!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στραβοι πιλοτοι σε F-16

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Στραβοι πιλοτοι σε F-16

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Σπανακιας έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:44 Πως γνωριζεις εσυ ενας απλος πολιτης τι πραγματικα γινεται στις αερομαχιες;
ο μόνος τρόπος θα ήταν να έχει κάποιος στην οικογένεια πιλότο και να του πει από πρώτο χέρι. Όλα τα υπόλοιπα μπορεί να είναι από κρατική προπαγάνδα έως φήμες.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Για πες μας ρε Γιαννη εσυ,ποιοι ειναι οι καλυτεροι ναυτικοι και πιλοτοι στον κοσμο να τελειωνουμε με τα παπαρονηματα σου.
Βαλε ενα τελος στην αγνοια μας,φωτισε μας.
Περιμενω με αγωνια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Thor

ST48410 έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:47
Σπανακιας έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:29 Διαβαζοντας αυτο το νημα σε συνδυασμο με το νημα για την ανυτοσυνη των Ελληνων γινεται ξεκαθαρο πως πολλοι που ζουν αναμεσα μας πιστευουν ταυτοχρονα οτι οι Ελληνες ειναι οι καλυτεροι πιλοτοι και οι καλυτεροι ναυτικοι!!!
:smt005: :smt005: :smt005:
Θεωρώ λογικό να έχουμε και καλούς ναυτικούς (λόγω παράδοσης που μπορεί να σημαίνει λίγα ή πολλά ωστόσο κάποιο ρόλο παίζει) και καλούς πιλότους (λόγω συνεχούς τριβής με τον γείτονα). Τώρα αν είναι οι καλύτεροι ή όχι πρέπει να ορισθούν κριτήρια και να μετρηθεί αυτό, αλλά μοιάζει αρκετά πιθανό να έχουν περισσότερες ώρες πτήσης και εμπειρία από τους πιλότους χωρών που δεν αντιμετωπίζουν συνεχείς παραβιάσεις. Ομοίως θα έμοιαζε λογικό να έχουμε χειρότερους αξιωματικούς στρατού ξηράς δεδομένου ότι σπάνια στέλνουμε δυνάμεις σε εμπόλεμες ζώνες.

Για το περιστατικό στο Αλμπαθέτε δεν θυμάμαι τις λεπτομέρειες του πως έγινε όμως διατηρώ ενστάσεις για αυτό που γράφεις, ακόμα κι αν το γράφεις με μια δόση υπερβολής. Το αεροπλάνο δεν είναι πατίνι να κινείται με χαμηλές ταχύτητες και να υπάρχουν μεγάλα περιθώρια διόρθωσης κάποιου λάθους. Μία κακή απόφαση ή στιγμιαία απροσεξία μπορεί να είναι μοιραία. Δες λίγο φόρμουλα ένα που συγκεντρώνει τους κορυφαίους οδηγούς στον κόσμο. Όλοι σχεδόν έχουν ατυχήματα και περισσότερες από μία φορές στην καριέρα τους. Παρότι αμείβονται με χρήματα που οι πιλότοι των μαχητικών δεν τα ονειρεύονται καν, δεν θα τους αξιολογήσει κάποιος από 1-2 ατυχήματα. Το επίπεδο γνώσεων και ικανοτήτων τους θεωρείται δεδομένο πριν κάτσουν καν στο τιμόνι. Φυσικά επαναξιολογούνται συνεχώς αλλά νομίζω καταλαβαίνεις το νόημα αυτού που γράφω. Δεν μπορούν να κριθούν μόνο από αυτή την μία φορά.
Κι ο Σενα μαλλον στραβος πιλοτος ηταν,γι'αυτο σκοτωθηκε βασει της γιαννοπουλειας ''λογικης''.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Τουρκ F-16 ( 3ης γενιάς) "κλειδωμένο" στα πυροβόλα Ελληνικού Mirage F-1 CG ( 2ης γενιάς) ...

Εικόνα
Spoiler
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 25 Ιουν 2022, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανακιας »

George_V έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:44
Σπανακιας έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:44 Πως γνωριζεις εσυ ενας απλος πολιτης τι πραγματικα γινεται στις αερομαχιες;
Γιατί εσύ πως γνωρίζεις ότι δεν υπάρχουν Ελληνες καλοί πιλότοι και ναύτες?

Δεν εχω δει κατι που να το επιβεβαιωνει
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

Thor έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:49 Για πες μας ρε Γιαννη εσυ,ποιοι ειναι οι καλυτεροι ναυτικοι και πιλοτοι στον κοσμο να τελειωνουμε με τα παπαρονηματα σου.
Περιμενω με αγωνια.
Εχω μια απορια
Γιατι ειμαστε οι καλυτεροι ναυτικοι εξαιτιας της ναυτιοκης μας παραδοσης και ειμαστε ομως και οι καλυτεροι πιλοτοι ενω αλλοι λαοι εχουν ας το πουμε μεγαλυτερη αεροπλανοσυνη;
Τι φαση;
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Σπανακιας έγραψε: 25 Ιουν 2022, 15:05
George_V έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:44
Γιατί εσύ πως γνωρίζεις ότι δεν υπάρχουν Ελληνες καλοί πιλότοι και ναύτες?

Δεν εχω δει κατι που να το επιβεβαιωνει
Το ίδιο λοιπόν σου απαντω και γω στην ερώτηση σου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

Μα εγω δεν εχω γραψει οτι δεν υπαρχουν καλοι ελληνες πιλοτοι και ναυτικοι
Λεω οτι τα περι καλυτερων πιλοτων του ΝΑΤΟ και περι καλυτερων ναυτικων στον κοσμο ειναι απιστευτες αστηρικτες παπαριες
Άβαταρ μέλους
George_V

Σπανακιας έγραψε: 25 Ιουν 2022, 15:11 Μα εγω δεν εχω γραψει οτι δεν υπαρχουν καλοι ελληνες πιλοτοι και ναυτικοι
Λεω οτι τα περι καλυτερων πιλοτων του ΝΑΤΟ και περι καλυτερων ναυτικων στον κοσμο ειναι απιστευτες αστηρικτες παπαριες
Και γω λέω ότι το νήμα σου είναι μια απίστευτη αστηρικτή παπαρια την οποία έγραψες μόνο για να προκαλέσεις ντόρο και τίποτα παραπάνω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

Ok!!!!
Άβαταρ μέλους
George_V

Σπανακιας έγραψε: 25 Ιουν 2022, 15:19 Ok!!!!
Τουλάχιστον συμφωνείς.
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

Christopher Papaioanu: Ο πραγματικός πιλότος «Top Gun» είναι Έλληνας
Ο Christopher Papaioanu, απόγονος του Γιώργου και της Λίντα Papaioanu, έχει γεννηθεί στη Φοντάνα της Καλιφόρνια. Οι παππούδες του μετανάστευσαν στις αρχές του 1900 στις ΗΠΑ και ο παππούς του έχτισε με τα χέρια του ένα πέτρινο σπίτι στην Pasadena της California, που ακόμα στέκει αγέρωχο, ύστερα από 100 χρόνια.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... i-ellinas/

Τελικα ειναι θεμα dna.Ετσι εξηγουνται ολα
Και οι γεννημενοι στις ΗΠΑ Ελ πιλοτοι ειναι οι καλυτεροι στον κοσμο

Ρ ε τι διαβαζουμε παλι
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

Ας δουμε τι λεει και ο ιδιος
Πραγματικα απιστευτες παπαριες
«Εξασκώ τα χαρακτηριστικά που οι Έλληνες κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας»

Οι «μάχες» και σε επίπεδο διοίκησης πια για τον κορυφαίο χειριστή μαχητικών αεροσκαφών είναι εδώ και δύο και πλέον χρόνια ένα νέο πεδίο «χειρισμών», στο οποίο θα πρέπει να αριστεύει. «Σε κάποιες έχασα, σε κάποιες κέρδισα, αλλά είμαι πάντα παθιασμένος για το προσωπικό της Σχολής TOP GUN. Είμαι σίγουρος ότι θα έχω και άλλες μάχες καθώς συνεχίζω την καριέρα μου στο Αμερικανικό Ναυτικό, διότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να προστατεύσουμε αυτό το σπουδαίο πολίτευμα που αποκαλείται Δημοκρατία. Το πολίτευμα, το οποίο οι Αρχαίοι Έλληνες πρόγονοί μας εφηύραν πριν από 2.500 χρόνια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήμουν τυχερός στην καριέρα μου. Η τύχη μου όμως δημιουργήθηκε με το να εξασκώ τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά που εμείς οι Έλληνες κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας: σκληρή δουλειά, την ανάγκη για δημιουργία οικογένειας, ομαδική συνεργασία και ψυχωμένο πάθος. Όλα αυτά μαζί δημιουργούν ένα μείγμα που ονομάζω ελληνικό μαχητικό πνεύμα…», δήλωσε στον επικεφαλής του εκδοτικού πρότζεκτ «Έλληνες σε ξένα κόκπιτ» ο ελληνικής καταγωγής TOP GUNNER.
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

Ο Christopher «POPS» Papaioanu είναι ο διοικητής της αμερικανικής σχολής για τους κορυφαίους χειριστές μαχητικών αεροσκαφών παγκοσμίως .

Αφου δεν πανε οι Ελληνες εκει πως βρισκονται εκει οι κορυφαίοι χειριστές μαχητικών αεροσκαφών παγκοσμίως;
Ανατροπη απο Ελληνα πιλοτο!!!
Άβαταρ μέλους
Thor

Σπανακιας έγραψε: 25 Ιουν 2022, 15:09
Thor έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:49 Για πες μας ρε Γιαννη εσυ,ποιοι ειναι οι καλυτεροι ναυτικοι και πιλοτοι στον κοσμο να τελειωνουμε με τα παπαρονηματα σου.
Περιμενω με αγωνια.
Εχω μια απορια
Γιατι ειμαστε οι καλυτεροι ναυτικοι εξαιτιας της ναυτιοκης μας παραδοσης και ειμαστε ομως και οι καλυτεροι πιλοτοι ενω αλλοι λαοι εχουν ας το πουμε μεγαλυτερη αεροπλανοσυνη;
Τι φαση;
Απαντα σε αυτο που σε ρωτησα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”