!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

Naida έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:47
ritzeri έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:41
Και επειδή τον κλώτσησε ο μαγαζατορας, είπε ας προστατευτώ από τον διασώστη.
Δε λέω, στο μυαλό σου, μπορεί και να βγάζει νοημα
Εδώ βγάζει στο δικό σας μυαλό νόημα να ξεκινήσουν δυο άτομα με μανία τα κλωτσίδια στον άλλον που είναι μέσα από τη τζαμαρία, κάτω, λιώμα από τη πρέζα, χωρίς φονικό όπλο στα χέρια γιατί βρισκόταν σε αυτοάμυνα.
Ακριβώς, είναι μέσα στην τζαμαρία αντί να παραμείνει στο κατάστημα, δηλαδή δείχνει πως δεν έχει πρόθεση να παραδοθεί και κανείς -ειδικά ο κοσμηματοπώλης- δεν μπορεί να ξέρει αν θα επιτεθεί σε κάποιον όταν σηκωθεί. Το ότι είναι λιώμα δεν σημαίνει κάτι, οι τοξικομανείς μπορεί να παρουσιάζονται κατατονικοί αλλά να κάνουν εντελώς αλλοπρόσαλλες και αψυχολόγητες κινήσεις. Εκείνη την στιγμή έστω ότι δεν φαινόταν να έχει μαχαίρι. Μπορούσε κανένας να αποκλείσει ότι εξακολουθούσε να είναι επικίνδυνος ; Κάτι που εμείς τώρα που αναλύουμε την σκηνή τυχαίνει να ξέρουμε μιας και χρησιμοποίησε ένα γυαλί σαν όπλο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:53
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:43 Ασέβαστε, έχεις την εντύπωση ότι όσοι έχουν πάθει σοκ από τη βία του καταστηματάρχη, είναι τόσο αδιάφοροι για τα "υλικά αγαθά" τους ή διατεθειμένοι να αφήσουν την τύχη της ζωής τους στο Ανθρώπινο στοιχείο που υπάρχει μέσα σε κάθε ληστή γιατί δεν μπορούν ούτε καν να αντέξουν στην ιδέα ότι μπορεί να βλάψουν κάποιον συνάνθρωπο που απλώς βρέθηκε σε μια άτυχη στιγμή;

...Αυτήν την εντύπωση σου έχουν δώσει; :lol:
οχι. μου εχουν δωσει την ενυπωση οτι θα εβαζαν τρικλοποδια (η οποια θα μπορουσε να εχει οποιαδηποτε καταληξη) σε οποιον εχει απλως διαφορετικη αποψη.
ουτε να φανταστω δεν μπορω τι αποτροπαια βασανιστηρια εχουν στο μυαλο τους για οποιον τους κλεψει η τους κανει αλλο, πραγματικο κακο.
Εγώ έχω διαφορετική άποψη από τη Νάιδα αλλά πάω στοίχημα ό,τι θες ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μου βάλει τρικλοποδιά.

Απλώς γιατί θα ήταν ΠΟΛΥ αστεία η κατάληξη αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:55
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:43
Θα έψαχνα να βρω αυτόν που πούλησε ναεκωτικά στον γιο μου για να τον σκοτώσω.
και ο γιος σου πιθανοτατα θα εχει πουλησει ναρκωτικα σε αλλους, για να παρει τη δοση του. ακριβως οπως αυτος που θα σκοτωσεις. :102:
Σε αυτή την περίπτωση θα δικαιολογούσα τον πατέρα που θα σκότωνε τον γιο μου.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:24 Εικόνα

03/08/2018
Σύμφωνα με όσα δημοσιεύσει ο Αγώνας της Κρήτης ένας διαρρήκτης προσπάθησε να εισέλθει μέσα σε σπίτι.

Όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη. Όταν τον απείλησε με σουγιά, ο πολίτης τον αφόπλισε και εξαγριωμένος από την απειλή τον πήρε κυνήγι στους δρόμους.

Στο κυνήγι φαίνεται να μπήκαν και άλλοι πολίτες μέχρι που τελικώς, κατόπιν ξυλοδαρμού, ο ληστής ακινητοποιήθηκε και δέθηκε με καλώδια μέχρι να φθάσει η αστυνομία.
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... stin-kriti
:hebit: :hebit: :hebit:
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Γκιώνης έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:48
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:43
Γκιώνης έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:30 Προσπαθώ μέσα μου να δικαιολογήσω την εικόνα βίας που καταγράφηκε και το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο.Είναι που δε βοηθάει και όλη αυτή η παραφιλολογία κι η διχόνοια.

Ένα ερώτημα μόνο μου έρχεται στο μυαλό και το θέτω προς την κοινότητα για προβληματισμό,ίσως επειδή εργάζομαι ως επαγγελματίας στον τομέα της υγείας και μου βγαίνει αυθόρμητα.

