!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στραβοι πιλοτοι σε F-16

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Στραβοι πιλοτοι σε F-16

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανακιας »

Bαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει
Ενας Τουρκος που εμπλεκεται σε αερομαχια με ελληνικο αεροσκαφος και την κερδιζει εγκαταλειπε τελικα τον ελληνικο εναεριο χωρο;
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Σπανακιας έγραψε: 26 Ιουν 2022, 19:57 Bαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει
Ενας Τουρκος που εμπλεκεται σε αερομαχια με ελληνικο αεροσκαφος και την κερδιζει εγκαταλειπε τελικα τον ελληνικο εναεριο χωρο;
Μετέφρασε μου πρώτα αυτό που αγνοησες τέχνηεντως να αναφέρεις και συζητάμε μετά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Σπανακιας έγραψε: 26 Ιουν 2022, 19:53
Chainis έγραψε: 26 Ιουν 2022, 19:49
Πες μας μια ακόμα χώρα που σε περίοδο ειρήνης είχε η ΠΑ της 1.108 εμπλοκές σε μια 10ετια.
Ωραιο αυτο
Να σου πω εγω κατι που θα στηριζει τα δικα σου γραπτα απλα επειδη δεν μπορεις να το βρεις εσυ
Δεν θέλω να μου στηρίξεις τίποτα, θέλω να καταλάβεις ότι έχουμε καλούς πιλότους γιατί εκπαιδεύονται με πραγματικό αντίπαλο σε συνθήκες κανονικών αερομαχιών πολύ συχνά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

Καλους πιλοτους εχουμε ποιος διαφωνει επ αυτου;
Άβαταρ μέλους
Chainis

Σπανακιας έγραψε: 26 Ιουν 2022, 21:04 Καλους πιλοτους εχουμε ποιος διαφωνει επ αυτου;
Εσύ.
Το νήμα σου έχει υποτιμητικό τίτλο και σε όλα τα ποστ σου προσπαθείς να απαξιώσες τους Έλληνες πιλότους με γελοία επιχειρήματα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

Απο την αρχη μεχρι το τελος του συγκεκριμενου νηματος αυτοπυ λεω ειναι σταθερο και συγκεκριμενο
Τα περι Ελληνων καλυτερων πιλοτων του ΝΑΤΟ ειναι ενα ματσο παπαριες
Το τι νομιζεις οτι λεω η το τι νομιζεις οτι κανω δεν εχει και ιδιατερη σημασια

Το λεει και το op
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 10 Δεκ 2018, 15:54

Συνεχεια του νηματος του παλιου πχορουμ
Για οσους δεν το παρακολουθησαν ,θεμα του ειναι η διασπορα hoaxes ωστε να παγιωθει η αποψη οτι οι Ελληνες πιλοτοι ειναι οι καλυτεροι

Oσο για τον τιτλο αυτος αφορα το οτι η διασπορα αυτων των hoaxes εχει ως αποτελεσμα οι Ελληνες πιλοτοι εχουν εικονα καρικατουρας
Μην ξεχνας οτι και στην ομονυμη ταινια η στραβοι πιλοτοι επικρατησαν στο τελος

Αυτοι λοιπον που κανουν κακο στους Ελληνες πιλοτους ειναι αυτοι που τους παρουσιαζουν ως κατι που δεν ειναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπανακιας την 26 Ιουν 2022, 21:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

George_V έγραψε: 26 Ιουν 2022, 19:48
Σπανακιας έγραψε: 26 Ιουν 2022, 19:40 1108 εμπλοκες την περιοδο 2009-2019

[img]https://i.postimg.cc/bvTtfs6m/Scre ... .jpg[/img]
https://securityanddefence.pl/Hellenic- ... 4,0,2.html
Από την ίδια πηγή
There have been cases, however, in which a refusal to abide leads to engagements before the intruder is eventually compelled to leave Hellenic Air Space1
Τι μας λέει εδώ λοιπόν η πηγή του Γιαννόπουλου?

Ότι τα τουρκικα αεροσκάφη που παραβίασαν τον εναέριο χώρο σε αρκετές περιπτώσεις εξαναγκαστηκαν να αποχωρήσουν λόγω αναχαίτισης από τους δικούς μας πιλοτους.

Στις υπόλοιπες περιπτώσεις γύρισαν πίσω μετά από αναγνώριση χωρίς να εμπλακούν σε αερομαχία
Δεν λεει πουθενα οτι αναγκαστηκαν λογο αναχαιτισης
Και ο λογος που δεν το λεει ειναι απλος
Οτι και χωρις αναχαιτιση παλι φευγουν
Που στον πουτσο θα πηγαιναν δηλαδη αν δεν εφευγαν;
Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι σε 1108 εμπλοκες ειχαμε 1108 "νικες" ε τι να πω δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

Η ερωτηση μου ομως ειναι σαν να μην εγινε και θα ηθελα να απαντηθει
Ειναι θεωρητικη

Αν οι Πακιστανοι και οι Ινδοι πιλοτου εχουν διπλασιες απο τους Ελληνες εσεις Chainis και George_V θα δηλωσετε εδω χωρις περιστροφες οτι οι Πακιστανοι και οι Ινδοι πιλοτοι ειναι καλυτεροι απ τους Ελληνες;
Αν οι Τουρκοι πιλοτοι εκτος απο τις 1108 εμπλοκες με Ελληνες πιλοτους εχουν και αρκετες με πιλοτους αλλων χωρων εσειςεδω θα δηλωσετε χωρις περιστροφες οτι οι Τουρκοι πιλοτοι ειναι καλυτεροι απ τους Ελληνες;

Αντε για να τελειωνουμε με τιν παπαρια των εμπλοκων στο Αιγαιο που εχει κανει τους Ελ πιλοτους τους καλυτερους στο ΝΑΤΟ
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Οι Έλληνες πιλότοι εκτός των Τούρκων γλεντανε και τον Γιαννόπουλο.
Πήζεις Εφιαλτάκο,πήζεις;
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Σπανακιας έγραψε: 26 Ιουν 2022, 21:44
George_V έγραψε: 26 Ιουν 2022, 19:48
Σπανακιας έγραψε: 26 Ιουν 2022, 19:40 1108 εμπλοκες την περιοδο 2009-2019

[img]https://i.postimg.cc/bvTtfs6m/Scre ... .jpg[/img]
https://securityanddefence.pl/Hellenic- ... 4,0,2.html
Από την ίδια πηγή
There have been cases, however, in which a refusal to abide leads to engagements before the intruder is eventually compelled to leave Hellenic Air Space1
Τι μας λέει εδώ λοιπόν η πηγή του Γιαννόπουλου?

Ότι τα τουρκικα αεροσκάφη που παραβίασαν τον εναέριο χώρο σε αρκετές περιπτώσεις εξαναγκαστηκαν να αποχωρήσουν λόγω αναχαίτισης από τους δικούς μας πιλοτους.

Στις υπόλοιπες περιπτώσεις γύρισαν πίσω μετά από αναγνώριση χωρίς να εμπλακούν σε αερομαχία
Δεν λεει πουθενα οτι αναγκαστηκαν λογο αναχαιτισης
Και ο λογος που δεν το λεει ειναι απλος
Οτι και χωρις αναχαιτιση παλι φευγουν
Που στον πουτσο θα πηγαιναν δηλαδη αν δεν εφευγαν;
Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι σε 1108 εμπλοκες ειχαμε 1108 "νικες" ε τι να πω δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω
Τα αγγλικά σου είναι χειρότερα και από του Τσιπρα.

Μείνε με τη φαντασίωση σου. Δεν μπορώ να βοηθήσω περαιτέρω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Re: Στραβοί αγρότες δεν αξιολογούν πιλότους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Σπανακιας έγραψε: 26 Ιουν 2022, 19:07
Thor έγραψε: 26 Ιουν 2022, 17:18 N'αλλαξει το νημα σε,στραβοί αγρότες αξιολογούν πιλότους.
Παιζει να ειμαι και ο μονος η απο τους ελαχιστους στο νημα που ΔΕΝ αξιολογει πιλοτους
Αξιολογουν αυτοι που υποστηριζουν οτι οι Ελ πιλοτοι ειναι οι καλυτεροι πιλοτοι του ΝΑΤΟ
Και η διαστρεβλωση συνεχιζεται
Εχεις δικιο Γιαννη.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Chainis

Σπανακιας έγραψε: 26 Ιουν 2022, 21:50 Η ερωτηση μου ομως ειναι σαν να μην εγινε και θα ηθελα να απαντηθει
Ειναι θεωρητικη

Αν οι Πακιστανοι και οι Ινδοι πιλοτου εχουν διπλασιες απο τους Ελληνες εσεις Chainis και George_V θα δηλωσετε εδω χωρις περιστροφες οτι οι Πακιστανοι και οι Ινδοι πιλοτοι ειναι καλυτεροι απ τους Ελληνες;
Αν οι Τουρκοι πιλοτοι εκτος απο τις 1108 εμπλοκες με Ελληνες πιλοτους εχουν και αρκετες με πιλοτους αλλων χωρων εσειςεδω θα δηλωσετε χωρις περιστροφες οτι οι Τουρκοι πιλοτοι ειναι καλυτεροι απ τους Ελληνες;

Αντε για να τελειωνουμε με τιν παπαρια των εμπλοκων στο Αιγαιο που εχει κανει τους Ελ πιλοτους τους καλυτερους στο ΝΑΤΟ
Για Πακιστανούς και Ινδούς δεν ξέρω πολλά, οπως δεν ξέρω για Ρώσους και Κινέζους, όλο το νήμα εξαντλήθηκε στους πιλότους του ΝΑΤΟ όμως, γι αυτούς μιλούσες συνέχεια
.
Αν κρίνω από ότι διαβάζω για Πακιστανούς που ξεμυτίζουν στο Αιγαίο με Τουρκικά, δεν νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Οι Τούρκοι δεν έχουν με άλλες χώρες εμπλοκές, οι Κούρδοι δεν έχουν αεροπορία και χρόνια τώρα δεν έχει ούτε η Συρία ούτε το Ιράκ ούτε η Αρμενία.
Με το Ιράν δεν έχουν συνοριακές διάφορες.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα βραβεία τους, με ενδιαφέρει μόνο να είναι όσο χρειάζεται ικανοί για να προστατεύουν την χώρα.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

Chainis έγραψε: 27 Ιουν 2022, 16:33
Για Πακιστανούς και Ινδούς δεν ξέρω πολλά, οπως δεν ξέρω για Ρώσους και Κινέζους, όλο το νήμα εξαντλήθηκε στους πιλότους του ΝΑΤΟ όμως, γι αυτούς μιλούσες συνέχεια
.
Αν κρίνω από ότι διαβάζω για Πακιστανούς που ξεμυτίζουν στο Αιγαίο με Τουρκικά, δεν νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Οι Τούρκοι δεν έχουν με άλλες χώρες εμπλοκές, οι Κούρδοι δεν έχουν αεροπορία και χρόνια τώρα δεν έχει ούτε η Συρία ούτε το Ιράκ ούτε η Αρμενία.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα βραβεία τους, με ενδιαφέρει μόνο να είναι όσο χρειάζεται ικανοί για να προστατεύουν την χώρα.
Αποτυχημενη τριπλα για να αποφυγεις την ερωτηση
Τι φαση;
Δεχεσαι ερωτησεις μονο για χωρες του ΝΑΤΟ;
Η ικανοτητα εξαιτιας των αερμαχιων τελικα ωφελει μονο τους πιλοτους του ΝΑΤΟ;
Άβαταρ μέλους
Chainis

Σπανακιας έγραψε: 27 Ιουν 2022, 19:47
Chainis έγραψε: 27 Ιουν 2022, 16:33
.

Αποτυχημενη τριπλα για να αποφυγεις την ερωτηση
Τι φαση;
Δεχεσαι ερωτησεις μονο για χωρες του ΝΑΤΟ;
Η ικανοτητα εξαιτιας των αερμαχιων τελικα ωφελει μονο τους πιλοτους του ΝΑΤΟ;
Εσύ μιλούσες σε όλα τα ποστ για το ΝΑΤΟ και τους best warriors του ΝΑΤΟ.
Σε εντυπωσιάζει που λέω ότι δεν ξέρω για Ινδούς Πακιστανούς Ρώσους Κινέζους;
Δεν υπάρχουν συγκριτικά στοιχεία οπότε εγώ σωστά τα λέω και κόψε τις μαλακίες.
Με τους Τούρκους και τους άλλους νατοϊκούς υπάρχουν και είμαστε καλοί σε σχέση μ αυτούς.
End of story.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

Eπεσε στο τραπεζι το οτι οι Ελληνες ειναι οι καλυτεροι πιλοτοι του ΝΑΤΟ επειδη κανουν πολλες αερομαχιες με Τουρκους
Οποτε το ερωτημα ειναι πολυ απλο
Παραδεχεσαι οτι οι πιλοτοι των χωρων που κανουν περισσοτερες αερομαχιες απο τους Ελληνες πιλοτους ειναι καλυτεροι;
Ναι η οχι;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”