Ε καλά δε θα σχολιάσουμε την καταδίκη της ΧΑ.adon99 έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:21 Παρακαλω μην σχολιαζεται δικαστικες αποφασεις
Σεβαστειτε την δικαιοσυνη
![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΗΠΑ: Δεν υπάρχει πλέον συνταγματικό δικαίωμα στην άμβλωση
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: ΗΠΑ: Δεν υπάρχει πλέον συνταγματικό δικαίωμα στην άμβλωση
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Επί της ουσίας πάντως δεν απαγορεύθηκε τίποτα. Κακώς σκούζουν τα libtards. Είναι να μη γίνει trigger
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Πως δεν είναι το ίδιο? My Body my Choice, λέμε. Κατά τα άλλα, η ωριμότητα που περιγράφεις μάλλον είναι η άγνοια πως τα παιδιά δεν τα φέρνειklg έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:16Σωστά, γιατί το να είσαι εθισμένος στην ηρωΐνη είναι επακριβώς το ίδιο με το να μη θες να συνεχίσεις μια μη προγραμματισμένη εγκυμοσύνη.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:11 Εντάξει και οι ναρκομανείς θέλουν πρέζα και οι γονείς που παρατάνε τα παιδιά τους για να πάνε μπουζούκια, θέλουν τη ζωούλα τους, άμα έχεις
τέτοια άτομα στον κοινωνικό κύκλο σου πρέπει να τα θαυμάζεις για τον προοδευτισμό τους και όχι να τους πεις "Ρε συ Κώστα/Μαρία/ Παναγιώτη/Ελένη μήπως το έχεις χέσει λίγο?"
Εγώ πάντως μια χαρά θα "θαύμαζα" άτομα στον κύκλο μου που, αντί να γαμήσουν τη ζωή ενός τρίτου ανθρώπου, επειδή δεν έχουν τη διάθεση/ικανότητα να τον μεγαλώσουν, παίρνουν την ώριμη απόφαση να μην συνεχίσουν την εγκυμοσύνη. Αυτός που σιχαίνομαι στον κύκλο μου, είναι όλους του καθυστερημένους καρακγιόζηδες, που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα του ρόλου τους σαν γονείς, να μεγαλώνουν με τον πιο κακοποιητικό και ηλίθιο τρόπο τα παιδιά τους.
ο πελάργος, πως η Durex παράγει προφυλακτικά και τέλος ο ο ατομισμός/εγωισμός κάποιων τύπων που βλέπουν ότι οι εποχές του Yolo τελειώνουν γιατί εγκυμοσύνη αφού.
Όποιος ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία, μπορεί να απαντήσει.Orion22 έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:04Δεν ξέρω τι παίζει, μπορείς να απευθυνθείς για την απάντηση που ψάχνεις στις κατηγορίες που περιέγραψες,
καλή τύχη
Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί και στο πχόρουμ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Η δική μου μητέρα δεν έχει κάνει έκκτρωση και αυτό ξέρω πως ισχύει και για τις μανάδες των περισσότερων γνωστών/φίλων/συγγενών μου.foscilis έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:20Όλα τα αγοράκια που συμμετέχουν στη συζήτηση φαντάζονται κάτι πουτανες που γαμιουνται από εδώ κι από εκεί και το ρίχνουν για να συνεχιστεί η διαδκεδαση, για ρωτήστε τη μάνα σας πόσα μεγαλύτερα και μικρότερα αδέρφια θα είχατε από τον πατέρα σας (και αν θα είχατε γεννηθεί οι ίδιοι αν δεν έριχνε το μεγαλύτερο) τους προτείνω.klg έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:16Σωστά, γιατί το να είσαι εθισμένος στην ηρωΐνη είναι επακριβώς το ίδιο με το να μη θες να συνεχίσεις μια μη προγραμματισμένη εγκυμοσύνη.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:11 Εντάξει και οι ναρκομανείς θέλουν πρέζα και οι γονείς που παρατάνε τα παιδιά τους για να πάνε μπουζούκια, θέλουν τη ζωούλα τους, άμα έχεις
τέτοια άτομα στον κοινωνικό κύκλο σου πρέπει να τα θαυμάζεις για τον προοδευτισμό τους και όχι να τους πεις "Ρε συ Κώστα/Μαρία/ Παναγιώτη/Ελένη μήπως το έχεις χέσει λίγο?"
