Maspoli έγραψε: 25 Σεπ 2018, 11:58Tον άνθρωπο που δικαίως βαράει έναν μαχαιροβγάλτη στο 1:25 παρουσία πια της αστυνομίας πως τον χαρακτηρίζεις;Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 11:53 Εγω στεκομαι στο φαινομενο της αυτοδικιας.
Σε οτι αφορα τους ομοιδεατες. Δεν βλεπεις ποιες περσονες εδω μεσα δειχνουν να συμφωνουν με την αντιδραση του καταστηματαρχη? Πρεπει να γραψω νικνειμς? Φανταζομαι πως οχι.
Τελος, ειναι σουρεαλιστικο να με κατηγορεις για λαικισμο οταν ειμαι απο αυτους που λενε οχι στην αυτοδικια και ναι στην ψυχραιμη αντιμετωπιση της καταστασης. Εγω λεω πως την αντιμετωπιση των ληστειων πρεπει να την αναλαμβανει ο αρμοδιος φορεας, η αστυνομια δηλαδη οπως συμβαινει σε καθε πολιτισμενη χωρα και οχι αυτοκλητοι υπερασπιστες της δικαιοσυνης. Και ειμαι λαικιστηε. Εσυ λες να αγιασει το ποδι του μαγαζατορα ( με αλλα λογια) αλλα δεν εισαι. Και καπου συον ταφο του τα κοκκαλα του ιονεσκο σχηματιζουν ενα χαμογελο.
Ειναι ακομα πιο σουρεαλιστικες οι αναφορες στο φωσκολο για μενα. Στο εργο του φωσκολου υπηρχε ο ταξιαρχος θεοχαρης που παρα τα γαλονια του εγραφε στα παπακια του τις αστυνομικες αρχες και δρουσε ως γνησιος βιτζιλαντης. Οχι ως αστυνομικος αλλα ως βιτζιλαντης. Κατι που μοιαζει πολυ σαν κουλτουρα με εκεινη που χρησιμοποιειτε πολλοι εδω μεσα για να δικαιολογησετε τον μαγαζατορα.
Θα ελεγε κανεις οτι οι φωσκολικοι ειναι αλλοι κι οχι εγω...
Εν αμύνη ή κάθαρμα vigilante που τελεί αυτοδικία;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Naida έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:34 Έρχεται η άλλη η σιχαμένη πρωί πρωί και άρχισε τα καλά του έκανε και άλλες έπρεπε να του ρίξει που πήγε να κλέψει το βιος του ανθρώπου, το πρεζόνι που χέζεται πάνω του και βρωμίζει το τόπο κτλ . Δε μίλησα, κράτησα χαρακτήρα. Της έβαλα με τρόπο τρικλοποδιά καθώς έφευγε.
Καλα εκανες.Αλλα το εχω πει και αλλου οι κουκουεδες που με τοσο παθος υποστηριζουν τον Σταλιν δεν εχουν δικαιωμα δια να ομιλουν.Τοσο απλα.Και καλα θα εκανε το κομμα του λαου να ψηφιζε το συμφωνο συμβιωσης και να προτεινε την νομιμοποιηση της κανναβης για να υπαρχουν λιγοτεροι ναρκομανεις αλλα που με τους ιεχωβαδες του Περισσου.
Εγώ είμαι συνεπής. Όποιος σηκώνει ματσούκι ή στρέφει μαχαίρι/πιστόλι ή μπαζούκας σε άλλον, χορηγεί στον άλλο δικαίωμα να αμυνθεί. Οι ΠΑΜίτες αμύνονται σε επίθεση καθαρμάτων που δέχτηκαν. Καλά κάνουν και μάλλον είναι συγκρατημένοι κιόλας.
Αυτοί που δεν αναγνωρίζουν δικαίωμα σε άμυνα σε κάποιον που πήγαν να τον ληστέψουν με μαχαίρι, ας δώσουν την απάντηση.
Το θέμα έχω προειδοποιήσει μπορεί στο μέλλον να χρησιμοποιηθεί από άλλους πιο ισχυρούς κι από εμένα κι από εσένα, με τρόπο που θα είναι πολύ ενάντιος. Στο ποιος λοιπόν βοηθάει ποιον και τελικά ρίχνει νερό στο μύλο του "καταδικάζω τη βία απ΄όπου κι αν προέρχεται" έχω διαφορετική απάντηση από αυτή που δίνεις εσύ.
