!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σόιμπλε: Να ενσωματώσουμε τους πρόσφυγες στην κοινωνία
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Σόιμπλε: Να ενσωματώσουμε τους πρόσφυγες στην κοινωνία
To παραπανω post του Χελι θα μπορουσε να το εχει γραψει ο Καζακης.η Ζωη η Κωνσταντοπουλου,ο Πανος ο Καμμενος του 2014,ο Αλεξης ο Τσιπρας του 2014,ο Λαφαζανης,ο Κατσανεβας κτλ κτλ
Κανεις δεν θα παραξενευοταν αν το εβλεπε υπογεγραμμενο απο αυτους
Επισης πανομοιτυπα posts διαβαζουμε καθε μερα σε twitter και facebook απο ψεκασμενους λογαριασμους
Κανεις δεν θα παραξενευοταν αν το εβλεπε υπογεγραμμενο απο αυτους
Επισης πανομοιτυπα posts διαβαζουμε καθε μερα σε twitter και facebook απο ψεκασμενους λογαριασμους
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
Άσε τις μαλακίες και πες μου τι απ' αυτά που έγραψα είναι αναληθές.
Αυτό που γράφεις είναι Reductio ad Hitlerum. Δεν έχει σημασία αν θα έλεγε κάποιος αυτά που είπα αλλά αν ισχύουν.
Αυτό που γράφεις είναι Reductio ad Hitlerum. Δεν έχει σημασία αν θα έλεγε κάποιος αυτά που είπα αλλά αν ισχύουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δεν Είμαι Φασίστας
"σαν τραπουλόχαρτα γκρεμίζεται το ηθκό ανάστημα του γερμανού" λόγω των παγκοσμίων πολέμων.hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2018, 15:25 Εν προκειμένω, ο κοσμοπολίτης συμφορουμίτης μας, μάς λέει τα λεφτά των Γερμανών να πάνε στους Γερμανούς, λες και στην Γερμανία φυτρώνουν λεφτόδεντρα και δεν είναι αυτά τα λεφτά πλούτος που προήλθε από άλλες χώρες και ο μόνος τρόπος για να πλουτίσουν (πλέον) είναι οι άλλες χώρες να αγοράζουν απ' αυτούς. Δηλαδή οι Γερμανοί δεν μας χρειάζονται ή δεν χρειάζονται τους υπόλοιπους, γενικά, φυτρώνει χρήμα στην γη τους. Μόνο ένας ηλίθιος θα σκεφτόταν ότι η οικονομία είναι ένα αλληλένδετο πράγμα και ο ένας χρειάζεται τον άλλον, κατά τον κοσμοπολίτη συμφορουμίτη μας.
Ο κοσμοπολίτης συμφορουμίτης μας, βάζει τους Γερμανούς σε ένα βάθρο, λες και είναι ανεξάρτητοι και ανώτεροι, αυτοί που δημιουργούν και οι άλλοι ζούνε απ' αυτούς. Αυτή η λογική, εκτός από καταγέλαστη, είναι και αισχρή, χυδαία.
Φυσικά η Γερμανία δεν απέκτησε πλούτο μόνο από το εμπόριο. Απομύζησε και έκλεψε τον πλούτο του υπόλοιπου κόσμου μέσω των αποικιών της, όπως η μισή Ευρώπη. Και δεν μιλάμε για μεσαίωνα και σκοτεινές εποχές αλλά για υποτίθεται πεφωτισμένους αιώνες και υψηλό «ηθικό πλεονέκτημα».
Αλλά και πιο πρόσφατα, η Γερμανία διέλυσε την παγκόσμια οικονομία δύο φορές στον προηγούμενο αιώνα, έκανε ζημιές σε κράτη που δεν έχουν διορθωθεί ακόμα και άφησε εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς. Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνει χρέη για τους επόμενους 4 αιώνες, αλλά δεν πλήρωσε μισό γερμανικό μάρκο για ό,τι ζημιές προξένησε και ό,τι καταλήστεψε.