Εγώ πάντως μια χαρά θα "θαύμαζα" άτομα στον κύκλο μου που, αντί να γαμήσουν τη ζωή ενός τρίτου ανθρώπου, επειδή δεν έχουν τη διάθεση/ικανότητα να τον μεγαλώσουν, παίρνουν την ώριμη απόφαση να μην συνεχίσουν την εγκυμοσύνη. Αυτός που σιχαίνομαι στον κύκλο μου, είναι όλους του καθυστερημένους καρακγιόζηδες, που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα του ρόλου τους σαν γονείς, να μεγαλώνουν με τον πιο κακοποιητικό και ηλίθιο τρόπο τα παιδιά τους.
Από εκεί και πέρα, για να υιοθετήσεω εν μέρει το δικό σου ύφος, κάποιοι άνθρωποι προσπαθείτε να μας πείσετε πως οι γυναίκες που κάνουν
έκτρωση μοιάζουν με Πασιονάριες κάτι σαν την Ηλέκτρα Σταθοπούλου μπροστά από τα γερμανικά τανκς ή τη Λέλα Καραγιάννη που μαστιγώνεται
με τη γάτα στο Χαιδάρι αλλά δε λυγάει ποτέ. Σε καμία περίπτωση, δε μπορεί μία γυναίκα εξάλλου να έχει δόλια κίνητρα, μας ενημερώνουν για αυτό καθημερινά η Φαίη Σκορδά και άλλες δυνάμεις του προοδευτισμού.
Πολύ ενδιαφέρον που δέκα ανέραστοι μπαρμπάδες ξιφουλκούν για το πως θα μεταχειρίζονται το σώμα τους οι γυναίκες.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Μπερδεύεις την ανθρώπινη υπόασταση με το νομικό όρο "φυσικό πρόσωπο".John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιουν 2022, 21:55Ξερω πολυ καλα για τι πραγμα μιλαω. Ο νομος οριζει ως φυσικο προσωπο καποιον απο την γεννηση του ως τον θανατο του και οχι απο την συλληψη του.Citroenakias έγραψε: 24 Ιουν 2022, 21:42Έτσι νομίζεις. Ρώτα κάνα δικηγόρο να σου πειJohn Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιουν 2022, 21:02
Αν και το ζητημα δεν ειναι θεολογικο, ο Νομος μιλαει για ανθρωπους και οχι για εμβρυα, που δεν εχουν στατους ανθρωπινου οντος.
Το φυσικό πρόσωπο είναι υποκατηγορία του ανθρώπινου όντος.
Για να το εξηγήσω πιο απλά: ο νόμος αναγνωρίζει στον άνθρωπο κλίμακα βαθμού υποχρεώσεων και δικαιωμάτων, τα οποία συνήθως συμβαδίζουν μεταξύ τους (τα αυξημένα δικαιώματα παράγουν αντίστοιχες υποχρεώσεις και τανάπαλιν).
Στο έμβρυο αναγνωρίζονται τα θεμελιώδη των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτά χωρίς τα οποία δεν μπορείς να υφίστασαι.
Αυτά τα δικαιώματα διανθίζονται με τη γέννηση, με την οποία το έμβρυο λαμβάνει πλέον τη νομική σημασία του φυσικού προσώπου. Αυξάνονται δε, κλιμακωτά μέχρι το έτος ενηλικίωσης σύμφωνα με το νόμο.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Και γιατί να μην είναι ανέραστοι αυτοί που υπερασπίζονται τα αιτήματα διαφόρων φεμινιστριών? Αυτό το σενάριο έχει κάποιαΟΥΤΙΣ έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:36 Πολύ ενδιαφέρον που δέκα ανέραστοι μπαρμπάδες ξιφουλκούν για το πως θα μεταχειρίζονται το σώμα τους οι γυναίκες.
