Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:53η παλαιοσπυρου της είπαν να πάει σε μια εκδήλωση και πήγε. Θέλει η ίδια αφού ξεπέρασε αυτή τη φριχτή ιστορία, να συμμετέχει γενικά στην τηλεόραση της σοουμπιζ και στη τηλεόραση. Δικαίωμα της. Ούτε σκουπιδοστιχους λέει, ούτε είναι σκατοψυχη σαν εσένα. Εσύ να κάνεις πρόταση γάμου στην μαλακω με το βιτριόλι, θα γίνετε εξαιρετικό ζευγάρι.plouf έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:45Τα σκουπιδια σαν τον Σνικ επιβραβευονται απο το Μαντ και απ' ολη την κοινωνια δεν βλεπω ομως ναΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:19
Χειρότερα σκουπίδια και από τον σνικ ειστε. Ζώα.
ενοχλεισαι που η Παλαιοσπυρου συμμετεχει σε ολο αυτο seems legit.
Ωραια λοιπον μαλακια κι αυτο που εγραψα αλλα σιγουρα δεν αλλαζει το γεγονος οτι εγω ειμαι ενα φορουμικο
τρολλ και ο Σνικ επιβραβεβευεται απ' ολη την κοινωνια και απ ολους τους αριστερους οπως ο Μαυρομπογιας.
Μεσα σ' αυτα να προσθεσουμε οτι οταν η αστυνομια σκοτωσε εναν λουμπεν γυφτο που εμβολισε τις μοτοσυκλετες
των αστυνομικων εσεις οι αριστεροι θρηνουσατε αλλα δεν ριξατε ουτε ενα δακρυ για την ηληκιωμενη που οι γυφτοι
ληστεψαν στο σπιτι της και οταν τους κυνηγησε την παρεσυραν με το αυτοκινητο κι εκαναν και πισω να την αποτελειωσουν
με αποτελεσμα να βρει φρικτο θανατο.
Αυτη ειναι η αριστερα τυπε μου.