Η Ελλάδα είναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξυλο Σνικ Light στα ΜΑD Awards
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ξυλο Σνικ Light στα ΜΑD Awards
Όχι η δική μου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
πάντως ακούγονται αυτά .Μια μέρα στο σπίτι ο μικρός εκεί που ζωγράφιζε άρχισε να λέει "400 άλογα μοτέρ είν' AMG " Τον κοιτάω τον ρωτάω που το άκουσες μικρέ και μου λέει στο σχολείο το λέμε. Χτύπησα το στιχάκι στο νετ και μου έβγαλε αυτό το αριστούργημα Μιλάμε για μεγάλα νήπια τώρα .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Αυτο που δε μπορώ να καταλάβω είναι κάτι άλλο
Εντάξει ο μέσος ΔΠ κάγκουρας να ακουει για γκανια φουντες φράγκα, νομιζει έτσι πως παίζει σε καμια γκανστα ταινία.
Οι πιτσιρίκες που απο τη μια ακούνε και γουστάρουν τα "θέλω να σε γαμήσω σα σκύλα, πορνη, τσουλα, σε πληρώνω και μου ανοιγεις τα πόδια" και απο την άλλη φεμιναζι και ιστορία, τι φάση;
Εντάξει ο μέσος ΔΠ κάγκουρας να ακουει για γκανια φουντες φράγκα, νομιζει έτσι πως παίζει σε καμια γκανστα ταινία.
Οι πιτσιρίκες που απο τη μια ακούνε και γουστάρουν τα "θέλω να σε γαμήσω σα σκύλα, πορνη, τσουλα, σε πληρώνω και μου ανοιγεις τα πόδια" και απο την άλλη φεμιναζι και ιστορία, τι φάση;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το πγοοδευτικο κηφηναριο και τα ΜΜΕ εφεραν την χωρα σε αυτη την κατασταση.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
και τι σχέση έχει το βίντεο που έβαλες;
- Sid Vicious
Αυτος δεν ειναι ο τυπος που ειχε πει πως τελευταια εμαθε πως υπαρχουν και αλλοι πλανητες, νομιζε πως υπηρχε μονο η Γη και ο αλλος ο πλανητης που αναβει το βραδυ;hades έγραψε: 24 Ιουν 2022, 13:04 πάντως ακούγονται αυτά .Μια μέρα στο σπίτι ο μικρός εκεί που ζωγράφιζε άρχισε να λέει "400 άλογα μοτέρ είν' AMG " Τον κοιτάω τον ρωτάω που το άκουσες μικρέ και μου λέει στο σχολείο το λέμε. Χτύπησα το στιχάκι στο νετ και μου έβγαλε αυτό το αριστούργημα Μιλάμε για μεγάλα νήπια τώρα .
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Πως προκύπτει ότι οι μεν και οι δε είναι τα ίδια πρόσωπα?Ερμής έγραψε: 24 Ιουν 2022, 13:07 Αυτο που δε μπορώ να καταλάβω είναι κάτι άλλο
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Άμα τρώγανε φάπες καναδυό λαμόγια της ΝΔ μπορεί να ζούσαμε σε καλύτερη χώρα, πράγματι.under έγραψε: 24 Ιουν 2022, 13:28 Το πγοοδευτικο κηφηναριο και τα ΜΜΕ εφεραν την χωρα σε αυτη την κατασταση.
Ξέρω και εγώ δεν μου κάνει εντύπωση να ναι αυτός.Sid Vicious έγραψε: 24 Ιουν 2022, 13:35Αυτος δεν ειναι ο τυπος που ειχε πει πως τελευταια εμαθε πως υπαρχουν και αλλοι πλανητες, νομιζε πως υπηρχε μονο η Γη και ο αλλος ο πλανητης που αναβει το βραδυ;hades έγραψε: 24 Ιουν 2022, 13:04 πάντως ακούγονται αυτά .Μια μέρα στο σπίτι ο μικρός εκεί που ζωγράφιζε άρχισε να λέει "400 άλογα μοτέρ είν' AMG " Τον κοιτάω τον ρωτάω που το άκουσες μικρέ και μου λέει στο σχολείο το λέμε. Χτύπησα το στιχάκι στο νετ και μου έβγαλε αυτό το αριστούργημα Μιλάμε για μεγάλα νήπια τώρα .
![]()
Η φάση είναι ότι η πλειοψηφία δεν μπορεί να έχει μια ροή να ραπάρει έστω freestyle .Επείδη είναι και αμόρφωτα παιδιά δεν έχουν καν επαρκές λεξιλόγιο να βγάλουν στιχάκια .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Sid Vicious
Το βρηκα αυτος ειναι αχαχαχαχαχαhades έγραψε: 24 Ιουν 2022, 13:39Ξέρω και εγώ δεν μου κάνει εντύπωση να ναι αυτός.Sid Vicious έγραψε: 24 Ιουν 2022, 13:35Αυτος δεν ειναι ο τυπος που ειχε πει πως τελευταια εμαθε πως υπαρχουν και αλλοι πλανητες, νομιζε πως υπηρχε μονο η Γη και ο αλλος ο πλανητης που αναβει το βραδυ;hades έγραψε: 24 Ιουν 2022, 13:04 πάντως ακούγονται αυτά .Μια μέρα στο σπίτι ο μικρός εκεί που ζωγράφιζε άρχισε να λέει "400 άλογα μοτέρ είν' AMG " Τον κοιτάω τον ρωτάω που το άκουσες μικρέ και μου λέει στο σχολείο το λέμε. Χτύπησα το στιχάκι στο νετ και μου έβγαλε αυτό το αριστούργημα Μιλάμε για μεγάλα νήπια τώρα .
![]()
Η φάση είναι ότι η πλειοψηφία δεν μπορεί να έχει μια ροή να ραπάρει έστω freestyle .Επείδη είναι και αμόρφωτα παιδιά δεν έχουν καν επαρκές λεξιλόγιο να βγάλουν στιχάκια .
Όταν έγραψα το ΑΜG, ομολογώ ότι δεν ήξερα ότι υπάρχουν άλλοι πλανήτες. Νόμιζα ότι είναι απλά η γη και ο άλλος πλανήτης που ανάβει κάθε βράδυ
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- Eθνικοκοινωνιστης
το ποστ της χρονιας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν διαβαζεις εθνι?Ερμής έγραψε: 24 Ιουν 2022, 13:07 Αυτο που δε μπορώ να καταλάβω είναι κάτι άλλο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Rocco Siffredi
EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:03Μα είναι λογικό αυτό, όπως περισσότεροιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:56
ρε άνθρωπε. στο yt το καλύτερο τους έχει 24 m views έχουν σε όλη την Αμερική. Στην Ελλάδα ο σνικ έχει 12 m. Άσε με τώρα θα κάνουν παγκόσμια αίσθηση οι γκοτζιρα, να φτιάξουν μεταλικη υποκουλτούρα. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Τώρα μόνο αν κάνουνε κάνα χιπ χοπ της προκοπής.
στο σχολείο σου άκουγαν Μαζωνακη απο Slayer. Πάντως αυτό είναι άλλο θέμα. Εσύ έγραψες ότι μεταλ πλέον είναι μόνο underground. Ε δεν είναι. Όταν μεταλ μπάντες μερικές βδομάδες είναι νούμερο 1 σε πωλήσεις και καταλαμβάνουν κορυφαίες θέσεις στα charts τότε δεν το λες underground. Πώς να το κάνουμε?
ειναι καινουριες οι μεταλ μπαντες που λες στα charts η' βγαζουν νεο δισκο οι Μεταλλικα και πανε νο1;
νομιζω εχει θεμα το ροκ και τα παρακλαδια του γενικα, νεες μπαντες δεν κανουν την επιτυχια που εφταναν τα τοτε συγκροτηματα
ειδικα Ελλαδα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 92 Απαντήσεις
- 2498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-