σωμα ανηλικων κοριτσιων.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Naida έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:33
Όχι οι τις λέξεις βρε Τζώρτζ μου. Στις νοοτροπίες είναι το πρόβλημα.
Ξέρεις τι σημαίνει αλλαγή νοοτροπίας Νάιδα;
Να μη νοιώθει επιθυμητή ως ερωμένη μια γυναίκα όταν τη λέει ο άντρας της "πουτανάκι" στο κρεβάτι. Κάποιες όμως γουστάρουν και πιθανόν να το θεωρούν και κολακευτικό, εν έτει 2022.