λογική στη τελική, στη βάση "Αν το παίξω καλός απέναντι στις γυναίκες, θα μου κάτσει κάποια". Πως πάνε κάποιοι και το παίζουν
θαυμαστές του Χαρούλη π.χ ή του Μάλαμα και κουβαλάνε και μία κιθάρα στους ώμους τους για να πηδήξουν, κάπως έτσι.
Και προφανώς η θρησκόληπτη αμερικάνικη δεξιά θα βάλει στο στόχαστρο στη συνέχεια τους γάμους ομοφυλοφίλων και την αντισύλληψη.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Αντρας φεμινιστης το συντομοτερο ανεκδοτο λιωνω.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:40Και γιατί να μην είναι ανέραστοι αυτοί που υπερασπίζονται τα αιτήματα διαφόρων φεμινιστριών? Αυτό το σενάριο έχει κάποιαΟΥΤΙΣ έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:36 Πολύ ενδιαφέρον που δέκα ανέραστοι μπαρμπάδες ξιφουλκούν για το πως θα μεταχειρίζονται το σώμα τους οι γυναίκες.
λογική στη τελική, στη βάση "Αν το παίξω καλός απέναντι στις γυναίκες, θα μου κάτσει κάποια". Πως πάνε κάποιοι και το παίζουν
θαυμαστές του Χαρούλη π.χ ή του Μάλαμα και κουβαλάνε και μία κιθάρα στους ώμους τους για να πηδήξουν, κάπως έτσι.
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:40Και γιατί να μην είναι ανέραστοι αυτοί που υπερασπίζονται τα αιτήματα διαφόρων φεμινιστριών? Αυτό το σενάριο έχει κάποιαΟΥΤΙΣ έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:36 Πολύ ενδιαφέρον που δέκα ανέραστοι μπαρμπάδες ξιφουλκούν για το πως θα μεταχειρίζονται το σώμα τους οι γυναίκες.
Διότι δεν βλέπουμε τις γυναίκες σαν μηχανές σεξουαλικής εκτόνωσης και παιδομηχανές. Γι'αυτό!
Πας να γράψεις κάτι σωστό και σου βγαίνει ο κανίβαλος από μέσα σου ρε συ Γαλή.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιουν 2022, 13:51 Για τους μαλάκες που χειροκροτούν την απαγόρευση άμβλωσης αλλά οι ίδιοι δεν θέλουν να φορτωθούν το μπασταρδάκι της πουτανίτσας που πήδηξαν χωρίς προφυλακτικό, παίζει κάτι;
Τα κάνεις όλα λίμπα και χάνεις και την ουσία του σωστού που πήγες να πεις.
Μόνο που μαλώνουν για το πως θα μεταχειρίζεται δύο σώματα η γυναίκα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:36 Πολύ ενδιαφέρον που δέκα ανέραστοι μπαρμπάδες ξιφουλκούν για το πως θα μεταχειρίζονται το σώμα τους οι γυναίκες.
Ένα το δικό της κι ένα του παιδιού της.
Και από την άλλη δεν είναι κανένα δικαίωμα τους να είναι υποχρεωμένο το κράτος να τους παρέχει τέτοιες υπηρεσίεςΟΥΤΙΣ έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:44ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:40Και γιατί να μην είναι ανέραστοι αυτοί που υπερασπίζονται τα αιτήματα διαφόρων φεμινιστριών? Αυτό το σενάριο έχει κάποιαΟΥΤΙΣ έγραψε: 25 Ιουν 2022, 14:36 Πολύ ενδιαφέρον που δέκα ανέραστοι μπαρμπάδες ξιφουλκούν για το πως θα μεταχειρίζονται το σώμα τους οι γυναίκες.
Διότι δεν βλέπουμε τις γυναίκες σαν μηχανές σεξουαλικής εκτόνωσης και παιδομηχανές. Γι'αυτό!
Απολαυστικο να σκουζουν οι φεμιναζι και οι κλακαδοροι τους ψευτοπροοδευτικοι

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre