Volk έγραψε: 23 Ιουν 2022, 21:29
George_V έγραψε: 23 Ιουν 2022, 20:56
Volk έγραψε: 23 Ιουν 2022, 20:30
Μια απο τις καλυτερες που εχω βρει, ειναι στη φωτο!
Δεν τη λες σκληρη, ουτε μαλακη, ειναι μετρια. Και στο αλατι, μια χαρα.
Απολαυση ειτε σκετη ειτε με αυγα ειτε σε χωριατικη σαλατα ειτε και σε τυροπιτα.
Για μεσημερι, ξηγηθηκα σαντουιτς, ντοματα φετα ριγανη λιγο ελαιολαδο, παει το καρβελι!
Συσκευασμενη?
Απορρίπτεται.
Μόνο χύμα βαρελίσια.
Προτιμω τις συσκευασμενες.
Να με συμπαθάς αλλά σαν εραστής των τυριών που είσαι (και είμαι) σου λέω ότι αυτό είναι ιεροσυλια/βλασφημια/ονειδος/καταισχύνη.
Την καλύτερη φέτα του γαλαξιακό σύμπαντος του πλανήτη, την έχω φάει στην Κεφαλλονιά. Είχε φέρει ο αδερφός μου ένα τεράστιο κομμάτι από κάποιο τυροκομειο. Ήταν αμβροσία. Αλάτι τόσο όσο, πιπεράτη τόσο όσο, ένα αριστούργημα.
Σου έδινε την εντύπωση (και βασικά έτσι ήταν) ότι δεν γίνεται να υπάρξει νοστιμότερη φέτα. Απλά δεν μπορεί.
Είχα πέσει σε εκπληκτική παρτίδα, εκπληκτικής χρονιάς, εκπληκτικού γάλακτος κλπ κλπ.
Από συσκευασμένη μπορεί μια στο τόσο (για ευκολία, να μην περιμένω στην ουρά στα τυριά) να πάρω την Δωδώνη, αυτή που είναι σε σακουλάκι των 200 γραμμαρίων.
Από κει και πέρα μόνο βαρέλι. Εδώ στην Αθήνα, η πιο συμπαθητική βαρελίσια που μπορώ να βρω στα σούπερ είναι είτε Καλαβρύτων, είτε Παρνασσού.
Θα πρέπει να πάω και σε ένα μαγαζί με αποκλειστικά τυροκομικά όμως που έχω δει κάνα χιλιόμετρο από το σπίτι και που δεν με έχει αξιώσει
η τεμπελιά μου ο Θεός ενάμιση χρόνο τώρα να πάω.