Αυτό λοιπόν γκρεμίζει σαν τραπουλόχαρτα τον πύργο του ηθικού αναστήματος του Γερμανού και κατά πόσο τα λεφτά του Γερμανού είναι δικά του και είναι ηθικά ανώτερος.
κυριολεκτικά reductio ad hitlerium. τα πολλα pc games σας έχουν κανει να βλεπτε γερμανους σημερα και να σκεφτεστε ww2.
γενικα το ποστ σου ειναι 10/10 νεοελληνισμος, χολη και φθονος για οποιονδηποτε βρισκεται σε καλυτερη κατασταση, τέρμα κόμπλεξ κατωτερότητας.
Το τι μαλακες ειναι οι Γερμανοι φιλε το ξερουμε ολοι, πολλοι το ξερουμε καλυτερα απο εσενα. Κάθε μέρα το αντικρύζουμε. Μπορώ να σου πω περιπτώσεις συλλογικής μαλακίας τους που τους καθιστά χειρότερους από όσο νομίζεις. Η διαφορά είναι ότι πέραν της μαλακίας, έχουν ψιλοφτιάξει μια κοινωνία στην οποία μπορείς να ζήσεις με μια σχετική (γα το 2018) αξιοπρέπεια καθώς υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες - αρκει να μην εισαι εντελως τεμπελης.
αλλα ναι. χίλτερ! είχαν τον χίτλερ! hitler hitler hitler
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2018, 15:58 Άσε τις μαλακίες και πες μου τι απ' αυτά που έγραψα είναι αναληθές.
Οι Γερμανοι κερδιζουν απο εμας χρειαζονται και εδειξαν αληλλεγγυη
Φορτωθηκαν δανεια μας προς τριτους,μας δανεισαν εκ νεου,μας κουρεψαν χρεος,μας μειωσαν επιτοκια, μας επιμηκυναν αποπληρωμες,μας βοηθησαν να μεινουμε στην ευρωζωνη και την ΕΕ,μας προσφεραν την τεχνογνωσια του μοντελου τους,επενδυουν εδω,στελνουν τους περισσοτερους τουριστες απο καθε αλλη χωρα κτλ κτλ
Αλλοι κερδιζουν απο εμας μας χρειαζονται αλλα δεν εδωσαν σεντς
Το ερωτημα λοιπον που προκυπτει ειναι γιατι γραφεις αυτα ποιυ γραφεις για τους Γερμανους ενω πχ θα επρεπε να τα γραφεις για τους Αμερικανους τους Ρωσσους τους Κινεζους κτλ κτλ
Η απαντηση σε αυτο το απλοικο ερωτημα ειναι ευκολη
Εισαι απλα αντιγερμανος
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Πρώτον, δεν είχαν απλώς τον Χίτλερ αλλά τον στήριξαν κιόλας και έκαναν οι ίδιοι εγκλήματα. Δεν ήταν μόνο ένας Χίτλερ. Ένας Χίτλερ μόνος του δεν κάνει πόλεμο σε όλην την Ευρώπη.Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:55 αλλα ναι. χίλτερ! είχαν τον χίτλερ! hitler hitler hitler
Δεύτερον, το ότι αυτά πέρασαν δεν σημαίνει ότι ξεχάστηκαν ή πέρασε η ημερομηνία λήξης τους. Γιατί αν είναι έτσι κι εγώ δεν ευθύνομαι καθόλου για το τι έκαναν οι γονείς και οι παππούδες μου και με την ίδια λογική δικαιούμαι να βάλω ένα Χι.
Οι Γερμανοί είναι αυτό που είναι σήμερα γιατί ο υπόλοιπος κόσμος τούς επέτρεψε να ορθοποδήσουν. Χρωστάνε στην ανθρωπότητα το ότι δεν είναι χρεωμένοι για τους επόμενους 4 αιώνες.
Όσο για εμάς, καταφέραμε σε ένα κλάσμα του χρόνου των υπολοίπων και χωρίς αποικίες να γίνουμε μια χώρα του πρώτου κόσμου, χωρίς συμμαχίες, χωρίς βοήθειες και εντελώς γυμνοί. Ψιλοφτιάξαμε μια κατάσταση που μπορείς να ζήσεις αξιοπρεπώς χωρίς να εκμεταλλευτούμε το άπαν σύμπαν, όταν το άπαν σύμπαν κοιτούσε να μας εκμεταλλευτεί.
