!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ξυλο Σνικ Light στα ΜΑD Awards

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Ξυλο Σνικ Light στα ΜΑD Awards

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Daje έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:38 H εξελιξη της μουσικης ακολουθει πιστα την εξελιξη των σεξουαλικων ορεξεων του ανθρωπου.
Δεκαετια 60-70 οι ανθρωποι ηθελαν απλα να γαμησουν, εξω και η επανασταση στην μουσικη.
Στις μερες μας οι ανθρωποι δεν θελουν απλα να γαμησουν, θελουν να γαμησουν ΑΓΡΙΑ και συγκεκριμενα ψαχνουν για γυναικες με ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ.
Αυτη ειναι μια χειμαρρωδης ταση η οποι αντανακλαται και στο υφος και την ποιοτητα της συγχρονης μουσικης.

Αλλου ειδους μουσικη εκπεμπει και εμνευει ενας μικρος πωπος και αλλου ειδους μουσικη ενας συχρονος πωπος.
Οσοι ανθρωποι ασχολουνται με το χωρο της μουσικης το εχουν καταλαβει και εχουν προσαρμοσει το προιον τους στις συγχρονες απαιτησεις.
Καποια στιγμη θ'αλλαξουν τα γουστα για τους πωπους, οποτε θ'αλλαξει και η ποιοτητα της μουσικης.
αυτό φαντάζομαι το εμπνεύστηκες από το βιντεοκλίπ του diosicon?
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:35 Τελικά ο σνικ ντικ την άρχισε τη φασαρία ή ο ντιπ μπιπ; Μαλάκες έχει σημασία. Εδώ μιλάμε για καλλιτέχνες. Ο άλλος πήρε το νεροπίστολο και το παίζει στο γκετο λέει. Ποιο γκέτο ρε χλιμίτζουρες απομιμήσεις αμερικανικών μαλακιών; Που το είδατε το γκέτο στην ελλάδα και μου θέλετε τραπ και χιπ χοπ και ραπ. Ένα μάτσο βλαμμένα. Σχώρα με θεε μου μα δεν αντέχω τούτη την καταχνιά. Τούτη τη δύση της τέχνης. Φίλοι μου. Μην πάτε ήσυχα σε αυτή την μαύρη νύχτα, εξοργιστείτε, εξοργιστείτε ενάντια στο θάνατο του φωτός.
:smt005: Ταυτίστηκα.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:39
Daje έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:38 H εξελιξη της μουσικης ακολουθει πιστα την εξελιξη των σεξουαλικων ορεξεων του ανθρωπου.
Δεκαετια 60-70 οι ανθρωποι ηθελαν απλα να γαμησουν, εξω και η επανασταση στην μουσικη.
Στις μερες μας οι ανθρωποι δεν θελουν απλα να γαμησουν, θελουν να γαμησουν ΑΓΡΙΑ και συγκεκριμενα ψαχνουν για γυναικες με ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ.
Αυτη ειναι μια χειμαρρωδης ταση η οποι αντανακλαται και στο υφος και την ποιοτητα της συγχρονης μουσικης.

Αλλου ειδους μουσικη εκπεμπει και εμνευει ενας μικρος πωπος και αλλου ειδους μουσικη ενας συχρονος πωπος.
Οσοι ανθρωποι ασχολουνται με το χωρο της μουσικης το εχουν καταλαβει και εχουν προσαρμοσει το προιον τους στις συγχρονες απαιτησεις.
Καποια στιγμη θ'αλλαξουν τα γουστα για τους πωπους, οποτε θ'αλλαξει και η ποιοτητα της μουσικης.
αυτό φαντάζομαι το εμπνεύστηκες από το βιντεοκλίπ του diosicon?
Οχι, δεν ξερω καν τι ειναι αυτο που λες.
Απλα εχω ματια (και ΠΟΥΛΙ) και ειμαι και εξυπνος ανθρωπος και παρακολουθω τις αλλαγες που γινονται διπλα μου.
Ολος ο κοσμος ασχολειται με τα ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ.
Αν παρατηρησεις, παλια οι κοπελες κυκλοφορουσαν αντε με καμια φορμα, τωρα πλεον Ο-Λ-Ε-Σ κυκλοφορουν με κολαν και πιο κολλητα δεν γινεται.
Ολη η ανθρωποτητα χορευει στο ρυθμο των ΣΤΗΤΩΝ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΩΝ ΟΠΙΣΘΙΩΝ.
Υπηρχε περιπτωση η μουσικη να μην προσαρμοστει σε αυτη την ταση της εποχης μας?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

adon99 έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:20 Εντωμεταξυ το αυθεντικο περιστατικο συνεβη την μερα πριν γινει αυτο στα mad awards

Μεταξυ των δυο τραπερ daddy tsoulfa και Diosicon

o daddy tsoulfa μέσα στην βλακεία του έχει χαβαλέ, ο άλλος ακολούθησετις συμβουλές του daje, πλήρωσε εκεί δυο γκομεναρες, έφτιαξε ένα κλιπ και την είδε καλλιτέχνης.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:38
EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:26
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 10:58
Το σύγχρονο metal έχει πέσει σε underground status.
Είναι οι Gojira ή οι Mastodon underground? Τι λέτε ρε τυπάδες? :o
πήγαινε σε έναν σχολείο να τους πεις τα ονόματα τους. δεν τους ξέρει η μάνα τους. πόσους έχεις δει ρε φίλε με μπλούζα mastodon στον δρόμο; είναι αυτές μπάντες να δημιουργήσουν ρεύμα στη νεολαία να ακούει Μέταλ όπως παλιά; μη με διαολιζεις.
Γιατί ρε φίλε να βάλεις μπλουζάκι Mastodon ? Έχεις δει τη μπουζουξού να βάζει μπλουζάκι Πάολα; Κιτσαριά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:38
πήγαινε σε έναν σχολείο να τους πεις τα ονόματα τους. δεν τους ξέρει η μάνα τους. πόσους έχεις δει ρε φίλε με μπλούζα mastodon στον δρόμο; είναι αυτές μπάντες να δημιουργήσουν ρεύμα στη νεολαία να ακούει Μέταλ όπως παλιά; μη με διαολιζεις.
The chart-topping Fortitude (2021) was the best-selling album in the US during its first week

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gojira_(band)
Ποιοι πιστεύεις ότι αγόρασαν αυτό το άλμπουμ? Δηλαδή τις άλλες εβδομάδες μπαίνουν οι νέοι και αγοράζουν Demi Lovato κ ξαφνικά μπήκαν οι γέροι και αγορασαν album Gojira? Ή στην εποχή μας ο μέσος νέος άκουγε Slayer? Αρχιδια, μαζωνακη άκουγε.

Και αυτό με τη μπλούζα τελείως άκυρο. Ούτε με μπλούζα Σνικ έχω δει κάποιον, και λοιπόν?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Daje έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:41 Ολη η ανθρωποτητα χορευει στο ρυθμο των ΣΤΗΤΩΝ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΩΝ ΟΠΙΣΘΙΩΝ.
Έχουν στητά, στρογγυλά και πεταχτά οπίσθια οι τράπερς;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής:
Φωνή δεν έχουν.
Στίχο δεν έχουν.
Εμφάνιση δεν έχουν.
Για ποιό πούστη λόγο τους ακούνε;
Ας μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:45
Daje έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:41 Ολη η ανθρωποτητα χορευει στο ρυθμο των ΣΤΗΤΩΝ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΩΝ ΟΠΙΣΘΙΩΝ.
Έχουν στητά, στρογγυλά και πεταχτά οπίσθια οι τράπερς;
Εχουν οι μουσες τους.
Η επομενη ταση θα ειναι να προσθεσουν και την μαγειρικη.
Θα λενε: "Σ'αρεσει να μαι αλητης, μαρεσει να σαι μανταμ (εννοει με πεταχτα οπισθια), μ'αρεσει να μαγειρευεις σαν αλητισσα κλπ¨"

Καποια στιγμη θα φτασουν και στο τριπτυχο του Daje που αντιπροσωπευει την τελειοτητα: ΜΟΥΝΑΡΑ + ΚΑΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ + ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 24 Ιουν 2022, 11:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:45 Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής:
Φωνή δεν έχουν.
Στίχο δεν έχουν.
Εμφάνιση δεν έχουν.
Εχουν catchy τραγουδάκια οπως το "μαμα" και το άλλο το "μανταμ" που τώρα παίζει μέχρι κ σε παιδικά πάρτι που τα χορεύουν οι γονείς με τα παιδάκια τους όπως στα 90s το μακαρενα :lol:
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:39
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:35 Τελικά ο σνικ ντικ την άρχισε τη φασαρία ή ο ντιπ μπιπ; Μαλάκες έχει σημασία. Εδώ μιλάμε για καλλιτέχνες. Ο άλλος πήρε το νεροπίστολο και το παίζει στο γκετο λέει. Ποιο γκέτο ρε χλιμίτζουρες απομιμήσεις αμερικανικών μαλακιών; Που το είδατε το γκέτο στην ελλάδα και μου θέλετε τραπ και χιπ χοπ και ραπ. Ένα μάτσο βλαμμένα. Σχώρα με θεε μου μα δεν αντέχω τούτη την καταχνιά. Τούτη τη δύση της τέχνης. Φίλοι μου. Μην πάτε ήσυχα σε αυτή την μαύρη νύχτα, εξοργιστείτε, εξοργιστείτε ενάντια στο θάνατο του φωτός.
:smt005: Ταυτίστηκα.

Αγαπητή, παραθέσατε κάτι που δικαιώνει τη λαική ρήση, τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Θέλετε πραγματική όπερα; Ιδού:

Φίλοι μου, σας ικετεύω, απομακρύνετε τους εαυτούς σας από σκουπίδια και μιάσματα και βαπτιστείτε στην πυρά της πραγματικής τέχνης. Μόνο αυτή μπορεί να σας σώσει. Κάμετε θεούς σας τον Μπετόβεν, τον Μάλερ, τον Μπαχ και σας υπόσχομαι ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα σας και μια αγριότητα πολύ βαθύτερη απ' το να γαμάς άγρια μουνάρες θα αναδυθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 24 Ιουν 2022, 11:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

adon99 έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:20 Εντωμεταξυ το αυθεντικο περιστατικο συνεβη την μερα πριν γινει αυτο στα mad awards

Μεταξυ των δυο τραπερ daddy tsoulfa και Diosicon

Ο ένας και μοναδικός όμως, είναι ένας!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:48
Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:45 Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής:
Φωνή δεν έχουν.
Στίχο δεν έχουν.
Εμφάνιση δεν έχουν.
Εχουν catchy τραγουδάκια οπως το "μαμα" και το άλλο το "μανταμ" που τώρα παίζει μέχρι κ σε παιδικά πάρτι που τα χορεύουν οι γονείς με τα παιδάκια τους όπως στα 90s το μακαρενα :lol:
Ααα, makes sense... Να είσαι καλά μου έλυσες μια μεγάλη απορία.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:48

Αγαπητή, παραθέσατε κάτι που δικαιώνει τη λαική ρήση, τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Θέλετε πραγματική όπερα; Ιδού:

Φίλοι μου, σας ικετεύω, απομακρύνετε τους εαυτούς σας από σκουπίδια και μιάσματα και βαπτιστείτε στην πυρά της πραγματικής τέχνης.
Μα γι'αυτό σου έβαλα το συγκεκριμένο. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:51
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:48

Φίλοι μου, σας ικετεύω, απομακρύνετε τους εαυτούς σας από σκουπίδια και μιάσματα και βαπτιστείτε στην πυρά της πραγματικής τέχνης.
Μα γι'αυτό σου έβαλα το συγκεκριμένο. :smt005:
Α συγγνώμη, δεν είχα καταλαβει πως είστε μυημένη στη μουσική.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”