Τα σεξιστικά.Parrot έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:13Ποιά διδάγματα; Για πές μας..Naida έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:12Λογικό είναι, με αυτά τα διδάγματα έχουν μεγαλώσει οι περισσότεροι.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:10
Το πιο σοκαριστικο ειναι πως δεν αντιλαμβανεται καν ποσο βαθυτατα σεξιστικος ειναι ο λογος του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χριστιανοταλιμπάν οδηγός ΚΤΕΛ θέλει να κατεβάσει κοπέλα που φοράει τοπακι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χριστιανοταλιμπάν οδηγός ΚΤΕΛ θέλει να κατεβάσει κοπέλα που φοράει τοπακι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
Οτι το παραδεχεσαι δεν το κανει λιγοτερο απαραδεκτο. Ειναι το ιδιο λαθος με το να δηλωνεις ρατσιστης.George_V έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:11Δεν εχω πει ποτε οτι δεν εχω σεξιστικο λογο.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:10Το πιο σοκαριστικο ειναι πως δεν αντιλαμβανεται καν ποσο βαθυτατα σεξιστικος ειναι ο λογος του.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θα πρεπε να τη μισω? Εχω πολυ καλες αναμνησεις απο αυτην.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:14Ποσο αντιφατικο αυτο που λες: αυτη ειναι τσουλακι επειδη θελει το ιδιο με σενα, για σενα ομως ειναι οκ, ασχετα εαν δεν τα καταφερνεις τοσο καλα οσο αυτη. Οποτε γι αυτο μισεις.George_V έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:11Οχι ειμουν απο την αλλη ομαδα. Δε φταιω εγω αν η κοπελα ηταν τσουλακι. Θα μπορουσε να εχει και προβλημα δεν το ξερω αυτο.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:09
Εκτος φυσικα απο σενα. Γι αυτο την υποβιβαζεις τοσο πολυ. Πουτανακι, ξεκωλο και δε συμμαζευεται. Να ξερεις δεν υπαρχει πιο ξεφτιλας αντρας απο καποιον που την εχει κανει λαστιχο για καποιαν και μετα την βριζει σε τριτους.
Κοιτα στα 16-17 σου να πηδηξεις θες. Οχι να κανεις το ζευγαρακι της Αγιας Παρασκευης.
Σε σοκαρω αλλα ετσι ειναι.
Και στο φιναλε με γεια της με χαρα της. Εκανα τη δουλεια μου εκαμε τη δουλεια της και ειμασταν και οι δυο χαρουμενοι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Ειναι προτιμοτερο να το παραδεχεται κανεις παρα να κανει τον Φαρισαιο.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:16Οτι το παραδεχεσαι δεν το κανει λιγοτερο απαραδεκτο. Ειναι το ιδιο λαθος με το να δηλωνεις ρατσιστης.George_V έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:11Δεν εχω πει ποτε οτι δεν εχω σεξιστικο λογο.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:10
Το πιο σοκαριστικο ειναι πως δεν αντιλαμβανεται καν ποσο βαθυτατα σεξιστικος ειναι ο λογος του.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- John Brown Gun Club
Ασε τις κωλοτουμπες τωρα. Πριν την ελεγες πουτανακι και τσουλακι και ξεκωλο, και τωρα πας να τα μπαλωσεις.George_V έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:17Θα πρεπε να τη μισω? Εχω πολυ καλες αναμνησεις απο αυτην.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:14Ποσο αντιφατικο αυτο που λες: αυτη ειναι τσουλακι επειδη θελει το ιδιο με σενα, για σενα ομως ειναι οκ, ασχετα εαν δεν τα καταφερνεις τοσο καλα οσο αυτη. Οποτε γι αυτο μισεις.George_V έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:11
Οχι ειμουν απο την αλλη ομαδα. Δε φταιω εγω αν η κοπελα ηταν τσουλακι. Θα μπορουσε να εχει και προβλημα δεν το ξερω αυτο.
Κοιτα στα 16-17 σου να πηδηξεις θες. Οχι να κανεις το ζευγαρακι της Αγιας Παρασκευης.
Σε σοκαρω αλλα ετσι ειναι.
Και στο φιναλε με γεια της με χαρα της. Εκανα τη δουλεια μου εκαμε τη δουλεια της και ειμασταν και οι δυο χαρουμενοι.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- George_V
Καμια κωλοτουμπα. Αυτο ηταν περιγραφη της πραγματικοτητας. Με σεξιστικους ορους αλλα περιγραφη της πραγματικοτητας.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:18Ασε τις κωλοτουμπες τωρα. Πριν την ελεγες πουτανακι και τσουλακι και ξεκωλο, και τωρα πας να τα μπαλωσεις.George_V έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:17Θα πρεπε να τη μισω? Εχω πολυ καλες αναμνησεις απο αυτην.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:14
Ποσο αντιφατικο αυτο που λες: αυτη ειναι τσουλακι επειδη θελει το ιδιο με σενα, για σενα ομως ειναι οκ, ασχετα εαν δεν τα καταφερνεις τοσο καλα οσο αυτη. Οποτε γι αυτο μισεις.