- YouOnlyLiveOnce
Ολοι θα μπορουσαμε να ειμαστε υπευθυνοι .Δεν χρειαζεται ενα 'κακο' να μας χτυπησει την πορτα για να προβληματιστουμε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:23Τι θες να πεις; Ο κυρ παντελής είναι υπεύθυνος για την επίθεση που δέχεται; Το να προβληματιστείς παραπέρα δεν είναι δύσκολο αλλά ζητάς από τον κυρ παντελή να προβληματιστεί για ένα πρεζόνι και για την κακούργα κοινωνία την ώρα που τον πρεζάκια τον γνώριζε όπως οι ίδιοι παραδέχτηκαν όλος ο καλός κόσμος. Ήταν φίλοι του. Πού ήταν αυτοί και πού ήταν η οικογένειά του και πού ήταν το κράτος όταν αυτός βαρούσε πρέζα κι έβγαινε να ληστέψει και να τρομοκρατήσει; Μόνο βγήκαν κατόπιν εορτής για να καταδικάσουν τους νοικοκυραίους δήθεν αηδιασμένοι. Ζητάς από τον κυρ παντελή να προβληματιστεί τη στιγμή που δεν έχει καμία σχέση με αυτόν τον κόσμο. Ένας παππούς που έχει ένα μαγαζάκι και βγάζει ένα μεροκάματο τον μεταμορφώσαμε σε τέρας και δολοφόνο. Σε αυτό δεν θα προβληματιστούμε;YouOnlyLiveOnce έγραψε: 25 Σεπ 2018, 11:55Ειδες που σου ειπα οτι δε προβληματιζεστε παραπερα.Για εμενα δεν ξεκιναει απο το πρεζονιΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Σεπ 2018, 11:50
Δεν είναι κύκλος. Είναι ευθεία και ξεκινά με το πρεζόνι. Ο κυρ παντελής βρίσκεται προς το τέλος της.
ουτε ο κυρ Παντελης ειναι στο τελος δυστυχως.
Το να προβληματιστεις παραπερα οχι δεν ειναι τοσο ευκολο,ουτε
το να νοιαστεις για τον παραδιπλα ειναι.Πως δεν εχει καμια σχεση;στον ιδιο κοσμο ζουμε
Εγω προσπαθω ναμιλησω γενικα για τον καθε κυρ Παντελη και εσυ το γυρνας στο συγκεκριμενο.
Τελως παντων ας συνεχισω και εγω.
Οχι κανενας δεν τον μεταμορφωσε σε τερας,παρα μονο οι πραξεις του.
Και φυσικα και για αυτο να προβληματιστουμε.Και για αυτο συζηταμε τοσες σελιδες.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ενώ τώρα ποιος ακριβώς του έχει υπογράψει συμβόλαιο ότι δεν θα πανε ενα σκασμό μπάχαλοι εξω απο το μαγαζι του ανθρώπου και να του το κανουν θρύψαλλα για εκδίκηση, ή μερικές εκατοντάδες τράβελοι, παρέα του μακαρίτη και να του πετάνε τσόκαρα στη τζαμαρία? Ποιος του υπέγραψε συμβόλαιο οτι μπορει ο ίδιος και ο γιος του απο δω και περα να μπορουν να διατηρησουν το μαγαζι τους με ασφάλεια? Άξιζε τον κοπο ολο αυτο τελικα δηλαδη?Maspoli έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:38Αν ο ληστής διέφευγε προτού έρθει η αστυνομία πέραν του ότι η ζωή του ιδιοκτήτη και των περαστικών μπορεί να έμπαινε σε άμεσο κίνδυνο, κανείς δεν του υπέγραφε συμβόλαιο ότι ο δράστης δε θα έρχονταν την άλλη μέρα ή την επόμενη εβδομάδα πιο οργανωμένος και αποφασισμένος (μόνος ή και με παρέα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 25 Σεπ 2018, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν γραφω για κοινωνικη ευταξια γραφω για κοινωνικη λειτουργικοτητα και εργονομια.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:21Σαφώς αλλά η νοοτροπία σου για τις απαράδεκτες παρεκτροπές που μπορεί να έχει ο πολίτης είναι εκπληκτική.Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:12Η αστυνομια σε καθε καθεστως ενσαρκωνει παραλληλα πολλαπλους ρολους.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 11:31
Αυτή η πρόταση συμπυκνώνει εκπληκτικά το σκεπτικό των αντιφα.
Η αστυνομία κρίνεται αποδεκτή και απαραίτητη μόνον για να καταπιέσει τις καύλες των πολιτών.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η αστυνόμευση είναι καταπίεση της ελεύθερης έκφρασης.
