!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ξυλο Σνικ Light στα ΜΑD Awards

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Blackdog

Re: Ξυλο Σνικ Light στα ΜΑD Awards

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Rocco Siffredi έγραψε: 24 Ιουν 2022, 14:13
EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:03
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:56
ρε άνθρωπε. στο yt το καλύτερο τους έχει 24 m views έχουν σε όλη την Αμερική. Στην Ελλάδα ο σνικ έχει 12 m. Άσε με τώρα θα κάνουν παγκόσμια αίσθηση οι γκοτζιρα, να φτιάξουν μεταλικη υποκουλτούρα. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Τώρα μόνο αν κάνουνε κάνα χιπ χοπ της προκοπής.
Μα είναι λογικό αυτό, όπως περισσότεροι
στο σχολείο σου άκουγαν Μαζωνακη απο Slayer. Πάντως αυτό είναι άλλο θέμα. Εσύ έγραψες ότι μεταλ πλέον είναι μόνο underground. Ε δεν είναι. Όταν μεταλ μπάντες μερικές βδομάδες είναι νούμερο 1 σε πωλήσεις και καταλαμβάνουν κορυφαίες θέσεις στα charts τότε δεν το λες underground. Πώς να το κάνουμε?

ειναι καινουριες οι μεταλ μπαντες που λες στα charts η' βγαζουν νεο δισκο οι Μεταλλικα και πανε νο1;

νομιζω εχει θεμα το ροκ και τα παρακλαδια του γενικα, νεες μπαντες δεν κανουν την επιτυχια που εφταναν τα τοτε συγκροτηματα
ειδικα Ελλαδα
Tυποι μου στα 80ς το ροκ-μεταλ δεν ειχε επιτυχια. Στο σχολειο μου σε ολο το γυμνασιο-λυκειο αντε να ειμασταν 6-7 που ακουγαμε....και ειχαμε το αναλογο λουκ :lol:

Τα υπολοιπα παιδια ακουγαν κυριως ποπ, η οποια για να λεμε και του στραβου το δικιο ηταν πολυ καλη τοτε.

Επιτυχια αρχισε να γινεται απ το 90 και μετα, οπου εγινε μεηνστρημ ο "σκληρος" ηχος. Εννοω με το γκραντζ και αυτες τις παπαριες.

Πιο πριν ο μεσος ανθρωπος αντε να ηξερε καμμια μπαλαντα των σκορπιονς και το σολτζερ οφ φορτσιουν.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Blackdog έγραψε: 24 Ιουν 2022, 14:21 Tυποι μου στα 80ς το ροκ-μεταλ δεν ειχε επιτυχια. Στο σχολειο μου σε ολο το γυμνασιο-λυκειο αντε να ειμασταν 6-7 που ακουγαμε....και ειχαμε το αναλογο λουκ :lol:

Τα υπολοιπα παιδια ακουγαν κυριως ποπ, η οποια για να λεμε και του στραβου το δικιο ηταν πολυ καλη τοτε.

Επιτυχια αρχισε να γινεται απ το 90 και μετα, οπου εγινε μεηνστρημ ο "σκληρος" ηχος. Εννοω με το γκραντζ και αυτες τις παπαριες.

Πιο πριν ο μεσος ανθρωπος αντε να ηξερε καμμια μπαλαντα των σκορπιονς και το σολτζερ οφ φορτσιουν.
Όχι ρε!
Οι μεταλάδες είναι κυρίαρχη τάση από τα τέλη του 70 και όλο το 80
Δες πώς αποτυπώνονται στη λαϊκή κουλτούρα (βιντεοταινίες)
Όταν θέλουν να δείξουν νεολαία την αποτυπώνουν με όλα τα μεταλάδικα κλισέ (σωλήνες, δερμάτινα, μαλλιά)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

το μελλον της καπιταλιστικης γιολαντας :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Blackdog

Beria έγραψε: 24 Ιουν 2022, 14:26

Όχι ρε!
Οι μεταλάδες είναι κυρίαρχη τάση από τα τέλη του 70 και όλο το 80
Δες πώς αποτυπώνονται στη λαϊκή κουλτούρα (βιντεοταινίες)
Όταν θέλουν να δείξουν νεολαία την αποτυπώνουν με όλα τα μεταλάδικα κλισέ (σωλήνες, δερμάτινα, μαλλιά)
Ε καλα τωρα, λες και δεν ημουν εκει :102:

Καμμια σχεση με κυριαρχη ταση, αφου σου λεω ημασταν μια χουφτα ατομα σε ολοκληρο το λυκειο. Ασε που οταν βγαιναμε στα μαγαζια που επαιζαν ροκ, βλεπαμε γυναικες με το κυαλι (ηταν ολες στο σκυλαδικο απεναντι).

