Δημοσκόπηση του ΑΝΤ1.Μάλλον την κατασκεύασε ο Κυριακού όταν μετέφερε με τα ελικόπτερα τον Κούλη στις διακοπές του.
βάλε τις δημοσκοπήσεις της Αυγής και της ΕγΣυν που κερδάτε
Προς το παρών περιμένουμε την φορολογική σου δήλωση και την θέα από το γραφείο σου που μας υποσχέθηκες
την θέα την έβαλα, την φορολογική μου πανίβλακα περίμενε της όσο θες γιατί δεν την υποσχέθηκα ποτε. Σιγά με σε βάλω και τι ακίνητα έχω ρε καραγκιόζη ζαίε
αν ο Κούλης δεν ήταν μαλάκας τώρα η ΝΔ θα ήταν πάνω από 40% και οι ζαίοιξεχασμένοι στην ιστορία και όσα στραβά έγιναν μετά την πτώχευση.
Ο συλλογισμός σου ομολογώ πως έχει λογική
αν και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά
Παρ όλα αυτά εν όψη του διαφαινόμενου εκλογικού θριάμβου της ΝΔ στις μεθεπόμενες εκλογές
η θέση του Κουλη στην ηγεσία της ΝΔ και στην πρωθυπουργική καρέκλα
ειναι εξασφαλισμένη - καλώς ή κακώς - για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον
οκ ο Κούλης θα επανεκλεγεί, αν ο Αλέξης όμως καταφέρει να συγκρατήσει το μαντρί του και παραμείνει αρχηγός το 27 παίζει να ξαναγίνει πρωθυπουργός. Εγώ έχω πλάνα το 28-29 να ημισυνταξιοδωτηθώ και να ψευτοδουλεύω από την Χαλκιδική ή την Κρήρη, αυτό δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Δεν έχω όρεξη να βλέπω πάλι τους ζαίους στα κανάλια κάθε μέρα να εξηγούν την νέα μαλακία που έκαναν. και να τραβάμε όλοι μαζί τα μαλλιά μας. Με τον Κούλη δυστυχώς φοβάμαι ότι θα το ζήσω αυτό
οκ ο Κούλης θα επανεκλεγεί, αν ο Αλέξης όμως καταφέρει να συγκρατήσει το μαντρί του και παραμείνει αρχηγός το 27 παίζει να ξαναγίνει πρωθυπουργός. Εγώ έχω πλάνα το 28-29 να ημισυνταξιοδωτηθώ και να ψευτοδουλεύω από την Χαλκιδική ή την Κρήρη, αυτό δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Δεν έχω όρεξη να βλέπω πάλι τους ζαίους στα κανάλια κάθε μέρα να εξηγούν την νέα μαλακία που έκαναν. και να τραβάμε όλοι μαζί τα μαλλιά μας. Με τον Κούλη δυστυχώς φοβάμαι ότι θα το ζήσω αυτό
Στο επαναλαμβάνω..... ο συλλογισμός σου έχει λογική
Αλλά ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει
Αυτοί που λένε ''μακάρι να χάσουμε για να αλλάξουμε'' ειναι κρυφοζαιαυγιτες
Αυτό έχουμε...μ αυτό θα πορευθούμε
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Στο επαναλαμβάνω..... ο συλλογισμός σου έχει λογική
Αλλά ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει
Αυτοί που λένε ''μακάρι να χάσουμε για να αλλάξουμε'' ειναι κρυφοζαιαυγιτες
Αυτό έχουμε...μ αυτό θα πορευθούμε
ok δεκτό , όσο η ΝΔ κερδίζει ο Κούλης δεν φεύγει. Απλά ελπίζουμε να αλλάξει λίγο ο Κούλης.
Τα αβγά προβληματίζουν.
Είναι βέβαια αντιεμβολιάκηδες τώρα τα αβγά, άρα έχουν δυναμική όπως είχαν δυναμική και με Τσενάϊ το 1999.
Αλλά είμαι περίεργος.
Καλά τα λαϊκά αβγά και οι σταμπαρισμένοι συμμορίτες καθοδηγητές αβγών, Κασιδιάρης-Παππάς κλπ.
Υπάρχουν όμως σοβαροί αβγο-σπόνσορες που ελπίζουν τι ; Να πάρουν την ΠΑΕ με τα αβγά ;