https://twitter.com/annetakavadia/statu ... 6ZyG_0y77Q
Αυτόν/η που το έγραψε αυτό, πρέπει να τον/την μηνυσουν οι αστυνομικοί στην υπόθεση Κωστόπουλου.
εγώ αν ήμουν ένας εκ των αστυνομικών θα του τραβούσα αυτουνού που γράφει αυτές τις μαλακίες μία μήνυση και θα τον έτρεχα μέχρι τη δευτέρα παρουσία
Τι μηνύσιμο έχει το παραπάνω; Ο φόνος δεν αμφισβητήθηκε νομικάΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Ιουν 2022, 13:34εγώ αν ήμουν ένας εκ των αστυνομικών θα του τραβούσα αυτουνού που γράφει αυτές τις μαλακίες μία μήνυση και θα τον έτρεχα μέχρι τη δευτέρα παρουσία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
έβαλα λάθος μήνυμα, αναφέρομαι στον ισχυρισμό για τους αστυνομικούς στην υπόθεση του ζακ, το έκανα edit και έβαλα το σωστό, ξαναδες το ποστ μουBeria έγραψε: 28 Ιουν 2022, 13:36Τι μηνύσιμο έχει το παραπάνω; Ο φόνος δεν αμφισβητήθηκε νομικάΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Ιουν 2022, 13:34εγώ αν ήμουν ένας εκ των αστυνομικών θα του τραβούσα αυτουνού που γράφει αυτές τις μαλακίες μία μήνυση και θα τον έτρεχα μέχρι τη δευτέρα παρουσία
Ο Κορκονέας δεν αθωώθηκε, του αναγνωρίστηκε ο πρότερος σύννομος βίος
Για θυμίστε μου ποιοί ζητούσαν στις δίκες των τρομοκρατών να υπάρχουν ένορκοι επειδή είναι "λαικοί δικαστές" ενώ οι επαγγελματίες είναι άτεγκτοι και άσπλαχνοι;George_V έγραψε: 28 Ιουν 2022, 13:11 Με βαση τον παλαιο ποινικο κωδικα και τις νομολογιες επι των ελαφρυντικων ηταν εξαιρετικα δυσκολο να παρει κανεις το ελαφρυντικο του προτερου εντιμου βιου.
Απο 2019 ομως η διαταξη στον νεο κωδικα τροποποιηθηκε και το εκανε πολυ ευκολο. Ουσιαστικα δινει το ελαφρυντικο του συννομου βιου σχεδον σε ολους.