![]()
![]()
![]()
Κακά τα ψέματα καλό μου, καλό είναι να γράψεις ότι μόνον κάποιοι δικαιούνται να κάνουν εκτιμήσεις για το πότε είναι και πότε δεν είναι κάτι αναντικατάστατο ή πολύτιμο η κάθε ζωή.
Το οτιδήποτε άλλο, τους χαλάει τη σούπα.
Γι' αυτό κόψε τα μελό περί κοινωνικής ευταξίας και λοιπά νιανιανια και παραδέξου ότι αυτό που σε/σας εκφράζει είναι αυτό που έγραψες στο πρώτο σου ψύχραιμο μήνυμα. Το τσο και το λο σε όποιους γουστάρετε εσείς. Κάνει και ρίμα.
Τέρμα τα μελό
μόνον τσο και λο
Κοινωνικη ταξη δεν υπαρχει αλλα και ουτε θα υπαρξει αν επικρατησουν οι λογικες της αυτοδικιας. Λεω πως με τα δικα σας σκεπτικα η παραβατικοτητα ενδεχομενως να αυξηθει οπως και τα βιαια περιστατικα.
Η νοοτροπια μου για τις παρεκτροπες του πολιτη δεν εχει συναισθηματικη βαση, εχει καθαρα πρακτικη. Φοβαμαι οτι με τις λογικες του οχλου, που βρισκουν μεγαλη περαση σημερα και εκδηλωνονται με στηριξη σε καποιον που χρησιμοποιησε αχρειαστη βια σε κοινη θεα, το περιβαλλον μου θα γινει περισσοτετρο επικινδυνο.
Βλεπω οτι ο οχλος, οπως εκφραζεται και εδω μεσα , εχει σκοπο να εκδηλωθει. Ενας οχλος που δεν εμπιστευομαι καθολου, ενας εσμος που νομιζει οτι το να γινει ζουγκλα εκει εξω ειναι προς το γενικο συμφερον.
Αυτο τον οχλο λοιπον εγω οσο μπορω θα τον αντιμαχομαι και θα ειμαι με εκεινους που προσπαθουν να τον περιορισουν .
Για καθαρα ωφελιμιστικους και πρακτικους λογους.
Φυσικά και παίζει ρόλο αν είχε μαχαίρι στη βιτρίνα.Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:40δεν εχει καμμια σημασια αν το κρατα τη συγκεκριμμενη στιγμη. αν μπηκε με μαχαιρι, και απειλησε με αυτο, ειναι εν δυναμει δολοφονος, στα ματια οσων ειδαν το μαχαιρι.Naida έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:57
Στην ερώτηση δεν απαντάς. Άσε τα ενδεχόμενα. Εσύ με τα μάτια σου βλέπεις να κρατάει μαχαίρι στη βιτρίνα;
ακομη και αν δεν το κρατα την συγκεκριμμενη στιγμη, μπορει καλλιστα να το κρατα την επομενη, οπως και εγινε. πηρε αλλο φονικο οπλο (γυαλι) που βρηκε προχειρο. αν ετρωγε λαχανο τον διασωστη με το γυαλι, οι παρευρισκομενοι θαπρεπε να εχουν τυψεις που δεν του πατησαν πιο γερα το κεφαλι, οταν μπορουσαν, να μην μπορει να σηκωθει.
Το γυαλί το πήρε γιατί ήταν σε αυτοάμυνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τα κόμματα που υποστηρίζουν την ευπρεπή αυτοδικία* πόσο παίρνουν;vatraxos έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:377% παίρνει το κόμμα της αυτοδικίας στις εκλογές. Θα έπρεπε να προβληματίζει όσους δεν το ψήφισαν, το γεγονός ότι λειτουργούν με το ίδιο σκεπτικό.Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:24
Απο θεση αρχης λοιπον πρεπει να καταδικαζεται η αυτοδικια. Αυτο ειναι το ενα και πρεπει να το κλεισουμε απαξ διαπαντος.