Αν το θύμα ήταν ο δικός σας γιος,με όλη την ιστορία που κουβαλούσε ο συγκεκριμένος ή και χωρίς αυτή,πως θα αισθανόσαστε τώρα και τι θα λέγατε;

Θα έψαχνα να βρω αυτόν που πούλησε ναεκωτικά στον γιο μου για να τον σκοτώσω.

Άντε και το σκότωσες το βαποράκι,τι θα καταλάβεις;
Δεν ξέρω. Αν μου τύχει θα σου πω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Γκιώνης έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:56
Κάθε γονιός πονάει το παιδί του με διαφορετικό τρόπο για μια δεδομένη κατάσταση.Στο συγκεκριμένο περιστατικό όμως φαίνεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο εξωτερική παρέμβαση,δεν είναι κάποιου είδους νομοτελειακή κατάληξη μιας θανατηφόρου νόσου.Μπορεί να πέθαινε και χωρίς τις κλωτσιές,ποιος ξέρει;Σαν γονιός δε θα σε έκαιγε το ερώτημα γιατί να τις φάει όντας πεσμένος μέσα στα γυαλιά;
εσυ ποια καταληξη θα θεωρουσες καλυτερη, για το παιδι, για εσενα και για την υπολοιπη κοινωνια. αυτη που συνεβη, η αυτη οπου ο ζακ σφαζει τον γερο;

εγω για ολα λεω αυτην. καλυτερα το παιδι μου νεκρο, παρα φονιας, ειτε σημερα με το γερο, ειτε αυριο με αλλο γερο, ειτε μεθαυριο με 100 οροθετικους που κολλησαν απο συριγγα η σεξ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

https://www.newsit.gr/egklhma/zak-kosto ... a/2623244/
Περίπου 10 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το κοσμηματοπωλείο όπου βρήκε τον θάνατο την περασμένη Παρασκευή ο Ζακ Κωστόπουλος.
Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια με την “υπογραφή” ΕΣΑ στα οποία αναγράφονταν: «Η αυτοάμυνα δεν είναι έγκλημα είναι ένστικτο» και: «Η σιωπηλή πλειοψηφία δεν θα υποκύψει ποτέ στην αριστερή σας τρομοκρατία».

Οι συγκεντρωμένοι έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος φώναξαν και ομοφοβικά συνθήματα.
Εικόνα
Εικόνα

εσα
τι ναυτοι νεο φρουτο;
Άβαταρ μέλους
κυριος Μακης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κυριος Μακης »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

sys3x έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:12 Saliveros & Πορφύριος Εξαρχίδης δεν έχω λόγια για τις τελευταίες σας δημοσιεύσεις, πραγματικά όμως, νομίζω ότι χτυπήσατε στο κέντρο του θέματος και με τρομερά πολιτισμένο τρόπο.
Τώρα όσον αφορά τις σάπιες ιδεολογικές και καλά τοποθετήσεις σαν αυτού του απίστευτου τύπου, του Namrail και γι' αυτές δεν έχω πολλά λόγια. Από αυτά που γράψατε αυτός ο απίστευτος χωρίς να γράψετε κάτι τέτοιο, έβαλε στο στόμα σας λόγια που δεν είπατε, όπως το ότι βάζετε πάνω από την ανθρώπινη ζωή την περιουσία σας!
Παιδιά μη το κουράζουμε, αυτοί οι ψευτοιδεολόγοι που το παίζουν ανθρωπιστές και ντεμέκ προοδευτικοί είναι και υπέρ της βίας επιλεκτικά και υπέρ της μαρμίτας για την πάρτη τους, όλοι τους ξέρουμε, όλοι τους έχουμε πετύχει κάπου, είναι η μεγαλύτερη σαπίλα της κοινωνίας μας. -
:smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Γκιώνης έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:56
Κάθε γονιός πονάει το παιδί του με διαφορετικό τρόπο για μια δεδομένη κατάσταση.Στο συγκεκριμένο περιστατικό όμως φαίνεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο εξωτερική παρέμβαση,δεν είναι κάποιου είδους νομοτελειακή κατάληξη μιας θανατηφόρου νόσου. Μπορεί να πέθαινε και χωρίς τις κλωτσιές,ποιος ξέρει; Σαν γονιός δε θα σε έκαιγε το ερώτημα γιατί να τις φάει όντας πεσμένος μέσα στα γυαλιά;
Αυτό το ποστ, εκφράζει απολύτως το λογικοφανές πλαίσιο της ευαισθητοποιημένης αντίδρασης.

Γιατί στον οποιονδήποτε τοξικομανή που βρίσκεται στο τελειωτικό στάδιο του ανθρώπινου ευτελισμού, τόσο οι συγγενείς όσο και οι φίλοι/συλλογικότητες/αλεξιπτωτιστές/λοιποι που σήμερα οδύρονται, προφανώς του είχαν δώσει οι ίδιοι κάποιες "κλωτσιές" που τον απομάκρυναν από τον περίγυρο τους και το υλικό/συναισθηματικό πλαίσιο προστασίας που σήμερα απαιτούν από τους άγνωστους με φοβερή θρασύτητα.

Και απλώς μεταθέτουν στον κάθε καταστηματάρχη τη δική τους ενοχή, απαιτώντας τιμωρία.

Ισχύει για τον κάθε Ζακ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:37
sys3x έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:19

Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα για τον κάθε ληστή ή τον κάθε Κουφοντίνα.

Υποθέτω λοιπόν ότι η ζωή του κάθε ληστή ή Κουφοντίνα αξίζει ακριβώς όσο την έχουν κοστολογήσει αυτοί.
Κατσε να σε βοηθήσω λίγο.
Ληστεία=απαλλοτρίωση
Δολοφονία=ηρωική πράξη στα πλαίσια της ταξικής πάλης.
Αυτό είναι δικό τους πρόβλημα.

Εμένα σαφώς και δεν μ' ενδιαφέρει η ζωή του κάθε τύπου, που θα εισβάλλει στο χώρο μου ή θα με απειλήσει στον δρόμο. Ούτε το βιογραφικό του.

Μ' ενδιαφέρει η δική μου ζωή και δεν έχω καμμία πρόθεση να τη βάλω στον παραμικρό κίνδυνο για να μην προκαλέσω μικρή, μεσαία ή ανεπίστρεπτη βλάβη σε ένα επιθετικό ζώο. Είπαμε ζωόφιλη αλλά όχι κι έτσι.
:smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Έχουμε γεμίσει επίδοξους δολοφόνους ακόμα και σε αυτό το νήμα, και κάποιοι επιμένουν ότι είναι υγιής αυτή η κατάσταση.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ritzeri έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:49
Πως ξέρεις ότι δεν είχε όπλο;
Όλοι λένε ότι είχε.
Ποιοι όλοι; ο κοσμηματοπώλης και ο γιος του; να δούμε τι θα πει η αστυνομία. Επίσης δεν αμφισβητώ ότι είχε μαχαίρι. Αμφισβητώ ότι ένιωσαν απειλή.
SuperRogue έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:59
Naida έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:47
ritzeri έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:41
Και επειδή τον κλώτσησε ο μαγαζατορας, είπε ας προστατευτώ από τον διασώστη.
Δε λέω, στο μυαλό σου, μπορεί και να βγάζει νοημα
Εδώ βγάζει στο δικό σας μυαλό νόημα να ξεκινήσουν δυο άτομα με μανία τα κλωτσίδια στον άλλον που είναι μέσα από τη τζαμαρία, κάτω, λιώμα από τη πρέζα, χωρίς φονικό όπλο στα χέρια γιατί βρισκόταν σε αυτοάμυνα.
Ακριβώς, είναι μέσα στην τζαμαρία αντί να παραμείνει στο κατάστημα, δηλαδή δείχνει πως δεν έχει πρόθεση να παραδοθεί και κανείς -ειδικά ο κοσμηματοπώλης- δεν μπορεί να ξέρει αν θα επιτεθεί σε κάποιον όταν σηκωθεί. Το ότι είναι λιώμα δεν σημαίνει κάτι, οι τοξικομανείς μπορεί να παρουσιάζονται κατατονικοί αλλά να κάνουν εντελώς αλλοπρόσαλλες και αψυχολόγητες κινήσεις. Εκείνη την στιγμή έστω ότι δεν φαινόταν να έχει μαχαίρι. Μπορούσε κανένας να αποκλείσει ότι εξακολουθούσε να είναι επικίνδυνος ; Κάτι που εμείς τώρα που αναλύουμε την σκηνή τυχαίνει να ξέρουμε μιας και χρησιμοποίησε ένα γυαλί σαν όπλο.
Εσύ έναν άνθρωπο που δε κρατάει μαχαίρι αλλά τον θεωρείς επικίνδυνο τον πλησιάζεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:50
Naida έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:36
Είχε δεχθεί αλόγιστη βια καλέ μου και όλοι παρακολουθούσαν χωρίς να επεμβαίνουν. Αντέδρασε ο άνθρωπος να προστατευτεί.
δεν δεχοταν πλεον βια. δεχοταν φροντιδα.

οταν πας να σφαξεις αυτον που σε φροντιζει, δεν λεγεται αμυνα. βρες αλλη λεξη.

καλη μου.
Ήταν σε σοκ. Αυτοάμυνα σου λέω τι να λέμε τώρα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:51
Naida έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:28
Τις είδε.
Και ο κοσμηματοπώλης. Για τελευταία φορά.
Γουστάρεις έτσι; :lol:
Με τον τρόπο που φέρθηκε σ' έναν αδύναμο; γιεπ.Μέσα.

Que Sera, Sera...
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”