Γενικά καταφέραμε 100 φορές περισσότερα απ' ό,τι κατάφερε ο Γερμανός, τον οποίο καθόλου δεν ζηλεύω. Εγώ είμαι ευτυχισμένος. Ζω αξιοπρεπώς, ζω μια ζωή φυσιολογική, χωρίς καταθλίψεις, χωρίς να περνάω όλον τον χρόνο μου μπροστά στην τηλεόραση, όπως κάνει ο Γερμανός, απολαμβάνοντας καλοκαιρία και καλό φαγητό. Τι ακριβώς πιστεύεις ότι μπορώ να ζηλεύω; Τις κομπίνες της VW ή την μιζέρια του μέσου Γερμανού;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δεν Είμαι Φασίστας
Ακριβώς. Επι αιώνες οι ευρωπαίοι χριστιανοί μισούσαν τους εβραίους με ασύλληπτο πάθος. Όταν είχαν νεύρα, τους πετούσαν σε πηγάδια.hellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 01:08Πρώτον, δεν είχαν απλώς τον Χίτλερ αλλά τον στήριξαν κιόλας και έκαναν οι ίδιοι εγκλήματα. Δεν ήταν μόνο ένας Χίτλερ. Ένας Χίτλερ μόνος του δεν κάνει πόλεμο σε όλην την Ευρώπη.
Ήταν θέμα χρόνου κάποιος από αυτούς να αποκτήσει πρόσβαση στο Zyklon B.
Δε ξέρω για σένα αλλά όλοι οι άνθρωποι θέλουν να είναι υπεύθυνοι για τις δικές τους πράξεις και να μην τους κρίνουν για το τι έκαναν άλλοι.hellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 01:08 Δεύτερον, το ότι αυτά πέρασαν δεν σημαίνει ότι ξεχάστηκαν ή πέρασε η ημερομηνία λήξης τους. Γιατί αν είναι έτσι κι εγώ δεν ευθύνομαι καθόλου για το τι έκαναν οι γονείς και οι παππούδες μου και με την ίδια λογική δικαιούμαι να βάλω ένα Χι.
Υποθέτω εσύ είσαι η εξαίρεση, και ως εκ τούτου δε πρέπει να παραπονιέσαι να σου προσάπτει κάποιος συλλογική ευθύνη. Συνεπώς, βάση των αξιών σου, είσαι προσωπικά υπεύθυνος για την αποτυχία και την κατάντια της χώρας.
και όμως, παρ' όλα αυτά τα τρομερά, είμαστε ένα ξεφτιλισμένο τριτοκοσμικό μπουρδέλο, ελεγχόμενο από κωλόγερους και baby boomers της γενιάς του πολυτεχνείου, οι οποίοι καταβρόχθησαν όλο τον πλούτο που έτυχε να βρουν (δλδ που είχαν φτιάξει οι προηγούμενοι) και διέλυσαν κάθε δομή που είχαν προσπαθήσει να φτιάξουν οι πατεράδες τους για να ορθοδοπήσει η χώρα μετά τις φρίκες του εμφύλιου/WW2.hellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 01:08Όσο για εμάς, καταφέραμε σε ένα κλάσμα του χρόνου των υπολοίπων και χωρίς αποικίες να γίνουμε μια χώρα του πρώτου κόσμου, χωρίς συμμαχίες, χωρίς βοήθειες και εντελώς γυμνοί. Ψιλοφτιάξαμε μια κατάσταση που μπορείς να ζήσεις αξιοπρεπώς χωρίς να εκμεταλλευτούμε το άπαν σύμπαν, όταν το άπαν σύμπαν κοιτούσε να μας εκμεταλλευτεί.
Γενικά καταφέραμε 100 φορές περισσότερα απ' ό,τι κατάφερε ο Γερμανός, τον οποίο καθόλου δεν ζηλεύω. Εγώ είμαι ευτυχισμένος. Ζω αξιοπρεπώς, ζω μια ζωή φυσιολογική, χωρίς καταθλίψεις, χωρίς να περνάω όλον τον χρόνο μου μπροστά στην τηλεόραση, όπως κάνει ο Γερμανός, απολαμβάνοντας καλοκαιρία και καλό φαγητό. Τι ακριβώς πιστεύεις ότι μπορώ να ζηλεύω; Τις κομπίνες της VW ή την μιζέρια του μέσου Γερμανού;
Αφού έφαγαν σα τα αδέσποτα σκυλιά τον πλούτο, μπαϊλντισαν. Πόσα πιάτα να σπάεις; Πόσα αυθαίρετα να χτίσεις; Πόσα αυτοκίνητα να πάρεις για να εντυπωσιάσεις την φακλάνα γειτόνισα μπας και σου κάτσει, διότι η ζωή είναι βαρετή για τον περιπετειώδη έλληνα νοικοκυραίο;
Αφού τελοσπάντνων συσσώρευσαν ότι είχαν περισσέψει, έγιναν οι νέοι εργοδότες, και συμπεριφέρονται στην επόμενη γενιά εργατών με ένα μίσος που ξεπερνάει την μαρξιστική ανάλυση της τάξης. Τελείωσα το πανεπιστήμιο ακριβώς όταν έσκασε η κρίση και ούτε με σφαίρες δε έπαιρνες βασικό μισθό, ένσημα/ασφάλιση ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ.
Αυτοί είχαν τις δουλίτσες τους έτοιμες. Τότε δε χρειάζονταν καν πτυχίο για να βρεις δουλειά, δουλειά με ασφάλεια, με αξιοπρεπή μισθό για να μπορείς να μεγαλώσεις οικογένεια - με έναν μονάχα. Έτσι ήταν κάποτε τα πράγματα. Και μετά εμείς κληθήκαμε να φάμε σκατά με το κουτάλι. Έφαγε καλά και χόρτασε ο κάθε καργιόλης των 70s και 80s, και εμείς τώρα πρέπει να τους κάνουμε και μερικά τσιμπούκια για να χωνέψουν.
Και στο καπάκι, πρωθούν την γαμημένη τους θρησκεία σα πρεζέμπορες. Έτσι ώστε να μην μπορείς να ξεφύγεις από τη σκατίλα τους ούτε καν στην επόμενη ζωή.
Διότι αυτό θα πει Ελλάδα φίλε.
Η αντίδραση σου είναι αυτό που λένε coping, προσπαθείς κάποιος να τα ταιριάξεις στο κεφάλι σου ώστε να μην πονάει τόσο πολύ η απαράδεκτη μας πραγματικότητα.
Εϊναι σα να βλέπεις τον άλλον να περναει με την BMW μπροστά σου και αντακλαστικά να φωνάζεις "ΕΓΩ? ΕΓΩ ΔΕ ΖΗΛΕΥΩ! ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΩΡΕ! ΠΦΦΦΦ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!"
κανείς όμως δε σου είπε ότι πρέπει να ζηλεύεις. Αυτό είναι το ελληνικό κόμπλεξ. Μπορείς κάλλιστα να αναγνωρίσεις ότι κάποιος ή κάτι είναι καλύτερος από εσένα δίχως ζήλεια ή φθόνο.
Πληροφοριακά πάντως μιλάμε για περίπου 1.5 δισεκατομμύριο δολλάρια του 1952, δηλαδή βαριά 20 δισεκατομμύρια σημερινά. Υπόψη ότι είχαν αποφασίσει οι ίδιοι να τα πληρώσουν παρ' όλο που το χρέος είχε ακυρωθεί με τον Β' ΠΠ, ταυτόχρονα με τη συνθήκη των Βερσαλλιών.hellegennes έγραψε: 25 Σεπ 2018, 01:08
Οι Γερμανοί είναι αυτό που είναι σήμερα γιατί ο υπόλοιπος κόσμος τούς επέτρεψε να ορθοποδήσουν. Χρωστάνε στην ανθρωπότητα το ότι δεν είναι χρεωμένοι για τους επόμενους 4 αιώνες.
Οπότε χρωστάνε κα λιγάκι στον εαυτό τους ότι μολονότι έκαναν δυο παγκόσμιους πολέμους τους οποίους έχασαν και μολονότι κυβερνήθηκαν από ψυχοπαθείς για 12 χρόνια, μολονότι δηλαδή τα έκαναν περισσότερο σκατά απ' ό,τι σχεδόν οποιοσδήποτε άλλος στην παγκόσμια ιστορία, παρ' όλα αυτά κατάφεραν να φεσωθούν περίπου 15 φορές λιγότερο απ' ό,τι οι Έλληνες της μεταπολίτας σε απόλυτα νούμερα και 75 φορές λιγότερα κατά κεφαλή.
Καλά ρε, μιλάμε για γυναίκες, και μου βάζεις καρτουνιά? Καμιά κανονική αντιφατζού που να είναι έτσι? Γιατί συνήθως είναι κάτι χοντροφακλάνες μπλεμαλλούσες.blackpaint έγραψε: 24 Σεπ 2018, 01:34Μονο αν εισαι ανω των 68 ετων, δικαιολογειται αυτο το ποστ. Οι αναρχικες που ξερω, πιο πολυ με πανκισες μοιαζουν, παντελονι σωληνα, μαρτενς, τατου κλπ. Κατι σαν αυτο δηλαδη.Kauldron έγραψε: 24 Σεπ 2018, 01:22 Μπλάκπέηντ, γι' αυτό έγινες ανάρχας και ξεφτιλίζεσαι σ' όλο το πχορουμικό κοινό (και οχι μόνο)? Μπάς και σου κάτσει καμιά άπλυτη με ταγάρι?
![]()
![]()
Σε κάθε περίπτωση, και έτσι να είναι, δεν αναιρείται η κατηγορία. Ανάρχας δηλαδή έγινες για να σου κάθονται, έστω ωραίες αναρχικές?
Υπόψη, έχουν πολύ πλάκα κάτι δήθεν αριστεροί, που τους Γερμανούς σαν τον Σόιμπλε, ναι, τον νεοφίλ Σόιμπλε τους έχουν θεούς, και ενώ είναι κατά των "συλλογικών ευθυνών", "όλοι οι Έλληνες είναι κακοί, και τεμπέληδες, κλπ". Α, ρε βρεμένη σανίδα που θέλουν οι κώλοι ορισμένων.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Ορέστης 35
Μου αρεσουν αυτα τα μαναρακια.blackpaint έγραψε: 24 Σεπ 2018, 01:34Μονο αν εισαι ανω των 68 ετων, δικαιολογειται αυτο το ποστ. Οι αναρχικες που ξερω, πιο πολυ με πανκισες μοιαζουν, παντελονι σωληνα, μαρτενς, τατου κλπ. Κατι σαν αυτο δηλαδη.Kauldron έγραψε: 24 Σεπ 2018, 01:22 Μπλάκπέηντ, γι' αυτό έγινες ανάρχας και ξεφτιλίζεσαι σ' όλο το πχορουμικό κοινό (και οχι μόνο)? Μπάς και σου κάτσει καμιά άπλυτη με ταγάρι?
![]()
![]()
Τα καρτουν? Φίλος του χεντάι, βλέπω.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Ορέστης 35
Πιστευεις ο μλλακ γνωριζει γκομενες οπως λεει ή μας δουλευει;
- Eθνικοκοινωνιστης
o φεμινισμος ειναι το μακρι χερι του καπιταλισμου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τί να πώ, ξέρω κι εγώ? Πρόσεχε μόνο, μη σου φέρει καμιά περίπου 103 κιλά μπλεμαλλούσα με φάτσα σαν όρκ που φοράει κραγιόν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
btw,

Αυτοί οι γυναικείοι ώμοι, μου ανοίγουν την όρεξη να δαγκώσω...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
τριτοκοσμικες μπουζουξουδες που εχουν μπερδεψει το γυμναστηριο με τις πολεμικες τεχνες 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 875 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06