Διάβασε την απαξιωτική δημοσίευση του George_V για μια κοπέλα που είχε πλούσια ερωτική ζωή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
Ειναι ομως ακομα καλυτερο να ακους και να αναθεωρεις και να προσπαθεις να γινεις καλυτερος.George_V έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:17Ειναι προτιμοτερο να το παραδεχεται κανεις παρα να κανει τον Φαρισαιο.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:16Οτι το παραδεχεσαι δεν το κανει λιγοτερο απαραδεκτο. Ειναι το ιδιο λαθος με το να δηλωνεις ρατσιστης.
- George_V
Μην περιμενεις το ασχημοπαπο να γινει κυκνος σε 1 μερα.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:20Ειναι ομως ακομα καλυτερο να ακους και να αναθεωρεις και να προσπαθεις να γινεις καλυτερος.George_V έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:17Ειναι προτιμοτερο να το παραδεχεται κανεις παρα να κανει τον Φαρισαιο.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:16
Οτι το παραδεχεσαι δεν το κανει λιγοτερο απαραδεκτο. Ειναι το ιδιο λαθος με το να δηλωνεις ρατσιστης.
Η οποία πραγματικότητα είναι ότι οποία γυναίκα έχει πλούσια ερωτική δραστηριότητα είναι ξεκωλο, τσουλακι, πουτανακι κτλ.George_V έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:19Καμια κωλοτουμπα. Αυτο ηταν περιγραφη της πραγματικοτητας. Με σεξιστικους ορους αλλα περιγραφη της πραγματικοτητας.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:18Ασε τις κωλοτουμπες τωρα. Πριν την ελεγες πουτανακι και τσουλακι και ξεκωλο, και τωρα πας να τα μπαλωσεις.George_V έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:17
Θα πρεπε να τη μισω? Εχω πολυ καλες αναμνησεις απο αυτην.
Καλώς ήρθατε στο 2022
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
Για καποιον που χρησιμοποιει σεξιστικους ορους προφανως.Naida έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:21Η οποία πραγματικότητα είναι ότι οποία γυναίκα έχει πλούσια ερωτική δραστηριότητα είναι ξεκωλο, τσουλακι, πουτανακι κτλ.George_V έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:19Καμια κωλοτουμπα. Αυτο ηταν περιγραφη της πραγματικοτητας. Με σεξιστικους ορους αλλα περιγραφη της πραγματικοτητας.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:18
Ασε τις κωλοτουμπες τωρα. Πριν την ελεγες πουτανακι και τσουλακι και ξεκωλο, και τωρα πας να τα μπαλωσεις.
Καλώς ήρθατε στο 2022
Εσυ θα την περιεγραφες διαφορετικα.
Αλλα στην ουσια θα λεγαμε το ιδιο ακριβως πραγμα. Εσυ με μη σεξιστικους ορους και εγω με σεξιστικους.
Τί ακριβώς εννοείτε παιδιά;
Ότι υπάρχουν πολλοί Έλληνες που γδύνουν με τα μάτια τις γυναίκες με τολμηρό ντύσιμο;
Ότι υπάρχουν πολλοί Έλληνες που γδύνουν με τα μάτια τις γυναίκες με τολμηρό ντύσιμο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πώς θα λέγαμε το ίδιο πράγμα; εσύ θεωρείς ότι μια γυναίκα δεν έχει το ίδιο δικαίωμα με έναν άντρα να έχει πλούσια ερωτική ζωή και αν έχει είναι λόγος απαξίωσης της και εγώ λέω ότι έχουμε 2022. Καθόλου το ίδιο δε λέμε.George_V έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:22Για καποιον που χρησιμοποιει σεξιστικους ορους προφανως.Naida έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:21Η οποία πραγματικότητα είναι ότι οποία γυναίκα έχει πλούσια ερωτική δραστηριότητα είναι ξεκωλο, τσουλακι, πουτανακι κτλ.George_V έγραψε: 29 Ιουν 2022, 20:19
Καμια κωλοτουμπα. Αυτο ηταν περιγραφη της πραγματικοτητας. Με σεξιστικους ορους αλλα περιγραφη της πραγματικοτητας.
Καλώς ήρθατε στο 2022
Εσυ θα την περιεγραφες διαφορετικα.
Αλλα στην ουσια θα λεγαμε το ιδιο ακριβως πραγμα. Εσυ με μη σεξιστικους ορους και εγω με σεξιστικους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, δεν είναι σεξιστική βέβαια αλλά δεν συμφωνω έτσι όπως το διατυπώνει..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 2 Απαντήσεις