Δεν θα μιλησω για λογαριασμο της αριστερας, εγω ομως λεω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ σε οποιον προσπαθει να διαμονοποιησει την νεολαια της εργατικης ταξης και την κουλτουρα της, ειδικα εαν ειναι ενας νεοναζι ξεπλενης που προσπαθει να βρει ενα μελλον αντι να κρυφτει στην τρυπα του μεχρι να ψοφησει.Golden Age έγραψε: 24 Ιουν 2022, 23:06Αν αυτά τα τραγούδια δεν ήτανε απο την κουλτούρα των black gangstas η Αριστερά θα ήταν στα κάγκελα με το φαινόμενο. Τώρα τα καλοδέχεται, γιατί την κουλτούρα αυτή την θεωρεί "καλή".John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιουν 2022, 22:51ο πλουφ βαραει γερες διαταραχες, μην ασχολεισαι.MasterofDope έγραψε: 24 Ιουν 2022, 22:13
Τι σχέση εχει η Αριστερά με τον ΣΝΙΚ και τον Light![]()
Το έχετε καψει τον εγκεφαλο σας με το συμπάθειο![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξυλο Σνικ Light στα ΜΑD Awards
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- John Brown Gun Club
Re: Ξυλο Σνικ Light στα ΜΑD Awards
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Otto Weininger
Από όλο το σκηνικό πάντως, κρατάω το ποσό άσχετοι ήταν οι "σωματοφύλακες" ειδικά του SNIK.
Γενικά νομίζουν ότι αρκεί να είσαι φουσκωτός και να μπορείς να δερνεις και κάνεις για σωματοφύλακας. Λες και η δουλειά τους είναι, κατόπιν εορτής, να βαράνε όλοι μαζί έναν μ.
Να έχεις 3-4 ντερεκια μαζί σου και στο τέλος να έχεις μαζέψει μπουνίδια από τον Light και μια ξεγυρισμένη φάπα απο τον τύπο με τα άσπρα
Γενικά νομίζουν ότι αρκεί να είσαι φουσκωτός και να μπορείς να δερνεις και κάνεις για σωματοφύλακας. Λες και η δουλειά τους είναι, κατόπιν εορτής, να βαράνε όλοι μαζί έναν μ.
Να έχεις 3-4 ντερεκια μαζί σου και στο τέλος να έχεις μαζέψει μπουνίδια από τον Light και μια ξεγυρισμένη φάπα απο τον τύπο με τα άσπρα
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιουν 2022, 23:19Δεν θα μιλησω για λογαριασμο της αριστερας, εγω ομως λεω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ σε οποιον προσπαθει να διαμονοποιησει την νεολαια της εργατικης ταξης και την κουλτουρα της, ειδικα εαν ειναι ενας νεοναζι ξεπλενης που προσπαθει να βρει ενα μελλον αντι να κρυφτει στην τρυπα του μεχρι να ψοφησει.Golden Age έγραψε: 24 Ιουν 2022, 23:06Αν αυτά τα τραγούδια δεν ήτανε απο την κουλτούρα των black gangstas η Αριστερά θα ήταν στα κάγκελα με το φαινόμενο. Τώρα τα καλοδέχεται, γιατί την κουλτούρα αυτή την θεωρεί "καλή".
σιγά τον διαφωτισμό
δεν είναι ευρέως γνωστό σε τι ποσοστό παίζει playback και γενικά δεν το καταλαβαίνουν. Νομίζουν ότι ο τραγουδιστής μπορεί να κάνει ακροβατικά στη σκηνή και παράλληλα η φωνή να βγαίνει ομαλά. Αν προσπαθούσαν να τραγουδήσουν κάνοντας τούμπες ή απλά τρέχοντας θα καταλάβαιναν.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιουν 2022, 22:59 Και τι να κανε, να πληρωνε απο την τσεπη του για ενοικιαση εξοπλισμου; Αφου το σοου ηταν προηχογραφημενο και δεν υπηρχε αναγκη οποτε δεν θα πληρωνε κερατιατικα η παραγωγη. Αυτοι που κραζουν δεν εχουν ιδεα, δεν υπαρχει περιπτωση να γινει σοου για τιβι και να μην ειναι πλειμπακ. Βασικα ακομα και τα λαιβ που κανουν οι τραπαδες στα κλαμπ ειναι ολα πλει μπακ, το πολυ πολυ ν ανοιγουν τα μικροφωνα για τα adlib και να κανουν hype up the crowd.
Ωστόσο. Ο άλλος βγαίνει σε μια σκηνή και έχει κόσμο στο πλάι και όχι μόνο μετωπικά. Ε, θα τον έβλεπαν. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Και καθώς όλοι έχουν κινητά το ρεζιλίκι το είχε σίγουρο. Επειδή δεν ξέρω το χώρο και τι ρόλο παίζει ο συγκεκριμένος, αν είναι τέλος πάντων αναγνωρίσιμος στο είδος του, ναι, έπρεπε να βάλει κι από την τσέπη του ή να μη δεχθεί να κάνει αυτή τη γελοιότητα. Όταν βγάζεις λεφτά από κάτι και ιδίως καλά λεφτά πρέπει και να επενδύεις στην προστασία του εμπορεύματος.
Υπερβολές όπως πάντα.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιουν 2022, 23:19 Δεν θα μιλησω για λογαριασμο της αριστερας, εγω ομως λεω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ σε οποιον προσπαθει να διαμονοποιησει την νεολαια της εργατικης ταξης και την κουλτουρα της,
ΥΓ. Ξέρει κανείς αν τα συγκεκριμένα παλικάρια που έκαναν ότι έπαιξαν ξύλο προέρχονται από φτωχές οικογένειες;
- John Brown Gun Club
Ο Διαφωτισμος ητανε υποθεση των αστων, αποκλειστικα. Η εργατικη ταξη βρισκει δικους της τροπους να σκοτωσει τον θεο, παρα τις αντιφασεις της.Otto Weininger έγραψε: 24 Ιουν 2022, 23:21John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιουν 2022, 23:19Δεν θα μιλησω για λογαριασμο της αριστερας, εγω ομως λεω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ σε οποιον προσπαθει να διαμονοποιησει την νεολαια της εργατικης ταξης και την κουλτουρα της, ειδικα εαν ειναι ενας νεοναζι ξεπλενης που προσπαθει να βρει ενα μελλον αντι να κρυφτει στην τρυπα του μεχρι να ψοφησει.Golden Age έγραψε: 24 Ιουν 2022, 23:06
Αν αυτά τα τραγούδια δεν ήτανε απο την κουλτούρα των black gangstas η Αριστερά θα ήταν στα κάγκελα με το φαινόμενο. Τώρα τα καλοδέχεται, γιατί την κουλτούρα αυτή την θεωρεί "καλή".![]()
σιγά τον διαφωτισμό
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Milli VanilliΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 23:05Ψιλοάσχετο αλλά μου θύμισες κάποιους Μαύρους που τους είχε βάλει ένας Γερμανός παραγωγός να ανοιγοκλείνουν το στόμα τους κάπουJohn Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιουν 2022, 22:59Και τι να κανε, να πληρωνε απο την τσεπη του για ενοικιαση εξοπλισμου; Αφου το σοου ηταν προηχογραφημενο και δεν υπηρχε αναγκη οποτε δεν θα πληρωνε κερατιατικα η παραγωγη. Αυτοι που κραζουν δεν εχουν ιδεα, δεν υπαρχει περιπτωση να γινει σοου για τιβι και να μην ειναι πλειμπακ. Βασικα ακομα και τα λαιβ που κανουν οι τραπαδες στα κλαμπ ειναι ολα πλει μπακ, το πολυ πολυ ν ανοιγουν τα μικροφωνα για τα adlib και να κανουν hype up the crowd.Juno έγραψε: 24 Ιουν 2022, 22:10 Επιστροφή στο θέμα του νήματος.
https://mobile.twitter.com/aliceopriono ... 0329587714
εκεί στις αρχές του'90 και είχαν κάνει επιτυχία πριν αποκαλυφθούν. Αυτοί ήταν pop singers βέβαια αλλά κάτι μου λέει πως αν δεν είχαν κάνει
μαλακίες με τα οικονομικά, τα γκομενικά ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, θα θεωρούνταν θρύλοι της μουσικής τώρα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μεγάλωσαν στο hood.ST48410 έγραψε: 24 Ιουν 2022, 23:26ΥΓ. Ξέρει κανείς αν τα συγκεκριμένα παλικάρια που έκαναν ότι έπαιξαν ξύλο προέρχονται από φτωχές οικογένειες;
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
- John Brown Gun Club
Αυτος κανει χορευτικα Remixes για σκυλαδοποπ. Τεσπα, δεν μιλαμε για μουσικη σκηνη εδω, μιλαμε για τηλεοπτικο θεαμα. Οταν γυριζεται κατι για τι βι ειναι παντα κονσερβα. Δεν εχεις αδικο για το ρεζιλι, γνωριζοντας ομως πως λειτουργουν στην Ελλαδα τετοιες οργανωσεις, μου φαινεται απιθανο να μην βρεθηκε προ τετελεσμενων και να μην ειχε καμια δυνατοτητα να κανει το παραμικρο, ή ακομα και καποιος απο την παραγωγη να σκεφτηκε πως το σημειο ηταν ορατο.ST48410 έγραψε: 24 Ιουν 2022, 23:24δεν είναι ευρέως γνωστό σε τι ποσοστό παίζει playback και γενικά δεν το καταλαβαίνουν. Νομίζουν ότι ο τραγουδιστής μπορεί να κάνει ακροβατικά στη σκηνή και παράλληλα η φωνή να βγαίνει ομαλά. Αν προσπαθούσαν να τραγουδήσουν κάνοντας τούμπες ή απλά τρέχοντας θα καταλάβαιναν.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιουν 2022, 22:59 Και τι να κανε, να πληρωνε απο την τσεπη του για ενοικιαση εξοπλισμου; Αφου το σοου ηταν προηχογραφημενο και δεν υπηρχε αναγκη οποτε δεν θα πληρωνε κερατιατικα η παραγωγη. Αυτοι που κραζουν δεν εχουν ιδεα, δεν υπαρχει περιπτωση να γινει σοου για τιβι και να μην ειναι πλειμπακ. Βασικα ακομα και τα λαιβ που κανουν οι τραπαδες στα κλαμπ ειναι ολα πλει μπακ, το πολυ πολυ ν ανοιγουν τα μικροφωνα για τα adlib και να κανουν hype up the crowd.
Ωστόσο. Ο άλλος βγαίνει σε μια σκηνή και έχει κόσμο στο πλάι και όχι μόνο μετωπικά. Ε, θα τον έβλεπαν. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Και καθώς όλοι έχουν κινητά το ρεζιλίκι το είχε σίγουρο. Επειδή δεν ξέρω το χώρο και τι ρόλο παίζει ο συγκεκριμένος, αν είναι τέλος πάντων αναγνωρίσιμος στο είδος του, ναι, έπρεπε να βάλει κι από την τσέπη του ή να μη δεχθεί να κάνει αυτή τη γελοιότητα. Όταν βγάζεις λεφτά από κάτι και ιδίως καλά λεφτά πρέπει και να επενδύεις στην προστασία του εμπορεύματος.
Κηφισιά βλέπω ο ένας μέχρι τα 12. Ο άλλος Θεσσαλονίκη αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν πέρασαν πείνα και δυσκολίες.
Το πιθανότερο.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιουν 2022, 23:39 γνωριζοντας ομως πως λειτουργουν στην Ελλαδα τετοιες οργανωσεις, μου φαινεται απιθανο να μην βρεθηκε προ τετελεσμενων και να μην ειχε καμια δυνατοτητα να κανει το παραμικρο, ή ακομα και καποιος απο την παραγωγη να σκεφτηκε πως το σημειο ηταν ορατο.
- John Brown Gun Club
Ναι. Ολοι. Σε αυτο τουλαχιστον ειναι αυθεντικοι. Ειδικα ο Λαιτ, που εχει τσιγγανους γονεις, εχει γραψει σε πολλα τραγουδια για το ποσο φτωχος ηταν. Ο Σνικ ειναι παιδι μονογονεικης οικογενειας απο την πλ.Βικτωριας. Ο Τραννος απο τα Σεπολια. Ο πιο καλοβαλμενος, και ο μονος απο λειτουργικη οικογενεια ειναι ο FY, που ηταν ΕΠΑΛιτης οταν ξεκινησε να γραφει.ST48410 έγραψε: 24 Ιουν 2022, 23:26Υπερβολές όπως πάντα.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιουν 2022, 23:19 Δεν θα μιλησω για λογαριασμο της αριστερας, εγω ομως λεω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ σε οποιον προσπαθει να διαμονοποιησει την νεολαια της εργατικης ταξης και την κουλτουρα της,
ΥΓ. Ξέρει κανείς αν τα συγκεκριμένα παλικάρια που έκαναν ότι έπαιξαν ξύλο προέρχονται από φτωχές οικογένειες;
Ο light στο τραγούδι Primo λέει "Έχω περάσει δύσκολα, σαν πρόσφυγας στα σύνορα" και ο snik στο Ferrari "γαμιέται η κρίση δε θέλω να φύγω φτωχός". Facts.ST48410 έγραψε: 24 Ιουν 2022, 23:40Κηφισιά βλέπω ο ένας μέχρι τα 12. Ο άλλος Θεσσαλονίκη αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν πέρασαν πείνα και δυσκολίες.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Αυτοι που λες ειναι οι Milli Vanily και μαλιστα ο τραγουδιστης βρεθηκε νεκρος το 1998 και ο θανατος του αποδοθηκε σε αυτοκτονια.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 23:05Ψιλοάσχετο αλλά μου θύμισες κάποιους Μαύρους που τους είχε βάλει ένας Γερμανός παραγωγός να ανοιγοκλείνουν το στόμα τους κάπουJohn Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιουν 2022, 22:59Και τι να κανε, να πληρωνε απο την τσεπη του για ενοικιαση εξοπλισμου; Αφου το σοου ηταν προηχογραφημενο και δεν υπηρχε αναγκη οποτε δεν θα πληρωνε κερατιατικα η παραγωγη. Αυτοι που κραζουν δεν εχουν ιδεα, δεν υπαρχει περιπτωση να γινει σοου για τιβι και να μην ειναι πλειμπακ. Βασικα ακομα και τα λαιβ που κανουν οι τραπαδες στα κλαμπ ειναι ολα πλει μπακ, το πολυ πολυ ν ανοιγουν τα μικροφωνα για τα adlib και να κανουν hype up the crowd.Juno έγραψε: 24 Ιουν 2022, 22:10 Επιστροφή στο θέμα του νήματος.
https://mobile.twitter.com/aliceopriono ... 0329587714
εκεί στις αρχές του'90 και είχαν κάνει επιτυχία πριν αποκαλυφθούν. Αυτοί ήταν pop singers βέβαια αλλά κάτι μου λέει πως αν δεν είχαν κάνει
μαλακίες με τα οικονομικά, τα γκομενικά ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, θα θεωρούνταν θρύλοι της μουσικής τώρα.
Ενα χαρακτηριστικο τους κομματι ειναι και το ραπ Baby don't forget my number που καμια σχεση δεν εχει με την λουμπεν γκανγκστα ραπ και την τραπ.
Ο Μαυρομπογιας οπως και ολα τα ζαιολυμματα μας λενε βεβαια οτι οι εκατομμυριουχοι τραπερς ειναι αντισυστημικοι
και φυσικα τα στιχακια τους που μιλανε για πουτανακια που τρωνε τα φλοκια στη μαπα δεν αντιπροσωπευουν την τοξικη
αρρενωποτητα κατα πς λενε ως συνεπεις φεμινιστες που ειναι.
- Otto Weininger
Μάλλον εννοείς το ένα μαυρακι να σκοτώνει το άλλο επειδή gangsta rapJohn Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιουν 2022, 23:32Ο Διαφωτισμος ητανε υποθεση των αστων, αποκλειστικα. Η εργατικη ταξη βρισκει δικους της τροπους να σκοτωσει τον θεο, παρα τις αντιφασεις της.Otto Weininger έγραψε: 24 Ιουν 2022, 23:21John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιουν 2022, 23:19
Δεν θα μιλησω για λογαριασμο της αριστερας, εγω ομως λεω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ σε οποιον προσπαθει να διαμονοποιησει την νεολαια της εργατικης ταξης και την κουλτουρα της, ειδικα εαν ειναι ενας νεοναζι ξεπλενης που προσπαθει να βρει ενα μελλον αντι να κρυφτει στην τρυπα του μεχρι να ψοφησει.![]()
σιγά τον διαφωτισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 92 Απαντήσεις
- 2498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 971 Απαντήσεις