Θυμαμαι και οτι λογω μαλλουρας δερματινου κλπ δεν μου μιλαγαν ουτε καν οι φιλες της μανας μου :003:

Αυτοι στις βιντεοκασσετες ειναι και καλα πανκηδες. Η τουλαχιστον οπως αντιλαμβανοταν του πανκηδες ο Φωσκολος. Περασαν πολλα χρονια μεχρι να καταλαβω οτι το λουκ με τις μπογιες στην μουρη και το ορθιο μαλλι το ειχε σηκωσει απ τους μπαουχαους

Απ την αλλη, το μεταλ κοινο τοτε ηταν πολυ "δεμενο" ετσι ολα τα μαγαζια που παιζαν τετοια μουσικη καθως και οι σινεμαδες που γινοντουσαν τα λαιβ μεσημεριατικα, ηταν φισκα στον κοσμο.
Blackdog

Μια ερωτηση που εκανα στα δυο μου παιδια, τα οποια ειναι στο ηλικιακο ταργκετ γκρουπ των τραπερς, ηταν αρκετα διαφωτιστικη.

Τα ρωτησα στο αμαξι ενω επαιζε το beneath the remains ( :roll: ) στο πλεηερ

"Γιατι δεν ακουτε πια αυτη την μουσικη, αφου ειναι δυνατη και εκφραζει πολυ καλυτερα τον θυμο σας απεναντι σε αυτο που ζειτε σημερα;"

Και μου ειπαν οτι κανενας εφηβος πλεον δεν ειναι θυμωμενος, κοιτανε ολοι απλα πως να την βγαλουνε.

Ισως φταιει αυτο, ισως το ροκ και το μεταλ να εκφραζουν μια εποχη που εχει πλεον περασει :102:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Blackdog έγραψε: 24 Ιουν 2022, 14:50 Μια ερωτηση που εκανα στα δυο μου παιδια, τα οποια ειναι στο ηλικιακο ταργκετ γκρουπ των τραπερς, ηταν αρκετα διαφωτιστικη.

"Γιατι δεν ακουτε πια αυτη την μουσικη, αφου ειναι δυνατη και εκφραζει πολυ καλυτερα τον θυμο σας απεναντι σε αυτο που ζειτε σημερα;"

Και μου ειπαν οτι κανενας εφηβος πλεον δεν ειναι θυμωμενος, κοιτανε ολοι απλα πως να την βγαλουνε.

Ισως φταιει αυτο, ισως το ροκ και το μεταλ να εκφραζουν μια εποχη που εχει πλεον περασει :102:
Ζεί το ΠΑΣΟΚ!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:21
AlienWay έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:08
Αγχίαλος έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:05

μην ξεχνάς κάποια εποχή κάποιοι προπαγάνδιζαν τις σχέσεις που είχε η κλασική μουσική με το μέταλ και να σου αφιερώματα εκπομπές και τα συναφή πολλοί ίσως το είχανε πιστέψει
Σημασία έχει ότι η μέταλ χρησιμοποιεί συχνά την κλασική μουσική (βλέπε συμφωνική μέταλ, συμφωνική μπλακ μέταλ κλπ). Τώρα αν όντως υπάρχει σύνδεση, λίγο με νοιάζει.

αυτά τα βίντεο τα έβλεπες πρώτα για το πιο όμορφο πλάσμα στον πλανήτη, και μετά για την μουσική, που ειδικά στο unplugged ήταν εξαιρετική. Στα άλμπουμ ήταν πιο φορτωμένη.
Εννοείται. Σιμόνα 10/10.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Blackdog

Beria έγραψε: 24 Ιουν 2022, 14:56

Ζεί το ΠΑΣΟΚ!
Πολυ ευστοχο

Γιατι η μεγαλη μου θα ψηφισει για πρωτη φορα φετος και εχει δηλωσει οτι θα ριχνει στο πασοκ μεχρι να ξαναβγει :lol:
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Blackdog έγραψε: 24 Ιουν 2022, 14:50 Μια ερωτηση που εκανα στα δυο μου παιδια, τα οποια ειναι στο ηλικιακο ταργκετ γκρουπ των τραπερς, ηταν αρκετα διαφωτιστικη.

παιζει ρολο και η μοδα στην μουσικη τοτε ητανε και σχετικα μεινστριμ αυτα τα ειδη τακουγες στο ραδιο ,στην τιβι κλπ
και θεμα ηλικιακο ο σημερινος 15-16αρης κλπ θα θελει να ακουσει τον σημερινο 20αρη που δεν θα βρει ευκολα τα αντιστοιχα συγκροτηματα στο ροκ και το μεταλ ειδικα Ελλαδα ,τι να του βαλεις να ακουσει 50ρηδες μεταλλαδες, αν ακουνε ολοι τραπ εκει θα καταντησει κι αυτος
και γω θυμαμαι οτι το ροκ των 70s σε εκεινη την ηλικια το σνομπαρα γιατι μου φαινοταν μπαρμπαδες
Blackdog έγραψε: 24 Ιουν 2022, 14:21
Rocco Siffredi έγραψε: 24 Ιουν 2022, 14:13
EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:03

Μα είναι λογικό αυτό, όπως περισσότεροι
στο σχολείο σου άκουγαν Μαζωνακη απο Slayer. Πάντως αυτό είναι άλλο θέμα. Εσύ έγραψες ότι μεταλ πλέον είναι μόνο underground. Ε δεν είναι. Όταν μεταλ μπάντες μερικές βδομάδες είναι νούμερο 1 σε πωλήσεις και καταλαμβάνουν κορυφαίες θέσεις στα charts τότε δεν το λες underground. Πώς να το κάνουμε?
ειναι καινουριες οι μεταλ μπαντες που λες στα charts η' βγαζουν νεο δισκο οι Μεταλλικα και πανε νο1;

νομιζω εχει θεμα το ροκ και τα παρακλαδια του γενικα, νεες μπαντες δεν κανουν την επιτυχια που εφταναν τα τοτε συγκροτηματα
ειδικα Ελλαδα
Tυποι μου στα 80ς το ροκ-μεταλ δεν ειχε επιτυχια. Στο σχολειο μου σε ολο το γυμνασιο-λυκειο αντε να ειμασταν 6-7 που ακουγαμε....και ειχαμε το αναλογο λουκ :lol:

αν πας σε σημερινο γυμνασιο-λυκειο ποσους θα βρεις να ακουνε ροκ-μεταλ και νεα συγκροτηματα;αυτο ηταν το ποιντ στο ποστ
αν ερχονταν Ελλαδα τελη 80s π.χ Μεταλλικα Μειντεν κλπ δεν θα γινοταν μακελειο;
ποιο συγχρονο συγκροτημα απο αυτα τα ειδη μπορει να το κανει Ελλαδα
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Απλα τα σημερινα 15χρονα βαρια βαρια 22 που ακουνε αυτες τις πιπες
Δεν εχουν ουτε ταλεντο ουτε την ορεξη να μαθουνε μουσικη

Παλαιοτερα στα 100 ατομα εστω οι 10 ειχανε κανει καποιο μαθημα κιθαρας κλπ
Τωρα ο ευκολος δρομος προγραμματα σε υπολογιστη ετοιμα beat μηδενικη γνωση μουσικης ουσιαστικα ελαχιστος κοπος

Ευκολα και με μηδενικο ταλεντο
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 09:36
vantono έγραψε: 24 Ιουν 2022, 09:33
Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 02:18 Ο "μαμάαααα" το αμαρτωλό αγόρι δε συμμετέχει σε αυτά;
Αυτός είναι χαμένος από προσώπου γης. Μετά το μαμά λάλησε τελείως αν θυμαμαι καλά, έλεγε οτι τον κυνηγάνε οι ιλλουμινάτι, διέγραψε το βιντεο κλιπ του μαμά απο το yt που ειχε κατι τρελά views, εφυγε για κατι χρονια στην Αλβανία, παντρεύτηκε, χώρισε, ξαναγύρισε Ελλάδα και τωρα αγνοείται. Ικανό τον εχω να κλείστηκε σε κανενα Αγιο Ορος.
Με τρομάζουν οι γνώσεις σου ώρες ώρες. :smt005:
καγκουρακι ιεναι ο βαντονουλης και του εχω πει οτι εχει παρει λαθος δρομο αλλα αυτος εκει :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Ερμής έγραψε: 24 Ιουν 2022, 13:07 Αυτο που δε μπορώ να καταλάβω είναι κάτι άλλο

Εντάξει ο μέσος ΔΠ κάγκουρας να ακουει για γκανια φουντες φράγκα, νομιζει έτσι πως παίζει σε καμια γκανστα ταινία.
Οι πιτσιρίκες που απο τη μια ακούνε και γουστάρουν τα "θέλω να σε γαμήσω σα σκύλα, πορνη, τσουλα, σε πληρώνω και μου ανοιγεις τα πόδια" και απο την άλλη φεμιναζι και ιστορία, τι φάση;
:smt018
Σπάνια θα δεις αριστερή να γουστάρει με αυτούς τους στίχους . Από εκεί και πέρα οι πιο πολλές δεν το κρύβουν . Γουστάρουν έναν αλήτη με φράγκα . Και ας της αποκαλεί όπως γουστάρει και ας πηδάει άλλες δέκα . Άμα δουν Μπελβεντέρε και Μοέτ και Μερσεντές τρέχουν , ούτε συζήτηση για καμία Ντομ Περνιόν και ακριβότερο αυτοκίνητο , έχουν ήδη πάει στο κρεβάτι .
Τα λένε πολύ καλά ο αείμνηστος Παναγιώτης Αναστασόπουλος και ο Αναστάσιος Καρακώστας στο κομμάτι “ Μεγιστάνας ” . Ορίστε τι γουστάρει η μέση 18-25 κοπέλα στην μετά μνημονιακή Ελλάδα την σημερινή ημέρα .

Όχι ούτε και οι μεγαλύτερες δεν γουστάρουν , αλλά η μόνη διαφορά είναι ότι αντί για Μοέτ στο κλαμπ το γουστάρουν στα μπουζούκια .
Εικοσάποντο τακούνι , μακρύ μαλλί , μπουτάκια απέξω και αποτρίχωση με laser παντού . Και τσάντα Gucci από μαύρο .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λόρδος Ταντρίδης την 24 Ιουν 2022, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Blackdog έγραψε: 24 Ιουν 2022, 14:21

Επομένως σου αφιερώνω αυτό το χίτ που συνδυάζει τον πόπ στίχο των Αμπα με τη συμφωνικού μέταλ διασκευή που τη κάνανε οι therion

το αποτέλεσμα έχει μια κάποια νοσταλγία :003:

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Καλά σού είπανε ρε τύπε. Τα παιδιά θέλουν αντίδραση, επανάσταση. Το πανκ πέθανε, τα μέταλ είναι τα περισσότερα μιας άλλης εποχής, θρησκευτικές και αποκρυφιστικές αναζητήσεις δεν υπάρχουν, η σκληρή ηλεκτρονική μουσική έχει απομυθοποιηθεί και έχει γίνει mainstream, τι να ακούσουν κι αυτά; Αυτά που σε τσαντίζουν.

Έχει αρχίσει και βρωμάει επικίνδυνα ναφθαλίνη το νήμα. Κάθονται κάτι μπαρμπάδες, πρώην φρικιά, να νουθετήσουν τα πιτσιρίκια στο τι θ' ακούνε. Σε λίγο θα κυνηγάει ο παπάς - πατέρας το παιδί του για να ακούσει Sex Pistols, ενώ αυτό θ' ακούει Snik και θα χορεύει με chains και purple γιλέκα με pouches.

If you know, you know.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

Μέχρι κι εγώ που μεγάλωσα με golden era hip hop φαίνομαι μπάρμπας στα μικρά μου ξαδέρφια που ακούνε trap.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”