*Σε λίγο θα μοιράζουν και καρτελάκια, σαν κάρτα πολλαπλών διαδρομών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 25 Σεπ 2018, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
vantono έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:46ενώ τώρα ποιος ακριβώς του έχει υπογράψει συμβόλαιο ότι δεν θα πανε ενα σκασμό μπάχαλοι εξω απο το μαγαζι του ανθρώπου και να του το κανουν θρύψαλλα για εκδίκηση, ή μερικές εκατοντάδες τράβελοι, παρέα του μακαρίτη και να τον πετάνε τσόκαρα στη τζαμαρία? Ποιος του υπέγραψε συμβόλαιο οτι μπορει ο ίδιος και ο γιος του απο δω και περα να μπορουν να διατηρησουν το μαγαζι τους με ασφάλεια? Άξιζε τον κοπο ολο αυτο τελικα δηλαδη?Maspoli έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:38Αν ο ληστής διέφευγε προτού έρθει η αστυνομία πέραν του ότι η ζωή του ιδιοκτήτη και των περαστικών μπορεί να έμπαινε σε άμεσο κίνδυνο, κανείς δεν του υπέγραφε συμβόλαιο ότι ο δράστης δε θα έρχονταν την άλλη μέρα ή την επόμενη εβδομάδα πιο οργανωμένος και αποφασισμένος (μόνος ή και με παρέα).
περιγράφεις την σαπίλα της Ελλάδας του 2018.Τους νταβάδες της κονωνίας που όποτε θεωρούν ότι έχουν δίκιο ή έχουν αδικηθεί τα κάνουν πουτάνα .Και μετά μου λέτε ότι δεν υπάρχει ηγεμονία της αριστεράς.Τέτοια ατιμωρησία δεν υπάρχει για άλλα κόμματα και ομάδες
Τι δουλειά έχουν οι μπάχαλοι και τα τσόκαρα να κάνουν αυτό το πράγμα. Και αν το κάνουν ας φάνε καταστολή .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Αξίζει να αντιστέκεσαι σε κάποιον που σου βγάζει μαχαίρι;
Αξίζει να καταστρέφεις τη ζωή σου και να ταλαιπωρείς την οικογένειά σου για να μην υπογράψεις ένα κωλόχαρτο;
Μακάρι να ξεκινάγατε από την ανάγνωση και κατανόηση της νομοθεσίας περί νόμιμης άμυνας.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:49Τα κόμματα που υποστηρίζουν την ευπρεπή αυτοδικία* πόσο παίρνουν;vatraxos έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:377% παίρνει το κόμμα της αυτοδικίας στις εκλογές. Θα έπρεπε να προβληματίζει όσους δεν το ψήφισαν, το γεγονός ότι λειτουργούν με το ίδιο σκεπτικό.Namrail έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:24
Απο θεση αρχης λοιπον πρεπει να καταδικαζεται η αυτοδικια. Αυτο ειναι το ενα και πρεπει να το κλεισουμε απαξ διαπαντος.
*Σε λίγο θα μοιράζουν και καρτελάκια, σαν κάρτα πολλαπλών διαδρομών.
Το νημα δε θα ξεπερνούσε τις 10 σελίδες.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Σωστό κι αυτό, όντως θα έριχνε λίγο περισσότερο φως στην υπόθεσηΑσέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:59 κατι που δεν εχουμε γνωση και δεν εχει εξεταστει ακομη, ειναι ο ηχος, τα λογια. βλεπουμε βουβα βιντεο.
αλλο πραγμα να παρακαλουσε κλαιγοντας να τον αφησουν να φυγει, και αλλο να απειλουσε οτι θα βγει εξω και θα τους σφαξει ολους.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Που έβγαλε μαχαίρι; δηλαδή έλεος. Όταν μπήκε μέσα ο νεκρός ο ιδιοκτήτης δεν ήταν καν μέσα. Όση ώρα ήταν μέσα κλειδωμένος, ο ιδιοκτήτης ήταν απέξω. Όταν πήγε να βγει έξω από τη βιτρίνα που είδαμε στο βίντεο, που όπως και εσύ παραδέχτηκες, δεν βλέπεις να κρατάει μαχαίρι. Που απειλήθηκε η ζωή του από μαχαίρι ή από τον νεκρό;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
argouen έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:53Σωστό κι αυτό, όντως θα έριχνε λίγο περισσότερο φως στην υπόθεσηΑσέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2018, 10:59 κατι που δεν εχουμε γνωση και δεν εχει εξεταστει ακομη, ειναι ο ηχος, τα λογια. βλεπουμε βουβα βιντεο.
αλλο πραγμα να παρακαλουσε κλαιγοντας να τον αφησουν να φυγει, και αλλο να απειλουσε οτι θα βγει εξω και θα τους σφαξει ολους.![]()

Από τη φωτογραφία δε φαίνεται να υπάρχουν κάμερες στο κατάστημα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Dwarven Blacksmith
Ακόμα την ίδια καραμέλα πιπαλανε, μια ότι ήταν σε άμυνα, μια ότι δεν ήταν σε άμυνα αλλά καλά έκανε που δεν τον άφησε να διαφύγει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις